-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
mivamma
senior tag
válasz
Bandus99 #15659 üzenetére
Szia!
1: kérsz a szolgáltatótól micro sim kártyát, és meg fogják kérdezni, hogy mikor aktiválják, és akkor kéred pl. 27-ére.
2: elmész bármelyik telefonos boltba, és megkéred, hogy vágják ki neked a kártyát. Aztán visszateszed a régi telefonba a kivágott kerettel együtt, majd karácsonykor átrakod a kártyát (micro sim) az új telefonba.
-
mivamma
senior tag
válasz
DanielLong #15543 üzenetére
Valamikor régen én is használtam a Nils-t, de úgy rémlik, hogy ette az akksit. Vagy csak rosszul emlékszem?
De akkor miért kell a hivatalos Sony appok közé betenni ilyen képet???
Ja tudom, hogy ilyet akarjak!
-
mivamma
senior tag
-
mivamma
senior tag
válasz
PRDZsolesz #15376 üzenetére
Ugyan már, azt írtok oda amit akartok
-
mivamma
senior tag
válasz
EszesNorbi #14926 üzenetére
Megkímélt állapotban, garázsban tartott, karcmentes, női tulajdonostól............
Még nézni is rossz -
mivamma
senior tag
válasz
acsati #14879 üzenetére
Ha valóban úgy van ahogy írják, akkor még jó is lehet.
" Vásárláskor megkapja a gyártó garancialevelét, így a mobiltelefonok szervizelése meghibásodás esetén a garancialevélben megjelölt hivatalos márkaszervizekben történik. "
" Sony mobiltelefonok: 2 év teljes körű magyarországi garancia - Ajánlott szerviz: 1045 Budapest Széchenyi tér 9. "
Ha Cordon-os garancialevelet kapsz, akkor minden ok.
-
mivamma
senior tag
válasz
atee89 #14872 üzenetére
Szia!
Ez így nem fog menni!
1: mindenhol magyar a menü.
2: csak a Sony Center/MM/Euronics ad 2 év garanciát, ha jól tudom.
3: csak és kizárólag a Budapesti Cordon szervizeli a telefont. És nem jönnek érte, neked kell elvinni! (még pénzért sem)
4: amíg nem fizeted ki a telefont a postás oda sem fogja adni neked, a kibontást pedig felejtsd el. Ha ki akarod bontani, akkor a postán kell átvenned, és ott tanuk előtt van lehetőséged kibontani.
5: tokot, fóliát máshonnan kellene rendelni. ( nillkin 9h+ pl. )ui: nem akartalak elkeseríteni.
-
mivamma
senior tag
válasz
Partyface007 #14806 üzenetére
6.5.87
-
mivamma
senior tag
válasz
jatszo #14289 üzenetére
Azért ennyire nem rossz a helyzet! Én kb 8 hónapja használom, tokot, fóliát, üveglapot..... maximum tv-ben látott
. A kereten és az előlapon semmi komoly elváltozás nincs, a hátlapról most ne beszéljünk
. Pedig nálam aztán tényleg ridegtartáson van.
De egy dologgal szvsz tisztába kell lenni: ez egy használati tárgy, használni kell és élvezni az előnyeit. Kopik, karcolódik, elhasználódik, na bumm, azért van, hogy engem szolgáljon, nem azért, hogy cirógassam, puszilgassam. De szinte minden használati tárgyal ez a helyzet. Ha valamit csak nézni szeretnék, akkor veszek egy festményt és akkor azzal nem lesz ilyen baj
Nem az első telefonom ez, de eddig messze a legjobban bírja a megpróbáltatásokat. -
mivamma
senior tag
válasz
balazska92 #13005 üzenetére
Miért nem itt rendelted meg BaLee-tól?
-
mivamma
senior tag
Kezdek összeesküvés elméleteket gyártani magamban
Rengeteg hibát olvasok itt, amit hál istennek még távolról sem ismerek, de felmerült bennem a kérdés, hogy miért vannak ezek?
Lehet, hogy nem mindegy hogy hol veszi az ember a telefont? (Sony Center, Szürkeimport, szolgáltató......)
Én kb 7 hónapja vásároltam a Sony Centerben és semmi bajom nincs vele. Van aki szintén ott vette és van vele baja?
Megjegyzem még egyszer, ez csak az én "agymenésem"
-
mivamma
senior tag
válasz
vilmaboy #12240 üzenetére
Szia!
Milyen TV-d van, nálam LG, és itt működik. Bekapcsolod a mediakiszolgálónál a médiatartalom megosztását és a tv-n pedig a hálózatnál (ahol például az USB-s eszközöket látod), ott ki fogja listázni a telefont is, és akkor tudod nézni a képeket, zenéket és azt hiszem a videókat (csak ezeket, nem lehet bármelyik mappát megosztani).
Remélem wifis a routered, mert csak úgy fog működni!
ui: a telefonon is engedélyezni kell, amikor megtalálja a tv, hogy megoszthasson tartalmakat.
Ez érthető így, mert utólag visszaolvasva én nem érteném
-
mivamma
senior tag
válasz
Partyface007 #11720 üzenetére
Miért szerinted milyen árcédula lesz rajta? Nem akarom megmondani mi szerepel a Sony z1c-m számláján az összeg rovatban
Lehet, hogy nem kellett volna megvenni egyből amikor megjelent -
mivamma
senior tag
válasz
Partyface007 #11684 üzenetére
Osztom a véleményedet (samsung-ot soha), de most egy kicsit elbizonytalanodtam.
-
mivamma
senior tag
válasz
Assimilator #11655 üzenetére
Szia!
Ha valaki mondjuk előfizetéssel veszi két év hűségidővel a telefont és nem fizeti be a telefonszámlákat, akkor letiltják a telefont is. Na ez ellen szoktak letiltás elleni garanciát vállalni!
-
mivamma
senior tag
válasz
VMatteo #11531 üzenetére
Merülő akku mód! Nálam pl úgy van beállítva, hogy 15% alatt kapcsoljon ki szinte mindent (wifi, szinkronizáció, fényerő, stb...). Annak az ikonja, de ahogy látom az akku nálad 11%, lehet, hogy be van kapcsolva nálad is.
Beállítások, energiagazdálkodás, merülő akku mód.
-
mivamma
senior tag
Ezt az appot használja valaki? Én feltettem és teljesen megmarhult a telefon tőle! Nagyságrendileg 12 óra alatt lemerült (50% akkumulátorhasználat csak ennek az appnak), dokkolóra téve pedig random indította el az általam beállított alkalmazást.
Csak nekem nem volt szerencsém vele?Mióta leszedtem, ismét minden jól működik!
-
mivamma
senior tag
Sziasztok!
Tegnap óta nem tudok semmit telepíteni a telefonomra a play áruházból! kb 80 %-nál megáll minden, semmi hibaüzenet, csak egyszerűen nem megy tovább. Látott már valaki ilyet?????
FYI: gyárilag független telefon, 4.4.4, semmi mókolás, nincs tele a tárhely!
-
mivamma
senior tag
válasz
petymeg #9048 üzenetére
Szia!
Ha az új e-mailek érkezését szeretnéd látni, akkor alkalmazás kell, pl Nils
Ha a teljes levelezést, akkor lezárt képernyőnél a felső 1/3 ban, ahol nekem pl az óra van el kell csúsztatni jobbra addig amíg nem látsz egy "+" jelet és akkor oda hozzá tudod adni.Ennél nem tudom leírni jobban, bár én sem érteném meg, de hátha
(#9049) Bozek : ezért törtem magam, hogy megfogalmazzam értelmesen?!
-
mivamma
senior tag
-
mivamma
senior tag
Zsebből felhívás akinél előfordul és nem akar mintát beállítani, az használja a telefonban lévő touch block alkalmazást!
Alsó sor jobb oldali ikon, majd a felfelé mutató nyíl, és ott van.
-
mivamma
senior tag
válasz
Partyface007 #7326 üzenetére
Én a sony centerben vettem. Bementem, ott bontották ki előttem, megnéztem minden ok, elhoztam. De éppen most vettem egy mosógépet, neten rendeltem, házhoz szállítással. A garancia papír ugye benne van a mosógépben, de akkor sem bonthatták fel a boltban házhoz szállítás előtt (hogy lepecsételjék), tehát kihozták, én kibontottam, és kivettem a garanciapapírt belőle majd ezek után lehet lepecsételtetni a garanciapapírt.
-
mivamma
senior tag
-
mivamma
senior tag
válasz
Marseille199 #6995 üzenetére
Akkor oda kell menni!
az szép, mert 4 napja kaptam azt az e-mailt a Sonytól!
Akkor hívd fel a Sony centert, hogy most mi a pics@ van.
-
mivamma
senior tag
válasz
Marseille199 #6991 üzenetére
Szia!
-
mivamma
senior tag
Épp ezt akartam írni én is!
-
mivamma
senior tag
válasz
Partyface007 #6903 üzenetére
Nem akarlak rábeszélni, de én nem gondolkodtam annak idején egy percet sem. Meg kell venni!
ui: azért nem vettem fehéret, mert elég furcsán néz ki szvsz, hogy a kijelző körüli rész az fekete. (de ez lehet, hogy csak engem zavar)
-
mivamma
senior tag
válasz
Partyface007 #6897 üzenetére
Akkor én vagyok a másik véglet
Soha nem teszek egyik telefonomra se fóliát, most sem tettem. Az előlap az szvsz nagyon jól bírja, semmi karc nincs rajta (4 hónapos a telefon), viszont a hátlap az valami kritikán aluli ahogy kinéz
. De mondjuk, csak az első karcig zavart, most már legalább nyugodtan le merem tenni bárhová!
-
mivamma
senior tag
válasz
yorkifamily #6830 üzenetére
Szia!
Xperia P-nél volt ez hiba. Dugd rá a gépre és az valószínűleg megoldja!
Nem biztos, hogy újra kell rakni. Lehet, hogy 10 perc töltés a gépről megoldja. (csak egy tipp, P-nél bejött!)
-
mivamma
senior tag
Szia!
Éppen egy költözés vége felé vagyok, de megkeresem a garanciapapírt és a számlát és megnézem. De addig is írtam a Sony Centernek, hátha ők hamarabb válaszolnak mint ahogy én megtalálom (kicsit sok még a felbontatlan dobozok száma
)
Hát nem gondoltam volna, de gyorsan válaszoltak
:
Tisztelt Érdeklődő !
A készülék 2 év garanciával rendelkezik, probléma esetén a szervizhez kell fordulni:
1045 Budapest, Széchenyi tér 9
Telefon1) 231 0331
Nyitva tartás: 9:00–16:00
Üdvözlettel
Sony Center Westend
+36 1 2387395
SonCity Kft.
www.soncity.hu
sony@soncity.hu
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Notebook hibák
- LEGO klub
- Yettel topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest