Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
boogie84 #23149 üzenetére
Semmi, de semmi gondom nincs 4.3 alatt...
wifi sem.
Márpedig jó egy hétig sim nélkül használtam, csak wifin otthon (pont a két hetes szabim elején vettem) amíg belaktam, beállítottam, és teszteltem.
Egyszer sem volt anomália.A szépet a 4.4-hez képest merészeltem írni
Annak a tökfekete, semmilyen lehúzható redőnye fúj...
-
wody21
tag
válasz
boogie84 #22770 üzenetére
Autós tartóból én ezt ajánlom, július 16-án fizettem érte ~920Ft-ot, augusztus 4-én érkezett meg, hibátlan a cucc, bátran ajánlom! Nyilván óvatosan kell fel-, és levenni a keretet, nehogy véletlenül nyomot hagyjon a telefonon, de amikor már rajta van, akkor masszív, nagyon jól illeszkedik, és nem foglal sok helyet - szvsz univerzális tartónál nagyságrendekkel jobb!
@M_AND_Ms: amit linkeltem tartó (nyilván az xperia z L36H-hoz való) az nem takarja el sem a gombokat, sem a kamerát, sem a csatlakozók nagy részét.
-
Police72
csendes tag
válasz
boogie84 #22428 üzenetére
Eddig kijelző meg minden pacek, kivéve a power gombot, meg a fel gomb marháskodását, hogy egyszerre két dolgot csinál (power is, meg FEL gomb is). Mond, hogy nem zárt ott le az árakör, vagy zárt össze, vagy nem megy tovább vagy valami, csak max, egy vízcsepp ott áthúzza a kontaktot vagy valami.
-
Daw93
senior tag
válasz
boogie84 #20578 üzenetére
Szerintem próbáld ki, max visszarakod az előzőt..
Nekem a felsorolt hibák közül egyik sincs jelen, jobb így a teló mint 4.3 alatt. A beállítások akadt, de 2 perc sincs megoldani.
Előnye (nálam): Szeritnem esztétikailag szebb mint elődei, de ez emberfüggő. Az akksi jobban bírja, átlátszó szoftvergombok és statusbar, a kamera kicsit jobb lett, gyorsan is fókuszál, szoftvergombok eltűnése teljes képernyős alkalmazásoknál (játékok). Hívások smsek tökéletesek, bár nekem eddig is az volt. Minden pöccre megy benne. Videókat, zenéket, képeket látják mind a gyári, mind az utólag telepített alkalmazások. Akinek nem megy töltsön le értelmes alkalmazásokat, azok látni fogják (mx player playerpro quickpic stb)Hátránya: a gyári live wallpaper elkezd akadozni 2-3 órával a beállítása után, ha újra beállítod, megint 2-3 óra és akad. Beállítások akadozása, de ezt simán meg lehet oldani, jelentéktelen hiba. Memóriakártyán való törlést, írást csak a gyári fájlkezelővel lehet megejteni, olvasni tudja a többi is. Status bar lehúzása után 2 részre van bontva, ez nem túl jó ötlet. Talán mintha lassabban töltődne a telefon..
Továbbra sem értem miért húzzák le sokan a 4.4-et.. Érdekes, nálam minden jól megy, az eddigi szfotverekkel sem volt baj sose (kivéve lww-n a 4.0, de hát az nem Z)
-
törölt tag
válasz
Nagy kérdés, hogy mire vetted a telefont?
Legyen egy kütyüd, amire folyton más és más szoftvereket teszel fel, vagy csak telefonálsz, SMS-ezel, internetezel, e-könyvet olvasol, hangos könyvet, zenét, rádiót hallgatsz meg sorozatokat és filmeket nézel?
Minden lehet menteni, de a programok egy része most még csak a belső memóriát tudja használni, onnan a File Commander alkalmazással bármi átmásolható az SD kártyára. Átmeneti megoldás, hogy a legtöbb programnak már van az SD-n egy dedikált könyvtára. Egyelőre SD-n csak abba írhatnak, de ebből a File Commander segítségével oda rakod, ahová akarod.
Egy modernebb, szebb és biztonságosabb rendszer a KitKat, némi biztonsági megszorításokkal.
Az energiafelhasználás megfelelő beállításokkal még jobb is az előző rendszernél.
Jelenleg csak egy problémám van. A File Commander duplázza a nagybetűvel kezdődő file kiterjesztéseket a másolás során (X.Mp3 ---> X.Mp3.mp3). Írtam a fejlesztőnek. Tudnak a hibáról. Gyors javítást ígértek.
-
Deck
titán
válasz
Próbáld ki, de szar.
Se torrentezni, se menteni, se törölni nem lehet. Vlc nem látja a videójat onnan. A gyorskapcsolók nem logikusak. Lassú, akad. Híváskor pár mp mire bejön a képernyő is. Fekete háttér majd utána a menü. Ja és kapcsold be amit be kell különben a beállítások menü is laggol. Google folyamatkk szívják az akksit. Live wallpaper ia felesleges. Az új feloldó minta is szar. Art sincs..zene hallgatáskor ilyen gépies hangként beakadt néha.
Ez a véleményem. De próbáld ki majd meglátod.
-
daniel909
addikt
válasz
Teljes képernyős alkalmazasoknal elő lehet csalni a státusz bart
amúgy tényleg nem olyan jó. A 4.3al volt a legjobb formában a telo szerintem.
Dekrer mester jól osszeszedte. Mondjuk ezt a fekete hátteret nem értem de elég idegesítő dolgai vannak
Én adok neki még pár napot aztán 4.3 ra vissza. Esetleg egy miui június elején. (sok időm lesz) -
Deck
titán
válasz
boogie84 #20040 üzenetére
Hát, nem? Értelmetlen ha elmegy 6napot 2óra kijelző idővel. Vagy csak telefonálás aztán lesz több is. Sőt fényerő minimumra mindent jegelni, proci energiatakarékosra majd nem nyúlni a telefonhoz míg le nem merül a kijelző csak had menjen
Így szerintem 10óra körül meglenne.
Igen. Valami ébren tartja neki ez a gond.
-
-
w333
félisten
válasz
boogie84 #19424 üzenetére
Kb. az összes Sony -nál mi ez a Wifi hiba ? ismerőseim, barátaim, párom telefonja is ugyan ezt csinálja ... olyan mintha kb. 2-3mp. -ig kifagyna a wifi aztán megint működik, és ezt nagyon sokszor észrevettem, pl. Play Áruház alkalmazások frissítésénél (megáll a letöltés) aztán 2-3mp. és megy tovább
Routerben már mindent szétkonfiguráltam, még a kis régi ZTE Blade ami a fiókban csücsül még azzal is jó és sok telefonál nincs ilyen hiba, csak a Sony -al
-
-
-
-
rocks
aktív tag
-
pit stop
addikt
válasz
boogie84 #16485 üzenetére
Nemtudom, csak ezt a két fórumot követtem pár hétig csöndben.
Aki G2 és N5 között vacilált annak ott G2-t mondták jobbnak. Kijelzőre szép de kényes is, ennyi a lényeg (amiket ott írtak itt azért nem láttam). Furcsa volt kicsit, hogy sokszor kijelző nem is sérült, csak érintést nem érzékelte nyomott helyen - leejtéseket meg hasonlókat meg direkt nem írtam, mert az meg már szerencse kérdése.
De a közösség nagyon jónak tűnt a topikban. -
pit stop
addikt
válasz
boogie84 #16471 üzenetére
Én kettő közül inkább Z-t választottam.
Recsegő hátlap nem tetszett annyira, meg a kijelzője valóban szép, csak mivel széléig ki van húzva nagyon könnyen sérül is (kicsit nagyobb nyomástól volt akinek sérült érzékelőpanel), meg törni is könnyebben törik e miatt - meg bizonyos fényerőn lehet jól használni, mert egyébként elkezd villogni/vibrálni
De az aksija valóban kiváló - meg az infra se rossz ha valaki kihasználja. -
törölt tag
válasz
boogie84 #15759 üzenetére
Most őszintén! Szerinted mégis mit kellene a készülékkel ilyen esetben csinálni?
Alaphangon hogyan hangzik a beszélgetés:
- Mi a probléma?
- Melegszik a készülék.
- Mi okozza a melegedési jelenséget?
- Játszok XY játékkal.Szerinted erre mégis kellene csinálniuk?
Megnézik, hogy nincs-e HW-es károsodás és ennyi. Ha lenne is, akkor még mindig közölhetik, hogy nem megfelelő használat és volt-nincs garancia.
-
pit stop
addikt
válasz
boogie84 #15752 üzenetére
Ennek semmi köze ahhoz. Ha boltban veszed eredetileg ugyan úgy gyári garanciát kapsz - csak a kicsomagolt áfa-mentes árakat kreatívan kitalálták itthon. Mediamarkt, bemutatoterem, edigital - mindnél gyári gari van csak pl. tudtommal. De gsm-től is lehet bolti garival és gyári garival is venni - nyilván más áron.
-
WuuWuu
tag
válasz
boogie84 #15271 üzenetére
kerdes h mennyire illeszkedik. mert nemszerencses ugye ha bemegy alá a por/kosz
s3 temara visszaterve haverom folyton sir h lassu meg stb. engem
bascseszeget h csinaljam meg delszarom igazabol.
en tuti valtanek. Z design a legjobb. meg minosegi ha megfogod a kettot erzedd a difit.
samu nekem csak szappantartopersze en elfogult vagyok. de Z-t vettem mégis s4 helyett azthiszem nem bantam meg.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
boogie84 #14674 üzenetére
7gb csomag, de nem lassítják be az sms után, mákom van, egyik ismerősöm is járt így egy ideig a 100mb csomagjával. Nekem a telefon kivált egy laptopot, tanulmányaim miatt csak hétvégén vagyok pc közelben.
Ma is lesz egy 3 és fél órás kijelzőidő! 4.2vel volt 2 vagy 2 és fél...
imádom.
-
-
Palesz191
aktív tag
válasz
boogie84 #14455 üzenetére
nem mozog
digitálisan nagyítja ...
ez nem optikai zoom emberr@(#14456) pszichiáter
főleg ugy hogy kerül bele, hogy egésznap az asztalon voltszóval holnap beviszem, aztán meglátjuk... de én ugy vagyok vele hogy egy iylen drága készüléknél a legapróbb hiba se legyen már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest