Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz MongolZ #105 üzenetére

anno kiröhögtek gyúrós topikban, mert olyan nincs, hogy genetika:)
    én nagyon lusta vagyok, de ha sportolok valamit az meglátszik
    és általában mindenki 10kg-val kevesebbnek mond..most 100-at karistolom, így 90-nek mondanak

étel viszont nyilván nagyban befolyásol sok mindent, nálam is
    nem eszek "ősmagyar" ételeket, nagyrészt csirkemell, halfilé, kenyér kevés - az is ilyen barna akármi általában -, de néha zabálom a chipset két pofára:) szóval van szénhidrát is, csokit is eszek rendesen amikor rám jön, de ezek mellett natúr joghurtot, kefírt, mostanában tejet - azt magában nem, csak gyümölccsel lemixelve -

általánosságban azért igaz a régi mondás: az leszel amit megeszel...nyilván nem szó szerint:) én eléggé random eszem, van hogy egész nap nem, van hogy kis tepsi rakott krumplit benyomok egy evésre, egyik doki szerint ez is segít abban hogy nem nagyon hízok - persze nem egészséges -

de anno egy műtét előtt belgyógyász vizsgálaton a doki néni azt hitte koxolok, nem is hitte el hogy nem, amíg meg nem jöttek a laboreredmények, csak csirkemellel koxolok:) edzeni nagyon lusta vagyok huzamosan, - egyszer volt teremben egy év még 20 éves korom előtt - unalmas.. ugri-bugri dolgok már jobbak
    testépítés sztem se sport, úgy bele tudok unni mint semmibe kb

lényeg valamit mozogjon az ember, segít levezetni a feszültséget

Új hozzászólás Aktív témák