-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
nszabolcs94
csendes tag
Azt szeretném kérdezni, hogy akinek van ilyen annak meddig bírja az aksija? Mert én tegnap vettem és sajnos nem volt időm teljesen feltölteni így ahogy a boltból kijöt kb. 60%al úgy használtam majd töltöttem rajta 1 órát és kész. De most nekem nagyon merül. 6 óra alatt 20%ot. Aki használja az nap végén kb. mennyinél tart. Ja és nem neteztem rajta. A wifi és mobilnet is ki volt kapcsolva csak a simbe írtam be a neveket kb. egy órás dolog volt a többiben nagyrészt a zsebembe pihent. Csak telefonáltam vele és fényképeztem párat.
-
nszabolcs94
csendes tag
Ma vettem egy dokkolót a telefonhoz és észrevettem, hogy nagyon melegszik tőle a telefon. Nektek is? Tapasztalatok a dokkolóról aki már rég használja.
-
nszabolcs94
csendes tag
Valaki tapasztalt olyat hogy az aksi egy kicsit felpúposodott. Mert a hátlap egy nagyon kicsit középen púpos. Alig észre vehető, de mikor simma asztallapra rakom és a sarkoknál megnyomom akkor egy picit billeg. Meleg helyen használtam a telót egy órát lehet az a baj?
-
-
nszabolcs94
csendes tag
válasz Quasi_modo #10210 üzenetére
Hát fedett termálfürdőben használtam egy órán keresztül LTE mobilnettel. Vízbe nem mentem csak álltam vele. Hát azt észrevettem, hogy a dokkolóba nehezen megy bele.
-
nszabolcs94
csendes tag
Nekem lenne még egy olyan utolsó kérdésem, hogy másnak is van akkora rés a hátlapon a perem és az üveg között, hogy oda egy papírlap is befér? Mert nekem ott a dokkoló résznél elég nagy a rés egy papírlapot betudok oda dugni, és szerintem így nem is vízálló. De aki már próbálta vízben az megtenne annyit, hogy megnézi, hogy neki befér e?
-
nszabolcs94
csendes tag
Hallottam olyat, hogy lehet ezzel a telóval egyszerre használni az előlepi és a hátlapi kamerát. Ezt hogy lehet előhívni?
-
nszabolcs94
csendes tag
Most láttam hogy többen írták hogy a hátlap nem üveg és hogy lehet rá rendelni ilyen h9 es üveget. De az hogy működik? Leveszek a műanyagot és annak a helyére rakják vagy rá a műanyagra? És ha a helyére akkor az nem garancia vesztés?
-
nszabolcs94
csendes tag
Én két hete vettem egy z1-et és most 20kval leviszik az árát plusz még egy füles is. Nagyon ideges vagyok. :@ Amúgy lenne 2 kérdésem is. Az egyik, hogy hol lehet megnézni, hogy milyen kijelző került konkrétan az én telefonomba. És a másik, hogy a nilkin üveg az annyira jó, metr itt kb.. mindenki azt mondta, hogy az jó és mivel jobb mint egy fólia? Ja és van hátlapra is nilkin üveg?
-
nszabolcs94
csendes tag
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy a hívásbeállításoknál a TTY mód az mi és a biztonságnál a modulok engedélyezése mi? Ja és rendeltem egy nilkin 9h+-os üveget az ebayről. kb. mennyi idő míg megérkezik? Mert most nincs az elején semmi. Lehet érdemes lenne rá addig venni valamit?
-
nszabolcs94
csendes tag
Na még egyszer felteszem pár olyan kérdésemet amire nem kaptam választ. Elsőnek, hogy a hívásbeállításoknál a TTY mód az mi és a biztonságnál a modulok engedélyezése mi? A másik, hogy olvastam, hogy bér IPS panel van benne. De abból is kettő van aminek most nem tudom a nevét. És, hogy melyik a jobb és hogy tudom megnézni, hogy az enyémbe melyik van?
-
nszabolcs94
csendes tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy a dokkolót rá szabad dugni a számítógépre és azon keresztül tölteni vagy adat átvitelt csinálni a telóval szabad? -
nszabolcs94
csendes tag
Miért van az, hogy ez a telefon nem tudja a 4K videót pedig ugyan az a kamera van benne mint a Z2-ben vagy a Z3-ban vagy a Z3C-ben. Miért korlátozzák a gyártók a szoftveres dolgokat ha a hardver bírja.?
-
nszabolcs94
csendes tag
Pár napja megérkezett a nilkin üvegem és egy boltban fel is rakattatam. Nagyon jó lett, de csak most vettem észre, hogy van alatta 3 kis szösz de nagyon zavaró. Fel lehet valahogy szedni, vagy hogy szedjem ki alóla?
-
nszabolcs94
csendes tag
Hello. Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy vettem nilkin üveget a telefonomra. És felraktam egy telefonos boltban ahol elvileg tök jól felrakják. Na sajnos az üveg alá 3 szösz bekerült amit csak utólag vettem észre. Pedig a feltevés nagyon szép pont középen egy milliméter elcsúszás sincs. ÉS, hogy ezt a nilkin üveget is fel lehet szedni majd megmosni és száradás után ugyan úgy vissza rakható, mert hallottam, hogy fóliával lehet ilyet. A hátsó fólia meg sajnos alapból ferdén lett felrakva. Bár az alatt nincs szösz.
-
nszabolcs94
csendes tag
A fóliám egy kicsit elcsúszott. Fellehet szedni és megmosni majd utána vissza rakni? Vagy azzal tönkre megy? ÉS ugyan ez a nilkin üvegre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Milyen házat vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest