Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok, minden előzmény nélkül (folyamatos HDSentinel figyelés mellett, parkolás kikapcsolva)
ma ébresztettem a gépem és elkezdtem böngészni. Pár lap megnyitás után nagyon akadozott, majd lefagyott minden. Ránéztem a HDS-re és szomorúan tapasztaltam, hogy baj van.Restart után a Windows sem indult el. Újraraktam és látszólag most megy, de HDS szerint van 1 gyanús és 8 gyenge szektor. Azt nem értem a chkdsk /f miért nem helyezte át a rossz szektort.
Most fut az Olvasás Felület teszt. Azt az 1 szektort át tudná helyezni a HDS? A teljes teszt több, mint egy napig tartana, de ha érdemes, akkor megcsinálnám. Persze közben nézem milyen HDD-t vegyek...
Egy másik gépem HDD-jén volt ilyen 1 szektoros hiba, de azóta is hibátlanul működik. Azt úgy emlékszem HDD Regeneratorral javítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest