-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali! Van egy z1c-m ami egyik pillanatról a másikra kikapcsolt. Azóta semmire sem reagál. Neten olvastam hogy a z1 szériánál előfordul ez a "hirtelen halál" dolog hogy egyik pillanatról a másikra úgy lemerül az akksi hogy utánna nem tudja felvenni a töltést. Már mindent kipróbáltam amit találtam róla a neten (kivéve a mágneses töltést mert nincs olyan töltőm) de nem tudom életre kelteni. Járt már valaki így? Kuka lett a telefon?
-
törölt tag
Az a baj ezzel a vízállóság problémával hogy a sony szarul oldotta meg. Mert amit ígérnek azt biztos tudja a telefon az első ajtócska kinyitásáig. Utánna már a sok ki be csukogatás miatt nem zár jól vagy az ember észre se veszi de odakerül valami porszem vagy hajszál vagy akármi a tömítéshez kapásból be fog ázni. Annyi a baj a sony megoldásával hogy nagyon sok dolog van ami befolyásolja ezt a vízállósági dolgot a kis ajtócskás megoldással. Szerintem..
-
törölt tag
Hali! Van valami hír az új androidról? Megkapta már valamelyik Z?
-
törölt tag
Nem az én érdemem, csak gondoltam megosztom veletek
örülök hogy tudtam segíteni
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #13325 üzenetére
Root és recovery-ből kell flashelni. Amúgy akinek bármi baja volt eddig a telefon hangerejével, hangminőségével annak érdemes feltenni. Nagyon sokat javít minden téren!
-
törölt tag
Akinek nem elég a telefon hangereje az rakja fel [ezt]
nekem bevált -
törölt tag
Hali! Nem tudja valaki hogy nincs még valami okosság az auo panel kontrasztjának módosítására? Nézegettem xda-t de nekem sokminden kínai mert finoman szólva se vagyok angolból valami jó
-
törölt tag
Most néztem és nem lehet hogy azért van annyi beázott compact mert nem lehet 100%-ra becsukni a sim kártyánál levő ajtócskát a papír miatt? Mert én akár mit csinálok az látszik hogy nem lehet teljesen becsukni úgy mint a többit. Vagy csak nálam??
-
törölt tag
Csak itt nem arról van szó hogy baj a két különböző kijelző gyártó, hanem hogy csak az egyikre optimalizálták a telefont (jdi). Az auo iszonyat kontrasztos. Néha már zavaróan. Elvesznek a sötétebb részletek. Ezt a Sony szoftveresen tudná javítani de nem teszi. Így meg lutri. Ugyanannyiért vettem a telcsit (auo) mint az akinek jdi paneles és valahogy mégis csak szarabb. Nekem nagyon sok képem van amin a sötétebb árnyalatok dominálnak és ilyenkor igencsak zavaró az auo panel kontrasztja. Oké ha 2 beszállító de akkor optimalizálják mindkettőhöz. Így kicsit olyan érzésem van hogy ugyanannyi pénzért valahol kevesebbet kaptam mint az aki szerencsésen jdi panelest kapott.
-
törölt tag
Szerintetek fognak javítani szoftveresen az auo panelek kontrasztján? Annó sp-nél is javítottak az egyik frissítésben. Annál nagyon fakó volt a kijelző de a frissítés után sokat javult.
-
törölt tag
Ha rootolom a 4.4.4-et akkor meg tudom nèzni a kijelző típusàt? Köszi aki segít
-
törölt tag
Na megjött a telefon! 14w30
első benyomások maximálisan pozitívak
a kijelző össze sem hasonlítható az Sp-vel
-
törölt tag
Szèp, egyik veszprémi telekom boltban sincs compact. Megrendeltem inkàbb a webshopból, kedden hozzák.
-
törölt tag
Hali! Azt hogy lehet megnézni hogy független e? Holnap belépek a z1c tulajdonosok táborába
-
törölt tag
Hali! Holnap vagy holnap után én is beállok a táborba
xperia sp-ről váltok. Telekomnál is kiadták már a legùjabb szoftvert hozzá?
-
-
törölt tag
Hali! Hasznàl valaki olyan tokot a telefonra amiben benne vannak az oldalsó gombok? Szóval olyat ami nem csak ki van vàgva oldalt a gomboknál.
-
törölt tag
Hali! Rendelt valaki mostanában compactot t-mobile webshopból? 2 hét mùlva megrendelem a telcsit. Mennyi esély van hogy 14w11 előttit küldenek? Köszi aki válaszol!
-
törölt tag
válasz
Marseille199 #6522 üzenetére
Mire fel lenne keresetlnen szavad hozzájuk? Saját hibádból nem jó. Erre nem terjed ki a garancia. (biztosításal igen de ott is kell fizetni valamennyi önrészt). Az én telefonom (sp) nagyon sokat kapott már. Mùltkor ültem egy lèpcsőn és kicsùszott a zsebemből magam mellé. A kijelzőn levő üveg kapásból elrepedt keresztben. Ejtheted le te 1méter magasból is és hogy ha ùgy fog talajt max karcos lesz de ejtheted le 10cm-ről is és ha ùgy esik nagyobb baja lesz.
-
törölt tag
Szerintetek augusztusban még lehet venni ilyen telefont a telekomnál? Nekem ùgy tűnik hogy hamar ki akarják pörgetni a szolgáltatók.
-
törölt tag
Hali! Haverom ma vett egy ilyen telefont. Kitkat alatt hogyan lehet megnézni hogy milyen kijelző van benne? Amùgy nagyon zsír telefon!
sajna nekem augusztusig várnom kell még :/ köszi aki válaszol!
-
törölt tag
Hali! Furcsa kéréssel fordulok felétek: valaki nem mérné meg nekem hogy a kijelző hány cm magas és széles? Az oké hogy 4.3-as de ez jobb támpont lenne nekem. Előre is köszönöm!
-
törölt tag
Hali! Tud valaki olyan helyet ahol árulják ezt a telcsit részletre? Sajna a szolgáltatóm nem engedi hogy 2-3 hónappal a 21 hónap lejárta előtt már tudjak ùjra kedvezményesen telefont venni az előfizetésemhez. :/
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2523 üzenetére
És pl ha írok nekik emailt akkor oda leírhatom hogy szeretnék a hűségidő lejárta elött telefont váltani? Amugy köszi!
-
törölt tag
Sziasztok! Ha minden jól megy augusztusban szeretném lecserélni az SP-met egy ilyen telefonra. Annyi kérdésem lenne hogy milyen kijelzője van? Valahol azt írják hogy Trilumin, valahol azt hogy Ips, meg olyat is olvastam hogy sima tft. Utóbbit nagy hülyeségnek tartom amugy.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest