Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok, minden előzmény nélkül (folyamatos HDSentinel figyelés mellett, parkolás kikapcsolva)
ma ébresztettem a gépem és elkezdtem böngészni. Pár lap megnyitás után nagyon akadozott, majd lefagyott minden. Ránéztem a HDS-re és szomorúan tapasztaltam, hogy baj van.Restart után a Windows sem indult el. Újraraktam és látszólag most megy, de HDS szerint van 1 gyanús és 8 gyenge szektor. Azt nem értem a chkdsk /f miért nem helyezte át a rossz szektort.
Most fut az Olvasás Felület teszt. Azt az 1 szektort át tudná helyezni a HDS? A teljes teszt több, mint egy napig tartana, de ha érdemes, akkor megcsinálnám. Persze közben nézem milyen HDD-t vegyek...
Egy másik gépem HDD-jén volt ilyen 1 szektoros hiba, de azóta is hibátlanul működik. Azt úgy emlékszem HDD Regeneratorral javítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest