Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
FirstAndroid #29611 üzenetére
Ismerős szerelő mondta: nem érdemes cserélni, mert ami nem gyári, az egy év múlva tropa. Sajna nekem is ilyen van és többek között emiatt fontolgatom a váltást.
-
Smiro
senior tag
Mindkettőtöknek
-
Smiro
senior tag
Gyártják még a telefonunkat
-
Smiro
senior tag
Sziasztok, kis segítség kellene:
navi közben (Sygic) hiába rakom töltőre a kocsiban (2,1A), hamarabb merül le az aksi, mint ahogy utána tud tölteni, illetve egy idő után le is áll a töltés.Van 3 autós töltőm és egy 30.000-es aksim is, ugyanaz a helyzet, bármelyiket próbálom használni. Ezt csinálja iGO szüliappal is. A Sygic örök világ licences, jogtiszta. A SX-en a legfrissebb gyári program fut. A gondom, hogy amire tetthelyre érek, és csatlakoztatom a QX100-at, sokszor a telefon be is dobja az unalmast, olyankor rakhatom kábelre a telefont. Nem túl jó viszont úgy fotózni, hogy mellette a nem épp könnyű és kicsi töltőt is tartani kell.A kérdés az, hogy párhuzamosan miért nem tud navigálni és tölteni? Ha gyenge az aksi - 3 éves - esetleg, tud-e ilyet produkálni, vagy szoftver hiba lehet, hogy egyszerre nem navigál és nem tölt, csak pár percig? Az aksi gyengülését nem vettem észre, 4G használat mellett is kihúzom vele a bő 12 órát, reggel 6-tól 22 óráig legfeljebb 80% megy el.
Hegyekben állandó a jelvesztés, pedig segédprogi (Gps Status és Gps fix) is be van kapcsolva. Ez normális a telefonunknál?
-
Smiro
senior tag
Nekem nem rég cserélték biztosításra összetörés miatt. Az újnak a melegedéstől elvált a hátlapja. Visszaküldtem, írtam, hogy q forró például navinál. Visszaírtak, hogy ez ilyen. Hátlapot visszaragasztották. Korábban nem volt ilyen, ami még zavar azon kívül, hogy navi után ha kiveszem a tartóból alig bírom kézben tartani, hogy a 2.1-es autós töltőm nem bírja visszatölteni a navi közben felhasznált energy-t. Rohadt idegesítő, mert fotózásra is használom (-nám) QX100-zal, így megállás után rá kell raknom egy 30.000 mAh akksira, hogy ne merüljön teljesen le. Szóval nem értem, hogy a navi (Sygic) hogy bírja ennyire leszippantani, illetve hogy tud olyan fokon átforrósodni, hogy kivenni alig lehet a tartóból. Pedig menet közben takargatom is, hogy ne érje a napfény... Ja, most meg előjött fényképezéskor - a saját képnél - egy fekete pötty is. Szerviz azt mondja, ez nem biztosítást érintő problem, pedig a korábbi telefonon ilyen nem volt. Mitől jelenhet meg ilyen pixelhiba-szerű izé a képen?
-
Smiro
senior tag
válasz
JegesEmber20 #29217 üzenetére
A felsoroltak miatt szerintem megéri. Bár lehet, nevesebb kínai jobb fotót készít ezért az árért...
-
Smiro
senior tag
válasz
Scooter86101 #29210 üzenetére
Az összefoglaló (fent) meg volt már?
Azután például a 29114. hsz... -
Smiro
senior tag
válasz
Oryctolagus #29149 üzenetére
Honnan lehet letölteni?
-
Smiro
senior tag
válasz
Oryctolagus #29135 üzenetére
Utolsó mondatodhoz/kérdésedhez: sajnos igen. 2 féle autós töltőt használok. Sygic navinál az utóbbi időben mínuszban szállok ki hosszútávon, ami számomra fura. Korábban ilyen gondom nem volt. Lehet, hogy a telefon aksija kezdi megadni magát 2,5 év múlva
/szóval mondjuk 100 % töltésről folyamatos töltés mellett 70-80 %, ha megállok. Vissza pedig nem tölt, hanem tovább csökken a töltöttség akár 200 km-es út során is./ Ez amiatt bosszant, mert fényképező gépként egy QX 100-at használok, és kirándulás során - ha közben navizni is kell - nem tölt vissza a telefon, sőt, tovább merül. Így még kézben/zsebben kell tartanom egy 30.000-es aksit is, amiről felváltva töltöm vissza mindkét Sonyt.
-
Smiro
senior tag
válasz
#40351744 #29132 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítségedet
, de: tegnap közbe jött dolog után nem tudtam a fórumra nézni, így nem láttam a választ. Gondoltam, majd ma. De ma elvitte futár a telómat szervizre, így - ha még fennáll majd a probléma -, akkor újra jelzem. Gondolom, most legalább egy hétig nélkülöznöm kell
Azt meg remélem, hogy meg lehet csinálni. Ha nem, akkor kénytelen leszek valami kínai csodára váltani és soha többet nem kell jelenleg közismert prémium márka
-
Smiro
senior tag
HELP!
Nem tudok a saját internetemre csatlakozni, korlátozott kapcsolatot ad újratelepítés után. Mi lehet a hiba?
-
Smiro
senior tag
GPS műholdvesztés mennyire jellemző a Z-re? Az előző Z-nél ilyen problémát nem tapasztaltam. A jelenlegi telefonom navigálás közben - főleg városban - rendszeresen eldobja a jelet és keresi a műholdakat. Előbb a navi programra gyanakodtam, de a GPS Status és GPS Test programok futtatásánál egyértelműen a jelvesztés a ludas. Még garis a telefonom, reklamáljak, vagy valahol lehet piszkálni a GPS beállítást?
-
Smiro
senior tag
-
Smiro
senior tag
válasz
valamioliver #29026 üzenetére
Gyári alapra állítás? Nem rendszer frissítés közben nyúltál bele véletlenül
-
Smiro
senior tag
Mindenkinek köszönöm! Tesztet mindjárt futtatom. Sygic programot használtam az előző telefonom 2 évig. Most az új telefonra megvettem a teljes programot, és teljesen rossz, kilép a programból is. Ráadásul megvettem egy évre a traffi kiegészítőt is, teljesen rossz az is. Vidéken semmit nem mutat, Pesten egy helyen, az Üllőin. Marha nehéz lehet felmásolni az adatbázist. Az új Z meg szétégeti a kezem, fülem basszus.
-
Smiro
senior tag
Teljesen új telefonom folyamatosan elveszíti a GPS jelet. Ez volt hibája a Z-nek? Előző telefonommal ilyen baj nem volt. Már nem emlékszem, voltak-e ilyen gondok, pedig rég óta tag vagyok itt. Mindenféle újraindítás meg volt. A program megvásárolt Sygic.
-
Smiro
senior tag
válasz
Oryctolagus #28985 üzenetére
Na ja, oldalsó gombok... A kisebb tartómban nekem is meggyűlik ezzel a bajom.
Na és akkor továbbiak: állítva, vagy fektetve, navinak is, vagy csak kihangosító, ha bal oldalra rakod, hogy tudod betolni a telefont, stb. Jó keresgélést!
-
Smiro
senior tag
válasz
Oryctolagus #28983 üzenetére
Szerintem nehéz eset
Millió fajta van a neten. Én 2 félét használok, az egyik hosszabb szárral és tabletet is befogad, a másik rövid szárral csak telót. Azt kellene eldöntened, hová akarod az autóban cuppantani. Nem mindegy az ablak dőlés szöge, mérte - ez adja majd meg a távolságot is az eszköztől. Nekem a rövid szárú csak a visszapillantó alá mehet, mert ha lejjebb rakom, nem érem el. Persze ettől is függ, mekkora USB kábel kell majd a delejhez.
Kihangosító is többféle van, a szimplától az FM transmitterig. Én ez utóbbit használom, a hangot a hangszórókra nyomja, cserében Bt kapcsolat kell.
Szóval egyszerű?
-
Smiro
senior tag
Kijelző törés után nekem is megjött az új Z, nem tudták javítani, gyári 5.1.1 van rajta. Sajnos elszállt egy csomó adatom, IGO szülinapos verzió is ugrott
, nem lehet visszatölteni. (Ezentúl havonta mentek adatokat). Az új Z viszont jobbnak tűnik, mint a korábbi családtag. Érdekes, hogy ezen a kezdőképernyő is elfordul, korábban csak állóhelyzetben működött. Már nincs meg az a progi sem, amelyikkel meg lehet nézni, milyen kijelzővel szerelték, mint ha ez jobb, szebb színű lenne. De lehet, csak érzéki csalódás, mert egy hétig a jó öreg Huawei tablettel bunkofonkodtam.
-
Smiro
senior tag
Úgy látom, hullik a férgese...
Sajna leszúrtam délben és is egy rittbergert a vizes teraszon és a kezemben tartott teló ért földet hamarabb. Vagy inkább lépcső szegélyt. A kijelző oda
Milyen billentyű kombinációval tudom kikapcsolni a telefont? Mert képernyő folyamatosan világít, a hátulja meg kerámia lapos tűzhely kezd lenni. Vezetéket rádugva számítógép nem érzékeli, bár érdekes módon a telefon azonnal tölteni kezd. Szóval adatoknak is annyi
és háztűznéző is kilátásban van, mert az aksi rendesen fel van töltve. Amíg lemerül, át is tüzesedik a vas, ha így folytatja.
-
Smiro
senior tag
válasz
szaszaboy0 #28863 üzenetére
Frissítettem, semmi hiba. Mit javítottak? Mint ha a színek javultak volna és a hang is.
-
Smiro
senior tag
A legfrissebb alatt vissza lehet állítani, hogy a hang levételét szabályozni lehessen úgy, hogy egy óra múlva automatikusan visszakapcsolja a hangot? Nálam más minden oké, végre van újra nem fogadott hívás visszajelzésem is.
-
Smiro
senior tag
A T még nem adott ki frissítést?
-
Smiro
senior tag
válasz
Toncsiii93 #28002 üzenetére
A bejövő hívásjelzés hiánya engem is rohadtul idegesít
A SERVICE menüben a LED tesztnél fehéren nem is villog, csak kék-zöld-piros. (egyébként kellene
) Kissé jobban meglegszik nálam is, de majd télen milyen jó szolgálatot tesz
Addig meg SBH52-vel telefonálok
-
Smiro
senior tag
válasz
nexion218 #27857 üzenetére
A fejlesztői lehetőségeknél hová raktál pipát és milyen értéket állítottál át? (ha emiatt müxik rendesen a telód...) Ha nem piszkáltál bele, valaki írja már le
, hogy mit érdemes beállítani
A SERVICE menüben mit jelent a "required level 50%"
Ez az érték egyáltalán jó
a választ.
-
Smiro
senior tag
Eltűnt Lolli alatt a hívásértesítés nem fogadottról. (nem villog a led) Ezt hol lehet beállítani
-
Smiro
senior tag
válasz
MaxxDamage #27543 üzenetére
Nekem nagyon bejön
eddig. Sokkal jobban tetszik az egész rendszer, mint a korábbiak.
Ami nálam szívás: a Sygic sajnos megnyekkent, de dolgozom rajta. Betölt, egy pillanatra bevillan a térkép és kilép. Pedig ezt a navit használom, amióta megjelent
Szülinapos IGo fut rendesen.
A másik a QX100 obim: nagyon belassult, akadozik a kép, ahogy változtatom a témát. Mindegyiken a legfrissebb szoftver fut, nem tudom, mi okozhatja ezt. Remélem, majd beáll ez is.
Frissítés után egyébként mindent visszarakott, semmi nem tűnt el. Üzenetek, hangfelvételek sem. Azért biztonsági másolatot csináltam. Szóval szerintem megéri a váltáska
-
Smiro
senior tag
Telefon nekem is jelez frissítést, Copmanion nem. USB-t hol lehet piszkálni? Fejlesztőiben ott a pipa, mit lehet még állítani? Companion egyébként Win 8 alatt fut.
Egy kis segítségért esedezem.
No meg valami olyat is kiír, hogy a PCC nem tud kiszolgálóhoz csatlakozni, próbálkozzak később... emmegmi?
-
Smiro
senior tag
válasz
Jumapili #26735 üzenetére
De hogy neked is leírjam; ha csak a HDR funkciót nézem, máris jobb a gyártóénál. SCN funkció felső sávon, pillanatok alatt eléred a sorozatot, éjszakait, időzítőt, panorámát, stb. Szintén alap kijelzőről ISO, fehéregyensúly, hogy a lényegesebbet említsem. Menüből sepia, fekete-fehér, egyebek. Mátrix,-spot,stb fénymérés. Ennyi hirtelen, mert mostanában már a QX100-at használom. A képek kifejezetten jobbak, főleg extrém fényviszonyok között. A beállítások lehetősége a tükrös gépek beállításával szinte azonos. A felvétel nyilván nem, ahhoz az említett objektív kell. Sajnos ahhoz sem adott a sony ilyen progit, amire hivatkoztam. De ki kell próbálni, mert én csak a 2. user vagyok, akinek bevált. Aki nekem is ajánlotta,ő az első :-)
-
Smiro
senior tag
válasz
MaxxDamage #26737 üzenetére
Megtettem volna, de sajnos az már nem müxik, ahonnan én leszedtem. De érdemes keresni.
-
Smiro
senior tag
válasz
MaxxDamage #26734 üzenetére
Van... Lenovo super cam Kb. Egy éve ajánlotta egy tagtárs, mindnél jobb, részletesebb. Roottal sd-re is ment, nélküle belsőre. Az utóbb hozzászóló nem tudom, mire alapozza a tudását.
-
Smiro
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #26644 üzenetére
... és állvány is egyben..
-
Smiro
senior tag
válasz
#03372544 #25892 üzenetére
Nem mertem "megtápolni"
....és müxik.
Na akkor jelentem: 1-2 hete volt ezekről szó, és belinkelt valaki egy kütyüt 2 font alatt. Siettem, mennem kellett és berendeltem. Néhány hsz után - amit utólag olvastam - valami olyan derült ki, hogy az eladó tévesen jelentette meg a hirdetést, a Z-hez nem jó. Gondoltam, akkor eladom, na meg van LG is a családban. Meg is jött 800 HUF alatti áron és örömködés. Mondanom sem kell, jó volt a hirdetés és müxik. LG a tévé.
Szóval akinek kell, csak bátran...
-
Smiro
senior tag
Megrendeltem -és meg is jött- egy hdmi adaptert. Az oldalán is van egy micro usb nyílás. Annak mi a szerepe? Természetesen nem műxik egyelőre, a tv és teló van a 2 végén.
-
-
Smiro
senior tag
A frissítéssel tuti javult a gps. Pillanatok alatt jelet fog mozgó kocsiban is. Korábban ez nem volt mindig ilyen jó.
-
Smiro
senior tag
válasz
Reverting #24824 üzenetére
Engem speciel ez kicsit sem zavar. Az inkább, hogy a Sony DSC QX100 obi memória kártyáját nem látom, nem tudom beállítani, hogy a képeket a telefon külső memória kártyájára mentse, a telefonra letöltött másik fotó proginál (amiben számtalan jobb beállítási lehetőség vannak, mint a gyári szarban) is root kelljen a külső memória kártyára mentéshez. Ez utóbbi dologra lehet azt mondani, hogy nem kellene másik telefon programját Sonyn használni, de az első probléma Sony termékkel összefüggő. Nem értem, hogy a francban nem tudják összehangolni a kompatibilis cuccokat. Persze ehhez előbb a telefon agyában kellene rendet tenni... Vagy direkt csinálják, hogy az első örömködés után bosszankodj és újra válts
-
Smiro
senior tag
válasz
M_AND_Ms #24812 üzenetére
Tegnap délelőtt felraktam, eddig semmi romlás. Egy napon belül hülyeség azt írni, hogy "mint ha az aksi üzemideje jobb lenne...", hiszen kell pár töltés a beálláshoz, de tény, hogy este próbálgattam a qx100 cuccost és mint ha kevésbé merült volna a telefon, mint korábban. Nem tiszta telepítést nyomtam (azt majd a nyalókáná)l, a meglévő programokba nem kavart be. A műhold jelre is hamarabb rácuppant, mint korábban, de ez lehet akár véletlen is.
-
Smiro
senior tag
Elmúlt hetekben hirdette tagtárs a telefonját nagyobbra váltás miatt. Az árat ő határozta meg. Én elfogadtam, szerencsére utánvéttel. A gyereknek vettem volna -ezzel a poén lelőve-, mert az övé nem lett az igazi a kijelző csere után. Az eladó sok örömöt kívánt a telefonhoz - azóta sem érkezett meg. Telefont nem veszi fel, másik topikon és priviben sem válaszol. Mi van, ha a pénzt előre utalom? Szóval azt hittem, régi tagban meg lehet bízni. Ha kérte volna, tuti előre utalom a lóvét. Remélem az új Z3 örömére szolgál... A gyerekemet sajnálom csak, mert várta a telefont. Csak óvatosan, aki vesz!
-
Smiro
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #24704 üzenetére
Ez szerintem is q.nagy hülyeség. Hol olvastál ilyet?
-
Smiro
senior tag
válasz
Toncsiii93 #24703 üzenetére
Ajtók alatti fehér indikátor nincs-e piros irányába elszíneződve, kijelző/hátlap valamelyik sarkon nincs-e kiemelkedve a keretből, az ajtók kinyitáskor a gumi "zsanéron
" fityegnek-e és minden külső behatásra keletkező sérüléstől mentes-e - mint ahogy bármely másik, amit vennél.
-
Smiro
senior tag
válasz
droidforever #24592 üzenetére
Grat! Remélem, holnap már én is örömködhetek a gyerek örömén
Kijelzőről, meg a fotókról írhatnál. Bár a QX100 egyelőre nekem is megteszi, azért kíváncsi vagyok. A többi rész és a gyári szoftver gondolom kifogástalan.
-
Smiro
senior tag
válasz
droidforever #24579 üzenetére
Tényleg várjuk a beszámolót. Annak is örülök, hogy Z 3-ad lesz
-
Smiro
senior tag
válasz
Winchester95 #24510 üzenetére
Wifi router.
-
Smiro
senior tag
válasz
norbert1998 #24205 üzenetére
Nekem megér egy sört, ha egyszer összefutunk
nagyjából erről volt szó. Megy az élet tovább
Ja, a sört én fizetem
-
Smiro
senior tag
válasz
norbert1998 #24202 üzenetére
Nagyon nem esik jól szakmai topikban személyeskedni és fogadatlan prókátorként feltűnni, de még mindig elég durva vagy az idézőjeles szöveged után is. Helyesen írni is megtanulhatnál, ha már bőszen válaszolgatsz és blogot is írsz. Ha az 1998 meg a korodra utal és nem a nyugdíjba meneteled időpontját jelenti, pláne visszafoghatod magad attól függetlenül, hogy a kor csak átmeneti állapot
-
Smiro
senior tag
Melyik böngészőt ajánljátok? Boat Browser van fenn jelenleg, de eléggé melegszik miatta a teló, és nem nagyon gazdálkodik jól a memóriával. A Clean Master is gyakran bejelez miatta.
-
Smiro
senior tag
Nem tiszta telepítéssel 4 napja én is feltoltam. Ezt követően 13 órán belül - a korábbi használat megtartásával - lemerült. Akkor újra indítva feltöltöttem, érezhetően jobb lett az üzemidő. Jelenleg 73%-on állok 1 nap 4 óra után... Korábban ilyenkor az aksi felét jócskán felemésztette, másfél nap szűken kijött. Ez most jobb lesz. Mindent figyelembe véve én elégedett vagyok
Oké, tudom, hogy nem mindegy mire használom, stb. Emiatt írtam, hogy ugyanolyan általános használat mellett, mint ahogy egy éve is használom, amióta megvan. Nálam is van "életre keltés" után 0,5 sec-os fekete háttér, de ez legyen a legnagyobb baj, engem nem zavar. Minden más röccenés fut, semmi nem akad, nem laggol, a teló teszi a dolgát.
-
Smiro
senior tag
Az miért van, hogy álló helyzetben oké a net, fekvőben elmegy a jel?
-
Smiro
senior tag
Eddig semmi bajom nem volt a telóval, most külföldre indulás előtt néhány órával lett. Az aksi internetezés közben percenként 1 százalékot eszik. Fény alapon. Pár óra alatt lemerül, közben olyan forró a hátlap teteje, hogy szinte égeti a kezem tokon keresztül is. Mi a fene lehet a baj, ha nem töltöttem le semmit, és eddig teljesen oké volt. Amíg ezt leírtam, 7 százalék ment le.
-
Smiro
senior tag
válasz
mrlujoak #23100 üzenetére
Busman: köszi.
Mrlujoak: neked is. Ha nem akarnám bevállalni a valós történetet, akkor nem ezt írtam volna le. Ami a gondom a "gariztatással", hogy a telefon tokban! volt. Ennek ellenére berepedt a kijelzője. Kb. 0,5 m-ről esett le. Hogy ki kell-e bírnia ennyit egy GG üvegnek tokban, na ezen lehetne hezitálni. Írt a fórumon hsz-t ide olyan user is, akinek spontán repedt be. Aztán vagy elhajtották, vagy nem a garis javítási kérelemkor. Az dobja rám az első követ, aki hasonló szituban nem azt nézi azonnal, hogy a garanciális időben szerzett sérülés belefér-e az ingyenes javíttatásba. De ezt nem ragozom tovább, mert ez a fajta "ügyeskedés" sajnos szinte csak ránk (magyarokra) jellemző, azokra nem, akik ennek a telefonnak az árát a havi betevőjük tizedéből, vagy kevesebből veszik meg. Nagy lelkiismeretfurdalásom nem lenne mellesleg a Sonyval szemben... De igazad van úgy általánosságban, a hozzáállásom nem tökéletes.
Én voltam a hülye, hogy nem kötöttem biztosítást a gyerek telójára. A gyereket meg nyilván le sem szúrtam a telefon miatt.
Nem mellesleg köszönöm, hogy a tömítésre is felhívtad a figyelmem. Akkor már csak egy jó szerelő kellene...
-
Smiro
senior tag
Apró segítséget kérnék: hol tudok emberi áron kijelzőt cseréltetni? A lányom elejtette a telefonját - aminek a szervizben lett volna helye a fotókon látszó fekete pontok miatt, de nem akarta leadni a múlt héten - és sajnos csillagpont törés lett rajta. Így be nem lehet magyarázni garis hibát
ha csak amiatt nem háborgok, hogy gorilla glassként hirdetik és a teló első pofára esése után a második az enyém...
Szóval aki vállal javítást, vagy tud erre helyet, ne tartsa magába please
-
Smiro
senior tag
T-s telefonommal nem tudok MMS-t küldeni/kapni. Kell valamit beállítani, hogy működjön? (4.4 van fent) Ha valaki megadná a beállításokat, előre is megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest