-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cynu
tag
Némi pálinkával egy napernyő alatt.... :-D
-
VMatteo
őstag
meglehet valahogy oldani, hogy ha a bekapcsoló gombot megnyomom, már ne kelljen semmilyen képernyőzárat elhúznom? Ha stamina módban van, és a messengert meg a facet betettem kivételnek, akkor elvileg ha ír valaki és mobilnetem be van kapcsolva akkor megkapom?
-
Joezyka
senior tag
én tegnap frissítettem a telefonon a (telenor) az androidot. nem ajánlta fel a frissítést, így elkezdtem nyomkodni és a PCC is felajánlotta. Rádugtam a gépre, és szépen game közben frissített. szépen értelmesen le van írva, hogy mit csinálj (csont hülyéknek csinálták a leírást szerintem
)
eddig jelentem nincs probléma. ha lesz írok.
-
dianap
csendes tag
válasz
glehel #11187 üzenetére
OK!
Ezért is írtam, hogy igazán érdekel a véleményetek. Mert sztem ez a "szoftverhiba - újratelepítve" amolyan Jolly-Joker duma a szervíztől. Vagy kifogtam a kb. (és kis túlzással) az 1 millióból 1-et, ami TÉNYLEG szoftverhibás volt, de akkor ezen az sem segít, ha soha többet nem frissítem...
-
kelly416
veterán
válasz
balazska92 #11178 üzenetére
Ha nem szeretnél hibásat, én gondolkodom az enyém eladásán...
-
dianap
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #11183 üzenetére
Akkor jó, ha jót. Hát majd meglátjuk, hogyan muzsikál innentől fogva a teló.
(Persze azt a hírös mágneses csatit gyorsan visszaküldtem, és majd BaLee-tól szándékozok másikat venni, már ha árul ilyet.)
-
cynu
tag
Srácok! Most szólt a nejem, h megjött a Nilkin üvegem a messzi távolból! Hurrá! Tekintettel az időjárási viszonyokra, szabadtéren tervezem a beüzemelést! Amilyen "böszme" idő van, tuti nem lesznek porszemek a levegőben az udvaron... :-D
-
dianap
csendes tag
válasz
glehel #11174 üzenetére
Ááá, nem hiszem, mivel amikor leadtam, rá kellett vezetnie a jegyzőkönyvre, hogy mi a baja (töltés után "behalt", nem reagál semmire), és ő is próbálta akkor még tölteni a boltban.
Meg tudod, úgy nagyon nyomatékosan mondta: "Ha rám hallgatsz - és hallgass rám -, semmiképp ne frissíts!!"
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
dianap #11181 üzenetére
Jót, ez a legfrissebb változat, lassan 2 hónapja használom. Sztem stabil. Ezen a hardveren több mint egy hónapja van rajta, 1 ujraindulás volt azóta, a Chrome miatt. Mostanában a bluetooth fejhallgatóval van némi problémája kapcsolódásilag. Jelenleg nem láttam tervben újabb sw verziót, ezt is rekordgyorsan kapta meg (1 héttel a Google bejelentés után). Hajrá...
-
djelf
tag
El sem hiszem. Most ajánlotta fel a telefonom a 14.4.A.0.108-as rendszerfrissítést. Ez nagyon komoly.
-
dianap
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #11172 üzenetére
14.4.A.0.108
mesélj, ne kímélj
mit jelent ez nekem?
-
dianap
csendes tag
válasz
balazska92 #11171 üzenetére
Háááát, ha hiszed-ha nem, még véletlenül sem az volt a célom, hogy elbizonytalanítsalak egy z1c vásárlásával kapcsolatban, mert - minden velem történtek ellenére - szerintem ez egy baromira jó telefon.
Páromnak LG G2-je van, de nem cserélnék vele egy percre sem (kivéve a kamerát, mert az azzal készített képek nekem sokkal jobban tetszenek).
Sztem hajrá!
-
Joe.36
addikt
válasz
balazska92 #11178 üzenetére
Szerintem ez a telefon, ebben a méretben, árban és teljesítményben! A legjobb.
-
balazska92
senior tag
Szerintem is meg fogom venni, 72 ezerért egyszerűen nem tudom elképzelni hogy találok ennél jobbat, tepsiket meg nem akarok
-
törölt tag
válasz
Vedd meg, szerintem f@sza.
-
Joe.36
addikt
válasz
Szerintem jó telefon, nekem semmi bajom vele.
-
válasz
dianap #11170 üzenetére
Mi az,hogy ne hagyd frissíteni? Legális, nem mókolt, szolgáltatós telefont akkor frissítesz, amikor akarsz, ha kijön újabb szoft... A "gányoltaknál" szokták azt mondani, meg a szoftosan függetlenítettekre, hogy ne frissítsen az ember, mert visszazár a telefon, vagy elcsesződik.
-
balazska92
senior tag
Erre gondoltam, engem is itt pár hozzászólás elbizonytalanít z1 compact vásárlásában, meg a t-s csávó is egyfolytába le akar beszélni róla, nem tudom mi legyen
-
dianap
csendes tag
Nnakéremszépenakkor: tadaaam! Készen van a telóm! (Igazából már 2 napja, csak nem volt netünk, hajrá invitel...).
Ugyebár azé' került szervízbe, mert kipróbáltam az akkor alig 2 hetes készüléken a netről rendelt mágneses csatit töltésre, és a telefon behalt. Se kép-se hang, semmire nem reagált, konkrétan megszűnt "létezni".
Kisebb sokkot kaptam, adtatok sok-sok megnyugtató választ, aztán lerongyoltam a T-Mobilos boltba, ahonnan küldték is szervízbe.
És jött a körömrágás és mantrázás, hogy vajon hogyan és mikor kapom vissza a telót... (Mer' hogy nem sok jót lehetett itt olvasni a Sony szakszervízról.)1 hét telt el, már vissza is küldték, gariban javítva, most - egyelőre.... - műkszik, no problem. Ja, és azt mondták a boltban, és az van írva a papírra is, hogy szoftver baja volt - újratelepítve!
Most a 4.4.4 fut rajta - nemtom, erről mit gondoljak.
Nnna, meg még egy érdekesség: a srác a boltban a teló átvételekor a lelkemre kötötte, hogy SEMMIKÉPP NE!! frissítsem a szoftvert, ha esetleg felajánlaná a telefon...
Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
-
Partyface007
őstag
válasz
LonGleY #11147 üzenetére
többféle hívásblokkoló van és speciel a tasker -t használom profilozónak és azzal hívást is szűrök egyben (éjjelre az alapértelmezett csengőhangnak beállítok egy "néma" csengőhangot és azoknak akinél azt akarom hogy kicsörögjön egyedi csengőhang van beállítva).
A taskerben az a jó hogy tudok úgy felvenni profile-t hogy csak akkor aktiválódik ha egyszerre teljesül beállított koordintáta vagy akár wifi és idő ( pl otthon vagyok és elmúlt a beállított idő csak akkor aktiválódik az éjszakai üzemmód)
-
Lasliegrand
tag
Fura kérdésem van. Ezzel (vagy bármilyen Android 4-es eszközzel) lehet OTG kábel segítségével nyomtatni valahogy? Vagy csak bluetooth/wifi képes nyomtatóknál lehetséges?
-
Wictor01
újonc
Sziasztok! Kb egy hete vettem meg a telefont t-mobile-nál kártyásan. A 4. nap óta ropog kicsit a hátlapja, ha alul a fémkeret közt nyomogatom. Érdemes-e ezért a telót bevinni szervízbe? Bár én betudtam lassan annak, h műanyag hátlap. Nagyon imádom a z1 compactomat amúgy, csak ez az 1 gondom van vele.
-
bandi0000
nagyúr
na megnéztem a sony oldalán a Z3C-t tökre megtetszett mondom eladom a Z1C-t hozzáteszek megveszem, Edigital 190k úgyhogy mégsem veszem
-
Lacikaaaa
csendes tag
Sziasztok. Biztos volt téma a fórumban, de így hirtelen most nem találtam rá.
Z1 Compactra milyen kijelző fóliát ajánlotok? Beszerzési hely tippeket is szívesen fogadok. Az + pont lenne ha ugyan arról a helyről egy flipes tokot is tudnék rendelni.
Köszi
-
mave86tg
tag
válasz
Quasi_modo #11157 üzenetére
Igen, mar mikor megvettem az volt.
-
darvinya
titán
válasz
vilmaboy #11146 üzenetére
És kiírta, hogy a gyári hangot töröld.
Én a riasztást írtam, hogy töröld!Adj olyan nevet ami a lista elején van, így nem kell mindig keresni.
Amúgy is egyesével állítod be az időpontokat, az +1 lépés ne legyen annyira nehéz(kivéve, ha percenkénti ébresztést akarsz 1 napra)Globális ébresztő hang csak az alap van.
-
kelly416
veterán
válasz
67tuareg #11142 üzenetére
Azért ez sem mindegy. Hiába jó a net, ha nem azt fizeted, amit ígértek, az átverés. Egy dolog a bolton belüli verseny, hogy átdumáljuk a vevőt 3210-ről i6-ra, de másik dolog, hogy mindezt mennyire tisztességesen tesszük. Az Asszony Ofotért-ben dolgozik, Náluk is ez a kiszabásos móka van, csak éppen versenyt nem csinálnak. A két kolléganője kiakad néha, hogy nem próbálja meg minden áron rábeszélni a vevőre a legdrágábbat, vagy amit éppen kell, hanem elmondja a lehetőségeket és hagyja a vevőt dönteni. Én meg csak büszke vagyok rá, támogatom, és majd keresünk másik állást, ha besokall, vagy besokall a vezetőség. Én tuti nem tudnék ilyen helyen dolgozni, szerencsésnek is érzem magam, hogy távol állok az ilyen f@szságoktól.
-
mave86tg
tag
Hat en is jol kifogtam....eloszor a fenykepezeskor fagyott be a kepernyo feketere, majd ujrainditas utan 1szer meg mukodott rendesen, de kovetkezo kamera inditasnal mar el se tudtam erni, mert azelott befagyott feketere es csak a 3 alapgombb latszott. ez igy nem lesz jo
-
LonGleY
veterán
Ha már adott a root, keresnék 2 programot:
- hívásfelvevőt (mármint voice recordert)
- olyan hívásblokkolót, amit éjjel alkalmazhatnék (csak a whitelisten lévők hívhassanak, a többinek kikapcs jelzés)
-
vilmaboy
őstag
válasz
darvinya #11140 üzenetére
A gyári hangokat engedi törölni root stb... nélkül a telefon? Az oké hogy másik hangot választok, de azt szeretném, hhogy az alapértelmezett legyen más, mert nekem néha sok riasztást kell állogatnom egy nap és nem szeretném mindegyiknél kézzel megkeresni a hangot. Ez megoldható?
-
batt
aktív tag
Nem Hiszem el,hogy mindig kifogok egy xar példányt! Valakinek telefonálás közben indult újra a telója??
-
Quent1n
senior tag
Akit érdekel esetleg, megvan a megoldás a 60fps fullHD párosításra. Lehet már volt korábban de én itt nem találtam.
Szóval minden felment de nem engedte kiválasztani, kézi módban csak fullhd volt fps infó nélkül. Be kell menni a beállításokba azon belül alkalmazások/mind és én ott a camera common, Kamera, Kamerák résznél töröltem az adatokat és láss csodát megjelent a 60/30 fps választási lehetőség kézi üzemmódban ami azért csak nem mindegy
-
67tuareg
tag
válasz
kelly416 #11114 üzenetére
Nem ide tartozik szorosan, de valszeg én is ilyenbe szaladtam bele: telenoros, rég lejárt hűségidős netünk volt, győzködtek egy párszor a cseréről, aztán felhívtak megint, belementem a hipernetbe úgy, hogy a két évre ezer forintal kevesebb havidíjat igértek. Én nem néztem utána, megkötöttük, de a dij nem volt kevesebb, égre-földre kutattam a csajt, nevét is tudtam, soha többé nem értem el.
Értem hogy verseny, meg szuper nyeremény de így? Egyébként a net qva jó! -
mave86tg
tag
http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-z3-compact/
jo szoveg
-
-
VMatteo
őstag
anya, tesóm lezuhanyzott, a fürdőben kb fojtott a pára. előzőleg a hátlapra rászabtam tesóm egyik SP kijelzőfóliáját, persze a kameránál kivágva.Nem tökéletes, de amíg az ebayről nem futnak be addig megteszi. Szépen Cleannel letöröltem a hátlapot, majd egy napszemüveghez kapott törlővel szöszmentesre, fóliát ráillesztettem és személyivel simítottam. 1 db porszem nincs alatta. ugyan ez a kijelzővel csak itt rávaló fóliát. Teljesen hibátlan lett, és ráadásul már van bennem finom barackpálinka meg 10%os sörike is
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Mai nap vettem egy Z1 compactot. Mondja meg valaki legyen szíves, hogy ha riasztást állítok be, akkor a riasztási hangot ugyan meg tudom változtatni amire csak akarom, de hogy a ..ba tudom az alapértelmezett hangot megváltoztatni???
-
mave86tg
tag
Van meg olyan elvetemult aki hasznalja a kozelsegerzekelot feloldasra. lezarasra az oldalso gomb helyett? amiket itt kinkeltetek appok nekem valamiert nem mukodnek, vagy nem ertek hozza elegge.
-
Quent1n
senior tag
válasz
Quasi_modo #11095 üzenetére
Irigyellek
Nekem féltávnál kb. azt mondta, hogy hello.. hibakód 100 azt jóvan.. Bosszantó volt mert semmi mankót nem adott a cucc, még csak azt se írta ki, hogy egyáltalán látja e a telefont a gép vagy sem, nemhogy helyrehozni az elrontott frissítést.. Flashtool egyből kiírta, hogy mikor van csatlakoztatva a telefon milyen módban stb. PCC meg annyit írt, hogy nem látja. Kissé necces dolog, hogy a Sony úgy kaszálta el az SUS-t, hogy a képességeit nem integrálták a PCC-be holott ez lett volna a minimum... De lényeg, hogy a Flashtool kihúzott a csávából.
Amúgy a 60FPS fullHD dologra senkinek semmi ötlet? Mert néztem kézi módba de ott csak felbontást enged állítani. Timeshift meg 120 és HD automatice.
-
VMatteo
őstag
hogy nézem meg hogy független-e? rákerestem, de egy rakat találat vaan
ja friss telón, minden T-s kakit letörölve antutu: 41229, ez jó? -
Jaffa75
őstag
válasz
balazska92 #11112 üzenetére
Szia,
nekem ma jött a T-től a fülessel együtt - eddig sok időm nem volt nyomkodni, de jónak tűnik... ja és független
! Éppppppp a vodkás kártya ketyeg benne...
Szerk.: már csak a licitált e-bayes full body fóliát kell bevárnom, és máris patent lesz!
-
darvinya
titán
válasz
nebulo0128 #11121 üzenetére
Az még P-nél sem volt olyan a root.
Kicsit keversz valamivel. -
ricsike81
aktív tag
sonynál a z3 compact 160000 Ft-tal előrendelhető.
http://www.nagyonjo.eu/xperia-z3-compact-ajandek-smartband
e digtalnal 189900 Ft
Pár hónap és 120000 ért megvehet szerintem. mikor fogják tesztelni ?
-
nebulo0128
csendes tag
Sziasztok,
ha rootolom a telefont, akkor az olyan neki mint egy reset?
úgy emlékszem h előző P-met amikor rootoltam elveszett minden. -
Én is, plusz még voltam olyan rendes, hogy elmondtam, hogy ez már jó pár éve nem így van ám, még engem néztek hülyének.
NFC tag-ezt aki használ hol vette? Eredetit vett, vagy elég az ilyen 400 ft-os korongok között nézelődni, ha már úgyis csak fix helyekre tennék belőlük.
-
Joe.36
addikt
válasz
T nél vettem és semmi bajom nincs vele...Ha neten rendeled még olcsóbb is.... És most kapsz hozzá egy jó fülest is... Amiről pont lemaradtam... Talán az a hiba hogy a T-s független?
-
Clay
senior tag
Ezt az akkumulátor formázást én is végighallgattam már párszor a "hozzáértő" termékmenedzserektől
-
darvinya
titán
válasz
balazska92 #11109 üzenetére
Keverik a Z2-vel, aminek tényleg sok hibájavan.
De én neki nem hinnék, mert még mindig azt mondják, hogy formázni kell az akkumulátort . -
kelly416
veterán
válasz
Figyelj csak, lehet, hogy az van a háttérben, hogy Nekik kiszabást kell teljesíteniük, és még az sem mindegy, hogy milyen készüléket adnak el. Nekem van ismerősöm a T-nél is, bár Vele kevesebbet beszélek, meg a Telenornál is. A Telenoros hölgyemény mondta, hogy most pl. verseny volt Náluk (országosan, nem partner, hanem saját üzletben), hogy ki ad el több S5-öt mittudoménmilyen előfizetéssel és ki ad el több internetet, és aki nyer megyei vagy milyen szinten, az kap egy S5-öt ingyen örökbe, aki a második az kap egy G2-t és a harmadik meg egy fene sem tudja, mit. Lehet, hogy pont egy ilyenbe futottál bele, hogy pont G2-t akart nagyon eladni.
Szerk.:
Az ilyenekre amúgy sosem hallgatok. Kinézem magamnak a telefont, utána olvasok tesztekben, fórumokban, és a végén eldöntöm, hogy megveszem-e avagy nem. Ha igen, akkor vagy bemegyek és azt kérem, vagy megrendelem netről. Ha rendesen utánajártam, ne akarjon lebeszélni vagy másra rábeszélni egy vadidegen. -
VMatteo
őstag
válasz
nekem cserélték szó nélkül
-
balazska92
senior tag
A T-s csávó mindenre csak hebeg habog, G2 volt amit ajánlott, de az meg nekem nem tetszik, túl nagy, Huawei P7 se volt jó neki. Z1 compactot pedig el tudnám hozni 75-ért, ami szerintem abszolút jó ár, erre elkezdi hogy egyáltalán nem ajánlja mert folyamatosan viszik vissza, mert valami széria hiba van bennük, de semmi konkrétat nem mondott. Így meg azért nem akarok belefutni tényleg egy hibás készülék vásárlásába, bár nem hiszem el a T-s arc minden szavát.
-
VMatteo
őstag
válasz
balazska92 #11109 üzenetére
esetleg a pixelhibára gondoltak? én is visszavittem a sajátom, és mondták hogy már többet vittek vissza emiatt
-
kelly416
veterán
Értettem a célzást. Nem volt vele semmi gondom, de nem volt kerekítve. Rendesen érződött a pereme. Cserébe biztosabb volt a fogása, mint így, hogy már nincs rajta. Nem karcolódott meg egyik sem, de nem is volt túl sok idejük. Alig két hónapot volt fent mindkettő. Egyszer a sarkára és a hátára esett a telefonom egy lyukas zsebből, utána meg pofára vágta magát motoros találkozón egy wc-ben átöltözés alkalmával a lehajtott fedőre tett nadrágom zsebéből. (Igen ettől függetlenül továbbra is zsebben tartom.
) Mindkét alkalommal megrepedezett az adott üveg, de a másodiknál annyira felbosszantott, hogy lekaptam mindkettőt és kihajítottam.
Amúgy tényleg nem volt semmi gondom velük, minden rendben volt, de sosem volt 9h+-os üvegem, így nincs összehasonlítási alapom.
balazska92:
Igen. Vagy a T-sek nem tudják, melyik az a z1c, vagy valamiért nem akarnak Neked eladni ilyent.Nem tudok semmi olyan hibáról, amiért "rendszeresen" visszaviszik.
Az Optimus G meg olyan unalmas volt nekem, hogy lecseréltem. És ezt veheted fenyegetésnek is. Annyira jól működött, annyira minden egyben volt, hogy tényleg ráuntam és azért cseréltem le. Na meg a vízállóság miatt, ami nekem fontos. -
balazska92
senior tag
Sziasztok! Z1 compactot szeretnék venni, esetleg még LG Optimus G-t, a kettő között vacilálok. Optimus G-t már csak webshopokban tudom megvenni, 75 ezerért, Z1 compactot pedig T-ből eltudom hozni szintén 75ért. Erre azt mondták a T-sek, hogy nem ajánlják egyáltalán a Z1 compactot, mert valami gyári hibája van, és sorban viszik vissza az emberek. Na most akkor mi van? Valaki tud erről?
-
busman
veterán
Sziasztok,csatlakozom a klubbhoz.
-
Joe.36
addikt
BP hol lehet ilyen Nillkin üveget venni, esetleg úgy hogy fel is rakják?
-
Clay
senior tag
Sokat szenvedtem a wifi file másolással, ahogy itt már többen is. A total commander állandóan leakadt a hálózatról, TP-Link 1043ND routerem van. Lehet most megtaláltam a megfelelő progit: [File Manager] már több giga cuccot átmásoltam vele hiba nélkül. Akinek problémája volt, kipróbálhatná, hogy tényleg jó ez az app...
-
berlin
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem:
"USB-eszközök letiltva - hiba: Megnőtt a csatlakoztatott eszközök áramfogyasztása, ezért az összes le lett tiltva. Válassza le mindet, majd kísérelje meg egyesével csatlakoztatni őket"
Hogyan tudom ezt a tiltást visszaállítani?
(Nem volt semmilyen usb eszköz rákötve, de e tiltás miatt nem töltődik a telefonom.
Már csak 9% energia maradt.
A ki- bekapcsolás nem segített. Jelenleg ki van kapcsolva a telefon. A töltő így sem tölt, a led sem ég.)Nagyon szépen köszönöm annak, aki segít.
A neten én egy ilyen problémát láttam, de nem érkezett rá válasz.
Tisztelettel:
Bea
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- ZIDOO médialejátszók
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest