- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Socket AM4
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tibcsi0407 #71 üzenetére
Tudom, csak.. Az a baj, hogy falun lakom, így nem igazán van terem közelben, melóval elmegy majd 12 órám(és elég fárasztó is), utána még utazgatni edzeni 30-40km-t.. Annyira még nem vagyok eltökélt
Gondolkodtam már rajt, hogy veszek itthonra egy gépet, de azt meg nem tudom, hova rakjam.
Tudom, sok a kifogás
-
válasz
tibcsi0407 #69 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy keményen, itthon csinálok saját súlyos és kézi súlyzós gyakorlatokat, de nem is feltétlen az a célom, hogy body builder legyek, csak némi pluszt felszedni.
-
válasz
tibcsi0407 #67 üzenetére
Bocsesz
Én mondjuk pont fordított gödörben vagyok. Rajtam semmi nem fog, és piszok nehezen hízok, pedig nagyon rámférne. Az a baj már sokszor a könyökemen jön ki a sok csirkemell/rizs/zab..
-
válasz
tibcsi0407 #61 üzenetére
Belátom futtában nem kellene kommentelnem, mert tényleg nem jött össze, amit mondani akartam.
Konkrétan zsír alatt én most pont olyasmire gondoltam, bár így, ahogy írtam tényleg fals, de az emberek zöme nem a lenmagolajra vagy a halolajra fog gondolni zsír alatt, hanem a jó kis zsíros pecsenyére. De igazad van, kell zsír, csak nem az a telített, hanem inkább a telítetlen.
Nem írtam, hogy a cukor egyenlő a szénhidráttal. Azt írtam, hogy a szénhidrátbevitelt kell csökkenteni(amiből jó, ha a cukor konvergál a 0-hoz). Szerintem ugyan arról beszéltünk.
Azt sem mondtam, hogy koplalsz, csak neked címeztem, mert te írtál a témában. Ne vedd magadra
K_mester:
A vitamin az alap szerintem, ha valakinek ezt is mondani kell, akkor már baj van -
válasz
tibcsi0407 #40 üzenetére
Diéta alatt nem kell koplalni, csak arra odafigyelni, hogy a szénhidrátbevitel a szükségesnél kevesebb legyen(a cukor, zsír meg nagyjából 0), de a fehérjebevitelt viszont tartani kell. Ugyanis ha valaki koplal, a zsírfelesleg lesz az utolsó amihez a szervezet nyúl ha energiára van szüksége, az izom meg az első..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest