- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agressor
tag
válasz
kelly416 #27499 üzenetére
Nem volt benne irónia...
Te szerintem a mai napig összekeversz valakivel, és valamiért rosszat feltételezel rólam, pedig nekem most sem ez volt a szándékom.
Azért írtam, mert több telefonról is írsz, segítőkészen, és értelmes dolgokat. Semmi irónia nem volt benne. Ha azt mondod az LG-re, hogy jó, akkor nincs okom kételkedni benne....Amúgy naviként nekem soha nem melegedett, még mikor sütötte a nap nyáron, akkor sem. Ellenben több OFF Samsungom lekapcsolta a töltést hasonló körülmények között. A Z1C nálam soha se nem. Brutálabb játékoknál is csak annyit éreztem, hogy merítik az akkut... Azt viszont nagyon.
-
kelly416
veterán
válasz
Agressor #27497 üzenetére
Értem az irroniát, de bukod a dolgot. Tényleg az volt a legnagyobb baja a flex 2-nek, hogy melegedett, ezért levette az órajelet és laggolt. De valamit jól csináltak a frissítéssel, nem melegszik csak picit és nem veszi le az órajelet, legalábbis nem észrevehetően.
Az meg, hogy a Sony mennyire jó szoftot írt a z5c-re, nem tudom, elhiszem, hogy melegszik.A z1c-t meg nem kell nekem bemutatni. Melegítettem én meg Gangstars on the broadwalk-al, segítettem a srácoknak és teszteltem. Jól bírta, de melegedett egy jó óra játékkal rendesen. Nem kellemetlenül, de érezhetően. Naviként szintén elég jól melegedett.
-
Agressor
tag
válasz
kelly416 #27495 üzenetére
Ha jól tudom az LG-é a legjobb/leghidegebb 810-es telefon. De neked elhiszem. Nekem mindenesetre nem jött be a Z5C, és ez volt vele a fő gondom. A Z1C-t én meg kizárólag úgy tudom "melegíteni", hogy töltés közben kamerázom az irodában. Akkor langyosodik a hátlap közepe, más élethelyzetben gyári Telekom-os Kitkat-el soha egy picit sem melegedett... Imádom is.
Egyébként úgy tudom, hogy a 810-es sem a sima Z5-ben, pláne a Z5 Premium-ban sem olyan meleg...
-
Agressor
tag
válasz
andrisbandi #27484 üzenetére
Hát nem tudom kolléga!! Engem most sem az ára tart vissza a Z5 Compact-nál, hanem első körben az, hogy a "fekete" belőle a valóságban szürke... Aztán meg az, hogy alap felhasználás mellett meleg a telefon. Egy egyszerű Térkép alkalmazásnál forrósodik. Nagyon nem tudtam belemászni, illetve megizzasztani a kiállított példányt/példányokat, de mégis mocskosul melegnek érzetem. És mint később utánaolvastam nem egyedi eset az olyan telefonoknál, amiben Snapdragon810-es rendszer van.
A Z3C nem annyira nagy előrelépés a Z1C-hez mérten, a Z5C-vel meg aggályaim vannak. Szerintem megvárom a következő Compactot... Persze ez mind csupán az én szubjektív véleményem... -
törölt tag
Ha a Flashtool nem teszi fel a drivereket az a win10 miatt lehet? Ugye amikor bejön a windowsos driver varázsló/telepítő utána kiírja, hogy sikertelen volt. És listázza a drivereket amiket nem tudott feltenni.
-
bogil99
aktív tag
válasz
kelly416 #27490 üzenetére
Eddig ilyen problémám nem volt. Lehet ROM függő, mert a Waze-t pl. eddig mindig vissza tudtam állítani, más kérdés hogy többnyire nem volt működőképes. Mondjuk az is meglepett, hogy a megvásárolt smscontactbackup visszapofázott, hogy meg kéne hogy vásároljam, és frissítés után sem akart az enyém lenni...
De fogjuk rá, ezekkel a kisebb döccenőkkel mostanra sikerült nagyjából átköltöznöm a 6.0-ra.
Eddig ami rögtön szembetűnik, hogy nincs írásvédettség az SD kártyán.
NAGY GRATULA MIRCINKO! -
kelly416
veterán
válasz
bogil99 #27488 üzenetére
Nekem a play sem akar néhány appot visszatenni, de még az "összes appom" listában sincsenek benne. Quickpic például, amit még véletlen sem lehet warezolni, így még azt sem lehet mondani, hogy letiltottam magam róla. Akárhányszor felteszem, ott sosincs nyilván tartva. Így mindig csinálok képernyőmentést a telepített appokról és csak utána nyomok HR-t.
-
bogil99
aktív tag
válasz
Mircinko #27474 üzenetére
Nekem Titaniummal - és kis túlzással - fél óra. Képtelen vagyok kb. 80 appot manuálisan úgy visszaállítani, hogy még a beállítások is meglegyenek. Most kettesével pipálgatom ki az Xposed cuccokat, és ha hibátlanul elindul a teló akkor dobok egy mentést róla. Viszont érdekes, hogy pár appot sehogy sem akar a TB visszarakni, pl. ilyen a Waze.
Más. Folyamatosan frissítést jelez. Erre rá lehet nyomni?
-
glacious
addikt
válasz
andrisbandi #27484 üzenetére
Most volt kb. 3 napig black friday környékén 50% online kedvezménnyel Telekomnál, szívtam is a fogam, hogy csak idén áprilisban tudok új készüléket kihozni
-
andrisbandi
őstag
válasz
glacious #27483 üzenetére
Nem most Karácsonykor, hanem még 2014-ben 2 napig féláron volt a Telenornál a z1c.
- Ha lenne ilyesmi brutál akció (2016-ban) akkor nyugodtan vennék "legújabb telót", mert értelmes áron el lehetne adni 1 év múlva, ha esetleg akkor lecseréli az ember.Csak tippelek, de év végére már 100 alatt is lehet a z5c ára, amit egy év múlva még jó áron el lehet adni.
A mostani z1c-met 40 ropiért vettem szinte újonan (2015/11). Csak a telefon volt kipróbálva, a tartozékok ki sem lettek csomagolva. Volt itt az aprón pár ilyen telenoros dolgozói programban ajándékba kapott-árult kicsike, a harmadikat sikerült megcsípni. Napokig fel voltam töltődve mekkora bizniszt csináltam
-
glacious
addikt
válasz
andrisbandi #27481 üzenetére
Ha karira szeretnéd, akkor inkább z6c-t
-
kelly416
veterán
válasz
andrisbandi #27481 üzenetére
1. Ez sajna hirdetés, a saját portékádat reklámoztad szakmai topikban.
2. Ez már húzós, de ezért szerintem bünti nem jár. Igaz, nemrég a topikgazda fórumon is felmerült hasonló, ott is az volt a vélemény, hogy jobb ezt privátban, mert kinyomozhatatlan, hogy van-e haszon rajta avagy nem.
Az ingyen felajánlott festéket viszont nem értem. Az egyáltalán nem haszonlesés. Nem értem azt, aki ezért büntetett.
Viszont így, hogy nem akarod megvenni, így már törölném ama hozzászólásod, amiben a link van, mert így már nem tanácskérés hanem reklám.
-
andrisbandi
őstag
válasz
kelly416 #27478 üzenetére
1. bünti
Offban, link nélkül írtam egyszer a Defy topikba;
Ha valaki keresne ilyen telót, feltettem az apróra.
- Kaptam érte egy figyelmeztetést.
Azt hittem tévedésből büntettek, még jót nevettem is rajta.2.-ra kitiltást kaptam;
mert az ebayes fórumon téves rendelés miatt felajánlottam átvételre haszon nélkül, előrendelési áron két telós gyorstöltőt. Nem hirdettem meg, priviben kértem a jelentkezést.- A szigorúságot jól mutatja, hogy volt aki két doboz megmaradt új festéket ajánlott föl !ingyen! és hírdetés miatt megbüntették az ebayes topikban.
Azt még megértem, h a modik válogatás nélkül mindenkit lekaszálnak, de engem még a topik hangadói is kiosztottak, rossz Bandi, fúj
Közben rájöttem Karira már úgyis Z5c-re váltok, így lesz egy "felesleges" Z1c-m amin próbálgathatom a ROMolást, mókolást.
Igazatok van amúgy, túl merész lenne idegentől megvenni a kijelző nélküli telót!
Köszi a hozzászólásokat! -
Repsol600
addikt
válasz
andrisbandi #27477 üzenetére
Én azért vigyáznék ilyen telóval, nyilván az eladó is tudhatja mennyi egy kijelző bele, miért adná oda ennyiért ha teljesen hibátlan egyébként?
-
glacious
addikt
válasz
Ha nincs kijelző, honnan tudod, hogy egyáltalán működik-e?
-
kelly416
veterán
válasz
Amennyiben nem a saját hirdetésed reklámozod, hogy vevőt találj, hanem kikéred a fórumtagok véleményét, szerintem simán jöhet a link is.
Már ha rajtunk múlik a tiltás és nem máson. -
törölt tag
válasz
andrisbandi #27475 üzenetére
Mennyi az az olcsó?
Amúgy nem kell.
-
andrisbandi
őstag
Kijelzőcserénél kell forrasztani srácok?
Láttam egy olcsó kijelző nélküli z1c-t.
:-) -
bogil99
aktív tag
válasz
bogil99 #27466 üzenetére
A beixelve maradt a .zip ellenőrzés okozta. Anélkül felment.
De mi a fészkes fene miatt lesz szoft-rebootos (nem bootloop) a teló amikor a Titanummal visszaállítom az appjaimat? Mivel ezt csoportosan csinálom a nem kisszámú app miatt ezt elég nehéz kiszűrni. Most az Xposed modulokra tippelek, TB visszaállítás után utoljára azokat pipálgattam ki újraindítás előtt, amikor kinyuvadt. -
kelly416
veterán
válasz
Mircinko #27463 üzenetére
Én sokat teszteltem anno, most is szívesen csinálok egy 4.4-5.1-v6 összehasonlítást, ha valaki felteszi nekem a v6ot és utána esetlegesen vissza állítja a 4.4et, mert nincs hajlandóságom bele rágni magam. Valahogy nem vesz be a dolog.
Na meg nem utolsó sorban el kell csaklizzam az Asszonytól a telefont erre az időre, ami lehet, nehezebb lesz, mint bele rágnom magam a dolgokba.Na majd látom, amúgy is tervezem egy z1c beszerzését akár a Lenovo helyett is, mert ez nem annyira bírja a megázást, mint a z1c, ha kivárjátok, majd megcsinálom. De maga a csere is várat magára még legalább áprilisig...
-
espista
senior tag
Tegnap visszajött a Cordontól a Z1C-m. Cserélték az akkumulátort az ajtókat, meg javították a hangszóró rácsot. 2 hét alatt megfordult a T-n keresztül. Sajnos a hátlapi üveget buktam, de ennyi még talán belefér.
-
Mircinko
senior tag
válasz
Pistike1985 #27464 üzenetére
akkor jó
-
Mircinko
senior tag
válasz
Repsol600 #27461 üzenetére
Wipe erősen ajánlott!
(#27457) gipsztigris
Gondolom letöltötted az internetbeállításokat(#27456) Askformore: Z5 kamerakezelő algoritmusa van benne. Hardveresen nyilván nem lesz másabb, de pl sötétben láthatóan sokat javult a képminőség. De ez igazán akkor derül ki, ha tesztet csinálnál róla (gyári rom vs mircinko rom).
(#27455) Pistike1985: Sok sikert!
Esetleg megpróbálhatod fastbootal felrakni a Xdual recovery-t. (vagyis a kernelt, ami tartalmazza). Ne tudd meg hányszor jól jött ez, hogy nem kell root meg cwm, hanem a bootlopoos teszt mircinkora rádobni ezt és felrakni a javított verziót.
-
Pistike1985
aktív tag
Alattomos dög ez a CM a saját recovery-jével. Újra kellett pakolnom mindent, előröl.
-
Repsol600
addikt
Ha v5-ről v6- ra váltok szükséges a reset előtte?
-
air
nagyúr
válasz
Pistike1985 #27459 üzenetére
Gyári rom, root, Zx dual recovery és abból menni fog.
Esetleg a CM saját recovery-jéből megpróbálhatod felrakni a dual recovery-t, hátha. -
Pistike1985
aktív tag
Hogy tudom cm12 után feltenni a Mircinko romot? Csak Cyanogen recovery-t ad be, az meg nem telepíti.
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #27457 üzenetére
Megoldva.
-
gipsztigris
addikt
Mircinko v 5.0 rommal nincs mobilnet Telenor hálózatán. Elvileg minden be van állítva, de sem wcdma,sem pedig lte módban nincs net.
Ötlet? -
Mircinko
senior tag
válasz
Pistike1985 #27453 üzenetére
Már tölthető...
-
Pistike1985
aktív tag
Amíg a Mircinko féle v6-ra várok feltettem a legújabb cm12.1 nightly-t. És nekem tetszik, biztos vannak hibái, de én még nem találtam, bár nem is kerestem. Talán az akku kicsit kevesebbet bír vele, de cserébe gyors mint a villám. Egész belaktam tegnap óta, de még azért érdekelne
az új Mircinko Rom. -
kaciokos
őstag
válasz
petymeg #27451 üzenetére
Szerintem meg van pár apró változás az 5.1-ban, ami kifejezetten jól jött, de számomra a legfontosabb az SD kártya (idióta korlátozások nélküli) írhatósága volt.
A tiszta telepítés tényleg jobb eredményt hozhat, de én a helyedben azt csinálnám, hogy feltenném adattörlés nélkül, aztán ha minden jól megy (és ez a valószínűbb), akkor minden frankón működik, és spórltál egy csomó időt (mentés és újra belakás), ha mégsem (sajnos ennek is van esélye), akkor tapasztalsz majd egy-két bosszantó hibát, de ekkor még mindig ráérsz minden adatot elmenteni, és csinálni egy tiszta telepítést, majd újra belakni a telefont.
-
petymeg
addikt
válasz
owerwild #27444 üzenetére
Ha nem engedélyezed, hogy törölje a tartalmakat, akkor nem kell semmit sem menteni, megmarad minden.
Viszont sokan -beleértve engem is- a "tiszta" telepítést preferálják, mikor mindent legyalul az ember a telefonról és szűz telefonra telepít. Azt a flashtool nevű programmal lehet megoldani.
Sokat ne várj az 5.1.1-től. Színesebb, csicsásabb, de nagy változást én nem vettem észre.
-
gregus021
tag
Üdv! Hozzám került egy törött képernyőjű Z1C és szeretnék rá új kijelzőt rendelni, de nem vagyok benne biztos, hogy csak a kijelzője sérült. Teljesen működésképtelen kijelzővel hogyan tudok megbizonyosodni róla, hogy működik a készülék? Számítógépre csatlakoztatva felismeri, és elméletileg bekapcsol/a ledek világítanak. Az ADB nem látja mint eszközt, mert az USB debuggingot így nem tudom bekapcsolni és abban sem vagyok biztos, hogy teljesen bootol, mert nem látom, de az eszközkezelő látja mint Xperia Z1 Compact.
Köszönöm a segítséget! -
Pistike1985
aktív tag
Ma nem volt új Mircinko Rom, talán holnap. Várom. Előre is köszönöm!
-
kelly416
veterán
válasz
Askformore #27442 üzenetére
Én leszedtem egy jó naptár widgetet, a fontosabb dolgok szinkronizálva vannak a gmail naptárammal és a widget mutat 5-6 napot előre. Nem riaszt ugyan, de home képernyőn van, így mindent látok napokkal hamarabb. Még a névnapokat is.
Nem pont az, amit Te keresel, de tökéletes szerintem.
owerwild:
Nem kell lementeni semmit, felteheted így is, sokaknak nem volt gondja vele. De ha biztosra akarsz menni, ments le mindent, csinálj gyári állapot visszaállítását, tedd fel a rendszert, még egy gyári visszaállítás és újra belakás.A kamera nem fog többet tudni emlékeim szerint, szinte semmi előrelépés nem lesz, gyakorlatilag ha eddig jó volt a 4.4, ez után is jó lesz az szerintem.
Én tökéletesen elvoltam a gyári kamera appal, meg a manuális beállításokkal. Annak idején többen elismerően bíztattak, amikor megosztottam a képeimet. Max. egy másik kamera appot keress, hátha azzal jobb lesz.
-
owerwild
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem van Felétek: Nem nagyon követtem a fórumot egy ideje (olyan szinten profik vagytok már, hogy alig tudtam értelmezni néha a beszélgetést), tehát leírnám a kérdésem:
4.4-es android rendszer van a telefonomon, gyári, még root-olva sincs. gondoltam ,hogy felrakom a legújabb rendszert. Az 5.1-es android mennyivel jobb, mint a régi? Kell valamit csinálni előtte, menteni, egyebek?
GOndolom, 120 fps még ezen sincs, de ha már a záridő/rekes kombót lehet állítani, az is haladás...
még annyi: kártyafüggetlen a telefonom. elég ha simán letöltöm az új cuccot, vagy kell előtte varázsolni .
És ha még esetleg nincs elegetek belőlem: Meg vagyok elégedve sok szinten a telóval, telefonra, netre, fényképezésre használom (mégse vihetek DSLR-t mindig magmmal). Mit érdemes felraknom, mire érdemes moddolnom?
-
Askformore
senior tag
Azt szeretném, hogy a teló értesítsen az ismerősök születésnapja előtt egy nappal. Gondolom a facebookot kellene szinkronizálni a gyári vagy a google naptárral, és ott beállítani. Hogy csinálom ezt? Mert nem nagyon sikerül.
-
Askformore
senior tag
Rendeltem egy ilyet, azt írta az eladó, hogy van rajta SONY logo (több hasonlón csak az XPERIA felirat van), illetve elvileg ragasztó is van a hátulján. Szerintetek ennyi pénzért mi várható?
A 300 Ft-os üvegfólia ma jött meg, elég sokat dobott a külsején, mintha egy új kijelzőm lenne
-
air
nagyúr
válasz
Szaszabond #27437 üzenetére
Mircinkóé is stock (alapú) rom.
Egyébként a tök gyári romon is van, nálam. -
air
nagyúr
válasz
Szaszabond #27435 üzenetére
"Illetve kimenő hívásnál az első tone az normál de utánna megjelenik mellette egy "ciripelő" tone is ami zavaró, párhuzamosan hallani mindkettőt ahogy kicseng a telefon."
Ez nálam is megvan.
Azt hittem készülék hiba, de ezek szerint nem. Viszont nem minden hangra van a ciripelő zaj, néha nincs, de minden kimenő hívásnál van. -
Szaszabond
aktív tag
válasz
Mircinko #27427 üzenetére
Arra még r á tudnál nézni pls, hogy az utorrent remote elindul e a romon? Mert mióta 5.0 ra átáltam azóta el sem indul sem ez sem a bittorrent remote. Stockon indul....
Illetve kimenő hívásnál az első tone az normál de utánna megjelenik mellette egy "ciripelő" tone is ami zavaró, párhuzamosan hallani mindkettőt ahogy kicseng a telefon.
-
csadi0011
őstag
Szép húzás. Kikapcsolhatóak lesznek az értesítések a what's new beállításaiban: [link]
-
Mircinko
senior tag
válasz
Pistike1985 #27423 üzenetére
V6.0- FINAL
- Visszakerültek a Google alkalmazások a /system-be.
- Törölve lettek a 3rd alkalmazások: CM , ES.
- A fejlécben napszak és dátumtól függően megjelenik egy kép. + (A hozzá tartozó be/ki kapcsoló apk).
- Ambor témakezelője hozzá lett adva (törölhető), mert szerintem messze a legszebb témákat készíti! (air: nem, nincs szponzorálva) + a képen látható ambor téma, ajándékba nektek.
.
- Ondemand governor továbbfejlesztve!
- Eltüntettem a Képernyő koppintásos kapcsolót.
kb ennyi.
.
Megjelenés: Holnap/Holnapután. -
Mircinko
senior tag
Nos úgy döntöttem lesz még egy (utolsó) Mircinko Rom. Még több extrával, GAPS-al, na meg aroma telepítővel.
Akár még Januárban megérkezhet! -
törölt tag
Valakinek van friss stock romja vagy linkje?
Vagy ez a legfrissebb amit le lehet szedni? D5503_14.2.A.1.114_1280-7868.ftf
-
oszi666
őstag
[link] Erre valaki?
-
Pocok256
veterán
válasz
Askformore #27397 üzenetére
Timely nagy királyság próbáld ki
-
kaciokos
őstag
válasz
Askformore #27406 üzenetére
Vannak erre alkalmazások a Play Store-ban, amik bizonyos beállított appok futtatásakor megakadályozzák a képernyőzár elindulását, én jelenleg ezt használom.
-
csadi0011
őstag
válasz
Régen ezt használtam, ebben asszem van no screen timeout.
-
kelly416
veterán
válasz
andrisbandi #27410 üzenetére
Ne izgulj, ennyi pénzért bőven megér egy próbát. Ha meg van kedved bütykölni, akkor legfeljebb teszel bele egy másik usb kábelt, ha ez nem jó.
Két üveggel az én telóm nem fért bele az utángyártott dokkolóba, ez lehet még ok egy kis reszelgetésre. -
andrisbandi
őstag
Azért mertem olcsót venni, mert nem tudom elképzelni, hogy valami űrteknikával készülnének ezek a dokkolók.
Egy tokozott USB kábelre tippelek, mágneses csatival. Mindent a teló vezérel.Sem az összefoglalóban, sem a keesővel nem találtam ajánlott dokkolót.
Az ár azért nem vicc, mert most egy mágneses-ledes kábellel van töltve, amit ajándékba kaptam számlával, boltból. 4.000 Ft volt. Mint kiderült az Ebayen 100%-ba ugyan ez kevesebb mint 400 Ft-ért kapható.
- Eredeti szettjével töltve max 3 óra alatt feltöltődik a teló. Ezzel a fikázott mágneses töltővel szintén, hónapok óta, minden gond nélkül.Ha mégis jövök majd hisztizni, az a fórumlakóknak csak jó lesz, mert tapaztalatot osztok meg linkkel....
Amúgy tudsz linkelni ajánlott dokkolót?
-
Bozek
nagyúr
válasz
andrisbandi #27408 üzenetére
Senki nem mondta, hogy eredetit kell venni, de a 800 Ft-os azért szerintem a vicc kategória. De ha majd gyorsan merül a telefonod, akkor ne ide gyere panaszkodni...
-
andrisbandi
őstag
válasz
Askformore #27404 üzenetére
dokkoló 800 Forint körül
MAGNETIC CHARGING DOCK Stand Desktop Charger
Itt ugyan nem ajánlott, mer' az eredeti jobb :-)
- De én rendeltem egy ilyen klónt. Igaz nem szeretgetni, meg vigyázni vettem a telót, hanem használni.
Szóval ha vigyázni akarsz rá, akkor inkább eredeti dokkolót vegyél. -
glacious
addikt
válasz
Askformore #27406 üzenetére
Valószínű nem maradt fókuszban az alkalmazás, így nem volt aktív, ezért nem működött.
-
Askformore
senior tag
Megcsináltam amit írtál, de ugyanúgy kikapcsolt a kép, gondolom én szúrtam el valamit. Amúgy meg idegesítő, hogy "az E-Robot aktív" értesítést nem lehet eltüntetni, így inkább letöröltem
Amikor azt írtam, hogy nem segítettél, akkor még nem ajánlottál alkalmazást, ezt utána tetted meg
-
air
nagyúr
válasz
Askformore #27404 üzenetére
Amit én írtam, az megoldaná ezt a problémát is, de persze az nem volt segítség.
-
Askformore
senior tag
válasz
andrisbandi #27402 üzenetére
Köszönöm, én is ennél a megoldásnál maradtam. Csak nehogy elfelejtsem ezentúl kinyomni a képernyőt ha nem használom a telót
@kelly416: sajnos nincs dokkolóm.
-
kelly416
veterán
válasz
Askformore #27399 üzenetére
Van egy nagyon egyszerű megoldás, dokkolóba tedd bele és kapcsold be az "álmodozás" funkciót.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Beállítások\Megjelenés\Alvó mód
Itt be lehet állítani max 30 percet. -
air
nagyúr
válasz
Askformore #27399 üzenetére
E-Robot.
Ha az adott app van fókuszban, akkor a kijelző timeout-ja legyen 0.(#27400) flash-
Flashtoollal gyári rom vissza. Semmi nem fog látszani, nincs számláló. Ez nem csamcsung.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest