Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
oliwire #24448 üzenetére
Linkeltem az eszköz fórumát ahonnan letölthető, de itt van újra: Backup TA
1. root (kell az eszköz használatához)
2. backup TA-val lemented az adatot
3. BL kinyitHa vissza akarsz térni:
1. flashtool-lal gyári rom visszatesz
2. root (kell az eszköz használatához)
3. backup TA-val a mentett adatot visszatesz -
törölt tag
-
ambrust
tag
válasz
oliwire #22230 üzenetére
Hát nyáron nem szeretnék vastagabb anyagot, meg hát hogy is mondjam...
Nem hiszem, hogy nekem kellene alkalmazkodni egy géphez! Egyelőre még a gépek vannak értünk! Plusz ez szoftveresen orvosolható, hiszen 4.3 alatt nem volt vele ilyen gondom. Downgradelni viszont nem szeretném emiatt. -
ambrust
tag
válasz
oliwire #22228 üzenetére
Igen, de staminanál elvileg a kivételnek mennie kellene... A viber pl jól működik ugyan így beállítva!
Zárnak minta alapú van megadva, de sajnos hívás elutasításnál ez nem játszik, illetve gyorsan fotózni így is lehet. Kijelzővel kifelé nem szeretném tenni, mert úgy sokkal könnyebben sérülne meg. Elég sokat mászkálok létrán stb, A battery packos hátlap elég komolyan védi a hátsóját
Van kihajtós bőrtokom is hozzá, de azt kb 2 napig bírtam elviselni. Minden egyes hívásnál kihajtogatni plusz ott lifeg végig...
Nem lehet valahogy kikapcsolni az sms-es hívás elutasítást meg a gyors fotó lehetőségét? Akár lock screen cserével is. Rootoltam már, de csak a gsam battery monitor miatt és csak kíváncsiságból. -
MikitoLac
tag
válasz
oliwire #21819 üzenetére
Nem nem abszolút nem tekintek fekete mágiaként ezekre a progikra sőtt.. Inkább a Sonyra vagyok mérges hogy egyrészt nem lehet hivatalosan visszafele frissíteni úgy hogy a hibátlanul működő funkciókat elrontja az elvileg modernebb rendszerben. Szánalmas. Amúgy az imént raktam vissza a 4.3-mat flashtool-al. Céges gépen még win7 van gondoltam egyszerűbb itt
Más: hogy kell kikapcsolni az értesítést arról hogy van 4.4?
-
itachi01
csendes tag
válasz
oliwire #20954 üzenetére
Próbáltam mindkettőt, de sajna nem megy
. Egyszerűen hiába. Életfunkciót is akkor mutat csak, ha usb-n van, vagy töltőn. Tehát ha közbe nyomok 10mp-ig hangerő fel+pwr-t, akkor rezzen hármat és kezdi előről, hogy újraindulgat a Sony felirat után. Érdekes, mert tényleg felmennek rá a romok gond nélkül.
-
törölt tag
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
oliwire #19226 üzenetére
Ezzel azért nem teljesen értenék egyet. Sajátom nem rég volt gariban. Többek között a jack fedelén sérült a gumi tömítés (szép piros indikátorral), igaz nem ezért vittem be, de ezt is kiemeltem, hogy sérült és, hogy széria hiba.
A telefont úgy kaptam vissza kicsivel több mint 2 hét után, hogy fő probléma javítva volt, az USB fedél (az egész) cserélve és alatta az indikátor is cserélve.
Nem kell minden mendemondának felülni a garis szervizzel kapcsolatban sem.
UI.: Nem, Nem vagy Cordonos
Misua: Tudtommal egyik gyártó sem vállal beázásra garanciát, vízálló telefon esetében sem. A vízállóság egy olyan funkció, melyet a helyén kell kezelni. Nagyrészt az user odafigyelésén is múlik (pl az ajtók becsukása sem elegendő az user részéről, hisz azoknak a megfelelő állapotáról is meg kell győződni)
-
válasz
oliwire #18952 üzenetére
Igen, köszönöm az észrevételt, de sajnos nem jártam sikerrel...
volt PC-s próbálkozás amit PC -re lementettem régi telefonról és átküldtem Bluetooth-on keresztűl a Z -re (nem látom a neveket / számokat sehol.. (nincs nyoma sehol kb.)
majd szinkronizáltam Google-ba is, de ott sem látni semmit....
majd régi telefonról átküldtem egyesével (pár db-ot) Bluetoothon keresztül... de semmi eredmény (peddig mindent végigcsináltam.. na akkor ez hogy is van ? (magyarul minden megoldást átjártam "többször is" de eredményt nem értem el...)/elb*szni nagyon nem lehet, mert mindent ír feketén-fehéren a műveletek során.../
L
-
w333
félisten
válasz
oliwire #18874 üzenetére
A Z2 -n már nincs rajta fólia ...
"A kettő együtt kiegészíti egymást" szerintem kicsit erős, honnan tudod hogy a fólia alatt tényleg karcálló az üveg ?
Nem hinném hogy véletlen került ez a fólia rá
Viszont az tény hogy gyári fóliával kicsit fakóbb a kijelző, láttam már fólia nélkül is, és kicsit más ... sokkal szebb a kijelző
-
törölt tag
válasz
oliwire #16343 üzenetére
Egy-két korrigálással konkrétan bármelyik fórumba bebiggyeszthető!
Bár az emberek lustaságán és butaságán ez sem javít...Konkrétan a legtöbbnél nem értem, hogy minek akar rootolni? Ki sem használja! A másik amit szintén nem értek, az a KitKat mánia. Oké, hogy új, meg stabilabb meg egyebek. De mégis mit használ ki belőle a Facebookhoz, zenehallgatáshoz, Youtubehoz, Viberhez? Semmit! Viszont, ha mégis megkapja a user készüléke az update után szinte semmi sem változik!
Ugyanez a helyzet a launcherekkel! Jaj de szép lett, meg 3D-s csak aztán megy a fikázás, hogy az üzemidő szar.
Amíg a probléma a fejekben van addig 100 emberből 5-nek lehet normálisan segíteni minden jóindulattal!
-
daniel909
addikt
válasz
oliwire #15302 üzenetére
a power bank amúgy is egy hasznos dolog. bármikor jl jöhet a kraft. én is fogok majd venni szerintem.
(#15303) WuuWuu: hát meg az sp nagyon-nagyon akad a Zhez képest. utálatos használni a Z után. (már aki erre érzékeny mint én...)
tok témához: én ezt vettem a Zhez. kicsit megvastagítja de ettől függetlenül jó tok. mint látható 2 része van. az első réteg efy bumper a második pedig egy kemény tok. nagyon minőségi, és fasza, főleg annak aki néha leejti a telefont.
ilyen túrázásokra sportoláshoz tökéletes. esetleg annak is aki sokszor leejti a mobilját, vagy nem akarja h betörjön stb stb stb... -
besaints
tag
válasz
oliwire #12663 üzenetére
Ez lesz a kulcs: az ingyenes Greenify nem tud hibernálni system app-ot. A facebook az system app volt nálam.
Megpróbáltam ROM Toolbox Pro-val átkonvertálni user app-á, először eltűnt, de a Google Play-ből a facebook app-ot újratelepítettem. Most már a sima Greenify is tudja hibernálni, vagyis megoldódott az eredeti problémám.Köszönöm a segítséget, de legalább ennyire az ötleteket!
-
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
oliwire #7718 üzenetére
nem találja a myxperia - elvileg toltam rá egy lock-ot, de valszeg felesleges.
Szolgáltatónál letiltottam a kártyát (hamar megvolt), azért is kell 7k-t fizetnem...
Rendőrök meg... Hát semmit.
Volt CSI Óbuda meg minden de még a pénztárcámhoz se nyúlt, hogy keressen bármit (pedig azt a szekrényen lógó nadrágomból vette ki és vitt el belőle pénzt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest