Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#13110016 #14098 üzenetére
Nálam volt egy olyan eset még 4.2 alatt, hogy két napig iszonyat gyorsan merült a telefon, reggel levettem töltőről délutánra már 20% körül volt miközben alig használtam.
Szóval ott álltam 20%-on, gondoltam újraindítom hátha beragadt valami.
Újraindítás után kb. 60%-ot mutatott és nem is zuhant le, tehát ez volt a helyes %, nem tudom miért mutatott előtte 20-at.Néhányan azt mondják érdemes tiszta telepítést csinálni, viszont utána kell pár nap míg "beáll" az akksi, bármit is jelentsen ez.
-
-
törölt tag
válasz
#13110016 #14094 üzenetére
Szerintem ez nem problémás, nálam 17 és fél óra alatt ment le 50%-ra most annyin áll, mire este hazamegyek simán lesz még 25-30% legalább, feldugom a töltőre és kész.
Reggel és este szoktam netezni, híreket olvasni, stb, napközben meg időnként levélolvasás/írás, messenger használat.
Szerintem ennél többet nem kéne elvárni.70% téma: minél többet használsz egyéb dolgokat vagy bekapcsolod a kijelzőt arányaiban annál kevesebb lesz a százalék. Nálam pl kijelző 28%, oprendszer 22%, chrome 15%, stb.
Nyílván ha mégtöbbet lenne kijelző bekapcsolva lenne például kijelző 60%, oprendszer 5%. -
törölt tag
válasz
#13110016 #14092 üzenetére
Normális, az "Android operációs rendszer" rengeteg alfolyamatot szolgáltatást takar, persze hogy használja az erőforrásokat. A kép alapján azt látom te nem nagyon használod a telefonod, így persze hogy az oprendszer fogyasztása a domináns. Nálam pl. a képernyőidő több mint az oprendszer, aztán Chrome stb.
Ha egyébként nincs gondod az akkuidővel akkor mégis miért zavar ez?
Ez pont olyan mint a "mennyi a szabad ram" téma. Nem mindegy ha egyébként normálisan gördülékenyen működik a teló? -
törölt tag
Szerintetek ez normális? nektek mennyit eszik az op. rendszer?? (nem tudom a képet ide rakni...)
-
Smiro
senior tag
Off kérdés: lányom gépében 32 gb-os Kingston 10 class memóriakártya van. Eredetinek tűnik, bár occó volt, mobil boltban vettem számlával. (emlékezetem szerint 7.500 HUF) Csóró átmentette a gépről a képeit-videóit, és sajnos csak egy része nyitható a képeknek, videóknak, zenének. Bárhová másolom a tartalmat (XP, Win8), nem tudom megnyitni.
Van valamilyen okosság arra, hogyan lehet visszanyerni a hiányzó adatokat? Igazából a Windowsra való áttöltésnél hibát ír ki és át sem tölti a "sérültnek" írt fájlokat. A gyerek rohadtul el van keseredve az elveszett dolgai miatt. Előre is köszi a segítséget
-
törölt tag
USB hibakeresést hol találom 4.3-ba?
Valamint az miért lehet, hogy a munkahelyi gépemre rádugom a telefont, akkor nem látom a telefonon tárolt cuccokat? Sajátgépbe látom a telefont, de ha megnyitom nincs ott se az sd kari, se a belső memória... -
Deck
titán
Nálam semmi sem akad, a hiba nálatok lesz
-
laszlolczka
őstag
Az óra alkalmazásban nálam is akad,máshol nagyon vajas.
-
Misua
senior tag
Felraktam a 4.3-t tiszta telepítéssel (factory részét 4.2-n)...elsőre 4.3 semmit sem akart Google marketról telepíteni (server error), aztán egy factory reset után elindult...de vhogy lassabb lett a rendszer, pl 4.2-n beállítások>alkalmazások>mind-telepített-stb között nem kellet várni a lapozásnál...most meg lett 1-2 mp várakozási idő, más alkalmazásoknál is látom a pici szaggatásokat:-(
Nálatok is ez tapasztalható 4.2 után? Esetleg telepítsem újra 4.3-t PCC-vél? -
Deck
titán
Észre vettem egy bugot. Az akksi %os bekapcsolása nem jó. Gravitybox viszont bekapcsolja és testreszabható mint minden más is.
-
Imike20
senior tag
Sziasztok! Ma megleptem magam egy Z-é vel! Nagyon tetszik a telcsi! :-) Remélem nem bánom meg! :-P
Van-e valakinek független? Esetleg jelezte a telcsi a 4.3 ? Jelenleg nekem 4.2 van rajta!
-
laszlolczka
őstag
[4.0 +] [ROOT] SA menedzser (EFS, MODEM, TA mentés és visszaállítás!).Kipróbáltam tökéletesen működik
-
törölt tag
Arra van valami megoldás, hogyha WiFi-ről váltok mobilnetre, akkor ne hagyja már ott a figyelmeztető dumát?
Oké, hogy 1 mp az egész kilőni, de már a 4.2.2-nél is zavart.
-
csevede
tag
Hello! A szójavaslatokat valahogy ki lehetne kapcsolni a facebook appban? Nem igen lenne rá szükségem, de eddig nem tudtam kilőni. Köszönöm.
-
Deck
titán
Valaki nem rég itt a fórumon akarta,hogy legyen rezgés híváskor és, hogy emiatt más programot használ. A gravityboxot ha felrakja belehet állítani mikor rezegjen híváskor. Én is most kapcsoltam be. Vagy ezer beállítás van a gravityboxban. Fantasztikus app!
-
törölt tag
Megy a Sony Select végre!
-
Misua
senior tag
Sziasztok, egy hete megvan a Xperia Z - Xperia P után ég és föld
Na viszont most a Sony PCC felhozott a 4.3 frissítési lehetőséget (westeles a teló) - érdemes e frissíteni?
Vannak e hátrányai 4.2-vel szemben?
Azért kérdezem, mert nem szoktam bütykölni a rendszert...így ha vmi gebasz lesz a 4.3-n nem fogom visszarakni a 4.2-t és mint Xpeia P idején addig fogok szenvedni amíg el nem adom...pedig egész jó a Z masina -
-
törölt tag
válasz
#09819904 #14051 üzenetére
Hőőő!
Van KitKat Z-re!
http://aokp.co/devices/yuga -
törölt tag
Valaki tesztelte már a Yuga verziójú CM ROM-ot Z-n?
-
WuuWuu
tag
Ugyanígy vagyok csak nincs még 4.3 am. Inkább már csak olvasom a topicot nem kérdezek
-
njnl
aktív tag
Ezt átírtam így: ro.sf.lcd_density=320Amikor pedig kilépnék és elmentené ezt dobja ki: Failed saving building.propMit csinálhatok rosszul?eddig az alsó szerkesztés ikonnál csináltam. Most a fő oldalon mentem rá és írtam át. Semmi változás. Elmenti amikor újra belépek (gyorsindítóból) ráfrissít és a régi értéket mutatja...
-
5381
aktív tag
4.3 óta, mintha javult volna az nfc csatlakozás az SBH20 fülhallgatóval. Csak NFC bekapcsolva, a csatlakozás és a leválasztás is jól megy.
-
Palesz191
aktív tag
amióta firssítettem 4.3 ra (sus, t-mobils vagyok) azóta egyre többször tapasztalom hogy az appok leállnak....
pl fxguru már kb 4szer.
ma pedig telefonáltam, le akartam tenni, erre kijött hogy com.andorid.phone alkalmazás leállt.Tapasztal még valaki ilyet? Vagy mi lehet a problem
-
Deck
titán
válasz
laszlolczka #14036 üzenetére
Jóbb az odex csak módosítás szempontjából nem.
-
Deck
titán
Ez a szar odexes rendszer..
Megy is fel a deodexes verzió
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok !
Valaki nem tudna ajánlani hozzá vmi jó kis szilikon tokot ? Az az igazi rugalmas hajtogatós szilikon tok érdekelne, nem a műanyag, meg a félig műanyag... Aki esetleg ilyet használ, és meg van vele elégedve, küldhetne nekem egy üzit, hogy hol vette.
Köszönöm !
Üdv,
N -
laszlolczka
őstag
válasz
laszlolczka #14031 üzenetére
Frissítés eXistenZ v 5.0.0 v 5.1.0 hamarosan kapunk egy frissitési csomagot
-
Deck
titán
válasz
laszlolczka #14029 üzenetére
Persze megkönnyíti a dolgot, hogy csak hasznos dolgokat raktak bele. Feltúrbózva a gyárit. Nem vitték túlzásba csak kicsit de pont annyit amennyi kell
-
Deck
titán
válasz
laszlolczka #14027 üzenetére
Teljesen gyári, csak hozzá van adva 1-2 kiegészítő amit külön is fellehet rakni. Tehát ez a "legjobb" dolog nem állja meg a helyét
Mert, a Sony nélkül nem lett volna ilyen
-
besaints
tag
Sziasztok! Feltettem az eXistenZ ROM-ot én is. Nagyon szuper, szerintem, aki root-olt stock-alapú ROM-ot szeretne a Z-re, az eleve ezzel kezdje! A szükséges dolgok mind alapból benne vannak, ahogy dekrer írta is! (#13899)
Kérdéseim eddig, aki tud segíteni, vagy csak ötletei vannak, kérem ne habozzon:
1) Az akkumulátor töltöttségi szintnél a % nem jelenik meg annak ellenére, hogy be van állítva. Ez nagyon zavar, a számot jobban szerettem. Lehet, hogy nem a szokásos helyen kell beállítani?2) Telepítés után felrakott minden app-ot a Google Play-ből, anélkül, hogy ezt kértem volna. Ez nálam több száz volt, és nem raktam volna fel mindet. Legközelebb, ha ROM-ot rakok fel, mit csináljak, hogy ne tegyen fel mindent?
3) Okozhat gondot, ha a Titanium Backup-ból megpróbálom a Launcher adatokat visszaállítani (gyári 4.3 mentésből)? Olyan jó kis mappáim voltak, hátha visszakapom őket. Eddig csak a Google Chrome adatokat mertem visszaállítani TB-vel, szépen sikerült, még a megnyitott 15 tab-om is visszajött.
4) Az óra widget-et ha megérintem, analóg másodpercmutatós óra jön be. Nem lehet itt is digitális?
Egyéb észrevétel:
A) Az eXistenZ -féle Vibrate On Connect csak hívásbontáskor rezeg, hiába van a hívásindítás is beikszelve. De az Xposed-nál már be lehetett állítani jól, működik is szépen.B) A Kamerában továbbra sincs 4:3 arányú videó üzemmód, sem sima VGA felbontás, pedig a 4.2.2-ben még volt. Viszont az összes Kamera kiegészítő alapból benne van, nem kell külön feltenni!
-
davidsz
senior tag
válasz
laszlolczka #14022 üzenetére
Ezzel a rommal nekem nem jelentkezik.
-
laszlolczka
őstag
Sziasztok:eXistenZ 5 romon vagyok.Hivásnál a hangszóró néha berregő hangot ad,de ritkán. A beszéd minősége viszont tökéletes.Érdekes módon más romoknál nem áll fent ez a proléma,lefuttam a diagnostics tesztet is és itt tökéletes a kimenő hivás.Esetleg tapasztalt már valaki hasonlót?
-
Deck
titán
Csinálok ma egy cwm-ből flashalhető rendszert. A gyári hivatalos T-s romból. Ha meg majd lesz CE abból is
Na meg a kiemeltet is frissítem.
-
törölt tag
Azért ez a KitKat téma szebb, mint a háromszögezős... Szerintem!
-
bg0074
csendes tag
Nekem most jött egy Walkman frissítés 8.1.A.0.3
-
daniel909
addikt
mennyit izéltek ezen. nekem működik, ki próbáltam de nem látom sok értelmét... tipikus...
-
besaints
tag
válasz
davidsz #13981 üzenetére
Én is szeretném feltenni a legújabb és stabil eXistenZ Ultra Edition-t.
Mik a pontos fájlnevek, amiket be kell szereznem? Már pár fájlt letöltöttem de nem vagyok benne biztos, hogy mind megvan.A dekrer által belinkelt oldalon nekem nem egyértelmű (vagy regisztrálni kell az XDA-ra a letöltéshez?)
-
besaints
tag
válasz
bg0074 #14011 üzenetére
Itt a Sony elismerte, hogy a szerverei a hibásak:
Sony Xperia Support
Re: Unable to connect to Sony Select after 4.3 upgrade
The service seems to be down at the moment. I have escalated this.Workaround: a Google Play-ből telepíteni, pl. most ezt tettem fel, sikeresen, pedig a Sony Select még továbbra sem volt elérhető:
Xperia™ theme - Triflat
Motiongraph for Xperia™ -
bg0074
csendes tag
válasz
#09819904 #14006 üzenetére
Próbáltad már, hogy a összes alkalmazás között a kiválasztod a Sony Select ( két process is van), majd folyamat letiltás, és adatok törlése, majd újraindítás. Nekem ez a módszer megoldotta hogy a Sony Select alkalmazás működik, igaz a témák letöltésénél még így sem.
-
SkyS1gn
félisten
MIÉRT olyan kib... fontos az a rohadt Sony select? Nélküle nem működik a telefon?
Amúgy mielött összevissza romoljátok a telefont, nem gondoljátok hogy a sony szerverei haltak meg?
(#14010) dekrer Hát de látod hogy visszarakja 4.2, aztán meg vissza 4.3... ez nem ennek a baja
-
törölt tag
Visszadobtam a 4.2.2-t, majd gondoltam hátha lehet updatelni 4.3-ra nem ROM-olás útján. Reménykedtem, hogy a Sony Select hibajelensége megszűnik és valami örömhírről számolhatok be, de nem...
Abszolút nem ajánl fel semmit sehol! Úgyhogy most repül vissza a 4.3 és marad is! Talán majd jön valami update ami megoldja.
Esetleg 4.4!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kutya topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával