Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
njnl
aktív tag
A felső információs sávból az órát root nélkül nem lehet eltüntetni ugye?
-
R3coil
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, kérésem, hogy mit kell aktiválni ahhoz a stamina módban hogy wifi-n keresztül ha nézek filmet (ps3-on) ne kapcsoljon ki? Ne szakadjon meg a kapcsoklat. Ha dokkolón fut a telefon akkor nincs semmi gond....
Előre is köszönöm!
-
barnabasss
tag
Milyen kamera appok is voltak meg eszkozok stb-k dekrer nem tudnad a zhez ajanlott programokat leirni kerlek.. Volt egy restore.. De nem lenyeg szerintem masnak is joljon..
-
darvinya
titán
válasz
rich86 #18094 üzenetére
Melyik fw van a telo?
Gyári, nem módosított?Amúgy mindegy, mert nem ismerte fel az eszközt.
És ez a felsorolt hiba az oka, mert Média átviteli módban lévő telot egyből kiírja mi lett hozzá csatolva hálózatként.
Adattárolási módban pedig, mint általános meghajtóként ismeri fel telon keresztül az SD kártyát. -
darvinya
titán
-
rich86
csendes tag
Sziasztok!Valaki segítene nekem abban, hogy miért van az Sony xperia Z típusú telcsimet mikor rádugom USB.vel a gépemre(Win7) azt írja ki, hogy az eszköz telepítése sikertelen?És még tölteni sem tölt?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
rich86
csendes tag
Helló!(Xperia Z),Az miért van ,hogy rádugom a gépre(Win7) USB-vel a telcsit, és azt írja ki hogy a meghajtó telepítése sikertelen...?És még tölteni sem tölti...
-
xxman
senior tag
Üdv!
Az mennyire normális, hogy a készüléket ha ott fogom meg ujjal ahol a home SW gomb van, illetve pont ugyanott hátul (tehát két ujjal, és úgy húzom pl zsebemből ki) , vagy azon a tájékon nyomás éri, akkor a rezgő magától elindul? -
törölt tag
-
törölt tag
A mai naptól megvásárolható a Partnero GSM-nél a Z2. 190k HUF.
-
skul0
aktív tag
Üdv!
Jómagam, és egyik ismerősöm is azt tapasztalja egy pár napja, hogy az amúgy sem túl izmos hangszóró még az átlagosnál is gyengébb. (Max. hangerő halkabb mint eddig, és még ezen a hangerőn is recseg minden)
Az övé ázott, így első körben arra gyanakodott. Az enyém viszont nem, és mivel nagyjából egyszerre jelentkezett a hiba, azt kérdezném, létezhet-e hogy valamilyen frissítéssel jött elő a dolog? Senki nem tapasztalt hasonlót? -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Skimaster #18071 üzenetére
Ettől függetlenül csendben tudomásul vehetted volna a helyreigazítást, ugyanis igaza van.
Nem tudom, mit kell mindig besértődni és visszaokoskodni, ha valaki kijavít egy hibát fórumon. Elcseszted, nem tudtad, elírtad. Tanuld meg inkább és legközelebb figyelj oda! Csak az előnyödre lehet. -
Skimaster
senior tag
válasz
#09819904 #18055 üzenetére
Mekkora szerencsénk van,hogy te nyelvtanból is ekkora spíler vagy.....nélküled szegényebb lenne a világ!Azt nem tudom miért nem mész el politikusnak,ott okoskodhatnál folyamatosan,és itt nem kellene folyton a beszólásaidat olvasgatni.....legalább tedd offba superman!!
-
S3R6PH
tag
Akkor megtudnád mondani hogy hol kell beállítani a GEM Xperia Xposed-ben. hogy a Display MINDIG Auto módban legyen, és ha elfordítom olyan mintha dockolna (Panorama mode)
Mert egy az hogy az angolom elég gyér, ésmár végignyomogtam ott mindent, de még miníg nemsikerült beállítanom.
A Playről meg hülye aplikációkat nemakarok emiatt telepíteni.
-
válasz
barnabasss #18064 üzenetére
A stamina mód ott tárolja az adatait.
-
S3R6PH
tag
Helló.
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet azt az állapotot bekapcsolni ami olyan mint amikor a telefon a töltőállomáson van.
Ilyenkor a Display elfordul. Hogyan lehet ezt beállítani, hogy mindig elforduljon a Display, töltőállomás nélkül. -
WuuWuu
tag
komolyan itt tart egy szakmai topic hogy helyesiras az elsö?
akarhanyszor megnyitom a forumot 10 hszbol 5 oltas. -
baha1986
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, hogy a micro usb-t védő lapkáról leesett a gumi, valószínű nedves volt a kezem mert a fehér paprika félig rozsaszin lett, így nem tudom, hogy garancia érvényes e még rá.
Illetve szerintem ez nem egy nagy hiba, ami miatt megvallnák akár több hétre a készüléktől
Kérdésem, hogy hol és mennyiért lehet rá gumit rakatni, hogy megint vízálló legyen?Köszönöm előre is a választ
-
Deck
titán
válasz
soldier2 #18048 üzenetére
Kell hozzá internet kapcsolat mivel letölti. A programot is felkell rakni mint a Flashtoolt. Az ftfek full sebességgel mennek le és korábbit is felrakhatsz, más régiósat stb. Mivel lehet nincs is hivatalos régiós frissítés neki. A Flashtool 2 kattintás és már flashel is.
Tehát a flashtool a Legegyszerűbb, leghatékonyabb, legmegbízhatóbb, leggyorsabb.
Sust csak akkor indítom el ha ftf fájlt akarok csinálni és kellenek a frissítési fájlok, hogy letöltse.
-
Pityi77
tag
Tudja valaki,hogy a yuga,és a Cm romokban milyen a kamera app?Gyári sonyra gondolok,vagy valami másikra van cserélve?
-
isti215
tag
Nem felhúzom a csúszkát de nem állítja feljebb.Gyári rom van rajta még rootolva sincs
-
isti215
tag
Sziasztok
Ilyen hiba még senkinek nem lépett fel hogy nem tudja felvenni a fényerőt maxra?Csináltam már gyári visszaállítást de nem javult meg.
-
pit stop
addikt
válasz
droidforever #18030 üzenetére
Dokkoló és nfc érdekel ha külön is megy
-
SkyS1gn
félisten
válasz
droidforever #18030 üzenetére
Nézz rá apróra menyiért mennek.
-
droidforever
tag
Januarban vettem a keszuleket,gyari fuggetlnen dokkolo,headset,nfc korong 2db,mennyiert lehetne eladni a keszuleket?
-
törölt tag
válasz
barnabasss #18028 üzenetére
Víz alá?
Mondjuk az is hülyeség, megmondta Galilei.
A tömeg nem része az egyenletnek.U.i.: lehet nem ezt mondta, meg nem is ő, de már régen tanultam fizikát
-
barnabasss
tag
Irtozatosan nagy hulyeseg.. De nekem tokkal jobban merul..
-
-
-
boogie84
veterán
-
beast27
senior tag
válasz
Merula Alba #18013 üzenetére
A wifi nálam is tökéletes (kopp kopp kopp
)
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Merula Alba #18013 üzenetére
Nekem semmi bajom a wifivel.
-
boogie84
veterán
válasz
Merula Alba #18011 üzenetére
Semmi fagyás. Ez hülyeség. A legutóbbi 4.3-nak köszönhetően vannak wifi problémák, de ez csak szoftveres hiba!
-
Merula Alba
tag
Sziasztok!
Páromnak veszünk napokon belül telefont. Én a Z-t javasolom neki. Ő állítólag azt hallotta a munkatársaitól hogy "fagyogat" meg ilyesmi.Én szerintem hülyeség, de azért felteszem a kérdést itt. Milyen ismert hibái vannak a telefonnak? Párom egyszerű FB-ra, zenehalgatásra, fényképezésre használná. Nem a Crysis motort futtatná rajta napi 24-ben.
Köszönöm a segítséget. -
SkyS1gn
félisten
válasz
pit stop #18003 üzenetére
Ti?
Álltak ott sokan, mi az hogy mi?
Eléggé le volt élve a fehér. Mikor az usb kontakhibát dobott, be is indult a riasztó!
Az akksiidő viszont igen fasza: XDA-ról való a forrás:
"I've attached my battery experience. Must say, I'm impressed.
Brightness on auto. Generic use (some games, internet, music, camera etc. Was checking out apps) Wi-Fi/3G all time on (disabled turning it off in stamina settings, left only the downclock part)"
[link] [link]"This is my battery usage. Not as fantastic as some people here but I want to highlight that these are achieved on
1. NO stamina mode AT ALL.
2. Using LTE throughout. No WIFI
3. Auto brightness but bar set to brightest throughout
4. Bluetooth on for about 10 hours and connected to both Sony smart watch and headset
5. Location services on throughoutI am very satisfied with the battery! "
[link]Nemtudom mi történik a linkkel pár mp után elszaródik...
Itt van ez a hét hsz. -
S3R6PH
tag
Üdv.
Tökéletesen működik a Greenify Donate, meg a Titan Pro is. Ezzel meg lennék elégedve.
De! Itt a probléma! A Foldermount (természetesen a fizetett verzió) ami még tegnap a visszaállítás elött tökéletesen működött most egyfojtában ujra- meg ujra indítja a telefonomat amikor csatlakoztatok egy mappát!Teljesen kivagyok! Basszamegakurvaélet! Hát mikor fog végre valami úgy működni ahogy kell!
Van valaki aki ismeri ezt a programot, és tunda esetleg tanácsot adni, vagy segíteni?
Nagyon hálás lennék érte!
-
boogie84
veterán
Nálam még mindig szar a wifi. Pár percenként megszakad. Csak mióta feltettem a 4.3-at. Nálatok?
-
w333
félisten
válasz
SkyS1gn #18002 üzenetére
Jó kis telefon a Z2 kijelző és a kamera nagyon jó, de nem is tudom mintha kicsit bugos lett volna, amikor valamit indítani akartam mindig a launcher baloldali beállítások jöttek be, és a 4.4.2 (Sony) rendszer nagyon sokat fogyaszt, újraindítás után 1.4GB volt a használt RAM és 1.3GB szabad a 3GB -ból (kicsit sok)
(#18005) kali
+1 csak kicsit fura hogy 1.4GB/RAM a használt memória (stock alap alkalmazásokkal) mi eszik ilyen sokat ? és pl. majd az 1GB Sony telefonokon hogy lesz ez?
-
pit stop
addikt
válasz
SkyS1gn #18002 üzenetére
Képek alapján rémlik, hogy ti álltatok nagyon sokat ott Sonynál
Az a bal oldali állvány elég katasztrófa volt - kontakthibás volt a riasztó (nekem ezt mondták), meg a telefontöltő is...
Én is hasonlítgattam Z-t itt is meg másik standoknál is. Van különbség, de nem akkora, mint amekkorát TN panelre szoktak mondani - mintha használhatatlan lenne, IPS meg nem e világi olyan jó.
Váltást én nem éreztem, pedig új modellnél mindig szoktam- a keret tényleg jobban meg van csinálva, azt már hordanám tok nélkül. De újak közül most lehet S5-t venném - nagyon meggyőző volt.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
pit stop #17987 üzenetére
Volt kintt mindenből kettő, Tablet Z2, Z2, Z1 Compact.
Egy fekete és egy Fehér Z2, a fehérre mindíg mondták hogy csak prototípus csak a színe miatt van kinnt és hát tényleg volt hogy meghülyült az érintőkijelző, újraindult, meg kicsuszkált/nem érintkezett az USB aljzat (amin látszott hogy szét van cseszve) ezért 4%-on volt és beriasztott a riasztó amit mindíg lenyomkodtak
No mindegy a feketével foglalkoztam inkább, gyönyörű, kicsit nagyobb mint a Z, kézbe venni teljesen nemtutod a lopásgátló miatt, a kijelző fantastic. Zenét nemtaláltam ezért youtuberól lőttem valami zenét rajta, nem szólt rosszul bár nagy volt a ricsaj, a One se tűnt olyan hangosnak ebben a környezetben.
Több időt is eltöltőttem volna veleA Z2 Tablet meg tényleg rohadt vékony és könnyű!
Voltak kinnt bt hangszórók is, odamentünk aztán csapattuk a zenét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kutya topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával