Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hdsentinel #4656 üzenetére
Kiderült közben, hogy egy másik user küldte anno a riportot, szintén OEM PM810-ről...
Azon nem ez a FW van, ezért írtam, hogy FW frissítés volt, meg hogy nem fordul át az írt mennyiség sem.
(SSDOK semmilyen személyes adatot nem tárol a riport fájlban, ha a user külön nem írja meg az email-ben, hogy "helló, Ubul vagyok a PH!-ról", akkor nem tudom semmilyen módon beazonosítani a felhasználót)Sajnos a Dell sem arról híres, hogy gyorsan javítja a FW hibákat, így aztán adddig marad, hogy 2TiB-onként nullázódik majd az írt mennyiség (meg talán az olvasott is, mert ez a Samsung azt is visszaadja)
Más
Az Enhanced Security Erase támogatottságot mi alapján veszed igen/nem-re HDS-ben? Kérdem azért, mert nekem olybá tűnik, hogy simán az alapján, hogy az Enhanced Security Time ha nem nulla, akkor támogatott, ha meg nulla, akkor nem...
Van egy külön WORD is az IDD blokkban(Security Status, a WORD 128), amely 5. bitje határozza meg, hogy támogatott-e egyáltalán az Enhanced Security Erase avagy sem és ezt mintha nem vennéd figyelembe.
Miért nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest