Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SONY LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S3R6PH
tag
Yo! Köszi a választ.
Majd ha lessz pénzem biztos megveszem.
Akk. ezzel a programmal már shimán leszedhetem a [Clean Master-t] ?!?
Vagy ígyis még hasznát veszem?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
BLUE TORNADO #16395 üzenetére
6k nem pénz erte.
-
Deck
titán
válasz
S3R6PH #16387 üzenetére
Playen ott van miben jobb a fizetős. De csak a te kedvedért:
(#16396) velekeio Az a navi wareznek minősül. Amúgy meg mindenkinél más a "normális" használat. Mindenkinél egyénfüggő. Valakinek elmegy így 2 napot valakinek meg nem mert sokkal többet használja. Kijelző idő a lényeg, a beállítások, és, hogy mit csinálsz rajta.
-
LaciGSM
aktív tag
Látom megint akku téma
nálam normál használattal 2 teljes napig megy!
net bekapcsolva, szinkorn bekapcsolva, elég sokat telefonálok+ egész nap viber!valaki tud olyan 3 betűs GPS progi verziót,ami elindul a Z felbontásán???
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
->Raizen<- #16393 üzenetére
A 4200 mAh-s hátlap akksit én is kipróbálom, persze, ha nem lesz ocsmány tőle a telefonom
És bízom abban, hogy nem lesz egetverő ára. Bár ebben a mai világban semmi sem kizárt....
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #16393 üzenetére
Paks 2-vel meg a 10 év...
Nem hiszem el? Tudod úgy igen nehéz, hogy mára már a tizenhatodik Z-hez van szerencsém. Kezdve a téglásítottal egészen a 0 percesig bezárólag. Egyik sem képes a 2 napos üzemidőre normál használat mellett (persze itt a mobilnetezést nem úgy értem, hogy csak be van kapcsolva).
Ennyi erővel én is nyomathatnám, hogy Yuga-val megvan a 3 nap, aztán, ha valaki szóvá tenné, hogy ez kicsit bukta akkor bevágnám neki az "Az a te bajod ha nem hiszed el nem igazán érdekel!" dumát. Biztos hiteles faszinak tűnnék!
Vagy mondhatnám azt is, hogy 5 napos üzemidővel működik a Z-m. Igaz ez csak a Stamina-val megy és only phone üzemmódban, de sebaj!Azért megnézném, - s ahhoz elég lenne maximum fél óra -, hogy a gyakorlatban mit is visz a telefonod! Mert, hogy 2 napot biztosan nem, arra már látatlanba mernék fogadni!
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #16391 üzenetére
A mostani vagyis egész pontosan a 2014.02.18-as CM Yuga rommal, illetve a Greenify kombóval meg ugye a Stamina-val tudtam kitolni egy napra (reggel 06:00-23:30) az üzemidőt úgy, hogy mobilnetről ment (nem LTE-s sávszéllel), Facebookoztam, alap Chrome-al böngésztem (persze sávszélcsökkentő be van kapcsolva), játszottam (Shadow Fight 2, The Room Two, Trial Xtreme 3, RoboCop, RealSteelWRB vegyesen).
Elméletileg ilyen üzemidőt fog (esetleg picivel jobbat) produkálni a KitKat!
Bár megvallom őszintén, hogy a KitKat-et, ha kissé átfirkálja majd a CM csapat, akkor 1 - 1 1/2 nap garantáltan kihúzható LEHET! Mindez persze okosan megoldva.Abban reménykedem, hogy a Sony majd azért lesegeti a CM-es dolgokat is és átollóz párat ahhoz, hogy a hivatalos KK fasza legyen.
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #16389 üzenetére
2 napig... Hihető!
A novi új 0 perces sem visz ennyit effektív használat mellett! Maximum akkor, ha Stamina-n fut és konkrétan az ég egy adta világon semmi sem szinkronizál, csak akkor amikor feloldom a készüléket és nézelődök.
Én reggel 7:30-kor lekaptam a töltőről és délután 13:30-kor már 10-15%-on volt! Igaz kapott rendesen mobilnetről Facebookozást meg játékot. Persze alaphangon Stamina-val nyomattam. Most a CM-el sem képes 2 napot vinni. 1 egészet is csak úgy, hogy ki van lőve minden szinkronizálás és csak esetenként lesek rá. Úgyhogy azért ilyet kijelenteni - pláne applist nélkül -, hogy 2 napot visz, eléggé hihetetlen!
-
S3R6PH
tag
válasz
BLUE TORNADO #16382 üzenetére
jó.
Nekem /pill. az ingyenes van fenn, mégis azis kérte Xposed framework-on keresztül a hozzáférést+ ROOT jogokat. És müxik, hibernáll amit kell.
Azé kérdem hogy a fizetős mennyivel lenne jobb?
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #16385 üzenetére
Az se volt használva...
-
->Raizen<-
veterán
Jó ez az új rom. 2 napig kibírta az xperia z-m.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Az Xperia Lounge mit takarna?
-
S3R6PH
tag
Helóka
Ahhoz hogy a greenify-t 100%-ra kihasználjam, kell hozzá a fizetős verzió is?
-
törölt tag
Nem akartam neki Shao Khan kedvenc beszólását idézni!
http://www.youtube.com/watch?v=PxDW8h9kMXs -
törölt tag
Röviden és tömören:
Mivel újabb így egyértelmű, hogy különféle hibajavításokat eszközöl ez a patch. Persze nem kötelező felrakni!
Annyit megjegyeznék, hogy ezzel még nem lesz nagyon kompatibilitási problémád. Viszont a 4.4.X KitKat már egyes alkalmazásokat nem kezel megfelelően. -
törölt tag
válasz
barnabasss #16365 üzenetére
1. A Play mégis honnan tudná, hogy az adott usernek épp mire van szüksége?
Van aki fényképező b*zi, van aki zeneb*zi és így tovább. Ez nem a Telejósda!
2. Egyénenként változik, hogy kinek mi kell. Nekem például fejlesztői dolgok! Viszont Te hol használsz telefonról szervervezérlést? Gyanítom sehol! De vélelmezem, hogy titkosítórendszert sem futtatsz túlzottan telefonon. Na, látod én igen! Viszont ezt nem fogja a Play felajánlani. És itt, ha feldobnék egy kérdést, hogy milyen szervervezérlő progit tud ajánlani valaki android 4.4.2-re, hát érdekesen néznének...
3. Vegyük az alapfelállást! Van akinek a Google Maps alias Térkép untig elég navigálni. Viszont vannak emberek akiknek Igo, Navigon vagy hasonló kell. Ilyenkor a user kicsit kinyitja a szemét és megtalálja a keresőt!
4. Root szerinted mégis mihez kell? Mert a kérdésed amit feltettél nem analfabéta, hanem hülye! Ha kicsit olvasnál (és értelmeznél), rájöhettél volna, hogy a root az alaphangon a számítástechnikai rendszerekben a rendszergazdát / rendszergazdai szintet / rendszergazdai jogosultságot jelenti! Vagyis olyan szintű hozzáférést érsz el vele telefonon amivel a belső rendszer dolgokat tudod módosítani, törölni vagy amit akarsz.
Például android esetében rootolás után lehet dupla bootolást megoldani vagy alaphangon a rendszerben lévő programokat kihajigálni. De játékokhoz, illetve alkalmazásokhoz a hétköznapokba marhára nem kell root!5. Még egy utolsó reakció a kérdésre. Szerinted, ha a Google-be beírod, hogy "hasznos android programok" mennyi találatból szemezgethetsz?
S itt akkor zárásnak megjegyezném, hogy minden ilyen összeállítás szubjektív! Már csak azért is, mert van akinek a Winamp lejátszó jön be és azt ajánlja van akinek a PowerAmp. -
Misua
senior tag
Sziasztok!...tudom a szabályokat...ne tessék leoltani, de érdemes e felrakni a legújabb szoftverfrissítést (.101)? Mert a telcsim jól működik anélkül is...és semmi kedvem egy apró frissítés miatt factory resetet csinálni. Mik a tapasztalatok? Mi lett jobb/rosszabb?
P.S. Az összefoglaló nektek látszik? IE nen lát...
P.P.S. és nem vagyok vak...tényleg nem látszik a mobilról:-) -
rocks
aktív tag
Most raktam fel a ...101 sw-t.
Hogy valóban stabilabb és hosszabb akksi idő lett - e azt most még nem tudni, de a kijelző képe mintha még
tisztább lenne...(és nam azért mert megpucoltam...
)
-
Smiro
senior tag
válasz
Én is jót nevettem, akkor mindenki örömködik
Szóval ha azt írod, melyik a legjobban ajánlott számológép, gk. hibakód kiolvasó, média lejátszó, szótár, könyvolvasó, vagy bármi, akkor kapsz autentikus választ. Ugyanígy játékok terén is, hagy ne soroljam a típusokat - sajnos már nagyon kinőttem belőlük, illetve bele sem...
Amennyit meg én szólok hozzá... viszont minden nap olvasok, okulok, és vagy jókat röhögök, vagy bosszankodom a stupidság miatt. Most már nem tudtam megállni, hogy ne válaszoljak, és a reakciódra ismét
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Komolyan, most mit vársz?
-
Deck
titán
válasz
Android alkalmazások és szoftver kibeszélő topik való neked nem ez.
-
Smiro
senior tag
válasz
barnabasss #16357 üzenetére
Erre nem csoda, ha beindul a pszichiáter...
Amilyen progira szükséged van és amilyen játékkal akarsz játszani. Tényleg fura, hogy csak azért, hogy "jelen" legyen valaki és több hozzászólást gyűjtsön, ennek érdekében értelmetlen kérdést is képes feltenni.
-
boogie84
veterán
válasz
BLUE TORNADO #16361 üzenetére
Restart után nézd meg, ha a telefonon vannak a képek és nem a kártyán. Ha a kártyáról olvas akk valszeg az megy tönkre.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Hali. Az miért van, hogy ha bele lépek az albumba, ott ha rámegyek egy képre, akkor nem mindíg akar a kép kiélesedni. Ha nem élesedik ki, akkor le is fagy a telefon kb. 25-30 másodpercre. Lefrissítettem az albumot, de az sem használ. A telon most 4.3. Android van. Még nem jelzett, hogy elérhető lenne új verzió.
-
busman
veterán
Folyamatos újraindulásaim vannak,tegnap már olyan is volt,hogy rózsaszínben villogott a teljes
kijelző.Ma reggel meg bootloop fogad...ötlet?Gondolom nem szoftveres gond. De most még adok egy esélyt neki,megint újrahúzom.... -
törölt tag
válasz
barnabasss #16357 üzenetére
dekrer csinál ilyen listát az appokról, és lesz hozzá rövid leírás is.
-
barnabasss
tag
Elore bocsi az analfabeta kerdesert.. De milyen root nelkuli programokat hasznaltok ajanlotok ami hasznos es jo?
meg jo jatekok?
-
oliwire
őstag
A mi kiemeltünk nemrég volt frissítve, de sajnos az elavult info-k nem lettek kivéve, így kicsit zavaros lehet az újoncoknak, azt is szerintem kezdeményeznem kell kijavítani
(#16345) pszichiáter
Igen, szoktam olvasni, ahogy írsz néha az embereknek, de szerintem semmi gond nincs vele
Néhány ember már sajnos nem nevelhető, és nem hajlandó magának megdolgozni a sikerért, vagy kicsit fejleszteni a tudását. Ha nincs s*gge alá tolva, ami kell neki és ha kicsit csípősen figyelmeztetik, hogy amúgy ezt nem nagy ész megoldani, akkor sajnos az kapja a rossz szavakat, aki "csúnyán fogalmazott" és "bántóan".
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Quqesz #16350 üzenetére
Üdv!
1.sokkal erősebb hardver 2 hónapja nálam van semmi hardveres, szoftveres,program hiba nem adódott,nem fagyott,nem kellett újraindítani,semmi nem tudta megakasztani.Sokkal tovább támogatott marad,sokkal több ideig zökkenőmentesen fog futni minden.
2.sokkal jobb aksi, akkuidő.akkuidő. Z1 -hez képest nagy nulla volt a Z.
3. folyamatos játék mellett kéz meleg a telo nem leégeti a kezed mint a Z,még több óra után is,nem fog a hátlapon a ragasztó elengedni
4.alu keret miatt sokkal masszívabb,nézd meg drop teszteket,nem fog magától az üveg berepedni, illetve leejtésnél jobban bírja
5.ip 58 nem 57
6.jack csatlakozón nincs takaró de így is vízálló fontos hogy ha sokat van bedugva a füles mert előbb utóbb a kifordított pöcök leszakad,eleve egy 15e fülest kapsz ami igencsak jobb mint a Z fülije
7. jobb kijelző(nem sokkal de jobb)
8.jobb kamera
9,jobb hálózatokat támogatMost így hirtelen ezek jutottak eszembe.
(minoin rusht 2 hónapja toljuk de még nem akadt meg,ezen kívül asspahlt 8,batman,modern combat 4)Bocsi püt akartam,nem akartam szét offolni a topikot,ez csak szvsz.nem akarom vita alapját képezni
bocsi -
-
Deck
titán
válasz
#09819904 #16345 üzenetére
Mikor elkészültem a Z összefoglalóval kaptam több privátot is, hogy használhatják-e alapnak, mintának mert, tetszett nekik
Én azt a fikázást utálom, hogy a Sony miért nem egyből frissít meg szar mert várni kell és, hogy szarok a Sony romok.. Szerintem jó, hogy nem egyből frissülünk így a programok már megkapják a támogatottságot és a Sony romokkal semmi baj nincsen, a kinézet meg szerintem a legjobb! Xperia launcher is a kedvencem egy kiegészítővel minden állítható rajta.
4.4et azért várom, hátha mégjobb lesz az akksi idő, meg az ART miatt is. De ráér elvagyok a 4.3al ami nagyon jó. Persze csak rootal
-
törölt tag
válasz
oliwire #16343 üzenetére
Egy-két korrigálással konkrétan bármelyik fórumba bebiggyeszthető!
Bár az emberek lustaságán és butaságán ez sem javít...Konkrétan a legtöbbnél nem értem, hogy minek akar rootolni? Ki sem használja! A másik amit szintén nem értek, az a KitKat mánia. Oké, hogy új, meg stabilabb meg egyebek. De mégis mit használ ki belőle a Facebookhoz, zenehallgatáshoz, Youtubehoz, Viberhez? Semmit! Viszont, ha mégis megkapja a user készüléke az update után szinte semmi sem változik!
Ugyanez a helyzet a launcherekkel! Jaj de szép lett, meg 3D-s csak aztán megy a fikázás, hogy az üzemidő szar.
Amíg a probléma a fejekben van addig 100 emberből 5-nek lehet normálisan segíteni minden jóindulattal!
-
törölt tag
válasz
aSomaEmber #16338 üzenetére
Próbáld meg ezt:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.FREE.android.lvhHa nem hat, akkor gari!
Ha az nincs akkor hozzászokás.
Ha az sincs eladás/csere/kuka! -
aSomaEmber
újonc
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan "problémám", hogy halk a telefon, csengőhang, sms, email, ébresztő, mp3 rendesen szól(kicsit halkabb mint a többi, de azok ugye nem vízállóak...
, viszont a gombok hangereje, ha lezárom a képernyőt, vagy ha feloldom kint az utcán nem is lehet szinte hallani... tudom, hogy a telefon képes lenne nagyobb hangerőt is kicsikarni magából, de egyszerűen nem találok rá opciót, hogy feljebb húzzam...
valami ötletetek tanácsotok nincs?
Köszi!
-
Szombó
senior tag
Megjött a t-mobilos Z-re a .101 frissítés. Csinálsz belőle ftf-et?
-
törölt tag
Egy kis szösszenet, mert mindig vannak olyan kérdések amik voltak, és egyszerűbb egy hozzászólásra hivatkozni, amennyiben a későbbiekben ismét felvetődik valami kérdés!
1. Üzemidő/akksiidő alias "Mennyit bír?".
Az üzemidőt rengeteg dolog befolyásolja. Futó alkalmazások, használat. Vagyis? Ha zenét hallgatsz az még önmagában nem eszi annyira a rendszert, mintha megy a Viber (ami szerintem egy akksigyilkos alkalmazás), illetve a Facebook / Facebook Messenger. Persze ettől eltérő alkalmazásokat is használhat bárki.Nekem személy szerint a Clean Master program vált be arra, hogy kipucoljam az időnként felgyülemlő szemetet, illetve ennek az alkalmazásnak van egy memóriatisztításra/memóriagyorsításra szolgáló gyorsindító ikonja (alias widget).
2. Megkapja-e a KitKat-et (4.4.X verziójú droidot)?
A Sony jelenlegi álláspontja szerint igen. Mikor? Na, ez még jó kérdés!
Ha valami kiderül azt egyrészt lehozzák hírként a mobilos portálok, illetve a Sony is publikálni fogja a saját oldalán. Tehát kár megkérdezni XY időközönként, hogy mikor érkezik?!
Ezen kívül fontos megjegyezni, hogy jelenleg arról nincs információ, hogyha a KitKat után kijön egy pl. 4.5-ös verziószámú akármilyen fantázianevű új android rendszer, hogy azt megkapja-e az Xperia Z!
Szintén nincs arról sem információ, hogyha kijönne a Z-re a 4.4.2-es rendszer és időközben valami bug kerülne a szerkezetbe akkor kap-e újabb javítást!
Ha erről lesz valami információ, azt is publikálni fogják a portálok.3. Milyen tokot/dokkolót/stb. vegyek?
Nyilván megbízható forrásból származót és lehetőleg gyári márkájút! Persze ettől függetlenül vannak már más gyártók által készített jó minőségű termékek is. Ezek között is érdemes szétnézni!
Ami megbízhatóvá teszi a terméket az a garancia. Nyilván egy noname alias névtelen vagy ismeretlen gyártó nulla garanciája nem egy életbiztosítás. Ha viszont nem is lenne, akkor is érdemes az adott bolttól érdeklődni, hogy Ők vállalnak-e az adott termékre garanciát. Ez ugye azért fontos, mert pl. egy kínai dokkoló, ha kisüti a telefont köretnek akkor azért nem kellemes az igény- és jogérvényesítésnél magunkat (és a telefont) annak kitenni, hogy egy selejt termékkel vágtuk haza a ketyerénket.4. Lehet-e rootolni..? Bootloader? Stb.!
Az "Topik összefoglaló"-ban erre minden válasz ott van! Feleslegesen nem kell újabb köröket lefutni.5. Mennyivel jobb választás az Xperia Z, mint a...?
Semmivel! Mindegyik készüléknek, rendszernek és egyéb nyalánkságnak megvan a maga pozitív és negatív tulajdonsága. Most az Xperia Z-nél felsorolhatnánk, hogy vízálló, négymagos, 2 gb ram meg egyéb dolgokat. De ettől még nem lesz jobb! Egyénenként változik, hogy kinek mi a jó! Van akinek a mai napig nagyon jól bevált mondjuk az LG BL40. Van akinek viszont pont az Xperia Z lesz élettársa. Ez egy szubjektív dolog amibe kár is belebonyolódni!6. Tudok tört alkalmazást futtatni?
Igen! Nem kell root a tört alkalmazásokhoz. Viszont itt nagyon fontos megjegyezni, hogy a tört alkalmazás nem legális! Tehát onnantól, hogy ilyen alkalmazást bármilyen forrásból beszerzel tied a felelősség!
Például, ha vírusos és hazavágja a telefonodat akkor elfelejtheted a garanciát. Ezen kívül lesz a kezedben egy cirka 80.000 ftos levélnehezék. Megéri? Döntse el az egyén maga!
A jogi dolgokba pedig nem megyünk bele, mert arra ott van (többek között) az Artisjus oldala.7. Milyen vírusirtót használjak? Szükséges?
Mint az alkatrészek esetében, itt is az ismertebb gyártókét érdemes használni.
Amennyiben megbízható forrásból szerzed be az alkalmazásaidat (pl. Play Áruház) akkor nem érdemes ezzel pöcsölni. Viszont, ha tesztelgetsz jobbról-balról akkor nem árt.
Az üzemidőre, hogy milyen kihatással van, nyilván az a válaszom, hogy ez beállításfüggő! Ha real-time védelemként futtatod, tehát egyből ellenőriz mindent, akkor bizony ez éreztetni fogja magát. Viszont, ha csak időközönként vizsgáltatod át a telefonod akkor kevésbé vagy egyáltalán nem fog nagyon fogyasztani.8. Minden egyéb felmerülő kérdés helye a fórum!
-
busman
veterán
4.4 infó]Elvileg a lengyelek kapják meg először,vagy még ebben a hónapban,vagy március elején...
-
Deck
titán
válasz
Quqesz #16323 üzenetére
Ha választanom kellene akkor énis a Z-t venném. Z1 nem éri meg a több pénzt. A Z jó árban van és a design is a Z javára szól. Ami a Z1 mellett szól a vízálló jack de a kijelző is ugyanolyan. Kamera meg hiába több megapixel az semmit sem jelet
Hardverileg meg a különbséget nem fogod érezni mindegyik nagyon gyors.
-
Quqesz
nagyúr
Köszi mindenkinek!
Igazság szerint a Z jobban tetszik és árban is jobb,asszem eldölt....
baradi
Sztem ez már nem telo függő...a mostani telómon az itteni hálózatok hangminősége gyatra(azt hittem ennyit tud a telo) amíg ki nem mentem szlovákiába és nem beszéltem vkivel az ottani hálózaton.....mintha mellettem ült volna.... -
törölt tag
válasz
baradi #16320 üzenetére
Teljesen jó, bár én nem vagyok vájtfülű.
Mindenesetre mindig jól hallom a másikat, és a telefon támogatja a hd hangot, azaz T-sek között mégjobb a hang, persze ha a másik fél telója is támogatja.A telefonban egyébként van egy másodlagos mikrofon is, így sokkal jobb a zajszűrése.
-
-
skul0
aktív tag
válasz
Quqesz #16314 üzenetére
Nyers erő tekintetében, bár van már ugye sokkal erősebb is, azt hiszem nincs szégyenkezni valója, és még jóideig nem is lesz egyik új android zökkenőmentes futtatásával sem gondja. Teljesen stabil, soha nem fagyott ki vagy indult újra még.
Ha sokat játszol, vagy egy kicsit hosszabb üzemidőt szeretnél, akkor talán megérheti a felárat a Z1. -
törölt tag
válasz
Quqesz #16314 üzenetére
Nekem ez az első olyan telefonom aminél nem kellett kompromisszumokat kötnöm, kellően gyors és simán működik, nem akadozik összevissza, játékokat is normálisan viszi.
A minion rush tud itt-ott megakadni egy fél pillanatra, de az is alig észrevehető.Természetesen ha van pénzed vedd a Z1-et, abban van még bőven teljesítmény tartalék az elkövetkezendő pár évre.
Nekem ZL-van, ez kisebb a Z-nél, holott a képernyőméret ugyanaz, a Z, Z1 ehhez képest eléggé nagy. -
Quqesz
nagyúr
Sziasztok
Nagyon tetszik a sony dizájnja és olyan kérdésem lenne szerintetek megéri még ezt a telefont megvenni/ti megvennétek v érdemes inkább a Z1-ben gondolkozni? -
törölt tag
Van olyan régiós firmware amiben lehet állítani az SMS írásnál, hogy ne rakjon bele ékezeteket?
-
S3R6PH
tag
Felraktam az Xplosed framework-ot.
Úgytűnt hogy megysimán minden. Megkapta a ROOT jogokat stb...
Felraktam a Youtube AdAway-t aztán az Xplosed elkezdet kötekedni hogy nemműködik megfelelően és nics a legújabb verzió felrakva.
Frissítettem.
Majd kipipáltam az Xplosed-ben a Youtube AdAway-t és restart.
Nagynehezen elindult.
A "Keretrendszer"-ben még mindíg ott a piros felirat hogy nem a legújabb Xplosed verzió van felinstalállva, és kéri hogy rakjam fel és reboot.
Már megcsináltam egy jópárszor de az üzenet nemtünik el.
Most felakartam rakni az Xprivacy-t ami sikerült is, de nemmegy.
Panaszkodik hogy az Xplosed nincs felinstallálva, és ezen keresztül engedélyezve az Xprivacy.
Van erre valami megoldás?
-
baradi
senior tag
Valaki tudna arrol nyilatkozni, hogy mekkora a kulonbseg kametaban Z es Z1 kozott?
-
Deck
titán
válasz
droidforever #16306 üzenetére
Természetesen kell hozzá root. Xposed modul és az xposedhez kell root.
-
busman
veterán
Eztpróbálta valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kutya topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával