Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
topyjo
aktív tag
válasz
a.sebi #16876 üzenetére
Zagg fóliát rendeltünk hatan munkatársak. Nekem egy évig volt fenn. Rossz a tapintása, ragadós, fél év után elkezdett besárgulni. Egy év után világosbarna lett, és elkezdett magától leválni. Már egyikünknek sincs meg.
Most rendeltem Nillkin 9H Amazing kijelzővédőt. Fele annyiba kerül, majd meglátjuk melyik a jobb. -
törölt tag
-
Yoshida
aktív tag
Tapasztalat híján, betitkosítottam tegnap este a telót.
Kb fél óra alatt végzett, közbe olvastam, majd arra eszméltem hogy kopog a telefon, jelez hogy kész
Ránéztem, és ilyen kínai írásjelek voltak fehér háttér előtt, legfelül egy kb google keresőbar-nak kinéző beviteli mező, meg a 112 emergency ikonka... Néztem hogy ez most mi...
Aztán a felső sávra bökve előjött a sima billentyű, és be tudtam írni a pin kódot, amit elfogadott, majd egyből rebootolt
Na innentől viszont minden okés, bejött az előzőleg már megszokott rendszer. Így simán főképernyő nem tűnik lassabbnak, valszeg amit már kitömörít a memóriába, az utána nem lassabb.
Majd még tesztelgetem. Van egyébként lehetőség az SD kártya titkosítására is! Ha valaki fosik hogy a kártyán levő képek illetéktelen kézbe kerülhetnek, az ezt le tudja védeni ezzel. (persze így kivéve a kártyát máshol nem tudod használni)
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Nem tudom hogy a szeriz vagy a. 101frissítés lehet a hibás?Mostanában olyat csinál a telefonom hogy hívás közben ciripel a felső hangszóró kicsnengés közben , és a fényérzékelő sem mindig kapcsol be.Ötletetek?
Úgy örültem mikor visszakaptam szervizről a telefonom.Sok hasznos dolgot kicseréltek. Most meg küldjem vissza? -
busman
veterán
-
p87
senior tag
Köszi mindeninek!
Mindenképp megnézem élőben milyen, aztán döntök. -
törölt tag
Az s4-ben kicsivel erősebb a hardver, snapdragon 600 van benne, a Z-ben a régebbi snapdragon s4 pro.
A Z sem akadozik már, teljesen jó ebből a szempontból.
A végigrepedt kijelzőt a Sony javítja gariban (a pókhálósra törtet nem!), ha gyári a gari ezzel nem lesz gond.
A fóliát nem szedném le a helyedben, nagyon ragaszkodik, sok macera, ezen kívül értelme sincs, nem karcolódik. Pontosan illeszkedik, nem is nagyon venni észre hogy ott van. -
barnabasss
tag
Mind ketto volt mar nalam de a z maradt.. Amiben az s4jobb az ingeligens kijelzo.. Viszont a z viz potallo es az uteseket is jobban birja.. Gyorsasagban ugyan az. Talan akksiban szerintem az s4 jobb.. De igazabol nekem inkabb a zre tervezett android all a kezemre
mind a ketto nagyon szep es jo telefon
-
Smiro
senior tag
Hol olvastad, hogy vannak röccenések
Miért akarod egyből javíttatni
Miért akarod egyből leszedni a gyári fóliát, amikor még össze sem karcoltad
Miért aggaszt 1-2 dolog, amikor nem is ismered a telefont
Miért nem olvasod el az összefoglalót az oldal tetejénHa Sony márkaboltban veszed, gari adott. Ha nem függetlenben, akkor is. Ha meg szürke importból, akkor lesz is min aggódni. Bocsesz, de a kérdéseidre csak ilyen választ lehet adni
-
törölt tag
Ez a funkció azt csinálja, hogy minden adatot titkosít a telefonodon.
Persze, ezt megcsinálja egyszer mindenre amikor bekapcsolod a funkciót, de utána menet közben is folyamatosan titkosítania kell, ha új tartalom kerül a telóra.
Ezen felül menet közben folyamatosan vissza is kell fejtenie a titkosított adatokat.Erre gondolt szerintem a kolléga, hogy ez az állandó titkosítás/visszafejtés mennyire terheli a telót.
Itt egy cikk róla: [link]
Ezt írja : "Slower Performance: Encryption always adds some overhead, so your device will be a bit slower. The actual speed decrease depends on your phone’s hardware."
Vagyis nyilvánvalóan lassítja a telefont, kérdés hogy mennyire. -
p87
senior tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni az S2-esem, először csak S4 jött szóba, de egyre jobban tetszik ez a telefon.
Aki próbálta mindkét készülékte android gyorsaság szempontjából milyenek? Vannak még röccenések?
Aggaszt még 1-2 dolog.
Garanciális ügyintézés, hogy történik, ha gyári garival veszem?
Miskolcon leadhatom valahol vagy postáznom kell majd?Olvastam, hogy gyárilag fóliázott a készülék, én nem nagyon szeretem ezért ha már látszik valami fólián szeretném leszedni, most akkor ez a garancia elvesztését jelenti?
Illetve olvastam, hogy itt is voltak kijelző repedések mint S4 -nél, mennyire jellemző mostanság ez?
-
lbence
aktív tag
Ismertek olyan programot ami a készülék elhagyása, ellopása esetén mondjuk meg tudja nekem mutatni, hogy hol van.
-
a.sebi
őstag
Sziasztok...az xperia z ultra topic is death...:-( ugyhogy a z- ről kell olvasgatnom....
De van egy kérdésem is: dlna - val videót is kiehet nyomni nagyképernyőre?
Illetve invisible shieldet használ valaki z hez? Gondolkodom h az ultrát meglepem vele -
njnl
aktív tag
válasz
Yoshida #16873 üzenetére
Elvileg semennyire nem lassítja. Hiszen ez egy feloldási művelet, csakis akkor aktiválódik amikor kikapcsolt kijelzőn megnyomod a főkapcsoló gombot.
Nem nagyobb a memória igénye mint a mintának vagy a redőnynek, hiszen egy mentett adatot kell felismernie és elfogadnia... -
Yoshida
aktív tag
Használja valaki a titkosítási lehetőséget? Ugyan ez nem Z specifikus, hanem android, de az érdekelne hogy a Z-t mennyire lassítja be. Ha letitkositotta, akkor utána egy 4 jegyű pin kóddal lehet feloldani a képernyő zárat.
-
DJ.UFO
csendes tag
válasz
barnabasss #16871 üzenetére
Max.fényerőn van a kijelző,és be van kapcsolva az automatikus fényerőszabályzó.
Stamina mód megy 100%-tól,kb.8-10 alkalmazás van engedélyezve -
DJ.UFO
csendes tag
Nekem megy a Starfield élő háttérkép,nem vettem észre,hogy enné az akksit,memória meg van bőven! :-)
A rendszerfrissítés óta tényleg jobb lett az akku-idő is.
Én 4:25-kor veszem ki a dokkolóból,és este 10 körül töltöm.
Használom a netet,megy a Viber,Meseenger,folyamatos adat és szinkronizálás,kis pasziánsz,és van,amikor 45-50%-on van este! -
5381
aktív tag
Én párat kipróbáltam már és úgy vettem észre, hogy programfüggő a merülés és a memóriazabálás. A Planet Pack nekem nem fogyasztja vészesen az aksit sem és a memóriát sem, a 3D Parallax például nagyon ette a memóriát. Aki több napos üzemidőkre vágyik, annak biztos feleslegesek az élő hátterek. Ha minden nap töltesz, akkor elfér a kijelzőn, nem ez eszi a legtöbbet.
-
njnl
aktív tag
Azért valljuk be, ez a Live Wallpaper eléggé meríti az aksit nem?!
-
Szombó
senior tag
Hali.
Az új frissítés óta ismét a médiakiszolgáló eszi az energiám. Hogyan tudok megszabadulni tőle? -
törölt tag
válasz
#03372544 #16856 üzenetére
C6502 van nekem, felment rá a hozzá való 101-es rom, de nem működött a gyorsulás mérő meg az iránytű. Eddig is C6502 -re való volt rajta, az eggyel ezelőtti, azzal nem volt gond.
Most feltettem rá egy c6503 -ra való 101-es t, azzal minden működik szépen.
Ki érti ezt... -
Deck
titán
Meguntam a villogást a Chrome-ban és lecseréltem az Operára. Az akksim is jobban bírja vele. Marad is, meggyőzött
-
S3R6PH
tag
Helóka!
Olyan kérdésem van hogy, hogyan tudnék installállni aplikációkat külső SD kártyára?
Mondjuk pl..: az új GTA San Andreas-t. Ez a game röpke 2,6GB a belső tároló meg tudjuk csak 11GB szabad helyel rendelkezik. Hogyan lehetne ezt megoldani? -
törölt tag
Nagyszerű, feltettem a ZL-re a hozzávaló 101-es FTF-et, gyári reset, minden volt.
Azóta nem működik az iránytű meg a gyorsulásmérő, a gyári menüben ha kalibrálásra nyomok telepiros háttéren kiírja hogy fatal error -1.Hálistennek a netem is le van már korlátozva, fél óra mire letöltök egy másik FTF-et, hátha az jó lesz.
-
törölt tag
Felraktam a zl-re a 101-es Ftf-et, majd tíz perc múlva szólt a telefon hogy új frissítés elérhető, ugyanaz a 101-es, most tölti, 35MB.
Ez a 101-es valami javítása lenne, vagy hogy van ez?szerk: na most azt mondja sikertelen telepítés, szuper...
-
MikitoLac
tag
Köszönöm a tanácsokat
-
MikitoLac
tag
Hívás közben túl hangos a beszédhangszóró még a legalacsonyabb hangerőn is. Lehet ezt valahogy kalibrálni?
-
törölt tag
Nagyon ott van: Xperia Z2 Live Wallpaper
-
mrdc
csendes tag
Futott valaki bele olyan hibába, hogy hívás közben 15-20 mp után elnémul a telefon, azt jelzi, hogy a hívás fut tovább, de egyik fél se hallja a másikat? A hétvégén újrahúzom, hátha valami szoftveres nyűgje van csak és megúszom a szervizes látogatást...
-
SzőkeKapitán
tag
válasz
Zsmester89 #16842 üzenetére
Egy ismerősömnek szintén cserélték az egészet. Az oldalán lévő bekapcsológomb egyszercsak nem működött tovább.
-
MMt#k#D
tag
Sikertörténet röviden:
Múlt héten beadtam a Drágát,mert: -headset bal fele meghalt
-simtálca eltört
-fólia elől hátul felvált
-jack dugónál a szigetelő gumi megadta magát amit Én későn vettem észre..az indikátor rózsaszín is lett,ugyanis Én már mióta megvan (párnap múlva 1 év) fürdök vele minden este meg mosom meg stbstb(megjegyzem az indikátort egy laza mozdulattal kiszedtem belőle mert a gari ugrik,ja és a többi hófehér!!)
Erre kevesebb mint egy hét múlva....VAdonatúj Z-t kaptamCordon Gudgém!
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #16835 üzenetére
Csak mert te teletudod szemetelni a ramot nem jelenti, hogy aki nem az nem hardcore user.. Annyi az egész, hogy használok greenifyt ami automatikusan jegel ha meg elindítok valamit kiolvasztja mindezt észrevétlenül. Gyors is marad ennek köszönhetően a telefonom.
-
SkyS1gn
félisten
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #16830 üzenetére
Ezektől ne csodáld..
-
törölt tag
válasz
barnabasss #16825 üzenetére
Mitől telik meg olyan gyorsan? Nekem még soha sem fogyott el. Mondjuk nem vagyok egy hardcore user, de meg van gyötörve rendesen. Hetente azért én is újraindítom, régi rossz szokás.
-
a.sebi
őstag
Sziasztok
A z töréses incidensem miatt, váltottam xperia z ultrára, ugyhogy szeretném megköszönni az eddigi segítséget, amit eddig kaptam z ügyben!
Sajnos a zu topik elèg halott,de remélem majd jobb lesz ez lassan -
törölt tag
válasz
barnabasss #16821 üzenetére
Én még régen valami akcióban megvettem a pro-t ami fent is van folyamatosan, plusz minden rom frissítésnél felmegy ami a romban van, így két ikon is lesz.
Az a szerencse hogy a gyárit el lehet utána távolítani. -
Szombó
senior tag
Hali,
Csak nekem nincs vagy másnak is hiányzik az OfficeSuit? -
Tudtok valami jó kis appot (lehetőleg root nélkülit), amivel meg lehet változtatni az állapot jelző led színét? Hogy pl. töltésnél más színben világítson. Anno volt a Light Flow, az itt is működik?
(bizonyos telóknál, bizonyos romoknál nagyon ki tudta fagyasztani a rendszert, csak azért kérdezem, mert ha valami króbálta már, akkor nem fagyasztom ki feleslegesen a telót
)
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #16815 üzenetére
Látszik az android történelmében KISSÉ nem vagy járatos. Az adott rom üzemidejét figyelni nem árt!
Amikor azt tapasztalod, hogy anno elment pl. 2500 üzemórát rendesen, majd idővel már 500 körül újraindul valami oknál fogva, akkor kicsit más a képlet! Sokak tesznek erre nagy ívbe, pedig, ha már okostelefonja van az illetőnek, nem ártana, ha Ő maga is idomulna a készülékhez... -
SkyS1gn
félisten
Ekkora egy hülyeséget
-
válasz
SkyS1gn #16812 üzenetére
Az értelme van, hogy látod, hogy mióta fut stabilan a telefon. minél több, annál jobb. Nagyjából annyi értelme van, mint nézegetni az akksi üzemidőt, hogy kinél mennyi. Úgy sem biztos, hogy nálad annyi lesz, kinél jobb, kinél rosszabb. Attól is függ, hogy ki mennyire használja a telefont
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Zsírkrétamen #16811 üzenetére
Ezt mi értelme nézni?
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Zsírkrétamen #16808 üzenetére
De mi ez a szám?
-
válasz
SkyS1gn #16805 üzenetére
Amúgy meg írta, hogy lemerült, és azért "csak" ennyi. És ugye mint tudjuk, minden kikapcsolás után 0-zódik a szám
Igazából Z-vel is simán ki lehet hozni ezt a számot, ~600-nál tartottam, amikor saját hibából beakasztottam egy programot, és újra kellett indítani. Átlagos használat mellett itt is simán meglehet az 1000 óra -
-
törölt tag
válasz
Zsírkrétamen #16802 üzenetére
A Nexusomban 780 körüli üzemidő volt, csak elbahhtam és lemerült. Úgyhogy a KitKat azon nagyon egybe van.
-
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #16800 üzenetére
Nálam alaphangon így van a Nexus 4-nél.
Alap KitKat van rajta, semmi más ROM! Ez még életébe nem látott semmit a 4.4.2-n kívül és nem is fog!
Z-re mondanám, hogy ajánlom a CM Yuga-t, de olykor egy-egy updatenél érdekes problémák vannak. Így azért hétköznapi használatra, főleg effektívebb igénybevételre csak a gyári ROM mellett voksolok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kutya topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával