Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz
MMt#k#D #16491 üzenetére
Nem tudom, hogy most tényleg ez lenne, de anno olvastam, hogy F1-es szponzorálásban akar részt venni a Sony. 2 másodpercnél kicsit hasonlít egy Forma 1-es autóra. Videó 2 másodpercnél. Egyébként itt lenne a cikk is: Sony + McLaren
-
MMt#k#D
tag
-
daniel909
addikt
ma jól megszivatott a kis ......
-
pit stop
addikt
válasz
boogie84 #16485 üzenetére
Nemtudom, csak ezt a két fórumot követtem pár hétig csöndben.
Aki G2 és N5 között vacilált annak ott G2-t mondták jobbnak. Kijelzőre szép de kényes is, ennyi a lényeg (amiket ott írtak itt azért nem láttam). Furcsa volt kicsit, hogy sokszor kijelző nem is sérült, csak érintést nem érzékelte nyomott helyen - leejtéseket meg hasonlókat meg direkt nem írtam, mert az meg már szerencse kérdése.
De a közösség nagyon jónak tűnt a topikban. -
lmisi
senior tag
válasz
M_AND_Ms #16481 üzenetére
Nem kell, lehet, mert én pl. megadhatom a saját céges smtp elérésemet is.
A szolgáltatói smtp-k-el az a baj ha user otthon benyomja a wifi-t és onnét akar levelet küldeni, nem érti miért nem megy el. Persze a szolgáltatói smtp szerverek nem publikusak, csak az adott szolgáltató hálózatáról használhatóak, ezért a nagy eséllyel nem oda csatlakozó wifi routeren keresztül használhatatlan. -
lmisi
senior tag
válasz
gabeszka1989 #16478 üzenetére
Sima mail kliens hasznaláta (Boriték kék csíkkal icon)
pop3 kiszolgáló: pop3.freemail.hu
Kimenő smtp-t sajna nem ad freemail, ott valami mást 3. szolgáltató smtp-t kell megadnód.
Ha nem tudsz megadni, sajna az egész fiókot dobja. -
DJ.UFO
csendes tag
válasz
gabeszka1989 #16478 üzenetére
Csak gmail-el lehet
Irányítsd át a freemailt oda,annak úgyis egy f.s a spam-szűrője! -
gabeszka1989
csendes tag
sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy: miféle úton módon tudom freemail fiókkal szinkronizálni a telót mert akárhogy próbáltam nekem nem jött össze.... vagy csak gmail-al lehet?! válaszokat előre is köszönöm! -
WuuWuu
tag
tudom hogy az volt de nemfogok leállni szajalni mint a 90 % akiket dekrer leolt
-
pit stop
addikt
válasz
boogie84 #16471 üzenetére
Én kettő közül inkább Z-t választottam.
Recsegő hátlap nem tetszett annyira, meg a kijelzője valóban szép, csak mivel széléig ki van húzva nagyon könnyen sérül is (kicsit nagyobb nyomástól volt akinek sérült érzékelőpanel), meg törni is könnyebben törik e miatt - meg bizonyos fényerőn lehet jól használni, mert egyébként elkezd villogni/vibrálni
De az aksija valóban kiváló - meg az infra se rossz ha valaki kihasználja. -
a.sebi
őstag
nagyon szépen köszönöm a sok jó tippet, hardver softver tekintetében a z ultra biztosan jobb, a pf2 nél szimpi volt hogy teljesértékű tablet és telefont kapok ... de asszem marad a z u....vizálloság hw soft , kijelző, kinézet...áhh asszem nekem csak sonym lesz ezentúl,lehet várok még mwc ig hátha jön z ultra 2 ....
meg most asszonynak vettem note 3 at meg mosógépet , ugyhogy pénzem sincs , feb 1 és rendelem is meg... -
WuuWuu
tag
sziasztok. tudom h nem pontosan a telefonhoz kapcsolodik es majd jon par hsz h menjek az appek topicba etc de felteszem itt a kerdest mert -swiftkey- mert tudok hogy nagyon sokan hasznaljatok.
szoval eddig hasznaltam a trial verziot nemis volt problemam vele.
feltetetm a fullverziot.
erre egy oraja szenvedek vele egyszeruen nemtudom beallitani hogy jo legyen.
2 problemam van.1,: nemtudom hol kell kikapcsolni hogy ne dobjon fel javaslatokat a szavakra. foleg ne is javitsa ki.
2.: hol lehet kicserelni hogy a Z az Y helyén legyen? magyarra van állitva mégsem jo.szoval itt egy kép hatha érthetöbb. ez a gondom
szerk.:
QWERTZ problema megoldva mar csak a masikkal lenne gondom -
L4cKoO
csendes tag
Hello
a 4.3ba a megjelenésnél találtam olyan opciót hogy jelzőfény ..ez a led akar lenni,ha jol gondolom ? pl merülő akkunál piros stb stb
amm mennyi fajta szint tud világítani a led?bocs a amatőr kérdéséért de erdekel...
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló #16456 üzenetére
Mármint mivel fázott rá? Nem lett jó a 4.3 az sp-n?
-
baradi
senior tag
Kollegak,
Mennyire melegszik a telo hatulja, ha meghajtod? Az utobbi frissitesek esetleg hoztak valami valtozast?
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló #16450 üzenetére
Azt nem, inkább várd meg a wp 8.1-et.
Hegyirabló: bocsánat, csak unalmas már ez a kérdés. Persze érdemes, gyorsabb, jobb.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Érdemes feltenni a 4.3-ast? Telenoros.
Köszi!
-
tl-x
addikt
Hogy tudom atallitani a videohoz tarsirott lejatszot?
-
vizhordo
csendes tag
válasz
#09819904 #16441 üzenetére
Bölcs maradtál volna...
Te is...
Nem szoktam hozzászólni csak azért, hogy okoskodjak, vagy lássam a nevem. Ha olvastad volna az elmúlt pár évet, évtizedet, akkor nem lennél ekkora arcú szakértő. Mivel az "eltörtem a telefonom" nem jelent semmi lényegeset, mert lehet akár a farzsebben tartás eredménye is, egy hosszanti repedéssel, és nem a baltás gyilkos elleni bizonyíték, ezért bátorkodtam elmondani, amit mondtam.
Ahogy ezt skul0 is elmondta neked. De neked muszáj volt bele agyaskodnod. Én már 94-ben mobiltelefonnal szaladgáltam, szóval tanácsolom neked, hogy maradj a saját pszcihéd igazgatásánál, és ne szólj hozzá ahhoz, amihez semmi közöd/nem értesz hozzá. Én jó szándékkal akartam valakinek segíteni, te pedig belevau? Keresd meg Maunikát, vagy vendégeit, és ott okoskodj. -
SonyNex7
senior tag
Z ultra és mikor az asszonyt vizibicajozni viszed tekerés közben lapátolhatsz is...
-
skul0
aktív tag
válasz
#09819904 #16436 üzenetére
Tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy mit és miért írtam. Javaslom inkább én Neked, hogy olvasd el mit reagáltál! De nyugi, segítek.
Amennyiben úgy törte be a kijelzőt (a konzekvenciát levonva nem gondolom, hogy a telefont törte ketté), hogy az nem pókhálósra tört csak egy csíkban elrepedt, és van garanciája, úgy ha azt mondja hogy "magától megrepedt", így vette ki a zsebéből, akkor akár javíthatják is neki, akár ingyen.
Innentől kezdve szvsz a Te reakciód az, ami felesleges és csak úgy jó volt valamit írni.Szerk.: Pókhálós, ebben az esetben nincs gari, talpalni kell.
-
a.sebi
őstag
-
-
törölt tag
válasz
vizhordo #16433 üzenetére
Azért hülyeségeket nem kellene állítani!
A repedés/törés hiába véletlen sérülés, a garancia szemszögéből nézve nem a gyártó hibájából jött létre. Innentől miért is lenne garanciában ez "akár ingyen"?
Amennyiben szolgáltatónál van (rendezett) készülékbiztosítás, akkor önrész befizetése után javítják vagy akár egy új készüléket adnak. De olyan nincs, hogy "akár ingyen"! -
vizhordo
csendes tag
válasz
a.sebi #16416 üzenetére
Amennyiben garanciális, és szerencséd van(egy szál hosszanti repedés, vagy hasonló), akkor akár ingyen is lehet. Ha pókháló szerű, akkor pár hónapja nekem 94-et mondtak...
Egyébként az Ebay-en 35-40 körül van egyben (kijelző, digitizer), de akkor kereshetsz még valakit, aki bevállalja.
Ezért nézegetem a fiókban már pár hónapja, de nem baj, mert a részletét még fizethetem másfél évig..... -
törölt tag
válasz
S3R6PH #16429 üzenetére
Megnézi hanyas rendszere van! Ez 4.2.2 vagy 4.3 lehet. Az aktuális ROM-ot letölti, HA KELL és Flashtoolal felpakolja. Alias tiszta telepítést csinál. Igaz ez adatvesztéssel jár, de kiküszöbölheti a bugokat!
A rootolás számomra még mindig olyan dolog ami nem érint. De amennyiben rootolnia kell, a leírást nem fogom papagájként elismételni!
-
S3R6PH
tag
válasz
#09819904 #16428 üzenetére
Most hogyis van ez?
Valami zűr van (esetleg lenne) a telómmal akkor alapból visszaflashelem 4.2.2-re.
Ésha most már megvan ROOT-olva, akkor is végig kell csinálnom az egész procedúrát, vagy mik azok a lépések amiket kihagyhatok, és egyből ugorhatok 4.3 (C6603_10.4.1.B.0.101_CE3)-ra?
-
Smiro
senior tag
Kérdésem nekem is lenne: telefonálás közben, ha elveszem a fülemtől a készüléket, "feléled" a kijelző, és ha újra a fülemhez rakom, akkor tuti elállítódik valami. Általában a vonal szakad meg, de van, hogy lenyílik a gyors menü és bekapcsolódik - nyilván az érintésra - a bt, a gps, vagy hangerő le, stb. Emiatt már minimalizáltam a gyors menüt, de a vonal-bontást nem tudom megoldani. Az meg nehezen megy, hogy a beszélgetés alatt ne vegyem el a fülemtől, mert egy kéz/fül váltás, vagy jegyzetelés telefonálás közben indokolja, hogy a fülemtől - ha csak egy pillanatra is -, de elvegyem a telót. Az irodámban pedig csak nem ülök fülessel - ha netán ez merülne fel megoldásként. Megoldásért
-
S3R6PH
tag
válasz
Zsírkrétamen #16424 üzenetére
Nemtaláltam olyan topikot, pedig kerestem. Ha van akk. légyszi linkeld ide kérlek.
-
-
S3R6PH
tag
Helóóka mindenkinek!!!
A páromnak van egy szlovákiai O2-s XPERIA miro készüléke, már kb. egy éve. A gond vele az ugyanis, hogy a teló többet van szervízben mint otthon.
Az a probléma tehát, hogy hívás közben kikapcsol, majd ujraindul. A telefonnal nem lehet 1 percnél többet telefonálni. Emiatt pontosan 10x volt szervízben, de a szervíz természetesen 9 alkalommal nemtalált semmit, nemtudta azonosítani a hibát. Tizedszerre a manager elvitte magához a telefont egy hétre, hogy tényleg fennál e ez a probléma. És igen. Ő is azt tapasztalta hogy a teló hívás közben magától ujraindul. Visszaküldte a szervizbe, és azt mondta, hogyha a hiba nem elhállítható akk. kapunk új készüléket.
A szervízből visszajött a teló és komplett kicserélték a belsejét.Nemvoltunk megelégedve ezzel a döntéssel, de OK.
Kb. egy hete van nálunk a készülék, de môg mindíg gyanazt csinálja mint régen, telefonálás közben kikapcsol, majd ujraindul. A cég nemhajlandó új telefont adni, csak megin a szervízbe küldeni, amivel megint minden kezdőthet előről.Természetesen már több ízben csináltam rajta gyári visszaállítást és teljes javítást a Sony PC Companion segítségével. Nem segített semmit.
A kérdésem a következő:
Van értelme megROOTolni a telót és kompett kicserélni rajta a ROM-ot, és a CFW-t, hogy más Android OS legyen rajta.
Van értelme?
Szeretném ugyanis számításba venni a lehetőségeinket, azon felül hogy az O2 céget megfenyefettük hogy medializáljuk az egészet.
Mert ha már azsem segít és a médiától nemied meg a cég, akkor megpróbálnám a telót megROOTolni és más ROM-ot meg CFW-t tenni, hátha azzal műxik.
Tanácsaitokat előre köszönöm!
THX!
-
CortezX
aktív tag
válasz
LaciGSM #16396 üzenetére
Egyetértek. Tegnap este 20:50-kor néztem a GSam statisztikám:
1 ó 54 perc telefonálás (végig bluetooth headset-el)
1 ó 6 perc kijelző (leginkább Gmail, Chrome, Facebook, kevés fényképezés)
6 ó 22 perc wifin + egész nap mobilnet
Reggel 9 körül vettem le töltőről, auto fényerő kb. 75%-on, Greenify+Stamina ON (kivétel a Gmail), és így volt 37%-on az akku. Ha a 4.4-el még jobb lesz, akkor tényleg le a kalappal. -
Smiro
senior tag
Már volt róla szó, hogy a nem tiszta frissítés-telepítés okozhat ilyet. Idáig én sem tiszta telepítéseket csináltam - majd a véglegesnél -, de nálam sem ilyen, sem más hiba nem jelentkezett.
A futó progik közül meg állítsd le azokat, amik nem kellenek és rend lesz. (szerintem) Miután hasonló okok miatt kilőttem a Viber, Skype, helymeghatárózó és egyéb nem használt progikat, jóformán csak telefonként használva 3 napig is kibírta töltés nélkül. (2 G-n és root nélkül) De ez csupán teszt volt korábbi frissítés után, hogy mennyit bír, ha nem buzerálom folyton.
-
S3R6PH
tag
A másik érdekes jelenség, hogy feltöltöm a telefont 100%-ig. Kikapcsolom, az akksi kijelzője mutatja hogy nincs feltöltve teljesen. Ok. feltöltöm kikapcsolt állapotban teljesen. Leveszem a töltőről, bekapcsolom, de mire bekapcsol, már 95%-on van az akksi.
Ki érti ezt?
-
S3R6PH
tag
A telómon a Greenify, AdAway és YouTube AdAway bekapcsolva, és nyugalmi módban (display kikapcsolva) elég gyorsan merül az aksim. (vagyis kb. 10-15 perc alatt 1%-ot!)
Igaz hogy a Wifi bevan kapcsolva, a Stamina meg nincsen, de akkorsem kéne nyugalmi módba merüli az aksinak.Valaki tudna ezzel kapcsolatban tanácsot adni?
-
a.sebi
őstag
válasz
Zsírkrétamen #16415 üzenetére
kijelzö, digitizer,hajszál repedés és nem érzékel érintést
-
-
a.sebi
őstag
Sziasztok ....eltörtem a telefonomat van valakinek infoja hogy mennyi a javìtàsa?
-
Pityi77
tag
Nekem ma jött az első értesítés frissítésről,azóta,hogyfelraktam a 4.3-mat.KB 40mb volt.Az első tapasztalat,hogy megjavult a stamina mód.Önzáró tasakban tartom melóban mert a vasportól minden telómon tönkre megy a hangszóró,de voszont a stamina módban,nem volt hajlandó felébredni a kijelző.Gondolom a közelség érzékelőre volt hatással,most javították.Akksi szempontjából,annyit tisztelek ebben a készülékben,ha nem használom nem merül.Fő akku zabáló amúgy is a kijelző,bármilyen frissítést kapunk,a kijelző akkor is leszívja.Legalább ha nem használom akkor nem merül.Nekem reggeltől estig kibirja 4-5 óra kijelző használattal.De ha valaki tudna jó hátlapos akkut akkor linkelhetne.
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
->Raizen<- #16410 üzenetére
Majd PÜ-ben írd
Csak el ne felejtkezz rólam!!! Kb. mikor lesz megvásárolható magyar piacon?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
BLUE TORNADO #16409 üzenetére
Majd beszámolok róla mennyit értem el vele.
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
->Raizen<- #16398 üzenetére
Annyitén is adok érte. De csak akkor, ha nem lesz galád.
-
törölt tag
válasz
S3R6PH #16406 üzenetére
Istennek hála, hogy ezt így bemásoltad! Nem használom, csak naponta kb. 10 alkalommal!
A hibernálás annyit tesz ugye értelemszerűen, hogy nem hagyja, hogy az adott alkalmazás egyfolytában pörögjön. Viszont ez nem egyenlő azzal, hogy a mellette megnyitott alkalmazásokat kipucolja a memóriából!
A Green értelemszerűen nem takarító program. A Clean viszont úgymond kiegészítő társa a Greennek. -
Deck
titán
válasz
S3R6PH #16406 üzenetére
"Semmi sem tökéletes, az android sem.
A már törölt alkalmazások néha adatokat hagynak hátra maguk után.
A rendszer folyamatosan létrehoz naplókat, összeomlási jelentéseket, és a hibakereső fájlokat, amikre nincs igazán szükség.
A Play áruház ideiglenes fájlokat hagy a letöltött alkalmazások után.
Lehetséges, hogy ne így legyen...
Miért nem szerzel be egy segédet hogy megtisztítson mindent?
Az SD Maid segít megőrizni a készülék tiszta, és rendezett állapotát!
Próbáld ki, ha egy alapos tisztító alkalmazást keresel!
Válassz egy fület, nyomd meg a "Vizsgálat" gombot, majd kattints egy elemre a törléshez, vagy csak nyomd meg a "Mind tisztít" gombot. Ez ilyen egyszerű.
Különböző funkciók elérhetőek:
* A Fájlkezelő egy teljes értékű fájlkezelő, hogy feltérképezd a androidos fájlokat.
* Használd a keresőt, ha tudod, hogy milyen fájlt keresel.
* A hibakereső megkeresi a készülék alvó könyvtárait + fájlokat, és összehasonlítja azokat a telepített alkalmazások listájával.
* A programkezelő segítségével fagyaszd, olvaszd ki, és távolítsd el az alkalmazásokat (akár rendszer alkalmazásokat is).
* A Rendszertisztító átnézi a készüléket, hogy mely könyvtárak tartalmaznak felesleges fájlokat. Akár még saját szűrőket is létrehozhatsz!
* Optimalizáld az adatbázisokat a gyorsabb elérés, és a több szabad hely érdekében.
* Tekintsd meg a legnagyobb fájlokat, hogy megtudd meg mi foglalja a legtöbb helyet.
* Keresd meg a fájlokat, amelyek módosítva lettek az utolsó X percben.
És több...
Jelenleg 10 funkció érhető el az ingyenes változatban, és további 2 a vásárlás, és a feloldó program telepítése után.
A "Feloldó" több működő funkciót tesz lehetővé.
SD Maid-et nagy gondossággal terveztük, és folyamatosan fejlesztjük.
Az androidos eszközök óriási számának köszönhetően, lehet hogy nem működik tökéletesen minden eszközön, de keményen dolgozok rajta, hogy minden zökkenőmentes legyen.
Ha problémád, kérdésed, javaslatod vagy aggályod van, küldj nekem egy email-t, (support@thedarken.eu). Általában gyorsan válaszolok, boldogan segítek, és megpróbálom javítani a problémát a következő verzióban." -
S3R6PH
tag
válasz
#09819904 #16404 üzenetére
- Android karbantartó és memóriagyorsító program
- Takarítás - Töröl azokat a felesleges fájlokat (gyorsítótár és maradék), amelyek értékes tárolóhelyet foglalnak
- Tisztítás - Védd az adataidat a személyes információk, mint például a keresési és böngészési előzmények törlésével[Felesleges fájlok] - Gyorsítótárak és maradékfájlok kitakarítása
A felesleges fájlok kitakarításával helyet szabadíthatsz fel a készülékeden és az SD kártyán.[Memóriagyorsítás] - Memória felszabadítása és a készüléked felgyorsítása
A háttérben futó feladatok nemcsak a rendszermemóriát foglalják, hanem az akkumulátort is meglehetősen fogyasztják. A memóriagyorsító képes leállítani a többi alkalmazást, amelyek a háttérben futnak és memóriát szabadít fel az Androidos készüléked felgyorsításához. Ehhez tartozik az "1-koppintásos gyorsítás" parancsikon, amely könnyedén hozzáférhető a főképernyődről. Futtass Android alkalmazásokat és játékok gyorsabban, mint valaha![Adatvédelem] - Előzmények törlése
Az adatvédelem fontos, és sok alkalmazások csendesen feljegyzi a személyes adataidat, például az internetes böngészési adataidat, Google keresési előzményeidet és sok más egyebet. A Clean Master képes törölni ezeket az információkat és megvédi a személyes adataid biztonságát.[Alkalmazáskezelő] - Eltávolítás, biztonsági mentés, áthelyezés SD kártyára
Az eredeti Android változatnál jobb eltávolító, amely képes biztonsági mentésként .apk fájlok létrehozására. A root jogosultsággal rendelkezők az alkalmazásaikat áthelyezhetik az SD kártyára és eltávolíthatják az előtelepített és rendszeralkalmazásokat is.Azért kérdem hogyha a Greenify hibernál mindent, van értelme ennek a programnak (tehát memória takarítás és stb.) ?
Vagy esetleg ismertek jobbat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kutya topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával