- Így építsd a billentyűzeted!
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Én az a fajta ember vagyok, aki elmélyül abban, ami érdekli, így rengeteget olvastam utána. Meg persze a mai napig is elolvasom az érdekes cikkeket. Bár a vicc az, hogy sok ellent mond egymásnak. Nagyon bonyolult az emberi szervezet és az edzés egy nagyon soktényezős játék, de én élvezem.
Mérnökként elég sokat kell stresszelnem, így nekem a kondiban nem csak a sport, hanem a feszültségek levezetése is nagyon hasznos dolog. A jó edzés boldoggá tesz.
Na, de nem offolok tovább.(#51) nyunyu
Nekem most van zsírégetőm. Grenade thermo detonator (jópofa a doboza is) . Rengeteg benne a koffein, de én egyébként is fel sem bírnék kelni nélküle.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
tibcsi0407
félisten
Ez nem teljesen így van. Az izmok akkor is leépülnek, ha edzik, de nem kapják meg a megfelelő utánpótlást (CH+protein).
Pl egy diéta alatt akaratlanul is veszítesz az izomtömegedből, mert kalóriadeficitet kell fenntartani. Hiába a magas fehérjetartalmú étrend, valamennyi izom mindenképpen el fog égni. Az a szervezetnek egyébként a legelső dolog, amihez hozzányúl, hogy energiát szerezzen.
Nem véletlenül van a mondás, hogy 70% étrend, a maradék 30% pedig az edzés+pihenés.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Béééla
őstag
Én igen - sajnos olyan alkat vagyok (plusz munkakör meg majd' minden rásegít), hogy ha nincs napi súlykontroll, akkor hajlamos megindulni a pocak (és természetesen ezt csak a növekedés irányába teszi, magától sose akart eltűnni
)
viszont egy ilyen cucc jelezheti ha baj van vagy baj lesz. Több mint a mérleg, mert mutatja hogy hova indult meg a párnázódás, vagy hogy hatásos-e az adott életmód. Ha 200 alatt lesz itthon a vége boltban, akkor esélyes hogy beköltözik egy.
Kivéve ha nem lehet offline használni, akkor hagyjon békén[ Szerkesztve ]
Bélabá
Új hozzászólás Aktív témák
it Ha Hófehérke mostohájának is lett volna Naked tükre, a gyilkossági kísérletek helyett formába hozhatta volna magát a strandszezonra.
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Így építsd a billentyűzeted!
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parfüm topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok