Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tibcsi0407 #71 üzenetére
Tudom, csak.. Az a baj, hogy falun lakom, így nem igazán van terem közelben, melóval elmegy majd 12 órám(és elég fárasztó is), utána még utazgatni edzeni 30-40km-t.. Annyira még nem vagyok eltökélt
Gondolkodtam már rajt, hogy veszek itthonra egy gépet, de azt meg nem tudom, hova rakjam.
Tudom, sok a kifogás
-
válasz
tibcsi0407 #69 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy keményen, itthon csinálok saját súlyos és kézi súlyzós gyakorlatokat, de nem is feltétlen az a célom, hogy body builder legyek, csak némi pluszt felszedni.
-
válasz
tibcsi0407 #67 üzenetére
Bocsesz
Én mondjuk pont fordított gödörben vagyok. Rajtam semmi nem fog, és piszok nehezen hízok, pedig nagyon rámférne. Az a baj már sokszor a könyökemen jön ki a sok csirkemell/rizs/zab..
-
válasz
tibcsi0407 #61 üzenetére
Belátom futtában nem kellene kommentelnem, mert tényleg nem jött össze, amit mondani akartam.
Konkrétan zsír alatt én most pont olyasmire gondoltam, bár így, ahogy írtam tényleg fals, de az emberek zöme nem a lenmagolajra vagy a halolajra fog gondolni zsír alatt, hanem a jó kis zsíros pecsenyére. De igazad van, kell zsír, csak nem az a telített, hanem inkább a telítetlen.
Nem írtam, hogy a cukor egyenlő a szénhidráttal. Azt írtam, hogy a szénhidrátbevitelt kell csökkenteni(amiből jó, ha a cukor konvergál a 0-hoz). Szerintem ugyan arról beszéltünk.
Azt sem mondtam, hogy koplalsz, csak neked címeztem, mert te írtál a témában. Ne vedd magadra
K_mester:
A vitamin az alap szerintem, ha valakinek ezt is mondani kell, akkor már baj van -
válasz
tibcsi0407 #40 üzenetére
Diéta alatt nem kell koplalni, csak arra odafigyelni, hogy a szénhidrátbevitel a szükségesnél kevesebb legyen(a cukor, zsír meg nagyjából 0), de a fehérjebevitelt viszont tartani kell. Ugyanis ha valaki koplal, a zsírfelesleg lesz az utolsó amihez a szervezet nyúl ha energiára van szüksége, az izom meg az első..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest