- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sushika #1399 üzenetére
A miracastrol erdeklodok majd a droidosok topikjaban, hogy mikent is lehetne tesztelni, amit tudnia kell pluszban a dlna-hoz kepest hogy elvileg a web bongeszo es a youtube app is oszthato a tv-vel. Sajna nekem nem megy a kiprobalas , mert a tv-m nem rendelkezik wifivel es a tabomon is mar csak mult a 4.22. Nem esett kezre a kozepre helyezett home,back, elozmenyek gomb. Az ertesitesi es bekapcsolo bar meg elment volna , de a kozepre helyezett gombok nem. Angol nyelven ezt talaltam...[link] ha jol emlekszek az ausztral romra , akkor abban nem volt wifi display...
de azert nezz ra.
-
sushika
tag
Tablet UI a cianosra van, a gyarira meg nem lattam. Nekem nem nagyon jon be a CM, inkabb a gyarit reszesitem elonybe, igaz kb 60 csili vili xart le is szedtem, mert csak eszik a ramot a semmiert. A miracastot hol tudom megnezni? Ps:Amugy Neked kulonosen koszonom a sok jo tanacsot itt a forumon, nagyon sokat tanultam beloluk. Elotte egy Concorde Play volt, lehet, hogy erosebb a proci meg stb de oriasi a kulonbseg a gordulekenysegben a samu javara, nem beszelve a forumukrol, ami hagy maga utan nemi kivannivalot. Szoval nem bantam meg, hogy lecsereltem. :-)
-
válasz
sushika #1397 üzenetére
Koszi a sok infot
! Hat a telefon ui miatt nalam sajna nem nyero a 4.22. Ami erdekes hogy tobb nagyobb gyartonal js neztem a 4.22 a tabjukon es eleg sok hasznalja a telefon ui-t. A miracastnak benne kene lennie, a multi user pedig nem csak a samunal hanyagolt. Lehet hogy az xda-n kene korulnezni hatha van egy patch a tablet ui-nak. Koszi megegyszer a sok infot.
-
sushika
tag
válasz
BalanceR #1396 üzenetére
Szia Balance, hivatalos, fennt van pedig. Nincs benne multi user, de tudomasom szerint egyikbe sem tette a samu, elozoleg egy Fexuf nevezetu rom volt a gepen, ausztral rom volt az alap, ott volt lehetoseg ennek a hergesztesere. Daydream van benne , ha a kepernyovedo csili vilire gondolsz, nalam kikapcs mindig. Az ui az phone, de meg lehet szokni hamar, tenyleg gyors. Miracast nem tudom van e, en dnla ill. wifi directet hasznalok rendszeresen. Ezek hianya miatt nem jott be nekem a cianos romok egyike sem. En total torlessel raktam fel, igy veszett minden, de olyan mint a vaj.
Remelem tudtam segiteni. -
Mrdevil
addikt
válasz
this is life #1394 üzenetére
Oke meg is lett a gond koszi, az asztali nezet nincs nekem egy bongeszoben sem bekapcsolva, nem is tudtam mi az, vagy mit csinal. Csak rajottunk, koszi. Benyomtam es egybol jo minden.
-
-
Mrdevil
addikt
válasz
this is life #1390 üzenetére
-
sushika
tag
válasz
this is life #1390 üzenetére
4.2.2, nagyon jo. Total mas mint az ausztral, gordulekeny, gyors.
-
-
válasz
Mrdevil #1387 üzenetére
A beallitasok ikonra kell hosszan ranyomni, majd a felugro menuben szinten hosszan nyomni a felbontasra, ami alapbol automatan van.
nalam igy lehet felbontast allitani. A flashplayerrel nem lehet gond mert az friss van a tabra es frissitheto az adobe arhivumabol, gondok a silverlight,divx streamekkel vannak ha beagyazva jatszanank le...
Sushika
Az angol rom 4.12 vagy 4.22 ? Koszi az infot -
sushika
tag
Sziasztok. meg uj vagyok itt, 1 honapja van meg a tab, nagyon szeretem. Eddig tobb firmware volt rajta kezdve a hollandtol az uj zelandii, beleertve termeszetesen az ausztralt, ami tobb volt, mint egy egyszeru bug.
De ma kijott a UK, tesztelem rendesen, isteni jo. Elotte total ful wipe volt cwm bol ( wipe data / cache partition / dalvik cache, mounts & storage format cache / system / data / preload / sdcard / data & / data /media / sdcard) Aki leszeretne tolteni itt a link http://pc.cd/QAk
-
Mrdevil
addikt
Flash playert megoldottam, de semmi nem valtozott.
-
Mrdevil
addikt
válasz
this is life #1379 üzenetére
Nos, most jutottam a tab kozelebe. Amit adtal linket, annal a videonal nekem nem jelenik meg sehol, hogy hol tudnam atteni hd-re. Erdekes, a video jobb also sarkaban ott a full screen, meg start/play, de ennyi. Lehet valami app nincs telepitve a bongeszohoz, mondjuk azt tudom, hogy a flash playert neha hianyolja, de nem talaltam a tabhoz megfelelot, azt irja a flash player linkre kattintva, hogy nem lehet ehhez a keszulekhez letolteni. Tudom, hogy letezik a tabhoz valo, csak meg nem talaltam meg melyik verzio lenne a jo hozza. De ez eddig max csak annyiban zavart, hogy nemely flash tartalmat nem jelenitette meg. Lehet ez a baja? Hmm...
-
Samsung_King
csendes tag
válasz
this is life #1385 üzenetére
Nem csinaltam semmit hagytam es egy ido utan nem jott fel, de azert kosz
-
válasz
Samsung_King #1384 üzenetére
Bocs a legelso amivel kezdeni erdemes, restart, aztan ha rootolt akkor wipe dalvik,wipe cache, ha ezek nem segitenek akkor factory reset, mint vegso megoldas. Ha nem rootolt akkor csak recovery modban egy cache torles hatha..
-
Samsung_King
csendes tag
válasz
this is life #1383 üzenetére
Koszi, mar kb fel oraja semmi se jott elo ha megint lesz akkor amit mondtal
-
válasz
Samsung_King #1382 üzenetére
Factory reset lesz szerintem, esetleg ujra huzod a romot , eloszor fr nelkul, de ha nem all helyre a dolog akkor sajna fr lesz a vege.
-
Samsung_King
csendes tag
2 percenkent elougrik egy ablak hogy az email leallt nagyon idegesito, mi a teendo?
-
-
Mrdevil
addikt
válasz
this is life #1379 üzenetére
Majd délután kipróbálom, most melóban vagyok, de az megy, hogy átteszem HQ-ra, és full screen. Csak attól nem full felbontásban megy, pl 1080p. Ha nem valami kisebb felbontás, majd mikor megnézem ugyanazt a vidit a youtube app-al, na akkor már full felbontás, látni a különbséget.
-
Mrdevil
addikt
válasz
this is life #1377 üzenetére
Akkor ennyi, max majd ha "jól" meg akarom nézni a vidit, akkor megyek youtube app-ba.
-
-
Mrdevil
addikt
válasz
this is life #1375 üzenetére
A Battery Savernek van egy két számomra hasznos beállítása ami szimpatikus, ilyen pl:
ha kinyomom stand by-ba a gépet, akkor automatikusan lekapcsolja a wi-fit, hogy ne merítse, nem kell manuálisan kikapcsolgatnom, el is szoktam felejteni. Egyenlőre azt látom nem árt, hogy fent van, de majd lehet egyszer lekapom.Más: egyik böngészőm sem nyitja meg a beágyazott videokat egy honlapon teljes felbontásban, hiába van bekapcsolva pl youtube-nál a HQ kapcsoló. ( a dolphin sem )
Ha a youtube app-al nyitom meg, akkor egyből csodásan full felbontású a video, persze amit enged az adott video. Lehet ezzel vajon valamit kezdeni? -
válasz
Mrdevil #1374 üzenetére
Nalam is kb annyi az uzemido, igaz energiatakarekon hasznalom, cpu tempo es fenyero csokkentve a gpu nincs bantva( mind ez gyari beallitasokkal) a tabunknak hasznalattol fuggoen , leginkabb a fenyerore ertendo 9-11 ora korul illik birnia 1 toltessel. Nem bele vauzni akarok de a battery savert szerintem nyugodtan torold rola, eleg a gyari energiatakarekot hasznalni, mellette 1/4,1/3 fenyero , gps,blutyuk kikapcs es lazan tudja barmikor a 9 orat.
-
Mrdevil
addikt
válasz
this is life #1373 üzenetére
Oké, épp most nézegetem, olyan 9.5 órát bír, netezgetéssel, videozással. Feltettem a DU battery savert is, lehet az is segít neki.
-
válasz
Mrdevil #1372 üzenetére
Felrakhatod factory reset nelkul is , ha nem lesz gond a frissites utan akkor hasznald egeszseggel, ha meg gyorsan merulne vagy valami mas rendellenesseget tapasztalsz akkor legfeljebb johet az freset...kb 5 alkalommal frissitettem freset nelkul es semmi gondom nem volt, egyedul a 4.22-rol vissza flaheles alkalmaval resetteltem.
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok! Most frissítettem 4.1.2-re a tabom, az itt leírtak alapján. Minden ok.Csak egy kérdésem lenne, nekem minden programom beállitásom megmaradt.Ez így rendben van?
-
Mrdevil
addikt
Total Commandert használom a gépen, nagyon jó. Az majd engem is érdekelni fog, hogy kell rádugni, felismertetni a PC-vel. Csak nem Wi-Fin keresztül kell másolgatni rá.
-
-
mr.casper
csendes tag
Lassan 1 éve megvan a tab, de most először próbáltam rádugni gépre, és szomorúan tapasztaltam, hogy ugyan a kies felismeri, azonban sem sajátgépben sem total commanderben nem jelenik meg a belső tárhely (sd kártya nincs benne). Van erre valami megoldás, hogy tudjak az androidnál jól megszokott totalcommanderes másolgatással pakolni rá/törölni file-okat?
Windows XP SP3, Total Commander 7.56, Android 4.0.4 a rendszer, hogyha ez számít valamit.
Köszönöm a segítséget! -
válasz
Mrdevil #1363 üzenetére
Szivesen , amiket a link alatt talalsz , azok tiltasaval/torlesevel semmi gond nem lesz. Ami meg eszembe jutott, a gyari file kezelo is torolve lett, helyette a total commander, es eselyes a gmail app kivaltasara a k9 email kliens hasznalata, es sanszos a kies wifi kigyomlalasa is.
-
válasz
this is life #1362 üzenetére
na akkor meg is fogalmaztál benne egy kérdést
)))))
milyen appokat használsz tabon?
(ezeket már tudjuk..
quick pic
Dolphin browser )nekem most a chrome egészen bejön, mivel jobb a dolphin?
-
Mrdevil
addikt
válasz
this is life #1360 üzenetére
Oké köszi. Mondjuk a tab nekem is csak szórakozásra, netezgetésre van. Sim kártyát valszeg soha nem fog látni.
-
válasz
gyuri81 #1361 üzenetére
Nem hasznaltam igaz a google naptarat sem, igy eloszor tiltas de azota torolve lett, probaltam alap droidra lecsupaszitani, aztan ami kell azt letoltom a playbol, pontosabban a nekem jobban megfelelo alternativat, pl gyari bongeszo helyett dolphin es tartaleknak az uc hd, a kepnezegetonek quickpick de eleg hosszu a lista...lehet hogy rossz szokasom, de winen nottem fel es ott is ha lehetett kerultem a gyari cuccokat mert azokkal mindig volt valami nyug. Naptarat a telefonomban hasznalok , a tablet csak szorakozasnak van.
-
válasz
this is life #1360 üzenetére
szinte minden samu cuccot tiltasz? pedig vannak benne jók
pl az S tervező, nem cserélném le semmiért....
-
Mrdevil
addikt
válasz
this is life #1358 üzenetére
Nekem van fent valami Supersu vagy mifene progi, amivel szerintem szoktam rendszergazdai jogokat adni a progiknak, mint pl a Toolbox is kért ilyet. Elvileg mindent tudok törölni is, nem csak tiltani a tab-on. Csak ugyebár nem mindent merek, mert nem tudom mire jó. De azért lehet marad fent valami...... Akkor erre jó a külső progi, az már egy drasztikusabb törlési mód. Egyenlőre úgy érzem jól működik minden, le is kopogom, kopp-kopp.
-
válasz
Mrdevil #1357 üzenetére
A root-tal rendszergazdai jogokat szerez az ember a tabon , es utana kulso programmal pl system tuner a szuksegtelen appokat vegleg torolni lehet, root nelkul csak tiltani lehet az alkalmazaskezelo osszes menupontja alatti program listabol azokat ami nem kell. A tiltasnal fizikailag fent marad a tabon, de inaktiva es elerhetetlenne valik, a torles amolyan vegleges megoldas. Ha frissiteni fogsz a 4.12-re akkor egyenlore eleg a tiltas is, mert a frissites elott nem art egy factory reset/full wipe es utana indulhat a frissites. Lehet reset es wipe nelkul is frissiteni, es csak akkor kell factory reset ha rendellenesen mukodne a tab pl gyorsan merul,melegszik, force closeozik...stb.A frissitestol ne felj konnyen megy mint az agyba kakilas.
-
Mrdevil
addikt
válasz
this is life #1355 üzenetére
Mi az a root, nem elég a Toolbox?
Meg pont ezeket a Samus, google szutykokat akarom én is kiirtani, a Yahoosokat már nagyjából megtaláltam kilőttem. Haladok azért..... Majd ennek a 4.1.1-nek kell a lecserélése a legegyszerűbb módon, lehet felraknám helyette a 4.1.2-t. -
válasz
Mrdevil #1354 üzenetére
Mondjuk a root se art neki, mert az all,in one toolbox valamiert stabilabban, valosan tilt. Pl igy a youtube appom is ki lett love indulasra. Igaz en ami nem kell es a programok kozul tiltva volt, mara mar torolve lett a tabomrol ( a sok samus,google szutyok), gyari kepnezegeto tiltva helyette quickpick,a samu zenelejatszoja maradt a google fele torolve de hosszu a sor...
-
Mrdevil
addikt
Majd egyszer én is gondolkodom, hogy bemásolok ide egy képet a TABomról, hogy mik futnak most, és hogy miket lenne érdemes letiltani. Mert fogalmam sincs, sok mindent letiltottam már az All in One toolbox-ban, de még úgy érzem sok mindent le lehetne.
-
lukeska
csendes tag
Kösz szépen this is life.
1. a wifvel
2. alkalmazások letiltásával kapcsolatban.
Ja és a dolphin browsert is te ájánlottad azt hiszem. A legjobb böngésző. -
keszo
őstag
Sziasztok!
A neten kalandozva, nem találkozott valaki véletlenül ehez a tabhoz való billentyűzetes tokkal?
Nem a gagyi bőrtokra gondolok, hanem valami igényesre. -
Tacsilaci
tag
Sziasztok! A gyári háttér képek hol találhatók? Esetleg azt tudjátok hogy mekkora a felbontásuk?
-
ha3fis
tag
-
-
Mrdevil
addikt
Tényleg srácok, kinek mennyi idő alatt tölti fel a gépet, mondjuk 10%-ról fullra, teljesen kikapcsolt állapotban?
-
-
keszo
őstag
válasz
gyuri81 #1341 üzenetére
Ha már a tokokról van szó ezt a típust használja valaki? vagy legalábbis valami hasonlót
Tapasztalat? ha esetleg valakinek van ilyen tokja és elcserélné jelentkezzen
Nekem ilyen van csak barnában -
válasz
Mrdevil #1339 üzenetére
Hát komolyan nem tudom milyen tokot vegyek hozzá!
Picit félek az olyan tokoktól ahol bele kell pattintani a 4 sarkát, nehogy valami sérülést okozzon!
Amugy jó ez a 360 fokban forgó tok is , láttam tegnap az extrem digitalban! Ennek a forgo közepe nem ér hozzá a tablet hátuljához?
-
-
válasz
lukeska #1334 üzenetére
Az alkalmazasokat root nelkul az alkalmazaskezelo/osszes menupont alatt, egyesevel lehet tiltani oket ...persze nem mindegyiket de a samu szemeteinek jo reszet igen.
Gyuri81
Tok ugyben : nekem ilywn van[link] de gyari utangyartott muanyag tok is franko, es tobb vedelmet is biztosit.[link] ezekre is nezz ra.Folia nem kell mert elvileg gg az uveg rajta. Ha meg furgebbnek szeretned a fejlesztoi beallitasok kozt kapcsold be a 2d kenyszeriteset, illetve tiltani a felesleges appokat...Mrdevil
A 4.12 egy fokkal meg furgebb mint a 4.11 mar fel eve igy hasznalom, a 4.22 felejtos. -
Beléptem a klubba :-) éljenek a Glamour napok ! :-D
Milyen fóliát ajánlanátok a gépre?
Milyen tokot érdemes hasznalni?
Frissitettem a 4.1.2-re de valami hihetetlen milyen jo lett! Nagyon smooth :-)
-
lukeska
csendes tag
A különböző alkalmazásokat hogyan és hol lehet letiltani?
-
-
Mrdevil
addikt
válasz
this is life #1324 üzenetére
Haliho.
Leszedtem ezt a Real Racing3-at, el is indul szépen, csak furák a kocsikon a texturák, mintha LOW grafikán lenne az egész játék. Szedtem hozzá marketről RR3 grafika progit, ott be is állítottam a magasabb grafikát, de akkor meg tönkre vágja a játékot, szedhettem le újra. Mi lehet vele, vagy ennyit bír a tab grafikában? Nem hiszem, mert az a zombis lövölde meg nagyon szépen fest rajta. -
Samsung_King
csendes tag
válasz
this is life #1326 üzenetére
Már nem téma...
vissza tettem a 4.2.2 azzal elindul,akkor marad ezköszi azért a gyors segítséget
azért egy kicsit beparáztam
-
ha valaki eladná a tablet-jét reális áron, kérem keressen meg.
-
Samsung_King
csendes tag
válasz
this is life #1326 üzenetére
csak pörög az a samsung jel 30 perce nyomom hosszan fekete lesz utána már megint kezdi
-
válasz
Samsung_King #1325 üzenetére
Ugyan ugy, wipe , factory reset a downgrade elott , majd odinnal downgradelni, pda reszbe betallozod a romot, pipa csak a time reset elott legyen , ha vegez akkor tabot le majd 10mp-re lenyomni a power gombot,utana ujra indul. A recovery sertetlen maradt rajta abba be tudsz lepni, illetve az odin mod is elindithato a tabon?
-
Samsung_King
csendes tag
válasz
this is life #1324 üzenetére
ugyan úgy kell visszatenni a régebbi romot mint azújabbat mert vissza tettem 4.2.2 ről 4.1.2 re és nem kapcsol be tab tudnál segíteni?
-
Mrdevil
addikt
válasz
this is life #1322 üzenetére
Ami a beallitosok/akku resznel van felul, az milyen ido amit ir, nekem most pl 46% 18 ora akku hasznalat. Gyakorlatilag annyit bir meg az akku? Real racing ugyben minden viragboltban korulneztem, nem csak a play-en, de meg probalkozok, nem adom fel.
Egyebkent van valami jo kis akku progi, ami kiirja pl az akku allapotat? ( vagy nem is kell ) Allitolag ez a battery doktor nem valami pontos, le se szedtem. Neztem ezt az all in one toolboxot, tenyleg jo kis osszetett progi, nem latok benne semmi felesleges appot, sem regi app maradvanyt. Cache tisztitast kell benne nyomni, hogy/mit kell benne pucolni?
Köszi. -
válasz
Mrdevil #1321 üzenetére
A kijelzo etvagya annyi, sot mivel en joreszt youtube, filmek , es netre hasznalom ez az arany meg nagyobb a kijelzo javara. A real reacing3 alternativ forrasa azt jelenti hogy ne a playbol szedd le, futni fog rajta gond nelkul
. Ha nem hasznalsz widgetet tul sokat akkor az is kimeli a fogyasztast. Energiatakarekon kb 25%plusz ido is osszejohet. A fenyero nalam kb 1/3. Igy jon ki a kb 8.5-10 ora hasznalat. Igaz a tabomon ki van gyomlalva a felesleges appoktol pl samu szutykai,yahoo es tsi...stb.
-
Mrdevil
addikt
válasz
this is life #1320 üzenetére
Az a baj mar elegge belaktam.
A cpu energiatakarekossagot be szoktatok kapcsolni? Nekem eddig nem volt, meg a beallitasoknal az akku resznel a kijelzo 52 szazalekot eszik, ez normalis? Live wp-t leszedtem, sima kep van bennt, a fenyero le van huzva. A real racing3-at nem engedi telepiteni, azt mondja nem alkalmas a rendszerem ra. -
válasz
Mrdevil #1319 üzenetére
Az az 50% merules sok egy ejszaka, lehet kene nyomni egy factory resetet , eleresi utja hangero le lenyomva es ugy bekapcsolni majd a wipe data,media partitionra factory resetre nyomni egyet, ez vissza allitja a tab szoftveret alapra. Ezutn kezd belakni, mondjuk nem art ha a hely meghatarozast (gps, wifi alaput) tiltod , egyetembe a facebook appal mert ezek tudjak szivni az akksit, amugy egy ejszaka kb 3-6% merules elfogadott. Launchernek hasznald a gyari helyett a nova-t , sokkal testre szabhatobb es kissebb az eroforras igenye is, a fejlesztoi beallitasokat engedelyezd, es kapcsold be a 2d kenyszeriteset...porgos lesz tole a tab. A chrome,firefox androidon eleg lassu a gyari se rossz de van olyan szolgaltatsa a dolphinnak amit hasznalok (lastpass) nalam ez a fo ok.
Ui mielott factory reset lenne inditsd ujra es nezd meg hogy akkor is merul e tetlwnseg kozben, ha igen akkor egy app okozza, es ilyenkor a legtisztabb a visszaallitas.
-
Mrdevil
addikt
válasz
this is life #1318 üzenetére
Koszi, hasznos infok. Jo kis gep ez tetszik, nyomkodom folyamatosan. A bongeszo erdekes dolog, mondom ugyebar pc-n chrome-ot hasznalok jo lesz ide is, de nem, itt a chrome lassu. Ami benne volt eredetileg, nem tudom melyik ez, egy foldgomb az ikonja, ez teljesen jo, de ra nezek azokra is amit irtal. Este mondom hagyom keszenletiben, nem kapcsolgatom ki, reggelre 80-rol lemerult 30-ra. Uppsz.... Bar igaz a wifit nem kapcsoltam ki neki, jott is mail, lehet ez meritette, vagy nem is tudom. Vagy ilyenkor is zabal a live wallpaper. Meg majd kelleni fog nekem hozza egy olyan cucc, amivel ra tudok dugni egy pendrive-ot, tudtommal letezik ilyen, nevet nem tudom.
-
válasz
Mrdevil #1317 üzenetére
Virusirto nem kell, csak feleslegesen eszi az eroforrasokat, nekem az usb hosszabito nem valt be, nem tolt ha megtoldom, de lehez hogy csak valami labkiosztas hiba miatt lehet, live wallpaper tenyleg csak energia temeto, jol mutat de eszi az akksit. Annyira amugy ne aggodj az aramellatasmiatt, egy toltessel kb 10 orat megy. Jatekok pl real racing3 alternativ forrasbol,dead triger,fifa 2014 , esa nagy kedvencem angry birds sw2, bongeszonek uc browser hd,dolphin, kepnezegetonek quickpick,media lejatszonak mx player, es a hozza valo neon codec pack, file kezelonek total commander,rendszer takaritonak az all in one toolbox.
-
Mrdevil
addikt
Sziasztok!
Most vettem én is egy ilyen jó kis tabot használtan. Első androidos készülékem, most ismerkedünk egymással. ( asszem 4.1.1 van rajta ) Vírusirtóval érdemes/kell foglalkozni? Feltettem most a marketről az ingyenes AVG-t, teljesen jól működik, bár nem tudom kell e, azért használ egy kis memot. Másik dolog, picit lassan tölti a gépet hálózatról, ez normális?
Játékokat nézegetem rá, mit érdemes rajta megnézni? Elsősorban a "szép" grafikás cuccok érdekelnének.
Leszedtem a Prince Of Persia-t, meg valami gyorsulási versenyes cuccot, azok szépek. Dead Space, Mass Effect, vagy mik szépek még?
Live Wallpaperek jópofák, de ahogy nézem akksi, és memo ügyben ezek is zabálnak, bár nem vészes.
Most kapcsolódok be ebbe a világba, mire érdemes figyelni?
A gépet kizárólag itthoni használatra vettem, hurcolva soha nem lesz, ágyban fekvős/netezős masinát akarok belőle. Picit rövid nekem a gyári töltő/adat kábele, lehet hosszabítani egy sima USB hosszabbítóval?Köszönöm.
-
válasz
gyuri81 #1315 üzenetére
Eloszor is a kulsejere, ha az kopottas akkor nem nagyon vigyazhatott ra a tulaj, latsz e rajta bontasra utalo nyomot,nem lenne rossz egy akksi allapot jlzo progi se ra, hogy hany %-os az akksi, meg van e a hazai garancia papirja,megnezni gyari rom leledzik e a keszuleken, de tesztelheted ha van ra modod a wifit,gps, touch panelt ,bluetyukot is. S talan egy stressz teszt programot se lenne rossz lefuttatni ,hogy kideruljon a hw mennyire van egybe(cpu,memoria,gpu). Mas otletem nincs, bar hogy oszinte legyek ha kivulrol egyben van, es allja a sarat a stressz teszt proginal akkor nagy gond nem lehet... amit erdemes megnezni ha a p5100 venned hogy felcsatlakozik e a mobil halozatra.
-
válasz
this is life #1312 üzenetére
Köszi szépen a választ! Nem játéka venném!
Most kinéztem egy ilyen gépet valószínű kedden megnézem. Mire kell ügyelni a vásárlás során. (Media markt-ból származik)
-
válasz
BalanceR #1313 üzenetére
Nalam is a fo oka gui volt, a forgatassal nem volt gond, de en alapbol 0.5 re levettem minden animaciot a fejlesztoi beallitasok kozt, nova launcher van rajta es az volt a 4.22 alatt is. A dolphin nalam instabil volt, flash kilepett befagyot, az angry birds sw2 fc es tsa-i. A multi user-t pedig hogy kihagytak tehetnek egy szivesseget, pont az lett volna a lenyeg hogy legyen rajta... Ha elkeszitik jovore a romfozok a tik-takot arra talan beprobalok, de addig hasznalom az altalam finomitott stock rendszert.
-
BalanceR
addikt
válasz
this is life #1312 üzenetére
Nálam is a GUI tette be a kaput, nameg a forgatás akadozott, és az appváltó csigalassú volt... (FC nekem nem volt)
Ráadásul a 4.2.2 újdonságai nem voltak benne, szerintem csak azért adta ki azt a romot, hogy elmondhassa, hogy van 4.2.2 is Tab 2re... -
válasz
gyuri81 #1303 üzenetére
Szerintem jo valasztas, ebben az arban ennyire megbizhato tabletet 10 collal nem kapni, a jb amit ra lehet tenni boven eleg , es a hw-rel sincs gond, persze ha hardcore gamer vagy ne ezt vedd, de ha csak netezes, zenehallgatas, filmek nezese, doksik olvasasa es a hosszu uzemido (10 ora) lenyeges akkor jo valasztas a p51xx. Hdmi nincs rajta es nem is okosithato ra, ezt be kell nyelni.
BalanceR
Szivesen, remelem nem tevedek es a nordick a skandinav rom akar lenni, mert az a magyar nyelvu es lokalizacioju tabok romja. Eleg sokaig birtad 4.22-on, nalam 24 orat sem elt meg, az a telefon gui kiverte nalam a biztositekot, na meg egy ket fc is volt igy aztan hamar kuka lett neki. -
BalanceR
addikt
válasz
this is life #1310 üzenetére
Már mind1, feldobtam a T-s németet (augusztusi) Azért köszi, hogy utánanéztél!
Volt egy kis para, mert , bár nyomtam elötte factory-t, bootloop lett belőle, úgyhogy telepítés után nem állt fel a rendszer...Nyomhattam a gyári recoveryből még egy factory-t, hogy elinduljon, most jó....
Szerencsére nincs annyira tele bloatware-appal, és a bootanim is a gyári Samsungos, csak a zene alatta T-s, amit majd talán root alatt törlök.... -
-
BalanceR
addikt
válasz
this is life #1308 üzenetére
Leszedtem a Német T-set...
Nem amiatt nem szeretem, mert félnék, hogy függő lesz, hanem a gusztustalan magenta bootanim, T-s boothang (ami kikapcsolhatatlan) és az egyéb T-s cuccok miatt.
De mindegy, ha nincs más, kénytelen leszek felrakni..
Találtam még viszonylag friss Izraelit, amiben van magyar nyelv (meglepő módon) viszont a CSC , meg a modem valószínűleg nem lenne jó.
Nameg ki akar kóser ROMot... -
válasz
BalanceR #1307 üzenetére
Nyugodtan rakhatsz szolgaltatost ra, attol nem lesz fuggo, a felesleges dolgokat pedig tiltod vagy root es torlod. Ahogy nezem a nemet rom az ucso fuggetlen, megnvan valami nordic country... azoknal frissebb fuggetlen romot nem lelni. De emlekeim szerint a magyar is a nordichoz tartozik.
-
BalanceR
addikt
válasz
this is life #1306 üzenetére
OK, de az a baj, hogy ez a szar az utolsó 10-et mutatja, ami között NINCS európai (illetve van, de az a francia 4.2.2, amit le akarok cserélni) időrendben meg nem lehet keresni...Gondoltam, talán valaki emlékszik, melyik európai (nem szolgáltatós) rom volt az utolsó...
-
Ide klikk--> [link] es ird be p5100, aztan a legutolso europai rom letoltese a kinalatbol...lehet hogy regisztralnod kell az oldalra de megeri.
-
-
BalanceR
addikt
válasz
this is life #1300 üzenetére
P5100hoz esetleg nem tudsz?
Illetve ez mikori? -
Sziasztok!
Jó választás lehet még manapság egy ilyen tablet?
-
válasz
Daneee14 #1301 üzenetére
Leiras a frissiteshez[link] a feletted levo hozzaszolasban ott a rom linkje is. Gari nem ugrik, csak vissza kell tenni a gyari magyart, azt pedig le tudod tolteni a sammmobilerol ott van a magyar gyari 404. Ha gyari rommal frissitestol nem ugrikmamflash szamlalo, az csak akkor ha custom romot teszel fel.class6 kartya untig eleg es emlekeim szerint a 32 gigas tutira megy vele, a 64 gigasok kozul van amelyik megy es van ami nem. Jatekokat csak root utan mentessel (titanium backuppal, vagy valami hasonloval lehet menteni.) De ha odinnal,csak frissitesz nem csinalsz resettet akkor minden marad olyan mint most csak frissul a rendszer. Csak akkor kell factory reset ha valami gond lenne frissites utan pl tul suru fagyasok, force closeok, gyors merules stb. Na ilyenkor kell factory reset. Odinbol a 3.18 vagy a felettit hasznalj.
-
Daneee14
tag
Sziasztok!
A tabomon 4.0.4 van és amint látom a 4.2.2 nem igazán jött be, így a 4.1.2 szeretném feltenni. Ehhez kéne egy nagyon szájba rágós leírás.
A készülék nem rootolt, MM-ban vettem és még garanciás, így az is kérdéses hogy ha frissítem azzal a garancia elszállhat-e illetve követhetek-e el olyan hibát ami után a készülék használhatatlanná válna?
Az eddig rajta lévő programokat le tudom valahogy menteni, játékokban a mentések elszállnak vagy meg lehet tartani őket?
Illetve SD kártyát szeretnék venni bele, abból milyet érdemes és hány GB-osat?
Előre is köszönök mindent segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Decens, felső-középkategóriás táblagép kerekedett ki a megújított Tab széria 10,1 hüvelykes modelljéből.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest