- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HP notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Askformore #26996 üzenetére
Igazából, ha már telefonáltál és elmondták amit úgy is sejtettünk, akkor megkérdezhetted volna a garit is. Mindegy, a lényeg, hogy sikerült, elméletileg beviheted úgy is, csak a tapasztalatok alapján legalább 3 hét, esetszámmal meg olvashattad, jóval rövidebb idő.
Bocsi, hogy közben nem reagáltam, nem voltam gép közelben, de látom ment egyedül is.peu407:
Nekem annak idején tökéletesen ment, csak nem szabad TTS hangot beállítani. Az instant fagyás.Darkfish:
Ha nem ma viszed be, érdemes pár órára fent hagyni töltőn. Annak idején a Moto G is úgy jött meg sokaknak, hogy mindenki azt hitte, halott, legalább egy órát töltőn kellett lógjon, hogy be lehessen kapcsolni. Egy próbát megér, mert ha így feléled, vagy odabent új akkut tesznek bele (csoda lenne) és működik, lebukhatsz még a ROM-mal. -
Askformore
senior tag
válasz
Askformore #26998 üzenetére
Elvileg 2016.09.07-ig garis a telefon.. akkor így bevihetem holnap a szervizbe, mindenféle papír nélkül?
-
Askformore
senior tag
válasz
Askformore #26996 üzenetére
Sikerült..tudnál adni egy linket, hogy hol kell lecsekkolni? Mert én nem találom..
-
Darkfish
csendes tag
válasz
andrisbandi #26995 üzenetére
Próbáltam úgy is, de semmi. Az a vicc, hogy a LED indicator normálisan világít, mintha töltene.. Na mindegy, beviszem gariztatni és reménykedek benne, hogy nem lesz semmi gubanc a ROM miatt.
Köszi mindenkinek. -
Askformore
senior tag
válasz
kelly416 #26988 üzenetére
Nem tudom mi van a honlapjukkal, de beregelni beengeddett, viszont belépni már nem tudok.. Felhívtam a Sony-t, ott a nő IMEI alapján megmondta, hogy ez egy a magyar Telekomnak szánt telefon, a hirdetésben Londonból behozottként volt említve
A Cordont most próbálom hívni, de elég esélytelen, hogy bárkit is kapcsolnak valaha..
-
peu407
senior tag
Sziasztok!
Az Igo szülinapos verziója megy 5.1.1 alatt? Már a kezdeti beállításoknál többször lefagy...
-
Darkfish
csendes tag
válasz
Viktor0610 #26990 üzenetére
Próbáltam. Nem működik semmi ilyen.
De így nem para, hogy custom rom van rajta?@kelly416 Okés, köszi.
-
-
Darkfish
csendes tag
Sziasztok!
~ 1 éves a teló és sajnos mostanra adta meg magát. Szerintem az akku halhatott meg, mert nem reagál sem a töltésre, sem másra. A garim még 1 évig él, viszont a napokban raktam fel Mircinko fél romot. Bekapcsolni a telót nem tudom, a gép sem ismeri fel így. Mit kéne most csinálnom szerintetek?
Előre is köszi; David
-
kelly416
veterán
válasz
Askformore #26987 üzenetére
Nem irigyellek. Én is most készülök venni egyet, egy-két nap és megyek érte, de az még garis.
Tényleg! Regelj már be a Sony honlapjára és nézd meg, hogy garis-e még a telód IMEI alapján. Ha ott pozitív a válasz, akkor nincs más dolgod, mind bevinni vagy beküldeni a Cordonba. IMEI alapján minden papír nélkül befogadják elméletileg. Vagy keresd meg a Sony-t egyszer, kérd egy esetszámot, és próbáld meg azt, amit Ő is megcsinált.
-
kaciokos
őstag
válasz
Askformore #26985 üzenetére
Ezt hogy kell csinálni? A linken nem találtam leírást.
-
Askformore
senior tag
Akksi gondra próbáltátok ezt a forced shutdown dolgot?https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Ion/My-battery-gauge-is-tricking-me/td-p/304883/page/7
-
air
nagyúr
válasz
Askformore #26981 üzenetére
Szerintem ne pöcsölj, jelentsd fel!
A rendőrségen add meg az összes elérhetőségét, amit ismersz, cserkésszék be ők! Ez a dolguk. -
glacious
addikt
válasz
Matyko52 #26979 üzenetére
Gari, ugyanezt csinálta nekem is, de készülj fel, hogy nagy valószínűséggel első alkalommal csak frissítik a rendszert és legyalulják, ha utána is csinálja, akkor kérhetsz felülvizsgálatot. Legalábbis nyáron nálam ez volt a menet. Ha szerencséd van, akkor elsőre cserélik, már ha van még jótállás.
-
Askformore
senior tag
válasz
Matyko52 #26979 üzenetére
A ma esti találkozó az emberrel nem jött össze, délután többször is hívott, megbeszéltünk valamit, amihez nem tartotta magát, most pedig hiába hívom, nem veszi fel.
Más: az akkuja reggel kétszer eljátszotta ezt a meghalok-feléledek dolgot, viszont délelőtt 11 óta okés, most 47%-os. Meglátjuk reggelig kikapcsol-e.
-
Matyko52
csendes tag
Ma például ez történt: reggel 100%-on levettem a telót töltőről és elkezdtem nyúzni (sima net, meg leszedtem egy játékot) hogy előjön-e valami hiba. 60%-ig merült szépen egyenletesen, majd onnan kb percenként zuhant 2%-ot, kb 15 perc alatt 20%-on volt. Visszaraktam tölteni, délután 5-kor eljöttem otthonról 65%-on, azóta nem csináltam vele semmi, most értem haza, és 63% tehát 6 óra alatt kettőt ment le, ami normális. De amúgy totál nem értem mivan. A merülő akku módot kikapcsoltam, a stamina még on egyelőre.
-
air
nagyúr
válasz
norbert1998 #26972 üzenetére
Most miért próbálod kimagyarázni? Nem ugyanazt mondjuk.
Te azt mondtad, hogy "Zárt BL-re nem megy fel a custom kernel". Ez így nem igaz.
Felmegy, de nem indul el. És sok köze van hozzá az aláírásnak, mert pont amiatt nem megy.
Hol mondjuk ugyanazt? -
attila.86
tag
válasz
Lami66 #26959 üzenetére
Ez igaz, hogy nagyon jó a teló készenléti ideje, ez ne is legyen elrettentő senkinek, de rossz minőségű az akksi benne. Tényleg nem egyedi eset, hogy 1 évet bír és utána 40-50-60-70%-ról kikapcsol. Sok gyártónak 2 év alatti négyszer anniy töltési ciklus után sincs ilyen gondja. Ellenben van más...
-
air
nagyúr
válasz
norbert1998 #26969 üzenetére
Ha van kivétel, akkor általánosan nem igaz az állítás.
Ráadásul az sem volt igaz, hogy azért nem, mert nincs fastboot.
Nem azért, hanem azért, mert a custom kernel aláírását nem fogadja el a bootloader. -
air
nagyúr
válasz
norbert1998 #26966 üzenetére
"Zárt BL-re nem megy fel a custom kernel, mert zárt bl nem megy be fastboot módba."
A mondat második fele igaz. De sem az első mondatrész, sem az ok-okozati kapcsolat nem igaz.
-
glacious
addikt
válasz
norbert1998 #26966 üzenetére
Az addig oké, hogy nem érhető el a fastboot szolgáltatós telónál, azt kitárgyaltuk, Bozek is független telóra tette fel (inkább ez, mint a recovery a boot.img miatt).
szerk. kb 4szer szerkesztettem, mire kb. az lett, amit akartam írni
-
Bozek
nagyúr
válasz
glacious #26957 üzenetére
Heee? Miért ne tudná a Flashtool flashelni a zárt BL-es telefont? A fastboot már más kérdés, általában gyárilag függő telefonoknál nem elérhető.
Így ebben a formában még nem próbáltam, hogy rázártam, de raktam már fel zárt BL-es telefonra custom kernel-t. Igaz, véletlenül, mert a sok boot.img közül nem tudtam, hogy melyik a gyári.
(#26959) Lami66: Az a 17%-os Időkép nem néz ki túl jól. Ha letörlöd azt az alkalmazást, akkor nem fog szerintem 20%-ot merülni egy éjszaka alatt.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Partyface007 #26958 üzenetére
Ez a csóka 100%, hogy nem adja vissza a zsetont.
"csaló"
Anno a katonaságnál volt alkalmam megismerni egy hasonló életművészt.
Bárkit az úja köré csavart, nagyon jó beszélőkéje volt, fenomenális történetekkel tudott előállni, minden témakörben. Tájékozott, jól informált embernek adta ki magát, aki mindíg egy picivel többet tud dolgokról, és kis pénzért cserébe hajlandó nyélbeütni valami jó üzletet.Becsapott, lehúzott, meglopott sok embert, gyakorlatilag mind a 100-unkat.
Elég nagydarab volt, jól is mozgott. Nem volt könnyű leverni. De azért kb kéthetente a gyengélkedőn ébredt.Három hónap katonaság után ment a futkosóra (katonai börtön) 4 évre, többfajta fegyvert ellopott.
Ilyen megrögzött bűnözővel azóta sem találkoztam.
Sokáig beszéltünk még róla, hogy egy jó, gazdag családból származó szőke kékszemű csávó hogyan lehet ekkora genyó.... pedig nemhogy nem kábítózott, de még alkoholt sem ivott. -
Mielőtt bárki elretten ettől a típustól mindenféle akku és töltési hibák miatt, ide írom a saját tapasztalatomat. Éppen egy éves a teló. Kitkat alatt szépen bírta, kijelző fényerő automatán, wifi állandóan bekapcsolva, stamina nélkül két-három napot bírt (nem játszom a telefonon), email, üzenetek, netezés, néha egy-két óra zene bluetooth fejhallgatóval.
Lolli 5.0 alatt határozott visszaesés, alig több mint egy nap volt az üzemidő ugyanilyen használat és beállítások mellett. Egy éjszaka 20 %-ot csökkent a korábbi 2 % helyett
Lolli 5,1 javított a dolgon, visszatért a kétnapos üzemidő, de hármat nem bírt.
Kíváncsiságból december eleje óta bekapcsoltam a leggyengébb stamina módot. Így három naponta töltöm. Persze ha sokat netezek akkor csak egy napot bír.
Ünnepek alatt kevesebbet macráltam a telefont. Dec. 26-án délután levettem töltőről, és jan 1-én töltöttem újra
Ez idő alatt ment a wifi (frissítéseket jelezte, de nem töltöttem le), pár percet neteztem, inkább csak telefonálás, ünnepi és újévi üzenetek..
-
Partyface007
őstag
válasz
Askformore #26937 üzenetére
ha nem veszi vissza én azért feljelenteném a helyedben....
nem akarlak elkeseríteni de sanszos hogy nem fogja egyébként... majd neked is kitalál valami mesét hogy még több pénzt megpróbáljon kicsalni tőled...
-
glacious
addikt
Én az "elméletben működik"-ben nem hiszek sajnos, de saját bőrön nem akarom tapasztalni. Ha visszazárod a bootloadert, akkor már nem lesz usb debug módban, tehát nem tudja a flashtool flashelni (illetve ezt se próbáltam még, lehet simán tudja). Fastboot módhoz is kell a driver és ha nem ismeri fel a gép/nem telepíti a drivert miután rázártad a custom kernelre a bootloadert? Ezért kérdem próbáltad-e, mert elméletben nagyon könnyű megcsinálni, de gyakorlatban...bármi lehet.
Persze ott a PCC helyreállítási módja is.Mondjuk nálam relock után még egyszer flashelnem kellett egy stock romot, hogy normálisan elinduljon az M.
-
-
joker91
tag
válasz
Matyko52 #26952 üzenetére
Én többször próbáltam a Stamina módot. Őszintén nem vettem észre különbséget, ha be volt kapcsolva vagy ha nem volt... Két napot elmegy nekem Stamina nélkül, közel 5 óra kijelző idő szokott összejönni... Jelenleg 57% 3 óra 16 perc kijelző idővel. Wifi vagy mobilnet mindig be kapcsolva. (kivétel éjszaka)
Amikor Stamina be volt kapcsolva, akkor sem jött ki több. Néha még kevesebb lett... -
odorgg
addikt
Akinek akku problémája van lollival, és használja az energiatakarékos funkciókat, (stamina, stb) az próbálja ki, hogy ki kapcsolja ezeket. Nekem csak akkor produkált megmagyarázhatatlan akku eséseket, amikor valamelyik energiatakarékos mód be volt kapcsolva, amióta nem használom egyiket sem, azóta minden rendben az akkuval.
-
oszi666
őstag
válasz
Viktor0610 #26938 üzenetére
René Kevin Joel, ezt vajon milyen random generátor dobta ki?
Matyko52: Velem ugyanez volt, összesen voltunk vagy 20-an sértettek, 20-40000 Ft sérelemmel fejenként. Három év után lezárult az ügy, kártérítés sehol, a nő meg teljesen szabadon éli életét. Ha már a pénzem nem kapom vissza, legalább dugják börtönbe egy pár hónapra. -
Bozek
nagyúr
válasz
glacious #26942 üzenetére
"ha nem gyári kernel lett volna rajta, most tégla lenne"
És miért is? Az FTF tartalmazza a gyári kernelt is, tehát Flashtool-al amúgy is felkerült a telefonra. BL zárás után nem gyári kernellel csupán nem indul el a telefon, de tégla még nem lesz. Bármikor fel lehet rá rakni egy gyári kernelt, akár Flashtool-al, akár fastboot-al.
(#26947) Gondwana: Próbáltad már újrarakni a szoftvert?
-
Gondwana
addikt
Sziasztok, az elmùlt pàr nap termését àtolvastam, tehàt sejtésem van, de ràkérdezek: szabad-e olyan Z1c-ért pénzt adni, amin néma a kamera?
Àllìtòlag appja indul, de fekete.
(nem a Mennyit? a kérdés, korrekten keveset, ùgyis Fuji X100t = fényképzelőgép nàlam) -
Clay
senior tag
válasz
kelly416 #26944 üzenetére
Nem a rendőrségre kell menni, hanem a közjegyzőhöz. Pont most van folyamatban egy hasonló ügyem.
Iphone-t adott el a gyereknek egy tag, természetesen a Jófogásról ( szerintem gyanúsan olcsón ), a telefon működik, csak nem lehet használatba venni, mert az icloud hozzáférést "elfelejtették" az apple meg nem oldja fel a zárolást, mert az az üzletpolitikájuk, hogy 1 készülék-1 tulajdonos... -
kelly416
veterán
válasz
Vangelis #26921 üzenetére
Te adtad el Askformorenak a telefont?
Bocsi, csak ez a két dolog egymás után adta magát, nem tudtam nem lecsapni ezt a magas labdát.
Askformore:
Sajna ez hamarabb tanulópénz, minthogy megérje pereskedni vagy bármi. Bár egy feljelentést megér, ha megnézted a személyi adatait és nem csak beírt valamit, akkor még célba is találhat. 45000Ft-os tétellel már azért csak-csak foglalkozik a rendőrség. Bár így is esélyes, hogy még jó ideig porosodik az a telefon, mielőtt pénzt látsz helyette.
A továbbiakban igyekezz hardveraprón vagy olyan helyen vásárolni használtat, ahol értékelési rendszer van, vagy egyéb, itt legalább akinek már vagy 100 pirosa van, nem valószínű, hogy 40000Ft-ért átvág bárkit is.Minden esetre az újabb találkára ne egyedül menj, és legyen forgalmas helyen. Biztos ami biztos.
Szerk.:
Bocsánatkérés. -
norbert1998
nagyúr
-
glacious
addikt
válasz
norbert1998 #26941 üzenetére
Mázlid van, a helyes sorrend előbb gyári ftf, aztán a bootloader zárása (ha nem gyári kernel lett volna rajta, most tégla lenne). TA-t állítsd vissza, mert azon vanan ka DRM kulcsok.
Amúgy napi szinten nézem az M topicot is
-
norbert1998
nagyúr
Üdv!
Van egy XPERIA M-je a hugomnak, viszont mivel a topikja nagyon kihalt és elég általános XPERIA kérdésem van, feltenném itt, mert úgy nézem, ez a topik még pörögMiután a telefonon a Flashtool-lal visszazártam a bootloader-t és feldobtam egy gyári ftf-et, kell utána még a TA backup-ot restore-olni? A kamera működik (azt olvastam, hogy elvileg anélkül nem fog menni).
Előre is köszi
-
glacious
addikt
válasz
Matyko52 #26915 üzenetére
Én simán használtam legalább egy hónapig lollipoppal, aztán kezdte. Persze viszsatettem a 4.4-et de nem segített, 2-3 hetet vártam míg lett új telefonom és aztán adtam szervízbe, de csak második alkalommal cseréltek akksit. Azóta hibátlan, lehet rendelek egy tartalékot, de még van aug 26-ig jótállásom, mert kitolták addig.
-
Matyko52
csendes tag
válasz
Egyszer én is kerültem hasonló ügybe, vaterán húzott le egy ilyen tag előleggel, én "csak" 20.000 forintot buktam. Tettem feljelentést, 4! évig húzódott az ügy és egy fillér kárpótlást nem kaptam, a csávó meg szabadon mászkál valahol külföldön... Tanulópénz sajnos, a magyar igazság szolgáltatásra ne várj.
-
válasz
"Rosszabbul járt egy budapesti férfi, aki szintén egy internetes hirdetésre jelentkezett. 40.000 forintért mobiltelefont vásárolt tőle, de azt nem kapta meg azonnal, sőt saját meglévő készülékét is átadta a csalónak, hogy arról az adatokat mentse át az új készülékre. Megállapodtak egy újabb találkozóban, de a gyanúsított arra már nem ment el, mondván külföldre kellett utaznia, ahonnan nem tud haza jönni, mert nincs pénze a visszaútra. A sértett ennek költségét is magára vállalta, 80 000 forintot utalt át neki, majd ezt követően további valótlan tartalmú állításokkal újabb pénzt, több millió forintot. "
Ha hülye, meg is érdemli...
-
Askformore
senior tag
válasz
crissprivat #26936 üzenetére
Most kaptam az alábbi linket valakitől, tőle vettem... [link]
-
crissprivat
senior tag
válasz
Askformore #26935 üzenetére
Olvashatott a fórumon
-
VMatteo
őstag
válasz
Askformore #26933 üzenetére
pontosan.
-
VMatteo
őstag
válasz
Askformore #26931 üzenetére
Húzd ki a kis papír csíkot a simkártya mellől, azon rajta van hogy mikori gyártású.
-
-
atedg
tag
csak a kingroot-tal lehet 5.1.1-et rootolni?
annyit molyol h kicsit félek tőle hogy nem csak rootol. -
VMatteo
őstag
Van rá garancia? Nyilván olcsó volt, én ezért nem mertem használt telefont venni garancia nélkül, de még sufniGSMes garanciával se.
-
Askformore
senior tag
válasz
andrisbandi #26927 üzenetére
És február 10-ig nézzem a telefont, ahogy porosodik? Akkora jönne meg az akku. Először megpróbálom visszakapni a pénzem.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Askformore #26922 üzenetére
Szerintem is fel kell jelenteni, ha hazudott az eladó.
Le kell szoktatni erről.Ahogy néztem nem is drága hozzá az aksi.
Original Battery SONY Xperia Z1 D5503 3.600 Ft
Kell még hozzá spéci ragasztó.
Youtube-on megmutatják hogyan kell cserélni az aksit.(#26850) Pocok256 azt írta15 perc alatt kicserélte.
-
attila.86
tag
Van, hogy a garanciával is kitörölheti az ember, mint pár hozzászólóssal ezelőtt, akinek akksi hibával bekerült cordonhoz, de sokmindent cseréltek, csak akksit nem. Én is most várom, hogy elkészüljön, kíváncsi leszek, megoldják-e a (már 60%-ról) kikapcsolás gondomat. Ha nem, akkor kicserélem magam.
5000Ft-os akksi miatt tényleg nem perelgetnék. Magyarországi átlag órabér mellett egy nap utánajárást sem ér meg... -
VMatteo
őstag
válasz
Askformore #26922 üzenetére
Nekem tuti nem érné meg emiatt a rendőrségre mászkálni, sztem te is jobban jársz ha lenyeled a békát, nem idegeskedsz rajta.
-
Vangelis
félisten
Srácok ebben a készülékben, hogy tudok tiltólistára tenni egy számot?
Igazából még soha nem volt rá szükségem de most talán igen.
-
VMatteo
őstag
válasz
Askformore #26919 üzenetére
Hát az adásvételivel is kitörölheted, vagy mész majd pereskedni egy telefon miatt? Mennyiért vetted? Vegyél bele egy új akksit és ha nincs más baja, lett egy jó telefonod.
-
Askformore
senior tag
válasz
kelly416 #26918 üzenetére
Most vettem le egy 2 órás töltés után, használtam negyed órát, és kikapcsolt, majd egyfolytában újraindult. Rádugtam a töltőre, és 14%-tól kezdi tölteni. Hívtam az embert, hogy visszaadnám a telót, természetesen nem veszi fel. Adásvételi szerződésem van, ennyi pozitívum van a dologban egyedül..
-
kelly416
veterán
válasz
Askformore #26916 üzenetére
Ha egy módod van rá, csináld vissza az üzletet. Sokaknak előfordult ilyen, mind szervizben kötött ki, vagy saját maga cserélte az akkut.
-
Matyko52
csendes tag
válasz
Askformore #26916 üzenetére
Igen, pár hsz-el korábban egy screenshotot is lőttem, ahogy tegnap hirtelen 37%-nál hirtelen lemerült és kikapcsolt a teló. Szóval hasonló probléma, de remélem nem az akksi rossz.
-
Matyko52
csendes tag
válasz
Askformore #26914 üzenetére
Ezek nekem is simán lehet ez a probléma (Lollipop) és nem az akksival van gond, ami fura is lett volna.
-
Askformore
senior tag
válasz
Askformore #26911 üzenetére
Itt elég sokan panaszkodnak a Lollipopra, ugyanez a probléma fordul elő több embernél, hogy 60-70% töltésnél hirtelen meghal. Ha hazaértem, visszavarázsolom rá valahogy a Kitkatet, és megnézzük úgy..
-
Askformore
senior tag
válasz
andrisbandi #26912 üzenetére
Network -> 0
Ezt írja, gondolom nyitottat jelent. A rajta lévő szoftvert pedig telekomosnak írja. Állítása szerint Londonból származik a teló, ott lett gyárilag függetlenül vásárolva. Az előbb beszéltem vele az akksi miatt, azt mondta, hogy két hete nem volt bekapcsolva, hagyjam rajt a töltőn és be fog állni.. kételkedem a dologban kicsit..
-
andrisbandi
őstag
válasz
Askformore #26909 üzenetére
Én megpróbálnám visszacsinálni a vásárlást, ha normális volt az eladó.
Ha 30 ropi fölött vetted rossz aksival, akkor mindenképpen.(#26911) Askformore
gyárilag független? -
-
knuckle
aktív tag
válasz
Askformore #26909 üzenetére
hát nemigazán normális...
ha még garis akkor szervíz, és akkucsere, ha nem garis, akkor is cserés, csak akkor már saját zsebes a dolog -
Askformore
senior tag
Sziasztok,
most vettem egy Z1 compactot használtan. A srác mondta, hogy tegyem fel tölteni, mert csak pillanatnyi töltés van benne, mert nem használta egy ideje. 70%-on volt a teló, mondom elég lesz ez egy darabig, így rányomtam egy gyári adat visszaálíltására, eközben pedig lemerült. Most felraktam tölteni, és azonnal 70%-ot jelez. Ez normális?
-
bogil99
aktív tag
válasz
Mircinko #26897 üzenetére
Ez jó kérdés.
Tegnap a mágnestöltő nekem sem akarta tölteni egyik telót sem, már azt hittem hogy elromlott. Ma reggel meg szépen töltött.Más.
Valaki próbálta már esetleg (#26893) mucsgyver70 ötletét? -
kelly416
veterán
válasz
Devily #26905 üzenetére
Az üveg alján is van egy fólia, azt láthattad. A gyári fólia nem jön fel egykönnyen, sőt, inkább bazi nehezen. Nem igazán tudnám azt elképzelni, hogy azt szeded le. Ha mégis, felejtsd el az összes "gyári" fóliát, amit utólag tehetsz fel rá. Olyan nem létezik. Utángyártott Sony logós vackok (vagy nem vackok, de akkor is), felesleges, hacsak nem a Sony felirat hiánya miatt teszed fel.
Ha tényleg a gyári jön fel, akkor simán felteszed az új üveget és ennyi.Predator2:
Másold kártyára amit lehet, a telefonszámokat is exportálni tudod oda, és vedd ki a kártyát HR előtt, biztos ami biztos. Utána tüntesd el a root minden nyomát, mert elméletileg nem okoz gari vesztést, de gyakorlatilag ha rájönnek, 99%, hogy bukod a garit. -
Devily
tag
Sziasztok!
Barátnőm telefonján szeretném kicserélni a Nillkin üveget. A Nillkin üveg széle sok helyen repedezett. Mind a 4 sarokról le van kopva. A sarkoknál akartam kezdeni az üveg eltávolítását, amikor arra lettem figyelmes, hogy a gyári fólia is jön föl. Ekkor nem folytattam tovább a dolgot.
Az volna a kérdésem, hogy lehet-e kapni SONY (feliratú) fóliát? (talán egy éve láttam, hogy ebay-en árulnak, de most nem találok)
Érdemes-e a gyári fólia nélkül, csak Nillkinnel felvértezni a telefont a továbbiakban? -
kelly416
veterán
válasz
Predator2 #26899 üzenetére
Legegyszerűbben gmail-el. Névjegyek mehetnek oda, képek-videók mehetnek drive-ba, sms-eket pedig sms backup-al. Még valamit le akarsz menteni?
Mircinko:
A Tiéd annyit volt gépre dugva, hogy már nem is ismeri a töltőt.Amúgy attól, hogy valami új, még nem biztos, hogy jó. Ha viszont másik eszközt tölt, akkor a telód mondott csütörtököt, garit javasolnék, ha él még ez a lehetőség.
-
Mircinko
senior tag
...és az mitől lehet hogy csak gépre kötve tölt a telo? Hálózatból hiába töltöm, nem reagál semmire. USB kábel, és a töltőfej is jó (új).
-
-
Matyko52
csendes tag
Másnak is előfordult már olyan, hogy az akksi egyik pillanatról a másikra nullára merül és kikapcsol a teló? Most pont a kezemben volt, 37%-on és lazán kikapcsolt, mert szerinte lemerült. Pedig stamina mód bekapcsolva és a merülő akku mód szintén, 15%-ra állítva. Nincs egy éves a teló, mit lehet ezzel kezdeni? Kép csatolva.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PC Game Pass
- Építő/felújító topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Tőzsde és gazdaság
- Vivaldi (böngésző)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest