Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
Sziasztok, valami olcsó tokot tudtok valahol itthon? S hogy tudom rákötni a tv-re mivel a tabon nincs hdmi nyilás, valami átalakító létezik? Köszi!
-
vasgyuszi
csendes tag
válasz
Peddy789 #295 üzenetére
váááá, másnak is feltunt?
A minap odinoztam 4.0.3-ról 4.1.1-re és talán flottabb lett a rendszer, de szebb nem, az biztos. A menu egyértelmuen visszalépés.
Továbbá most már nem találom azt a menüpontot, ahol a minden kontóra érvényesen egy pipával beállíthattam, hogy frissítse/szinkronizálja folyamatosan oket. Most valahogy külön kell minden kontónál az adott funktiókat frissítgetni. Vagy csak én néztem be valamit?
Egyelora csak két kontót adtam a géphez, egy Samsungosat meg a Google kontót. Mindketto azonos emailcímen megy. ez jelent problémát?Más: a Samsung féle naptár kiírja, hogy Google naptárt nem tud frissíteni, de mégis akárhonnan viszem be az adatokat, egy ido után szinkronban lesznek. Próbálgattam a Samsung naptárt, a Google naptárat, meg a PC-n keresztül a Google-naptárat. Mindenütt látszódott minden. Egyébként nem lehet valami master naptárat kijelölni, hogy ahhoz szinkronizáljon? Vagy mindig az a slave, ahol éppen vagyok és rányomok az aktualizálás/szinkronizálás gombra?
Megjegyzem új vagyok androidilag, a telefonom egy Samsung Wave, badával, ami, khm....hogyismondjam...
-
Peddy789
őstag
haljátok boltba kihelyezve nézegetem, elvileg legujabb frisítéssel, miért ilyen trágya fehér a beállítások menü, úgyemlékszem régen ilyen tökjó fekete/kék volt, ezt nemlehet valahogy állítani?
-
Peddy789
őstag
tudtok valami nagyon atomkirály szilikon tokot a cuccra? ami teljesen körbeöleli és védi minden oldalról? most rendeltem egyet ebay 1500ft-ért
kiváncsi vagyok milyen lesz
-
Saua
tag
válasz
döncike123 #292 üzenetére
Én gyorsan visszavinném az eladónak.
-
döncike123
csendes tag
van egy tablet pc-m és mikor elintítom akk csak annyit ír ki h android és vagy 5 órát vártam rá és még nem is kapcsolt be. Mit csináljak????
-
vasgyuszi
csendes tag
válasz
Peddy789 #289 üzenetére
Az ócsóbbat megrendeltem, majd kiderül, hogy mennyire igényesen van eldolgozva a géppel érintkezo rész... Olyan tokot akartam, amit állványként is tudok használni viszont a fedlapot kihajtva annak belso, a képernyovel érintkezo fele nem alulra kerül. Ennek, meg a másiknak, amit belinkeltem, nem a belso oldala kerül kivulre, amikor kihajtva le akarom tenni egy felületre. Ez azért alapveto, mert különben az asztalrol felszedett esetleges porral együtt csukom rá a tab kijelzojére a fedlapot, ami gáz.
-
vasgyuszi
csendes tag
válasz
delbarta #201 üzenetére
Sziasztok,
üdv a klubban! Nagynehezen, egy hét után végre megjött az én deszkám is. €249ért, a BASE nevu szolgáltatótól, de maga a ke´szülék szerzodésmentes, független és csak Wifi-s.Ez van rajta: P5110XWALD2 (4.0.3) - Netherlands April 2012 (Official)
Hagyjam így (merthogy a SW-Update cseszik bármit is felajánlani - Keine Update verfügbar),
vagy tegyek rá ezt:
P5110XXBLH4 (4.0.4) - Nordic countries August 2012 (Official)
vagy talán ezt: P5110XXCLK7 (4.1.1) - France November 2012 (Official)A régiókban mindegyik verzióban benne van Németország.
Egyébként mibol lehet észrevenni, hogy a hardveres gyorsítás videólejátszásnál nem muködik? Ez fontos, mert legfoképpen autósmozizásra vettem (gyerek), meg magamnak internetes tartalomfogyasztásra.
Kösöznettel,
vasgyusziU.i.: tokokból ezeket céloztam meg:
[link]Szerintem az elso lesz, mert nem látom a 12 Euró különbséget a második javára.
-
jotzo
csendes tag
Sziasztok,
karácsony óta én is ilyet használok, illetve az egész család, mert egymás kezéből kapkodják ki. A pc-t már csak webszerkesztésre, letöltésre, dvd-írásra használom. Teljesítményével nincs sok gondom, néha azért belassul, sok weboldal teljes megnyitásakor nagyon küszködik.
Tok: e-bay-en vettem bőr hajtogatós tokot (2000ft), kicsit már nyeklik, egy hibája, hogy csukott állapotban nem lehet tölteni.
A kijelző mesés, a hangerő hangszórón és fejhallgatón is lehetne erősebb. Fényerejét kb.egyharmadon-felén használom, teljes fényerőn már kiégetné a szemem.
Két kérdésem lenne:
Használ valaki érintőceruzát hozzá és milyet? Preciz munkához,rajzoláshoz néha kellene.
Gyorsgombokat hogyan lehet egyszerübben átrakni másik oldalra? a huzogatós módszerrel gyakran csak kinlódok, mindig visszaugrik az ikon a kezdőoldalra, 5-6 próbálkozás után sikerül csak átrakni. -
kois21
tag
Mai nap beléptem a klubba. Fóliát hol érdemes venni a tablethez?
-
Peddy789
őstag
egyenlőre rendelek egy ilyet szerintem itthoni használatra
meg veszek majd valami belebujtatós dolgot ha elkell vinni suliba stb
-
Peddy789
őstag
sziasztok, tudna valaki linkelni valami olcsó de jó tokot a tab2 10.1hez? amiben nem gond ha beteszem a táskámba stb? lehetőleg minnél olcsóbbat tehát a bolti 20ezres vackok nemérdekelnek valami amazonos stb kéne
-
antrahx
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérésem lenne hogy, hogyan tudom feltenni a 6.0.2.7 Recovery-t mert csak .img fájlba jön le nem pedig .tar-ba Írnak ODIN.exe-t Írnak Mobile Odin Prot. akkor most hogy is ?Jelenleg a v6.0.1.0 van fent és hát ha már a romot ujjítottam akkor mért pont ez maradjon ki. Amúgy még el nem felejtem egy P5100 típusú tabom van. Ha valaki tud értelmes útmutatás adni azt megköszönném. Az van hogy már elfelejtettem hogyan is kell.Vayg csak le írja hogy a mobile odinnal hogyan is kell mert hiába indítom de nem lát semmit.
Köszi srácok tovább jó mindeneket! -
rasky
senior tag
7 napja van meg a tabom, és a képernyő egyik része sárgás árnyalatú fehér szín esetén. Leginkább akkor látszik, ha állítva használom a tabot...Más nem tapasztalt ilyet? ez lenne a prémium kategória a Samsungnál?!
-
WaDe3
csendes tag
Sziasztok!
Kb. másfél hónapja van meg a tablet és most amikor felrakom töltőre akkor nagyon lassan tölt, és egy piros X van az akumlátor szinten ott a jobb alsó sarokba...Légyszives segítsetek mit tegyek mert nagyon bosszant.
De lehet hogy csak a töltőjével van baj...nektek is volt már ilyen problémátok? -
delbarta
senior tag
válasz
Daneee14 #272 üzenetére
Ha az 5110-esre gondolsz, akkor egy kis kereséssel találhatsz olcsóbbat is. Ha az 5100-ra, akkor jó az ár. 2 év gyári garisat érdemes venni.
Amiket írtál arra nagyon megfelel ez, a tab1-el a gond, hogy már nem nagyon lesz hozzá frissítés. Nem hasonlítható össze a B kategóriás tabletekkel amiknek esetleg papíron jobbak a specifikációi, de felhasználói élményben ég és föld a kettő.
Enyémen egyébként tökéletesen megy pl. az Asphalt7, NFS Most Wanted, Modern Combat 4, Dead Trigger, ShadowGun, Rayman Jungle Run 2, Monster Pinball HD, összes Angry Birds, hogy csak néhányat említsek.
Nem hiszem, hogy megbánod, ha ezt veszed. Nekem voltak előtte ilyen B kategóriás csodák, így használat közben tapasztaltam a különbségeket.
Akku időről annyit, hogy folyamatos filmlejátszással 9 órán keresztül ment nálam. Itt írtam róla régebben.
-
Daneee14
tag
Engem is meglepett, de akkor így csak olyan helyen veszem ahol megnézhetem vásárlás előtt.
Amúgy szerintetek megéri az árát (100-ért tudnék hozzájutni) ? Kell valami miatt kompromisszumot kötni? Legfőképp tanuláshoz pdf, ppt, egyetemen böngészés, email olvasásra és hetente utazásoknál film nézésre használnám.
Megbízható készüléket szeretnék, a kínai és olcsóbb tabletekben nem bízok annyira. Van más ami ezt a szintet tudja de olcsóbb vagy jobb vétel?
A tab 1-et érdemesebb megvenni vagy az már eléggé kifutott példány?
Nekem főleg az akku idő meg az számít hogy ne akadjon. Nem akarom a legújabb játékokra használni, gondolom ahhoz a processzora nem elég, de gördülés mentesen csak megy rajta egy angry birds és egy nagyobb pdf-nél se akad meg. Haverom mutatta az ainol novoját de lapozgatásnál a dual core 1,5ghz akadt... Ezt el szeretném kerülni...
Köszi a válaszokat. -
Daneee14
tag
Sziasztok!
Már 2 tesztben is megemlítették, így megkérdezném hogy akinek van találkozott már ezzel az illesztési hibával? Van ennek valami következménye azon kívül hogy 100e-ért már nem így kéne kinéznie?http://galeria.mobilport.hu/files/672/053/000/53672/53672_420484_784x523.jpg
http://itarena.hu/wp-content/uploads/2012/06/IMG_0373.jpg
-
ripo05
tag
Több kérdésem is lenne a p5100 kapcsolatban.
1. OpenVPN müködik-e rajta? (Kell-e esetleg rootolni?)
2. Már előjött a kvázi ebooként való használata. Van itt valaki aki használta huzamosabban a P5100-t illetve Kindle-t (esetleg Paperwhite-ot)? A Samsungnak 149 a PPI-je, a Paperwhite-nak 213. Azért ez jelentős különbség. Elég fontos lenne az olvasási funkció. (22-es IPS LCD-n nem nagyon bírtam sokáig olvasni - pedig a fényerő 50% alatt volt.)
3. Ugye a wifi protokollokat mind ismeri? (WPA2)
4. Ha kikapcsolom a kijelzőt, akkor az sleep módot jelent, vagy ilyenkor pl. nem esik le a netről, csak jóval kevesebbet fogyaszt?
5. Ubuntu-t rá lehet varázsolni valahogy? (Vagy akár milyen más linuxot?)
Még soha nem volt Androidos eszközöm, ezért lehet 1-2 kérdés másoknak triviális.
-
Bashir
csendes tag
Üdv!
Kicsit off kérdés, de mégis ide tartozik. Tab2-t szeretnék Samsung tv-re kirakni, hogy ezáltal ott tudjak netezni, skype-olni, e-mailezni stb. A kérdésem, hogy a két masina összekapcsolható kábelek nélkül, felismerik valahogy egymást, vagy reménytelen? (tab2 wifi) E pár sorból is látszik, elég járatlan vagyok a témában.
Köszönöm.
-
vasgyuszi
csendes tag
válasz
szilacus #257 üzenetére
Köszi a választ! Titkon én is erre számítok. Mivel nem létszükséglet ez a Tab (majd az lesz, ha elkezdem használni...) nem lesz meg az az elony, hogy a megvételtol számítva annyira elkezdem használni, hogy egy esetleges közelgo árcsökkenést behozzon az idoközbeni használati érték. De ha úgysem meg nagyon 250 alá, akkor olymindegy.
-
vasgyuszi
csendes tag
Sziasztok!
Van valami infó arról, hogy mikor jelenik meg a Tab2 (P5100/P5110) utódja? Talán a tavasz folyamán?
Most 250 Euróért van WiFi-only, 16 gigás verzió, ami nekem kocsiban gyerekkel filmnézetésre tökéletesen megfelelne, de ha egy-két hónap csuszással ez az ár még lejjebb is mehet, akkor én tudok várni. Szerintetek? -
boszorkány
csendes tag
BUÉK Mindenkinek !
Vettem nejemnek egy tab2 P5110-et, van egy T-mob usb 3G stickem (Huawei E173) laptopon és korábbi tabon simán fel tudtam telepíteni, ezen nem látja az usb-n keresztül
Valaki leírná hogyan lehet telepíteni rá a 3G modemet? a másiknál ment automatikusan
köszönöm segítségeteket ! üdv -
Saua
tag
Sziasztok
Lassanként elkerülhetetlen a rootolás (P5100, android 4.0.3), eddig két módszert találtam. Nem világos, hogy a végeredmény közt mi a különbség, melyik a jobb?
Esetleg van valahol egy magyar nyelvű leírás?
-
Balage180
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy egy ilyen tabbal lehet-e telefonálni mert egy "kedves ismerős" ezzel nyaggat. A neten eltérő leírások vannak erről. Válaszotokat előrre is köszönöm.
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Valaki eltudná mondani nekem, hogy hogyan tudnék egy Telenoros nem rootolt Galaxy Tab 2 10.1-et (4.0.3) frissíteni 4.1.1-re? Vagy akár link is jöhet...
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Decens, felső-középkategóriás táblagép kerekedett ki a megújított Tab széria 10,1 hüvelykes modelljéből.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest