-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
dianap
csendes tag
SOS!!!! Segítsééég!
Megjött a Tok-Shoptól rendelt mágneses csatlakozóm, rátettem a telót a laptopra csatlakoztatva, és azóta se kép se hang a telón!!!! Hazavágta a készülékemet?!?! Azt írta ki a laptop, hogy "Teljesítményfelvételi hub" és még egyebet, de a sokktól nem jegyeztem meg. Azóta rendes töltővel (USB-s) próbálom tölteni, szintén laptopról, nem semmit nem reagál a készülék.
Most tönkrement a telóm?????? Ha igen, én komolyan Dunának megyek. 1 hetes teló!!!
Segítsetek, légyszi-légyszi, mit lehet ilyenkor tenni???
-
kelly416
veterán
válasz
Thronks.90 #10443 üzenetére
Szia!
Nem okés nálam sem, pedig minden gyári. Azaz okés, csak éppen nem tesztem 2mm-re a telefont a fényképezendő dologtól, hanem megnyomom a hangerő + gombot és nyomva tartom mindaddig, ameddig a szürke tartományban mozog. Gyanítom, nagyjából az az elv lehet, ahogy Nokiáék is zoom-olnak zoom nélkül, mert a képek minősége minimálisan változik. Ja? Persze, hogy 5MP felbontásban teszem mindezt, mert mi a fenének fényképezzek 21MP-be? Ez is sok kicsit, de még elviselhető.
Szerintem program nem javítja a fizikai korlátot.Bozek és fraba:
Nekem DK30 van, és minden ok. Gyorsan tölt (igen, a Többieknek mondom, mágneses kábelem is van, tuti kínai és tökéletesen tölt az is), kicsit billegett benne de egy perc barkáccsal javítva, és az egyetlen hátránya, hogy két üveggel már nem megy bele a telefon. -
glehel
senior tag
a gravityboxban van " ne zavarj " opció is. nagyon sok mindent be lehet állítani a státuszsort is módosítja de ki is lehet kapcsolni, hogy ne nyúljon hozzá. ezenkívül ami szerintem hasznos benne amikor le van zárolva a telefon nem lehet az újraindító menüt előhozni a bekapcsoló gombbal.az alsó gombsort is testre lehet vele szabni, okos rádiókapcsolat, stb..
-
Bozek
nagyúr
válasz
glehel #10492 üzenetére
Attól még ez a "természetesen a recovery-t is le kellene cserélni" nem jó megfogalmazás. Hidd el, tudom, hogy mit csinál a CWM (TWRP, PhilZ Touch), de az Xposed működéséhez nem szükségesek, csupán biztonságérzetet adnak. Mondjuk nekem még sose vágta szét a rendszeremet, mentést csak a 4K és 120 fps videó felrakásánál csináltam a telefonon.
-
glehel
senior tag
a recoveryt talán azért jó lecserélni mert ha valami baj van magával a frameworkkel recovery alól rendbe lehet hozni egy zip fájl segítségével.gyári recoverynél nem tudom működik e a dolog. a másik nagy előnye hogy az online nandroid programmal közvetlenül a telefonról, azt használva, tudunk biztonsági mentést mentéseket csinálnia telefon teljes rendszeréről beleértve data system boot stb... ha valami nagy baj történik 4-5 perc alatt vissza tudjuk állítani az adott pillanatképre a rendszerünket.kell hozzá memória kártya úgy a legbiztonságosabb.ha esetleg annyira elromlik a telefon hogy csak az újra flash segít akkor is sokkal egyszerűbb a dolgunk a visszaállítással kapcsolatosan.
-
GRaul
őstag
sziasztok,
Jól értelmezem a leirasban h a Flashtool-al a 4.4.4-et felrakhatom
garivesztes nelkul a telenoros telomra.
vagy nem ?
köszi
Üdv Misi -
akyyy
senior tag
válasz
zolmesz #10485 üzenetére
nekemis csinálja, épp koncert után késítettem egy közös fotót az egyik taggal, megnéztük a képet, jó lett, és boldogan elsétáltam. utána vettem észre, hogy a kép sehol.
ha észre is veszem hogy le van fagyva, nem várhatom el, hogy ujrainditom a telefont és még egy képet csinálhassak :@ kösz Sony -
Bozek
nagyúr
válasz
glehel #10487 üzenetére
1. Miért kell lecserélni a recovery-t? Semmi köze nincs az Xposed-hez, még csak nem is abból kell telepíteni.
2. Mire jó a Gravitybox? Én felraktam, de nem nyerte el a tetszésem, leginkább azért nem, mert szétvágta a státuszsort. Inkább a Serajr Xperia™ Xposed (KK)-et használom. -
válasz
glehel #10483 üzenetére
Igazából az a funkció hiányzik, mint a többi telefonon a "ne zavarjanak" mód. Ilyenkor ugye be lehetett lőni,hogy ne legyek elérhető, de pl. ha 5 percen belül megint hív valaki, akkor fontos hívásnak veszi és mégis kicsörög. A többit be tudom állítani az ütemezett feladatokkal, de ezt nem.
Igazából azt is szívesen beállítanám, hogy az értesítési led éjjel ne villogjon,bármit is kapok. Mondjuk 0-6-ig.
-
zolmesz
aktív tag
Sziasztok!
Volt már valakinek olyan, hogy fényképezett, elvileg elkészül a kép, de kimerevedik, csak a vissza gombbal lehet kilépni, és a kép nem készül el?
Elég véletlenszerű módon csinál ilyeneket nálunk, szombaton pedig már videókészítés közben is ezt csinálta, ment a felvétel, majd stop gomb, befagy, és a videó sehol, a pillanat meg elillant, köszi Sony.
Valaki másnál hasonló?
És van-e valami megoldás rá egy esetleges gyári visszaállításon kívül, mert azt nem nagyon szeretnék csinálni.
Köszi. -
glehel
senior tag
válasz
Quasi_modo #10481 üzenetére
akkor bocs én értettem félre
-
draco84
tag
Hát gyerekel fel raktam kitslim rom evo9 et de a kamerám úgy befagy mint ha kötelező lenne!! Lehet valamit kezdeni vagy rakjam vissza a gyári romot és úgy lehet valahogy tuningolni a kamera appot? Segítseget előre is köszönöm!!
-
->Raizen<-
veterán
Megrendeltem a white z1 compact-ot már alig várom!
-
Akinek van NFC tag-je, be lehet állítani azt is,hogy a telefon ahhoz hozzáérintve illetve annak közelében meghatározott időintervallumban repülő módba váltson?
Igazából az ütemezett feladatok is jók lennének, csak épp nem lehet a repülő módot kiválasztani, mint indítandó és leállítandó eseményt
-
fraba
aktív tag
Oké, köszönöm mindenkinek a DK32-es megerősítést!
-
válasz
Lasliegrand #10472 üzenetére
Pl. Nova launcher és ott lehet méretet növelni az ikonoknak: beállítások- megjelenés és működés - ikon méret.
-
Lasliegrand
tag
Sziasztok! Mivel érhetem el, hogy nagyobbak legyenek az ikonok jóapám Xperia Z1-esén? Sajnos nem lát elég jól ehhez a pici kijelzőhöz
-
törölt tag
Csak itt nem arról van szó hogy baj a két különböző kijelző gyártó, hanem hogy csak az egyikre optimalizálták a telefont (jdi). Az auo iszonyat kontrasztos. Néha már zavaróan. Elvesznek a sötétebb részletek. Ezt a Sony szoftveresen tudná javítani de nem teszi. Így meg lutri. Ugyanannyiért vettem a telcsit (auo) mint az akinek jdi paneles és valahogy mégis csak szarabb. Nekem nagyon sok képem van amin a sötétebb árnyalatok dominálnak és ilyenkor igencsak zavaró az auo panel kontrasztja. Oké ha 2 beszállító de akkor optimalizálják mindkettőhöz. Így kicsit olyan érzésem van hogy ugyanannyi pénzért valahol kevesebbet kaptam mint az aki szerencsésen jdi panelest kapott.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Soma01 #10469 üzenetére
Ami nekem nincs, mivel zenehallgatásra nem a gyári fülest használom... Ilyen alapon beprogramozom Tasker-el azt (ha mégis használnám) és meg is oldottam a nagy dilemmát.
Egyébként azt azért ne felejtsük el, hogy ami 200 Ft, az nem a Pressy és ki tudja, mennyire kompatibilis az alkalmazással. -
Soma01
veterán
Ha felrakod az appot a felvevőgomb ugyan ezt a funkciót tölti be majd addig.
De amúgy nem hallgatok zenét fülessel.
Megnézem miket lehet ráprogramozni és majd eldöntöm mire jó vagy nem...De akkor is, egy plusz fizikai gomb és kb. 200 Ft. Most találta rá: PRESSY – lehet egy gombbal több?
-
alextheboss
tag
Törölhető gyári alkalmazások listáját tudja valaki 4.4.4 alatt?
Milyen programmal lehet törölni amúgy? -
Soma01
veterán
-
Soma01
veterán
-
Soma01
veterán
Nekem kb. ilyen van, tökéletesen működik. Ami nekem van, tokkal együtt is belefér és tölti rendesen. Van hozzá egy adapter (szélesebb/keskenyebb) amit lehet cserélni, hogy tokkal (szélesebb) vagy tok nélkül (keskenyebb) szeretnéd beletenni.
Az enyém ilyen: [link]És igen, ahogy fentebb írták DK32 kell hozzá! (vagy azzal kompatibilis dokkoló)
-
Soma01
veterán
Ez a Jack dugó gomb működik a telefonnal? [link]
Mert azt írja, hogy Android 4.0-tól megy. Próbálta már valaki? -
Quent1n
senior tag
válasz
nszabolcs94 #10460 üzenetére
Nillkin üveg van előre, hátulra meg egy fólia aztán jónapot. Én hátra egy matt fóliát raktam előre meg egy simát amit a boltba előttem raktak fel, de később lehet cserélem majd egy Nillkin H9+ -ra.
(#10458) fraba: Ahogy Bozek is írta ott a DK32 meg kell venni aztán hello. Igen nem 1 dollár meg nem 2 hanem 7 ezer forint de az biztos, hogy jó lesz.
Amúgy írtam én is a Telenornak, hogy mikor jön már a frissítés, had ne kelljen már ezzel szórakoznom elég lesz a kamerát megcsinálni..
Remélem a héten vagy legkésőbb jövőhéten kiadják végre, nem tudom mit ülnek rajta..
Az én kérdésem az, hogy 4 napos telefonnál közepesen belakva az ~1GB-os memóriahasználat (650 körül ír szabadnak) normális? Játék még csak 1db van rajta meg tényleg nem toltam rá sok cuccot. Ahogy látom a FB meg a Play vackok esznek sokat. Play szolgáltatások közül bármit érdemes lelőni vagy felesleges ezzel szórakozni?
-
nszabolcs94
csendes tag
Most láttam hogy többen írták hogy a hátlap nem üveg és hogy lehet rá rendelni ilyen h9 es üveget. De az hogy működik? Leveszek a műanyagot és annak a helyére rakják vagy rá a műanyagra? És ha a helyére akkor az nem garancia vesztés?
-
Bozek
nagyúr
válasz
glehel #10451 üzenetére
Tény, hogy JDI vagy AUO LCD panel van benne, de olyan tudnak beletenni, amilyent a beszállítók adnak. Hidd el, a többi gyártó is így cselekszik. A hajszálrepedések előtt ahogy én emlékszem, volt külső fizikai behatás is, bár nem épp akkor, amikor megjelentek. A villanó hiba már javítva lett, de hülyeség is azzal fotózni sötétbe, mert ezek gyengék ahhoz. 2-3 méterre jó és nincs vele gond, míg messzebbre úgyse visz el. A külső hangszóró nekem elég hangos, ott is sokat számít a nyersanyag, amit lejátszanál vele, ez megint nem a Sony hibája. A bizonytalanul csatlakozó mágneses töltő a kínaiak hibája és nem másolás, mivel hivatalosan a Sony nem is gyártott ilyent. A DK32-es dokkoló van a telefonhoz, azt kell venni és nincs probléma.
(#10458) fraba: Z1 Compact-hoz a DK32 van kitalálva. Volt, aki vett DK31-et, de ott nem illeszkedett rendesen, ha jól emlékszem.
-
fraba
aktív tag
Erről mi a véleményetek?
-
Ákkk
addikt
És az akku 2300 mah mérete miatt elvileg 1 c vel azaz 2.3 A ral is tölthető lenne és telefonban lévő elektronika szabályozza a töltés időt ami független, hogy meddig van csatlakoztatva ezért nem okozna bajt a gyári töltő és biztosan nem fogja kinyirni az akkut. Li akku ha tartóssan 10% alatt van hosszabb ideig megadja magát.
A mókolt szoftverekben átállítják a szabályzó elektronikát és ezzel érik el a több használatot de kb ezzel megfelezik az akku élettartalmát. -
glehel
senior tag
válasz
Thronks.90 #10443 üzenetére
próbáld ki ezt hátha bejön Camera FV-5
-
glehel
senior tag
-
Ákkk
addikt
válasz
glehel #10448 üzenetére
Mivel ez egy telefon nem fényképező nem kamera a gyártóknak nem is az az érdeke,hogy kiszoritsák vele a számitógépet kamerát fényképezőt.
Ez a készülék szerintem maximálisan tudja amire tervezték. Mivel egy normális optika közel sem akkora. Én se kamerával vágom ful hd videót és stb.Minnél jobban mókolják ezeket a firmwareket a felhasználók annál instabbilab lessz.A másik dolgokban.
Ha 4 k videót akar a felhasználó vegye meg a megfelelő technikát. Mivel a hütést ekkora méretben nem lehet megoldani ezért a processzor mindig túl fog melegedni vagy ha szoftveressen fel is húzza valaki előbb utóbb végleg megadja magát.
Ergo én teljessen meg vagyok elégedve vele és gyári szoftver van rajta. Részemröl ennyi. ;-) -
expendables
aktív tag
Üdv srácok.
Már több helyen is olvastam,hogy többen vettek a T-nél független Compactot.
Ha veszek egy Tkomosként árult telefont,akkor mennyi rá az esély,hogy független lenne?
Köszönöm. -
glehel
senior tag
válasz
Quasi_modo #10449 üzenetére
gondoltam hogy ez következik....
pld amiket eddig olvastam nem csak ezen a fórumon és "részben tapasztaltam", 2 féle lcd panel az egyiket istenítik JDI a másik "valamiért szar"AUO, érdekes megmagyarázhatatlan módon beázó készülékek, misztikus képernyő hajszálrepedések (nem egyedi eset amit itt nemrégen említett egy fórumtárs), villanó hiba, "halk" külső hangszóró, bizonytalanul csatlakozó mágneses csatlakozó. Jó az utóbbit fogjuk rá a pontatlan kínaiakra akik nem képesek jól másolni, de egy elvileg vízhatlan készüléktől és az árát is figyelembe véve elvárnám hogy legyen egy stabil akár vezeték nélküli töltés hogy ne kelljen nyitogatni állandóan a kis ajtócskát ami idő előtt tönkre fog menni, mert piszok kosz megy bele és elfárad a gumitömítés a sok ki/be nyitogatástól.
Nem támadni kell ez egy fórum ahol ezeket a dolgokat elvileg meg lehet tárgyalni!
nekem is ilyen készülékem van! -
DraXoN
addikt
válasz
glehel #10448 üzenetére
Ezen töltési mód amit említesz még a régi akkutechnológiákkal van, a lithium alapú akkukban minden esetben be van építve egy vezérlőáramkör ami szabályozni tudja a maximális töltési értéket és mennyiséget (ez felel azért is, hogy lezárjon egy minimum töltés alatt).
Ezen akkukat nem lehet túltölteni, rajtahagyhatod akár egy héten át is, akkor se lesz semmi.A töltési érték nem igen számít náluk (ilyen módszerrel nem tudod formázni ezen akkukat), ez a lassú csepptöltés a régi Ni-Cd és Ni-Mh akkuknál létezett, ha azokat lassan töltötted akkor kímélted őket, de a lithium alapú akkuknak nincs memóriaeffektusuk (azt védhetted ki a csepptöltéssel).
Ugyan úgy ezen akkukat már felesleges formázni.. néha-néha jó lemeríteni, de az csak azért, hogy az op.rendszer kalibrálja magát (aztán lehetőleg minél előtt töltőre rakni), de semmi több. .. még is máig tanácsolják sokszor az eladók a pult mögött.
Az akku elhasználódása meg abból van, hogy a 2 réteg közötti szigetelőmembrán idővel elgyengül, így "átszivárog" és kiegyenlíti az elektronkülönbséget.. Ez ellen tenni nem lehet, ha "kíméled" az aksit is megtörténik, egyszerűen a cella korából eredően.
-
VMatteo
őstag
úgy néz ki tudok venni 80e Ft körül egy 2-3hónapos telót, ami elvileg használva sem volt. Na már most ennél még fennállhat a villanó tükrözős hiba?Van valami papírcsík hogy hanyadik heti a telefon, mikor javították a hibát? Továbbá az indikátorokat hogy tudom megnézni hogy nincsenek-e elszíneződve? IMEI számot hogy tudok megnézni?
Köszönöm előre is a segítséget! -
Thronks.90
tag
Sziasztok. Pár napja felraktam a CyanogenMod 11-et, tetszik, nagyon jó, viszont a kamera app valami szörnyű volt. Ezért lecseréltem Camera zoom FX- re, viszont valami nem okés a macro fókusszal. Nagyon messze kell tartanom a készüléket makróhoz képest. Sima Z-m sokkal jobb volt ebben, de még az S2- is. Milyen programot ajánlotok? Esetleg kameramoddot XDA- ról? Köszi a segítséget!
-
alextheboss
tag
Valakinek van-e otlete arra, hogy a frissen felrakott 108-as romon miert fagy le a kamera automatikus modban?
Lovok vele egy foto, aztan ennyi.. -
Skynet258
veterán
Azért amit te linkeltél az extrém példa, víz- és ütésállóságot ad egy olyan telefonnak, aminek alapból egyik tulajdonsága sincs.
Lehet szép és elegáns tokokat is szerezni amiktől nem lesz számottevően bumfordibb a készülék, mégis védenek egy esésénél. Nillkin tokok szerintem nem olyan vészesek, egy Krussel még vékonyabb, ha meg ezek drágák, akkor ott vannak a klónjaik lényegesen olcsóbban.
Mondjuk én személy szerint tokot nem nagyon használok, még soha nem ejtettem el egy készülékemet sem (mondjuk az utóbbi 10 évben).
-
fraba
aktív tag
válasz
Quent1n #10432 üzenetére
Persze, és ezzel nincs is semmi baj.
De, az a halálom, amikor egy szépen és igényesen formatervezett készülékre - leginkább telefonra -, aminek a külsejébe rengeteg pénz és munkaerő bele lett fektetve, hogy valahogy kinézzen, valaki rárak egy pár száz, pár ezer forintos (attól függ hol veszi) tokot, mondván, hogy az majd megvédi. És valóban, ez így is van (illetve lehet), de utána úgy fog kinézni, mint egy darab tégla. [link] -
Surci1
tag
Lehet egyszerű a kérdés, de nézzétek el nekem ez az első okostelefonom. Az üzenetekben bepipáltam a kézbesítési visszajelzést. Akkor az elküldött sms-eknél hol jelzi nekem vissza hogy sikeres volt a kézbesítés? Talán egy kis pipával az sms dátumánál?
-
Vangelis
félisten
Melyik akku app-ot használjátok?
Ami jelzi pl, hogy hány amperrel tölt?!
Valamiért most lassabb lett a töltésem. Mágneses töltővel.
-
Skynet258
veterán
Nekem elöl üvegfólia van, hátul volt már karbon matrica, matt fólia, víztiszta fólia, tokom is van egy pár, de most ilyen matrica van fent, jól néz ki.
-
axioma
veterán
A z3c hirnel mar irtam, miert valasztanam ujra ezt:
- hd vs fhd eseten inkabb hd, en tuti (bar eskuszom hogy kb. senki aki nem nagyitozik) nem latom a kulonbseget, viszont jot tesz az akkuidonek a sima hd
- meret: hiaba azonos fizikai meret, nekem mar ez is nagy, es ha itt a keretek miatt me'g pont elerek valamit, na ott pont nem fogom (messzebbre kene nyulni fizikailag ugyanazert a kepernyoreszert + a rafogas oldalon se hajolhatsz annyira ra ha nem akarsz veletlen erintest)
Pont megoli a kompaktsag szamomra fontos elonyeit az uj valtozat. Tudom, ez kell a ne'pnek, a qwerty sliderrel is igy jartam, ugyhogy akkor az MM2-t probaltam minel tovabb megorizni, most ezt fogom, mert jo ideig vszinu nem lesz nekem valo telefon. -
fraba
aktív tag
De hogy egy kis ON is legyen.. Az előlapra például Nillkin H(+) az ajánlott. De a hátlapra, fólia gyanánt, milyen néven és hol érdemes elkezdeni nézelődni? Vagy ha nem fólia, akkor üveg. Tokot nem szeretnék.
Tanács? -
fraba
aktív tag
válasz
Quasi_modo #10425 üzenetére
Értelmes keretek között beszéltem "semmi észrevehető különbségről". Mind a kettő olyan teljesítményt nyújt, ahol ezek a különbségek észrevehetetlenek. Nyilván vannak, de észrevehetetlenek. Sarkítva, és leegyszerűsítve egy példa: az egyik autó 600 LE-s a másik meg 632. SZERINTEM tökmindegy. Ez alól persze kivétel a nagyobb képernyő, meg a sztereo hangszóró. Az nyilván szemet szúró, és még akár lehet hasznos is. Valakinek... Az, hogy vékonyabb fél, azaz FÉL miliméterrel, őszintén.. Számít valamit? Mondjuk azokat biztos érdekli, akik sátoroznak minden év szeptemberében a T-mobile előtt, hogy elsőként vehessék át a legújabb ájfónt, és amikor megkérdezik, hogy mit jelent nekik ez a telefon, akkor azt mondják, hogy akinek nem ilyen van, az csöves...
De az nem én vagyok. És nem is ti.
-
fraba
aktív tag
válasz
Quasi_modo #10421 üzenetére
(#10421) Quasi_modo
Jó, az csak hasra ütés szerűen mondtam, nem voltam tisztában a pontos paraméterekkel. De azt hiszem, ezen a szinten (Snapdargon 800-as széria, ha fogalmazhatunk így) haláltökmindegy.
Amúgy, ahogy néztem a linkelt összehasonlítást, a két telefon kb tök ugyanaz, semmi szignifikáns (észrevehető) különbség nincs.(#10422) bandi0000
Ami nem is lenne rossz, ami azt illeti. Sőőőőt...! Így meglenne a szoftvertámogatás (még ha nem is hivatalosan, mert a Sonynak biztos nem érdeke az, hogy sokáig fogja még a Z1c kezét, így házon belül konkurenciát állítva a Z3c-nek) remélhetőleg még pár évig, hála az xda-sok rendíthetetlen és kitűnő munkájának.
De akkor nem fog fájni a fejem amiatt hogy ez már egy éves modell, nyugodt szívvel leválthatom erre ezt az őskövületemet...
-
Bozek
nagyúr
Ma egész jól teljesített a módosított kamera. Bár kissé meleg lett a végére a telefon, viszont 15 percet videóztam vele 120 fps-el, összesen 7,92 GB lett. Na, a beépített filmszerkesztőnek már nem is tetszett, kiírta, hogy nincs elég memória, töröljek fájlokat.
Ha megcsináltam (gólokból lesz lassított visszajátszás), akkor linkelem ide is. -
fraba
aktív tag
válasz
Skynet258 #10415 üzenetére
Jó persze, ez így teljesen érthető. Meg az is, hogy nem lesz ki ápdételje az összefoglalót.
De akkor esetleg annyit lehetne, hogy amikor kijön valami új hack, akkor csak említés szinten pár szóban összefoglalni az 1. HSZ-ben, hogy: "ja, amúgy lehet ilyet is, meg ilyet is meg amolyat is", és hogy "a konkrét megvalósítás érdekében olvass vissza a topicban vagy használd a keresőt." Csak hogy tudja az ember fia, hogy mik a lehetőségei. A megoldáshoz vezető utat pedig magának kell kijárnia, hisz nem lesz az általad említett okokból kifolyólag ezüsttálcán kínálva.(#10417) darky@ által felvetett probléma meg engem is foglalkoztat. Samsung Galaxy S Plus-ról váltanák MÁR NAGYON (unom)!, és nem tudom, hogy - ugyan a z1c egy baromi jól sikerült telefon -, mi legyen... Bár már ez is nagyon a határokat súrolja, már ami az árakat illeti, a z3c biztos - sokkal - drágább lesz. Újat meg hardvergyorsaságban mutatni aligha fog (gyorsulást ember fia nem vesz észre, max. a szintetikus tesztek). Snapdargon 801 helyett 805 lesz benne. Na bumm... A kijelzője lehet jobb/szebb.
Ti váltanátok erre a telóra (Samsung Galaxy S Plus-ról)?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
->Raizen<- #10417 üzenetére
várd meg a Z3 C-t szerintem
-
->Raizen<-
veterán
Sziasztok! Nagyon gondolkodom, hogy mi legyen, az xperia z telómat megérné lecserélni a compact-ra? Lejárt a 2 éves rabláncom, és el tudnám hozni nagyon kedvező áron. Modern Combat 5-öt viszi maximum grafikán? A z-nek beletört a bicskája!
-
Skynet258
veterán
Nocsak, ez láttátok már? Előre root-olt és dual recovery-s rom készítése...
-
Skynet258
veterán
Az a baj ezekkel a dolgokkal, hogy jelenleg ez (az egyik) járható út pl. a 4k videóra. Aztán mondjuk 3 nap múlva jön egy újabb, egyszerűbb módszer, de csak akkor ha y romod van, mert ha z, akkor inkább a még újabb megoldást javasolják. Na és aztán az 5 napja felrakott link már nem él, így onnan már nem lehet letölteni, de talán most jó az xy link (ki tudja meddig).
Aztán megint változik az egész... Láthatod tehát, sok a változó, és olyan (relatíve) gyakran frissülnek és módosulnak a dolgok, hogy nincs az az ember, aki ezt az első hszt neked (na meg a közösségnek) naprakészen és frissen tartja.
Oda legjobb, ha azok a dolgok kerülnek, amik általánosak, nem változnak, a többi aktuális érdekesség, hack meg maradhat a topikban. Akit érdekel, annak úgyis általában elég az utolsó mondjuk 200 hsz-t átolvasni, minimum egyszer úgyis szóba kerül az adott dolog. Ha meg nem, akkor nem is akkora nagy szám.
-
fraba
aktív tag
válasz
Skynet258 #10409 üzenetére
Ezeket, és az összes többi leírásokat, tippeket, trükköket, easter eggeket nem lehet valahogy bevarázsolni az első HSZ-be? Ha nem olvasom már jó pár napja ezt a totyikot, akkor nem szerzek tudomást erről a 4k-s dologról, ami amúgy: érdekel(na, ha meglenne már a telefon.. )
-
petymeg
addikt
válasz
Quasi_modo #10399 üzenetére
Kicsit lekopott a festék a fém részrõl. Más nem.
-
Quent1n
senior tag
válasz
Skynet258 #10409 üzenetére
Köszönöm!
És hogy tudok a lehető legsimábban és legtisztábban 4.4.4 et varázsolni a telefonból? Mert azt nem szeretném, hogy most ezt megcsinálom (mást már nem "barkácsolnék") aztán ha jön a frissítés akkor esetleg valami elbaszódik vagy újra kell rootolni nem tudom ez hogy megy.
-
Skynet258
veterán
válasz
Quent1n #10408 üzenetére
Nálam a rendszer 4.4.4-es, szintén Telenor és zárt bootloader. Csak file neveket írok, mert már nem tudom mi honnan van meg (nagyrészt xda), és mivel nekem már minden itt van a gépen, a Google-be beírva láthatod, honnan lehet letölteni.
1. Root (EasyRootTool_v8)
2. Recovery felrakása (Z1C-lockeddualrecovery2.7.132-BETA.installer)
3. Deodex felrakása az előbb felrakott Recovery-ből (ehhez én ezt használtam: D5503_14.4.A.0.108_GenericDE_(1279-6978)_deodexed)
4. Módosított kamera felrakása szintén Recovery-ből (Z1_superuser_mod_.108)Ennyi.
-
Quent1n
senior tag
4K és 120FPS kérdés következik..
Adott egy zárt BL-es Telenoros teló természetesen 4.4.2 rendszerrel... Na erre melyik a legegyszerűbb mód földobni a Z2 kamera szoftverét? Vagy várjam meg a 4.4.4-et és akkor rakjam fel? Számít ez valamit?
-
gomba73
újonc
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni, hogy lehet, ha egyáltalán lehet, kirakni a gyorsbeállításokba, a gps ki be kapcsolását, hogy ott legyen kéznél?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
fraba
aktív tag
válasz
alextheboss #10404 üzenetére
csinálj egy alaphelyzetbe állítást/gyári értékek visszaállítása-t a hozzáférési pontok menüpont alatt.
z1c-n nem biztos, de i9001-en ezt csinálták a vodafone-nál. Minden megcsináltam amúgy, kikapcsbekapcs, cache törlés, cahce törlés+ROM újrarak, kikapcs bekapcs, repülőgép üzemmód, amit csak akarsz. csak erre nem gondoltam. bementem, hogy nem működik, ugyan vakarták ők is a fejüket kicsit, de végül is 5 perc múlva a fent említett módszerrel megoldódott! -
alextheboss
tag
Help!
Tegnap az amg-s romrol visszatertem a gyarira. Viszont a mobilnet nem mukodik, pedig be van kapcsolva..
Valaki tud errol errol valamit?? -
Bozek
nagyúr
Na, ma felraktam a .108-ra is a 4K és Timeshift módosítást innen. Csak deodex-et csináltam, a SU mod-ot nem kapcsoltam be, de nem is kellett. Hozzáteszem, hogy nyitott BL-em van, bár az ebből a szempontból szerintem lényegtelen.
Este, ha minden jól megy, akkor jövök csocsós lassított videóval.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik
- Suzuki topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest