Hirdetés
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Én az a fajta ember vagyok, aki elmélyül abban, ami érdekli, így rengeteget olvastam utána. Meg persze a mai napig is elolvasom az érdekes cikkeket. Bár a vicc az, hogy sok ellent mond egymásnak. Nagyon bonyolult az emberi szervezet és az edzés egy nagyon soktényezős játék, de én élvezem.
Mérnökként elég sokat kell stresszelnem, így nekem a kondiban nem csak a sport, hanem a feszültségek levezetése is nagyon hasznos dolog. A jó edzés boldoggá tesz.
Na, de nem offolok tovább.(#51) nyunyu
Nekem most van zsírégetőm. Grenade thermo detonator (jópofa a doboza is) . Rengeteg benne a koffein, de én egyébként is fel sem bírnék kelni nélküle.
-
tibcsi0407
félisten
Ez nem teljesen így van. Az izmok akkor is leépülnek, ha edzik, de nem kapják meg a megfelelő utánpótlást (CH+protein).
Pl egy diéta alatt akaratlanul is veszítesz az izomtömegedből, mert kalóriadeficitet kell fenntartani. Hiába a magas fehérjetartalmú étrend, valamennyi izom mindenképpen el fog égni. Az a szervezetnek egyébként a legelső dolog, amihez hozzányúl, hogy energiát szerezzen.
Nem véletlenül van a mondás, hogy 70% étrend, a maradék 30% pedig az edzés+pihenés. -
Béééla
őstag
Én igen - sajnos olyan alkat vagyok (plusz munkakör meg majd' minden rásegít), hogy ha nincs napi súlykontroll, akkor hajlamos megindulni a pocak (és természetesen ezt csak a növekedés irányába teszi, magától sose akart eltűnni
)
viszont egy ilyen cucc jelezheti ha baj van vagy baj lesz. Több mint a mérleg, mert mutatja hogy hova indult meg a párnázódás, vagy hogy hatásos-e az adott életmód. Ha 200 alatt lesz itthon a vége boltban, akkor esélyes hogy beköltözik egy.
Kivéve ha nem lehet offline használni, akkor hagyjon békén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 5900X CPU + 32GB RAM + B450 alaplap (akár külön is)
- I7-9700KF Félkonfig /MSI Z370 SLI PLUS /16GB /SSD /Cooler
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest