- Epson nyomtatók
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
hdsentinel #1007 üzenetére
Hogyan lehet a HDSentinel-ben egy winchesterhez tartozó "Teljesítmény adatokat" úgymond nullázni? Bár lehet nem is kellene "nullázni" mert esetleg rosszul következtetek bizonyos adatok kiszámítására
Tavaly tavasszal telepítettem a programot a gépre, mert egy winyónál kellett kis ellenőrzést végezni (remélem jól emlékszem
), de az ugye megvolt gyorsan és azóta nem is használtam a programot, automatikus indítása ki volt kapcsolva.
Pár napja elszántam magam egy SSD vásárlására és szerettem volna megnézni mekkora adatforgalom van a jelenlegi OS-t tartalmazó winyón (mondjuk van még rajta más partíció is, de annak a forgalmát nagyjából ki lehet kalkulálni). Olvastam, hogy a HDSentinel képes ilyen adatokat is mutatni, tehát letöltöttem az aktuális próba verziót (az első indításakor megjelenített ablakban olvasható kedvezményes vásárlási lehetőséggel élve meg is vettem). Persze eszemben sem volt, hogy valamikor régen már telepítettem.
Viszont most, mint a képen is látható a telepítéstől átlagolja az írást és olvasást, de ugye közben majd egy évet nem is volt használva.
Most nem tudom, hogy ennyire kevés írás/olvasás történik a winyóra avagy belekavar az említett egy éves "nem használat".
A Napi átlagos olvasás és Napi átlagos írás milyen módon számolódik?
Van-e valamilyen befolyással ezen értékekre, ha nem fut a program? (magyarul: ezen adatok méréséhez futnia kellene a programnak?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- WD SN8000S 2TB NVMe Gen4 SSD! 7300-6800MB/s
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest