Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tibcsi0407 #61 üzenetére
Belátom futtában nem kellene kommentelnem, mert tényleg nem jött össze, amit mondani akartam.
Konkrétan zsír alatt én most pont olyasmire gondoltam, bár így, ahogy írtam tényleg fals, de az emberek zöme nem a lenmagolajra vagy a halolajra fog gondolni zsír alatt, hanem a jó kis zsíros pecsenyére. De igazad van, kell zsír, csak nem az a telített, hanem inkább a telítetlen.
Nem írtam, hogy a cukor egyenlő a szénhidráttal. Azt írtam, hogy a szénhidrátbevitelt kell csökkenteni(amiből jó, ha a cukor konvergál a 0-hoz). Szerintem ugyan arról beszéltünk.
Azt sem mondtam, hogy koplalsz, csak neked címeztem, mert te írtál a témában. Ne vedd magadra
K_mester:
A vitamin az alap szerintem, ha valakinek ezt is mondani kell, akkor már baj van
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Suzuki topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest