Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
közkívánatra, ha valaki hiányolta volna az eredeti méretet:
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
törölt tag
A taplalkozast az fogja eldonteni, hogy mennyit szamit ha eppen azon mulik ami eppen atbillenti az adott iranyba a dolgokat. Ez lehet szalkasitas vagy tomegeles is.
Ezzel senki nem art mondjuk maganak ha nagyon vagy kevesbe figyel oda a dolgokra legfeljebb tomegeles utan nem 2-3 honap lesz a szalkasitas hanem joval tobb. Vagy nem lesz szalkasitas mert nem tartotta fontosnak a kajat es meg tomeget sem szedett fel ...
Arra viszont kiternek, hogy az izmok bizony elobb bomlanak le mint a zsir ha nincs megfelelo feherje utanpotlas mivel a szervet gyorsabban hasznalja fel az izmokban levo feherjet mint a zsirt az energia potlashoz. Ezert is kell megemelni a feherje bevitelt szalkasitasnal es a BCAA-knak is hatalmas szerepe van.
Amit viszont hulyesegnek tartok azok a tapkiegeszitok orrba szajba eroltetese.
A reklamok hihetetlen agymosast csinaltak az utobbi 10-20 evben. Es itt vissza is terunk a taplalkozas fontossagara mivel ha nincsenek meg az alapok akkor rohadtul nem fognak erni semmit sem a draga kiegeszitok.
Persze kinek mi a sport de nalam a foci es a labdas dolgok ami nem sport reszemrol a konditerem es a box a sport[ Szerkesztve ]
-
gergejly
aktív tag
És a beszkennelt testünket egyből megoszthatjuk a facebookon
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz tibcsi0407 #113 üzenetére
Rendben, átolvasom.
Ha utána még lesz kérdésem, kérdezhetek?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Chaser
legenda
nem voltam sportoló, csak edzettem néha
két éve meg nagy kivizsgálásom volt, akkor azzal kezdte mind sportoló vagyok ugye? aktív sportolóknak ilyen az eredménye, ah sörös üveget szoktam emelgetni
én sportolónak nagyon lusta lennék, de mozogni szeretek ha van lehetőségem csinálom isD1Rect nem kell sorszám...inkább csalok
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz tibcsi0407 #109 üzenetére
Köszi a választ, megnézem.
Munka, család mellett nem túl sok időm van. Meg 10 ezreket sem költenék kondibérletre. De egy pár kilót szeretnék felszedni. Nem a szálkásság a cél. De véradáskor mindig megkérdezik, hogy nem fogytam-e az utóbbi időben. Valaki tudna egyszerű tanácsokat adni?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MongolZ
addikt
Igen, sajnos nagyon sok előítélet van a sportolókkal szemben - ráadásul jogosan.
Szerintem nem árulok el nagy titkot, hogy ha azt mondom, hogy a testépítők "komolyabb" része nem egyszer nyúlt szteroidokhoz, illetve, hogy élsport sincs dopping nélkül. Kár álmokat kergetni, ez a valóság. -
Chaser
legenda
anno kiröhögtek gyúrós topikban, mert olyan nincs, hogy genetika
én nagyon lusta vagyok, de ha sportolok valamit az meglátszik
és általában mindenki 10kg-val kevesebbnek mond..most 100-at karistolom, így 90-nek mondanakétel viszont nyilván nagyban befolyásol sok mindent, nálam is
nem eszek "ősmagyar" ételeket, nagyrészt csirkemell, halfilé, kenyér kevés - az is ilyen barna akármi általában -, de néha zabálom a chipset két pofára szóval van szénhidrát is, csokit is eszek rendesen amikor rám jön, de ezek mellett natúr joghurtot, kefírt, mostanában tejet - azt magában nem, csak gyümölccsel lemixelve -általánosságban azért igaz a régi mondás: az leszel amit megeszel...nyilván nem szó szerint én eléggé random eszem, van hogy egész nap nem, van hogy kis tepsi rakott krumplit benyomok egy evésre, egyik doki szerint ez is segít abban hogy nem nagyon hízok - persze nem egészséges -
de anno egy műtét előtt belgyógyász vizsgálaton a doki néni azt hitte koxolok, nem is hitte el hogy nem, amíg meg nem jöttek a laboreredmények, csak csirkemellel koxolok edzeni nagyon lusta vagyok huzamosan, - egyszer volt teremben egy év még 20 éves korom előtt - unalmas.. ugri-bugri dolgok már jobbak
testépítés sztem se sport, úgy bele tudok unni mint semmibe kblényeg valamit mozogjon az ember, segít levezetni a feszültséget
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Apollyon
Korrektor
A tartalmat remekül lehet szűrni, pl nőklapja káfé meg egyéb hír és szenny oldalakon nyilván nem releváns az információ. Amúgy már itt elhangzott egy jó forrás, kezdetnek.
(#103) .mf: és ennek mi köze van ahhoz amit én írtam, azon kívül hogy szerepel benne a genetika szó?
(#105) MongolZ: ROTFL
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
MongolZ
addikt
Ez hülyeség.
Nem 1 ismerősöm van, akinek megmondta az orvos, hogy a pajzsmirigye miatt hízik, köztük olyan is, aki 12 év élsport után kezdett hízni, nem is keveset (60 kg-ról 120-ra!!!) úgy, hogy a sportot sem hagyta abba.
Én 14 év után kényszerültem abbahagyni a sportot pár sérülés miatt, azóta "megköpcösödtem", 170 cm-hez közel 90 kg vagyok (65 kg-ról). Ennek ellenére jóval többször (és szinte akármilyen formában) tudok húzódzkodni (és nem 1-et...), annak ellenére, hogy a sport miatt a lábam jóval erősebb (és amiatt nehezebb), mint egy átlagos embernek. Lábgépet meg hagyjuk, azon szoktam röhögni, hogy a tagbaszakadt izomállatok amit 2 lábbal csinálnak, az nekem röhögve megy 1-el.
Feleségem mindig azzal cseszeget, hogy el vagyok hízva, közben meg én vagyok az, aki felvesz 2 cementeszsákot a hátára és viszi, ameddig kell, meg hordja a vasbeton oszlopokat, vagy aki rohangál föl ismerősnél a 4. emeletre járólappal felújításkor, mert "más nem bírja".X év sport után (na meg testvérem versenyekre és olimpiára készít fel sportolókat) nyugodtan kijelenthetem: minden ember különbözik, és a genetikának óriási szerepe van. Lehet itt jönni mindenféle kajával, meg proteinnel, van, aki úgy erősödik, hogy alig edz, van, aki össze-vissza zabálhat mindent, mégsem hízik, és ezek ellentéte is. Bizony nagyon rövid időn belül meg lehet mondani néhány sportolóról, hogy na, ebből lesz valaki, illetve hogy ez akárhogy küzd, mindig is középszerű marad.
Akik hangoztatják, hogy a táplálkozás az a legfontosabb, azok azért mondják, mert valamennyire odafigyelnek, hogy mit esznek, és ez nekik elég, cserébe lenézik azokat, akiknek ez nem elég. Igen, a táplálkozás számít, de egyáltalán nem annyit, mint amennyire itt egyesek próbálják beállítani. Ráadásul "kajával fogyni" nem csak, hogy hülyeség, még veszélyes is, tessék cardiozni. Meg ilyet állítani, hogy az izmok bomlanak le először... Az ember esze megáll.
Ja, és a testépítés NEM SPORT! Az egy kiegészítő foglalkozás a normális sportok mellett.
#106: LOLMAO. Egyéb?
[ Szerkesztve ]
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz tibcsi0407 #97 üzenetére
És valóban jókat ír? Vagy irónia volt részedről?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
.mf
veterán
"Ez a hormonos baromság is egy ilyen ócska kifogás. Van még ezek mellé a genetika, időjárás stb.
Ha valaki el van hízva, az azért van mert egész nap szemetet eszik, az mindegy hogy rendszeresen vagy rendszertelenül. Az első és legfontosabb kellene legyen az ételek alapanyaginak minősége és mennyisége."
Akkor most nézd meg, mit írtam #79-ben, és próbáld meg megmagyarázni hormonok és genetika nélkül
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
bkercso
nagyúr
Szerintem ez nem túl körültekintő és jól informált ember véleménye, bocsi!
minden megtalálható az interneten
Meg annak az ellenkezője is, sok marhasággal higítva, vagyis tényleg minden. A mindenből nem tudunk meg semmit, ha nem szűrjük jól az infót. Ha valakinek gondja van és nem tudja ilyen triviális úton mgoldani, el kell menni egy jó dokihoz. Ilyet találni szerintem hasonló feladat, mint jól szűrni a neten található infót.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
tibcsi0407
félisten
válasz #57919488 #98 üzenetére
Nekem legalább 2 év volt, de lehet több is, mire rájöttem, hogy miből mi a jó nekem, mitől fejlődök kellően, így maximálisan egyetértek veled.
Viszont az alapokat, az étrendi alapvető dolgokat legjobban utánaolvasással lehet elsajátítani és onnan kell tovább fejlődni.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
t72killer
titán
Egész nap szemetet eszek (najó, ezen az utóbbi időben próbálok javítani több zöldségfélével és omega-3 forrással), lustálkodom, heti 1x van komolyabb mozgás. Ennek ellenére ideális a BMI-m. Ugyanennyit kajáló kolesztársam anno kb 2x annyit nyomott mint én
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem mindenkinek egyforma az izomfelepitese sem ha mar itt tartunk. Van akinek eleg csak gepi gyakolratokat vegeznie es lathato az eredmeny de az esetek tobbsegeben inkabb csak az alapgyakorlatok amik ernek valamit: felhuzas, guggolas, (fekvenyomas es dontott torzsu evezes szinten).
Az elso gond ha ezeket valaki rosszul csinalja, a masodik ha egyaltalan nem is csinalja (kivetel ha ki tudja valtani ezeket mert azert ki lehet de nem celszeru mivel annyira alap es jo gyakorlatok ).
Elkepzelheto, hogy az intenzitas vagy volumen nem eleg nagy a fejlodeshez vagy a bevitt tapanyagok eppen nem a jo feherje/ch csoportba tartoznak.
Tuledzes a heti tul sok edzes miatt (uszas, kuzdosport is kivalthatja).
Nem megfelelo edzesterv alkalmazasa vagy egyaltalan nincs is alkalmazva.
Ez pont olyan mint a nyelvtanulas, mindenkinek maganak kell megkeresnie a megfelelo utat a celjahoz mert nem vagyunk egyformak es ami nekem bejott (pl. heti 3x teljes testedzes) az lehet masnak egyaltalan nem lesz kedvezo.
Ezeket egy alkalmazas soha nem fogja kideriteni, hogy mi a gyengepont es mi lesz ra a megoldas -
Apollyon
Korrektor
válasz t72killer #90 üzenetére
Az emberek nagyon sok esetben a rajtuk kívülálló, általuk nem befolyásolható tényezőkkel próbálják megmagyarázni és azokat okolni, hogy miért alkalmatlanok egy feladatra. Ez a hormonos baromság is egy ilyen ócska kifogás. Van még ezek mellé a genetika, időjárás stb.
Ha valaki el van hízva, az azért van mert egész nap szemetet eszik, az mindegy hogy rendszeresen vagy rendszertelenül. Az első és legfontosabb kellene legyen az ételek alapanyaginak minősége és mennyisége. Minden más csak ezután következik.
Ezt napestig lehetne folytatni, de igazából minden megtalálható az interneten. Csak mindenki magasról tesz rá, mert egy béna kifogás vagy hazugság kényelmesebb mint tenni is azért hogy jobb legyen.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
t72killer
titán
válasz tibcsi0407 #93 üzenetére
"Azért azt tedd, hozzá, hogy a testmozgás is változtat a hormontermelésen." Jogos
-
-igu-
addikt
válasz Barthezz2 #72 üzenetére
TRX-hez elég egy ajtó, meg előtte pár nm. Ha jól és rendszeresen csinálod, hasznos.
Én anno személyi edző segítségével tanultam meg, hogy porckorongsérv mellett melyik gyakorlatokat csináljam (és hogy), ill. mely gyakorlatokat felejtsem el, mert csak kib.szok a gerincemmel.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
tibcsi0407
félisten
válasz t72killer #92 üzenetére
Azért azt tedd, hozzá, hogy a testmozgás is változtat a hormontermelésen. A súlyzós edzés pl emeli a tesztoszteronszintet,ami az izomépítés alapja. Valamint az ösztrogén termelés szempontjából szintén nagyon befolyásoló tényező a bevitt táplálék.
Nincs egyszerű sorrend, mert nagyon soktényezős játék ez.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
t72killer
titán
Ha a kaja rendben van, sőt sok is van a kalóriából, akkor mindenképp egy hormonkörképet kell csináltatni a dokival. Hogy természetes (étrendváltozás, gyógynövények) és valóban működő útja van-e az ilyentén hormonok rendbetevésének, nem tudom, gyógyszer persze mindenre van.
-
t72killer
titán
A sorrend igaz, vitatható, meg nem szigorú, de hormonproblémák esetén (ld fentebb említett pajzsmirigyhormon-túltengés) ágyba fektetheted és tömheted megakalóriákkal a pácienst, nem fog elhízni (=a hormonszint a mozgás előtt van). A genetika lehet ennél gyengébb faktor, azt rossz helyre tettem. Genetika lazán=hormonháztartás, de nem olyan szigorú az összefüggés, mint egy konkrét betegség esetén.
Stressz-kaja-életritmus: ezek egymással is erősen összefüggnek.
-
Csapoati
nagyúr
Azt kezelni kell. Nekem is volt, 67-ről 58 kilóra fogytam (173 centihez), futni nem bírtam 200 métert se, és a szemem fehérje is kidülledt. Elmentem a dokihoz, vérvétel után kaptam gyógyszert és fél évi szedés után teljesen elmúlt. Jelenleg 74 kiló vagyok.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
t72killer
titán
Aki az éjszaka közepén is tolja a kommenteket alvás helyett, nem csodálom, hogy úgy pörköli a kalóriákat, mint egy pingvin az Transzantarktiszi úszóbajnokságon
Viccen kívül: genetika, hormonháztartás, életritmus (leginkább alvás mennyisége, stressz), mozgás, kaja. Kb ilyen sorrendben.
Az intel atom-os tükrőt meg tartsák meg maguknak, nem az ilyen vackok miatt fogok tovább élni
[ Szerkesztve ]
-
Gusztáv
addikt
Már várom az első adatszivárgást . Net nélkül meg kb semmi értelme nem lesz, mert az egész inteligens edzésterv készítést gondolom valamelyik felhős platform adja.
Laci
-
törölt tag
Otthoni edzes szinten jo ha nincs elerheto terem. En egy jo konyvet tudok ajanlani: Pavel Tsatsouline - A meztelen harcos. Kettlebell konyve is elerheto mar magyarul. Irhatnam meg a Fegyencedzés cimu konyvet de nem teszem (sok benne az amivel nem ertek egyet), inkabb YouTube-on erdemes rakeresni a Calisthenics-re es sok jo dolgot mutatnak be.
-
.mf
veterán
válasz tibcsi0407 #42 üzenetére
Heh... Csak hogy lásd, hogy mennyire genetika és testi adottságok:
8-kor vacsoráztam meg, bableves, nem a sűrű fajtából, de nem is híg, majdnem annyi hússal, mint babbal. De nem ám egy tányér, hanem egy 1.8 l-es edény (4-6 felnőtt adag?). Hozzá kenyeret is ettem; majd utána egy kis vaníliás karika is; s így "jól voltam lakva" fázist értem el, nem "degeszre zabáltam magam". Most negyed 10, és újra jólesik küldeni utána a vaníliás karikákat számolatlanul. S úgy érzem, hogy éjfélre már kicsit talán éhes is leszek. Mindezt napi 8-12 óra ülőmunka mellett, jelentős testmozgás nélkül.
E sorokat olvasva gondolom egy százhúsz-százötven kiló közötti gömbkocka képe rajzolódik ki előttetek. Aztán ha meglátnátok, nem hinnétek, hogy hova tűnt mindez a kaja rajtam. Vacsora után ráálltam a mérlegre, ruhástul épp kicsivel 65 kiló alatt voltam. Két kiló kaja betermelése után. 192 cm mellé.
Mindig éhes vagyok, rengeteget eszek, de semmi zsír nem tapad meg rajtam. Ha most irigykedtek, hozzáteszem a másik felét is: sajnos izom sem. A városban bringával járok, de csak egy hét vagy akár pár nap kihagyás után a szokásos kis távok is már küzdelmesek. Többször csináltam azt, hogy reggel egy kis súlyzózás, heti kétszer úszás vagy erőnléti edzéses judo-tanfolyam, hónapokon át; amíg csináltam, ugyan jobb kondiban éreztem magam és a teljesítményem is jobb volt, de látszatra semmi változás, tömegre se; és amint akár egy hétre is abbahagytam, utána mintha nulláról kezdtem volna újraFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
SirRasor
addikt
válasz tibcsi0407 #75 üzenetére
Hmm ilyet az irodában is tudok csinálni
Thx a tippet!Make Love not war!
-
1 among many
tag
Ezt az egomán ömlengést, önimádatban való dagonyázást, amit a ribi a videóban előad... Ezután még akkor sem tudnék jó szemmel nézni erre a cuccra, ha lenne valami praktikus értelme. Mármint azon felül, hogy megfejjék vele a népet.
A nárcisztikus személyiségzavar egy rendellenesség, amit lehetőleg elmulasztani kéne, nem termékeket gyártani hozzá.
Annyit láttam már a teremben a sok majmot, 3-4 órát van lent 1-1,5 helyett, mert az idő nagyjában áll a tükörfal előtt és magának pózol. Volt, hogy már attól féltem, kicsapja a brét és kiveri magára a tükör előtt. Ez a ketyere is kb. erre jó, meg hogy közben újabb adag biometrikus adatot gyűjtsenek be a központba.
-
xmaas
őstag
Bennem van a hiba tudom de amikor ehez hasonlo "talalmanyokat" kutyuket lattom mindig valamiert az a gondolat jon elo hogy megeret a vilag a pusztulasra .
Okos kulacs, okos zokni, okos tukor, okos domokos lassan midnen olyan okos lesz csak mi maradunk tok hulyek.
Amiota letezik az ember megvolt az ilyen idiotasagok nelkul, aki egeszseges volt az volt igyis ugyis aki meg beteg ugyan ugy beteg volt es ez a mai vilagban is ugyan ugy igaz, ezen semmifele tualarazott elektronikus vacak nem fog valtoztatni.
Aki edzeni akart megscinalta amit kellett ahoz hogy formaba legyen , lehet mozogni lefogyni/elhizni semmifele "okos" hulyeseg nelkul, most aztan hirtelen szuksegunk lett mindenre hogy okos legyen hogy megtudjuk mit kene csinalni ...
Szomoru az egesz kicsit hogy ennyire paranojas/hipokondrias ez a vilag hogy minden folosleges szart el lehet nekik adni jo penzert amire 99% nincs szukseguk mert kutyabajuk,egeszseges emberek de hat rajuk lehet sozni mindent az "egezseg" neveben na meghat okos akkor biztos kell es jo
Mintha azon a szar karperecen, meg pulzusmeron, lepesszamlalon,okos tukron/zoknin/kulacson/oran mulna az hogy egy embernek van akarat ahoz hogy egezseges fitt legyen es tesz valamit erte vagy sem .,beinditjuk a lepesszamlalaot meg kutyafulet azt mozgunk nyoc metert naponta annyi eleg az egeszsegehz erted azt nem veszuk eszre elhizott lusta dogok vagyunk . -
SirRasor
addikt
válasz tibcsi0407 #73 üzenetére
Agreed.
Időhiány miatt itthon edzem és csak egy mezei bordásfalam van, amin egy húzódzkodó cucc van és bőven elég. Egyedül a tolódzkodás hiányzik, de azt még nem tudtam kitalálni hogy lehetne házilag. 2 székkel nagyot estem
Esetleg arra nincs valami jó ötletetek?Amellett meg fekvőtámasz az egyik legjobb. Akinek meg könnyen megy 10-15, az elkezdheti csak az egyik kezét kíntebb tenni..aztán majd mehet 1 kézzel egy idő után! Egész korrekt hasat, oldalt, hátat, vállat tud csinálni a fekvőtámasz.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
tibcsi0407
félisten
Én, ha otthon edzenék, akkor nekem ennyi kellene:
- húzódzkodó (egy hegesztett cső is megteszi)
- tolódzkodó
- fekpad (lehetőleg állítható szögű)
Rengeteg egykezes súlyzó, vagy szerelhető tárcsás. Valamint egy Kettlebell készlet. Szerintem ettől több nem kell.
Szerintem rúd sem feltétlenül muszáj egyébként. Egykezesekkel szinte mindent meg lehet edzeni.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
nagyúr
válasz tibcsi0407 #71 üzenetére
Tudom, csak.. Az a baj, hogy falun lakom, így nem igazán van terem közelben, melóval elmegy majd 12 órám(és elég fárasztó is), utána még utazgatni edzeni 30-40km-t.. Annyira még nem vagyok eltökélt
Gondolkodtam már rajt, hogy veszek itthonra egy gépet, de azt meg nem tudom, hova rakjam.
Tudom, sok a kifogás
Everybody lies.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Barthezz2 #70 üzenetére
Pedig nagyon sokat segít. Ha keményebben edzel, akkor a szervezet jobban felhasználja a bevitt tápanyagot, a gyors anyagcsere mellett is.
Érdekes dolog, volt egy haverom, nem tudott hízni. Mondtam, hogy jöjjön velem edzeni. Nyomtuk mindig keményen, Ő nyomta a zabot, tömegnövelőt, meg kajált keményen és felszedett vagy 10-15 kg-t. Ami érdekes, hogy már nem edz pár éve, de tartja a súlyt.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
nagyúr
válasz tibcsi0407 #69 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy keményen, itthon csinálok saját súlyos és kézi súlyzós gyakorlatokat, de nem is feltétlen az a célom, hogy body builder legyek, csak némi pluszt felszedni.
Everybody lies.
-
nagyúr
válasz tibcsi0407 #67 üzenetére
Bocsesz
Én mondjuk pont fordított gödörben vagyok. Rajtam semmi nem fog, és piszok nehezen hízok, pedig nagyon rámférne. Az a baj már sokszor a könyökemen jön ki a sok csirkemell/rizs/zab..
Everybody lies.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Barthezz2 #66 üzenetére
Sry. Csak rosszul esett a mai csirke+sali adagom után
De akkor egyszerűsítsük a szabályt: 3 fehér: só, liszt, cukor (a só vízvisszatartó hatású, ezáltal a fogyás is lassul)
Ide akkor még a gyümölcscukrok is tartoznak. Sokan írják, hogy a banán kerülendő, én ezt nem feltétlenül tartom igaznak, mert nálam pl az emésztésemnek jót tesz a diéta alatt, ha néha betolok 1-1 banánt.
Szénhidrátbevitelt pedig a legjobb fedezni zabbal. (lassú felszívódású, relatíve magas rost, fehérje és ásványi anyag tartalom)utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
nagyúr
válasz tibcsi0407 #61 üzenetére
Belátom futtában nem kellene kommentelnem, mert tényleg nem jött össze, amit mondani akartam.
Konkrétan zsír alatt én most pont olyasmire gondoltam, bár így, ahogy írtam tényleg fals, de az emberek zöme nem a lenmagolajra vagy a halolajra fog gondolni zsír alatt, hanem a jó kis zsíros pecsenyére. De igazad van, kell zsír, csak nem az a telített, hanem inkább a telítetlen.
Nem írtam, hogy a cukor egyenlő a szénhidráttal. Azt írtam, hogy a szénhidrátbevitelt kell csökkenteni(amiből jó, ha a cukor konvergál a 0-hoz). Szerintem ugyan arról beszéltünk.
Azt sem mondtam, hogy koplalsz, csak neked címeztem, mert te írtál a témában. Ne vedd magadra
K_mester:
A vitamin az alap szerintem, ha valakinek ezt is mondani kell, akkor már baj van[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
nyunyu
félisten
válasz #57919488 #57 üzenetére
Ne is mondd.
Kedd esti pilates csoportunkban van egy 35 koruli liba, aki ranezesre tobbet koltott a megfelelo markas edzonadragra+felsore, mint en az 5 learazott adidas rovidgatyamra, meg a noname poloimra.
Egyik edzes utan nagyon nezegette a feherjes bodonoket a recepcion.
Neztem ra furcsan, hogy pilateshez minek tomeget novelni?
Boven nincs olyan intenzitasu az ora, hogy massziv izomzatot epitsen...Persze amikor elokerul oran a nagylabda, akkor o tuntet a leghangosabban a "kinzoeszkoz" ellen.
Nem is tudom, mit szolt volna, ha ennek a gyakorlatnak nem ezt az alapverziojat kellett volna csinalnia, hanem mondjuk fel labbal.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
törölt tag
válasz Barthezz2 #60 üzenetére
Hal-olaj (omega3) nelkulozhetetlen egy normalis dieta alatt es szerintem meg a BCAA-t is erdmes beiktatni. Meg a kokusz-zsir is teljesen erlfer szerintem fozeshez.
Viszont a feherje bevitelt erdemes megemelni tsk 1,5-2-rol 3-ra is felemelni.
Mindenek elott persze egy normalis vitamin(#62) edward2:
Vannak akik tenyleg attol felnek, hogy tul fiusak lesznek es a masik oldal meg csak kifogasnak hozza fel mert egyaltalan nem akarnak csinalni semmit a telefon simogatasan kivul... na az meg a masik ami felbasz a teremben )[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
-
tibcsi0407
félisten
válasz Barthezz2 #60 üzenetére
Tévedés. A zsírt semmi esetre sem szabad 0-ra vinni. A szénhidrátot kell csökkenteni (ez pedig nem csak cukor...).
Nem tudom, hogy hol írtam a koplalást. Én egy magas fehérjetartalmú és csökkentett CH tartalmú étrenden vagyok. Zsír pedig kell a szervezet mindennapi működéséhez. Itt pedig nem a disznózsírra kell gondolni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tibcsi0407 #40 üzenetére
Diéta alatt nem kell koplalni, csak arra odafigyelni, hogy a szénhidrátbevitel a szükségesnél kevesebb legyen(a cukor, zsír meg nagyjából 0), de a fehérjebevitelt viszont tartani kell. Ugyanis ha valaki koplal, a zsírfelesleg lesz az utolsó amihez a szervezet nyúl ha energiára van szüksége, az izom meg az első..
Everybody lies.
-
bkercso
nagyúr
esetleg le tudná scannelni a tükör a testet és mondjuk látná, hogy a bal térded kevésbé terhelhető vagy lúdtalpad van vagy ilyenek és az edzéstervet is eszerint állítaná össze.
Ehhez sok adat/tapasztalat kell, de ha elkezdik tömegesen használni az emberek ezt az új eszközt, akkor lehet ilyesmire is fejleszteni. Akármi lehet ebből még, ha már elindultak (pl. adatokkal és grafikonokkal alátámasztott testkép- és önértékelési zavar, elsősörban az erre fogákonyabb hölgyeknek).
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
törölt tag
Smart-mirror
Alap problema, hogy nem a tukor szamit sokaknal hanem a merleg.
Van aki azzal jon, hogy felszedett +10 kilot (jah ember csak annak tobb mint a fele zsir, hat gratulalok a meregdraga tomegnovelohoz amit radsoztak a tapkieg boltban ).
Van aki meg azzal jon, hogy 1 honap alatt adott le -10 kilot (a masik kedvenc aki vizet vesztett elsosorban es masodreszben meg a meglevo izomzatabol, de a zsir az maradt valtozatlanul a kis testen ).tibcsi0407:
(#44) nyunyu:
Ez a csaj ismerosoknel a kedvencem, hogy ok azert nem jarnak edzeni mert nem akarnak ugy kinezni mint a gyuros testepitonok. Es meg en vagyok a bunko ha azt mondom nekik, hogy: -Ti akkor sem neznetek ugy ki ha akarnatok sem, na akkor van am vegigsertodes rendesen[ Szerkesztve ]
-
Béééla
őstag
De mit nem látsz a szemeddel?
A francnak sincs kedve naponta pontosan mérni, amikor egy lézerszkenner erre van kitalálva, hogy milliméter pontos eredményt adjon. És egy meginduló pocak esetén máshol is vastagodásnak induló részt az ember nem feltétlen veszi észre.Egyébként a hasi zsírt nem felülésekkel hanem szigorú diétával és kardioval lehet lebontani.
Ezért, hogy legyen egy pontos, visszanézhető log, hogy milyen változás (bevitt kalória, cukor, mozgás vagy bármi) mennyire akarja elmozdítani. Akárhány tanácsot kértem a kajával kapcsolatban, néhány ősrégi (és már alkalmazott) dolgon kívül semmi olyat nem tudtak mondani, amit hobbitestépítő ne mondott volna korábban. Így hát marad a saját próbálkozás.@gabor7th
"Kivéve ha nem lehet offline használni, akkor hagyjon békén " Látom te se bízol a felhős cuccokban, vagy más oka van?
Frászt - azzal nincs bajom, ha egy edzés eredménye felmegy felhőbe tárolódni, mert így legalább nyoma marad (értsd: vissza tudom nézni a változást).
A trehány support amivel bajom van. Egy új szereplő bocsánat, de nem kapja meg azt a bizalmat, hogy ilyen jellegű dolgot kezeljen mint a komplett 3D modellem és ehhez tartozó egészségügyi dolgok 3 évre visszamenőleg akár felhőben, akár úgy, hogy egy patcheletlen lyukon bárki leszedhesse. Plusz az állandó "jajj írd ki fészbúkra hogy 3 centivel kisebb a segged!!!"-re sincs szükségem, mert minek.[ Szerkesztve ]
Bélabá
-
tibcsi0407
félisten
Akkor arra gondolj, hogy mi lett volna, ha odafigyelsz a kajára
Hidd el, hogy a 7 év edzés alatt mindkét oldalt kipróbáltam és tudom mi a különbség, ha tisztán étkezek és ha nem.
Sokkal jobban fejlődök tiszta étrend mellett. Kevesebb felesleges zsír rakódik.
Az általad végzett Aerob mozgás pedig teljesen más jellegű.[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
válasz tibcsi0407 #49 üzenetére
Na azért ezzel vitatkoznék, sosem figyeltem különösebben a kajára, eszem az édességet számolatlanul, fehér kenyér, stb, cserébe napi átlag másfél óra futás/kerékpár van és nem mondanám, hogy leépülőben az izmaim.
Szóval a 30% kajaodafigyelés és 70% edzés ugyanúgy működik.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
gabor7th
addikt
válasz tibcsi0407 #52 üzenetére
Hát tényleg olyasmi mint a diéta... abból is van egy millió ami ellenmond egymásnak. De azért nem annyira. A szervezet tényleg sokkal bonyolultabb mint ahogy egy kezdő gondolja.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
tibcsi0407
félisten
Én az a fajta ember vagyok, aki elmélyül abban, ami érdekli, így rengeteget olvastam utána. Meg persze a mai napig is elolvasom az érdekes cikkeket. Bár a vicc az, hogy sok ellent mond egymásnak. Nagyon bonyolult az emberi szervezet és az edzés egy nagyon soktényezős játék, de én élvezem.
Mérnökként elég sokat kell stresszelnem, így nekem a kondiban nem csak a sport, hanem a feszültségek levezetése is nagyon hasznos dolog. A jó edzés boldoggá tesz.
Na, de nem offolok tovább.(#51) nyunyu
Nekem most van zsírégetőm. Grenade thermo detonator (jópofa a doboza is) . Rengeteg benne a koffein, de én egyébként is fel sem bírnék kelni nélküle.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz tibcsi0407 #46 üzenetére
Mostanaban max multivitaminokat, meg kalcium-magneziumot szedek.
Regebben probaltam valami testepitoknek szant vitamincsomagot (asszem Monster Pak volt a neve), de az nagyon overkill volt pilatesre/jogara.
Annyi koffein volt benne, hogy 3 lonak is sok lett volna, jogan kifejezetten szivas volt koffein tuladagolastol reszketo nyarfalevelkent vegezni az alljal fel labon valami nyakatekert pozban ket percig egyensuly gyakorlatokat.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
gabor7th
addikt
válasz tibcsi0407 #49 üzenetére
Így van... ezekről rengeteget lehet írni. Látom te tudod ezeket.
-
tibcsi0407
félisten
Ez nem teljesen így van. Az izmok akkor is leépülnek, ha edzik, de nem kapják meg a megfelelő utánpótlást (CH+protein).
Pl egy diéta alatt akaratlanul is veszítesz az izomtömegedből, mert kalóriadeficitet kell fenntartani. Hiába a magas fehérjetartalmú étrend, valamennyi izom mindenképpen el fog égni. Az a szervezetnek egyébként a legelső dolog, amihez hozzányúl, hogy energiát szerezzen.
Nem véletlenül van a mondás, hogy 70% étrend, a maradék 30% pedig az edzés+pihenés.[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz tibcsi0407 #46 üzenetére
Meg még egy csomó minden van... megfelelő táplálkozás, pihenés, vigyázni a sportszívvel stb....
-
tibcsi0407
félisten
Hehe, én lassan 7 éve gyúrok, de nem vagyok kétajtós szekrény (bár nagyobb vagyok, mint az átlag). Ahhoz egyéb, tiltott szerekre is szükséged van, hogy akkora legyél. Én amondó vagyok, hogy a szépsége ennek a sportnak az, hogy ha eléred a genetikai határaidat, akkor jól csinálod és kitartó vagy, nem pedig az, hogy lemész a terembe és 2-3 hónap után az összes szteroidot magadba tolod. Sajnos a mai kondis generáció 60-70%-a ezt csinálja...
Én csak tápkieget veszek, fehérje, glutamin, BCAA, valamint vitaminok, meg néha ízületvédőt is, mert jó, ha van.[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Elhiszem... még szerencs, hogy nem vagyunk nők és maci szexi.
-
nyunyu
félisten
válasz tibcsi0407 #38 üzenetére
Sok kulonbozo helyen es edzonel eltoltott ora utan mar en is latom a kulonbseget edzo es edzo kozott.
Vannak olyan 15 fele gyorstalpalot vegzett edzok, akiknek alapbol ignoralom az orait, vagy ha valamelyik kedvenc edzom helyett jon be orat tartani, akkor inkabb nem pazarlom ra a berletemet, megyek maskor.Persze olyanba is bele lehet futni, mint mult heten beneztem egy gerinctornara, amit az egyik regi kedvenc edzom tartott, gondoltam hasonloan kemeny, erosito jellegu ora lesz, mint amit jogan szokott tartani.
Ahha, ora elso fele aerobic volt, ahol fel percig neztem, mint hal a szatyorban, hogy melyik labat/kezet milyen sorrendben merre kene lobalni, mire sikerult agyilag felfogni a koreografiat, aztan ujabb fel percbe tellett, mire valahogy sikerult elkalimpalnom a mozdulatsort.
Persze addigra a tobbiek mar 2 ugrabugra gyakorlattal odebb tartottak.Kondi reszhez nem ertek, sosem akartam magamat ketajtosszekrenyre gyurni.
-
tibcsi0407
félisten
Nem tudom milyen okai lehetnek, de amikor már elégedett vagyok mindennel, akkor még mindig ott egy kis zsírpárna. Sok ember sokkal egyenletesebben tud lefogyni a tömegelési időszak után. Szerintem inkább az lehet, hogy az ülőmunka miatt alakult ki így. Vagy csak a genetikám b@sz ki velem
De igazából nem gond, mert lemegy mindig a végére, csak azzal kell a legjobban megszenvedni. Másnak, aki csak vastagabb lesz tömegelés alatt a zsírtól, látványosabb a zsírégető időszaka.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Narxis
nagyúr
Ennek evolúciós okai vannak. Legalábbis azt mondják az okosok. Amúgy klassz lenne ha lehetne otthoni vérvételt csinálni és az alapján egy étrendet összeállítani, esetleg le tudná scannelni a tükör a testet és mondjuk látná, hogy a bal térded kevésbé terhelhető vagy lúdtalpad van vagy ilyenek és az edzéstervet is eszerint állítaná össze. Tudom ez már nagyon Star Trek.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
gabor7th
addikt
"Kivéve ha nem lehet offline használni, akkor hagyjon békén " Látom te se bízol a felhős cuccokban, vagy más oka van? Amúgy az, hogy hova megy fel mind1, mert a szakértők szerint az kamu, hogy ha oda edzel ahol nől akkor majd ott fog lemenni a zsír elsőre. Ez állítólag egyén függő, hogy milyen sorrendbe megy le. Ezt én is tanusítom.
-
tibcsi0407
félisten
A személyi edzők 50%-a amatőr testépítőnek is kevés szerintem.
Gyakran látom, hogy a kliens rángatózik a csigánál, mint valami idióta, az edző pedig nézi. Már ahhoz sincs kedve, hogy szóljon neki, hogy lassítson.
Persze én csak a kondis részét tudom, nem tudom a többi mennyire ért hozzá.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
nyunyu
félisten
(Szemelyi) edzok sem mindig tudjak, hogyan kell helyesen.
3 evig jartam kulonbozo pilates/joga/body art jellegu csoportos orakra, aztan folyamatosan fajt a terdem a stol (igy irjak a szek pozt?) nevu alap joga gyakorlattol, ami kb. minden masodik oran elokerult.
Kb. 10 edzonel jartam, de mindegyik max addig jutott, hogy hatraules kozben a labszar lehetoleg fuggolegesen alljon, es a terd semmikeppen se keruljon a labujjak vonala ele, testsuly a sarkon legyen.Vegul egy gyogytornasz mutatta meg, hogy rossz terpesz szelesseget hasznaltam, meg hogy a labfejeknek parhuzamosan elore kene nezniuk, igy nem billenne ki a terdem a comb+boka sikjabol, es nem terhelnem a terdszalagjaimat, amiknek nem a testsuly megtartasa a feladata.
Kb. 1 honapja ujrakezdtem, egyszer kivetelesen gerinctornara mereszkedtem be, ahol megint elokerult ez a gyakorlat, gondosan beigazgatom a labaimat csipo szeles terpeszbe, labujjak parhuzamosan elore, erre odajott az edzo, hogy nem jo: szeles sulyemelo terpesz kene, meg labujjak kifele nezzenek
Siman elhajtottam a francba, hogy nincs kedvem megint terdserulest szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
De mit nem látsz a szemeddel? Aztán meg neten rákeresel, hogy pl. legjobb hasi edzések vagy ilyesmi. Egyébként a hasi zsírt nem felülésekkel hanem szigorú diétával és kardioval lehet lebontani. Ez a tükör akkor lenne nagy szám ha tudna vinnyogni, hogy ha a gyakorlatot rosszul vagy nem hatékonyan csinálod. Nagyon sokszor probléma, hogy eleve rosszul csinálja az ember az edzést, rácsimpaszkodik a futópad karjára, nem jól emeli a súlyt mert 10 emelés után elfárad és csípőből kezd emelni aztán meg fáj a dereka stb.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nyunyu
félisten
Izmot lehet lokalisan epiteni, de azt sajnos a genetika hatarozza meg, hogy mely testreszeken milyen aranyban tarolodik a zsir, ilyen aranyban fog fogyni.
Ha zsir is lehetne lokalisan egetni, annak a testepito csajok orulnenek a legjobban, mert akkor nem kene a henteshez jarulniuk gumilabdas augmentaciora.
-
Apollyon
Korrektor
Akinek erre van szüksége, az soha az életben nem fog jól kinézni
-
Béééla
őstag
Én igen - sajnos olyan alkat vagyok (plusz munkakör meg majd' minden rásegít), hogy ha nincs napi súlykontroll, akkor hajlamos megindulni a pocak (és természetesen ezt csak a növekedés irányába teszi, magától sose akart eltűnni )
viszont egy ilyen cucc jelezheti ha baj van vagy baj lesz. Több mint a mérleg, mert mutatja hogy hova indult meg a párnázódás, vagy hogy hatásos-e az adott életmód. Ha 200 alatt lesz itthon a vége boltban, akkor esélyes hogy beköltözik egy.
Kivéve ha nem lehet offline használni, akkor hagyjon békén[ Szerkesztve ]
Bélabá
-
-
addikt
A kép jó, sőt számomra az volt a legérdekesebb az egész hírből.
Ez megint kellett, mint egy falat...
[ Szerkesztve ]
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
-szp-
aktív tag
de írják, Q&A felhős lesz. viszont kamera nincs benne. Cikket amúgy olvastad?
a cloud szinkronizációra azt mondják, testreszabható, hogy mi menjen fel. Gondolom ki lehet lőni teljesen (vagy nem)[ Szerkesztve ]
<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
.mf
veterán
Beépített backdoor van, vagy még várni kell, amíg meghekkelik, és elárasztja a fitnesszpron a netet?
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
atike
nagyúr
Megnéztem a gyártó oldalát.
Ööööö...
Egy "kicsit" erős...
Advanced Technology, Beautiful Design... ez még hagyján...
Na de:
Supercomputer Brains - ...built in memory, Intel Quad Core Processor..... Huh.Ugyebár lézeres szenzor van benne, leírva azt, hogy neten megy-e vagy nem azt nem írják. Jó, van benne wifi, de akkor sem derül ki.
"Ready to get naked?" - ááááááááááááááááááááááááááá
-
fornettisuti
veterán
én csak a kép miatt jöttem 😀
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
adaniel
csendes tag
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy a meztelen képeimet, milyen adatvédelmi és adatbiztonsági módszerekkel védenék. A névválasztás pocsék, ha szemérmeseket is megkívánná célozni. Ennél még az Evian is jobb, ami a legdrágább piacon kapható ásványvíz neve. Olvasd visszafele!
" Értem én, hogy villanymotor - na de mi hajtja? "
-
DoItYourself
addikt
Nem maradt le egy nulla az árból? A 3D-s testszkenner hogy működik? Meghekkelve, 3D-s test/tárgymodellek létrehozására is jó lesz?
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
-=MrLF=-
senior tag
köszi, már majdnem elkezdtem keresni
Ezt az okos tükröt egy újabb felesleges találmánynak tartom.protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
aelod
veterán
Az ilyen kommenteken jókat mosolygok.
A szemelyi edzot valtja le ez a rendszer, valakinek megeri.Azért mert kiköp egy előre betáplált edzésprogramot attól még nem váltja válthatja le egy személyi edző munkáját. A nevében is benne van, hogy személyre szabott (a testi adottságokat és kondícionális képességeket figyelembe véve) edzéstervet állít össze a célok elérése érdekébe.
Lokális zsír radírozás? Ez LOL.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
-
atike
nagyúr
Ez nagyon komoly. Gondolom hírből sem lehet majd nálunk kapni...
-
gabor7th
addikt
Valaki itt szívesen venne ilyet? Végülis... ha nincs kamera rajta akkor óké is lehetne.
-
Csapoati
nagyúr
Kicsit hiányolom az okostükör elnevezést a címből és a cikkből.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Ed_007
aktív tag
Cool!
Van hozzá testösszetételt analizáló mérleg is? -
aelod
veterán
Parasztvakításnak ideális.
(#4) D1Rect
A kép jó
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
caprine
senior tag
Nem értem a készülék működését. Annyit tud, hogy megmutatja hol mennyi a zsír a testeden? Ehhez elég két ujjam, és rögtön látom hogy itt van zsír itt meg nincs, nem kell hozzá 500 dolcsi meg 4 magos proci.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
addikt
Biztos jó cucc, de ennyi pénzért kinek fog kelleni?
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
-szp-
aktív tag
<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
félisten
A cikket nem olvastam el, de hiányolom a kis képet nagyban.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest