Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Ez a hormonos baromság is egy ilyen ócska kifogás. Van még ezek mellé a genetika, időjárás stb.
Ha valaki el van hízva, az azért van mert egész nap szemetet eszik, az mindegy hogy rendszeresen vagy rendszertelenül. Az első és legfontosabb kellene legyen az ételek alapanyaginak minősége és mennyisége."
Akkor most nézd meg, mit írtam #79-ben, és próbáld meg megmagyarázni hormonok és genetika nélkül
-
.mf
veterán
válasz
tibcsi0407 #42 üzenetére
Heh... Csak hogy lásd, hogy mennyire genetika és testi adottságok:
8-kor vacsoráztam meg, bableves, nem a sűrű fajtából, de nem is híg, majdnem annyi hússal, mint babbal. De nem ám egy tányér, hanem egy 1.8 l-es edény (4-6 felnőtt adag?). Hozzá kenyeret is ettem; majd utána egy kis vaníliás karika is; s így "jól voltam lakva" fázist értem el, nem "degeszre zabáltam magam". Most negyed 10, és újra jólesik küldeni utána a vaníliás karikákat számolatlanul. S úgy érzem, hogy éjfélre már kicsit talán éhes is leszek. Mindezt napi 8-12 óra ülőmunka mellett, jelentős testmozgás nélkül.
E sorokat olvasva gondolom egy százhúsz-százötven kiló közötti gömbkocka képe rajzolódik ki előttetek. Aztán ha meglátnátok, nem hinnétek, hogy hova tűnt mindez a kaja rajtam. Vacsora után ráálltam a mérlegre, ruhástul épp kicsivel 65 kiló alatt voltam. Két kiló kaja betermelése után. 192 cm mellé.
Mindig éhes vagyok, rengeteget eszek, de semmi zsír nem tapad meg rajtam. Ha most irigykedtek, hozzáteszem a másik felét is: sajnos izom sem. A városban bringával járok, de csak egy hét vagy akár pár nap kihagyás után a szokásos kis távok is már küzdelmesek. Többször csináltam azt, hogy reggel egy kis súlyzózás, heti kétszer úszás vagy erőnléti edzéses judo-tanfolyam, hónapokon át; amíg csináltam, ugyan jobb kondiban éreztem magam és a teljesítményem is jobb volt, de látszatra semmi változás, tömegre se; és amint akár egy hétre is abbahagytam, utána mintha nulláról kezdtem volna újra -
.mf
veterán
Beépített backdoor van, vagy még várni kell, amíg meghekkelik, és elárasztja a fitnesszpron a netet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest