-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
adammolnar01
csendes tag
válasz
Devily #27516 üzenetére
Cordonról annyit, hogy az alig egyéves telefonom volt náluk, tekintélyes problémamennyiséggel (össze-vissza érzékelő kijelző, percek alatt merülő akku... a többi apróság volt, például a töltőnyílás ajtaján lefoszlott gumiréteg). Két hét után kaptam vissza, minden cserélve (ezek közül biztosan, de még a képernyőzár gombja is más, ha megnyomom) és tökéletesen működik.
Egyedül a képernyőzárnál nem tudom, hogy miért tűnt el a ,,nincs" lehetőség pár nap után, de ez esélyesen nem a szerviz hibája. Viszont ha valaki tud segíteni benne, annak értékelném kedvességét.
-
kelly416
veterán
válasz
Devily #27520 üzenetére
Nyílván nem kell véresen komolyan venni. Nem akarok beleugatni a családi életedbe. Ha ilyen "kis szerencsétlen", akkor mágneses töltés, csuklópánt. Szégyen vagy nem, én is csuklópánttal használtam szinte mindig. Vonat ablakából kiejteni nem jó móka, én meg sokat vonatozok. Na meg egy shock proof case vagy bumper, csak az annyira elcsúfitja, hogy nagyon. Szerintem.
-
kelly416
veterán
válasz
Devily #27516 üzenetére
Első körben vagy le kell cserélni az asszonyt, vagy oda adni a telefont Neki: elcseszted, csináltasd meg. Érezd az anyagi vonzatát, hátha legközelebb jobban vigyázol.
A Cordon javít úgy, hogy fizeted, akkor a gari megmarad. Talán ár is volt valahol, de nem emlékszem, butaságot nem akarok írni. Ha máshol cserélteted, ugrik a gari, de jóval olcsóbb... Mintha ezt írtam volna már egyszer... ja? Megvan, az összefoglalóba.
Szóval a Cordon megítélése kissé pozitívabb mostanában, de a vízállóságban még a Cordon után sem bíznék, nemhogy más szerviz után.pcsabat:
Régebb mintha lett volna hasonló gubanc, és azt kapta vissza az illető, hogy amennyiben megvan az alkatrész, visszateszik, ha nélküle küldi be, úgy is kapja vissza. -
kelly416
veterán
válasz
Devily #26905 üzenetére
Az üveg alján is van egy fólia, azt láthattad. A gyári fólia nem jön fel egykönnyen, sőt, inkább bazi nehezen. Nem igazán tudnám azt elképzelni, hogy azt szeded le. Ha mégis, felejtsd el az összes "gyári" fóliát, amit utólag tehetsz fel rá. Olyan nem létezik. Utángyártott Sony logós vackok (vagy nem vackok, de akkor is), felesleges, hacsak nem a Sony felirat hiánya miatt teszed fel.
Ha tényleg a gyári jön fel, akkor simán felteszed az új üveget és ennyi.Predator2:
Másold kártyára amit lehet, a telefonszámokat is exportálni tudod oda, és vedd ki a kártyát HR előtt, biztos ami biztos. Utána tüntesd el a root minden nyomát, mert elméletileg nem okoz gari vesztést, de gyakorlatilag ha rájönnek, 99%, hogy bukod a garit. -
solti
senior tag
válasz
Devily #25710 üzenetére
Hali! Ultimate Shieldet jó szívvel tudom ajánlani, 10 font ingyen kiszállítással. Nekem ez van rajta, előtte Nillkin volt, ez jobban bejön (igaz, nem kerekített szélű volt, csak sima 9H)
UltimateShield -
Z04RD
csendes tag
válasz
Devily #17929 üzenetére
Nekem a telefon is csak jövő héten lesz meg, így van időm.
Nem baj ha nem az első másodpercben kerül rá. Kivárom.
Videót köszi, de amint látom a nilkin install videókban, mindenki nagy nyugalommal húzza rá a gyári fóliára, és így marad a Sony felirat is (már akinek ez számít). Lehet így teszek majd én is. -
kelly416
veterán
válasz
Devily #17747 üzenetére
A gyári leszedhető, de inkább ne tedd. Jobb a békesség.
Nekem is karcos már kicsit, sajna egy három napos fesztivál 0-dik napján törtem össze az előlapi üveget és az egészet üveg meg fólia nélkül tűrte végig a telefon, a gyári fólia meg is sínylette pöppet. Feltettem rá az üveget, és nyoma sincs a karcoknak. Tökéletesen elfedi és elrejti.Bambuszpro:
Van erre gyári alkalmazás. Képernyőzár a neve. Állíts kódosat vagy pontösszekötözgetőset és dícsérd meg a zsebed, ha úgy is feloldja.
A hívás egy kicsit neccesebb, az elején sokan panaszkodtak a nagyon érzékeny kijelzőre (vagy az egy másik telefonom fórumában volt téma? Csak kéne szedni azokat a pirulákat... ), de szerintem valamelyik frissítés megoldotta. Kesztyűs mód nincs bekapcsolva?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest