- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- VR topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilacus
tag
Sajnos még most sem tudom összekapcsolni az asztali gépemmel, pedig nyomtam egy factory reset-et.
Így is azt írja ki a gép mint eddig.
Mikor megvettem akkor össze tudtam kötni.
Ha sikerülne már tolnám rá a JB.-t. -
Samsung_King
csendes tag
Ha rádugom a tabot a gépre ezt írja a gép:
Nagyon fel**sz hogy nem ismeri fel
-
ClioRS
őstag
Sziasztok!
Kinek hogyan működik a Viber hívás? 1 hónapja van meg a tab, előtte Voda Smart Tab 10 volt, azzal 6-7 méterről is ugyanolyan jól hallottak, volt, amikor még a suttogást is meghallották hasonló távolságból. Ezzel viszont van, hogy 1 méteren belül már nem hallanak jól, illetve általában mindenki panaszkodik, hogy hallani hall, de elég halkan. Próbáltam jóval közelebb tenni, 20-30 centire, úgy valamivel jobb a dolog, de messze elmarad a másik tabtól. Lehet, hogy ennyivel gyengébb mikrofon van benne?
Gyári T-s rom volt rajta, nemrég cseréltem Ripper ROM V5-re, ugyanez a szitu mindkettő esetében.
-
vecesneni
csendes tag
Ti melyik NTFS csomagot raktátok fel? Kettőt próbáltam: NTFSmount és NTFSsd. Az előbbitől lefagy, az utóbbi nem fér hozzá az SD kártyához, pedig megvolt a rootr és megkapták a superuser jogokat is.
-
szilacus
tag
válasz
Samsung_King #989 üzenetére
Nálam hasonló a probléma, a KIES sem ismeri fel, és a gépem mint háttér tárolót sem látja, segítsetek, mi lehet a probléma?
Szeretnék egy pár dolgot rámásolni. -
Samsung_King
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #988 üzenetére
Kiessel nem is tudnám frissiteni csak FOTA-val, mert a gépem nem ismeri fel a tabot... már sokat szenvedtem vele hogy felismerje de sehogy se akarja felismerni... + odinnal se tudom
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Samsung_King #987 üzenetére
Gyári már van, csak nem a mi régiónkra. Ha eddig nem adták ki, akkor gondolom már nem is fogják. A célra tökéletesen megfelel a bármelyik európai ROM, mindegyik tartalmaz magyar nyelvet. Most éppen a Francia a legújabb. A Szerb ROM is 4.1.2.
Mi van, ha nem stimmel a régió kód?
Semmi. A KIES frissítés nem lesz támogatott és ezzel ki is merítettem a hátrányokat, már ha ez egyáltalán annak minősül. Szerintem például nem. Odin 3.0.4 vagy újabb verzióval tegyétek fel a ROM-ot, és mivel stock ROM-ot tesztek fel, a Custom Binary Counter nem fog számolni.Üdv, Dec
-
Samsung_King
csendes tag
Mikorra várható GYÁRI JB GT-P5110-re????
-
vecesneni
csendes tag
Sziasztok,
Azt mondjátok, hogy van már 4.1.2-es Jelly Bean rom a p5110-hez, csak nem magyar? Leginkább milyen előnyei vannak ennek a 4.0.4-hez képest?
Amiért nagyon megszerettem ezt a tabot, az a hangfelismerés. Az nem zavar, ha angol lesz a menü de jól fog múködni a hangfelismerés magyar szavakra is, ha nem magyar a ROM?
köszi -
konikan
aktív tag
válasz
lacko1970 #983 üzenetére
Üdv!
[Ebben] a topicban foglalkoznak a te típusoddal.Másik típusoknál azzal orvosolták a problémát, hogy kikapcsolták a szinkronizációt, és utána letörölték a facebook appot, és a beállításokban a contactokat is törölték, majd ezután újra installálták a facet. Valamiért összeütközhettek a contactok egymással.
-
lacko1970
csendes tag
Sziasztok,van egy galaxy tab 8.9- em,olyan problémàm lenne hogy időközönként kiirja hogy(az android.process acore folyamat leàll,)ilyenkor elhalvànyul a kijelző addig amig le nem o.k-zom van hogy pár màsodpercenként megjelenik van hogy percekig semmi.néhàny oldalnak nem nagyon akarja a teljes verziojàt megnyitni..Valamilyen 4.04 verzio van rajta, én már így vettem a tabot hogy ez volt rajta.Tudna valaki segiteni hogy mi a teendő?Előre is köszi.
-
Elvileg a 4.12 [link] ...
-
-
szalai56
senior tag
válasz
this is life #978 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
-
konikan
aktív tag
Rendben, személy szerint arra leszek kíváncsi, hogy mikor lesz elérhető itt is, de nem egy nagy dolog ez a frissítés, a leg idegörlőbb rész, amíg letöltődik a sammobile csigalassú szerveréről a rom.
this is life
Véleményed alapján a Nova vagy a Go Tab launcher a gyorsabb? Személy szerint jelenleg Go-t használok, de ha van egy gyorsabb alternatíva, akkor inkább azt használnám. -
válasz
szalai56 #976 üzenetére
A gyartoi appokat tiltsd pl samu hulyesegei, yahoos es egyebb nelkulozheto felesleges programok, a fejlesztoi beallitasoknal kapcsold be a gpu lekepezes kenyszeritese, launcher csere pl novara, a novan belul a halado beallitasoknal pipa a memoriaban tartas mellett, nalam az osszes animacio tiltva van , az all in one toolboxal pedig a boot utan egybol nem kello appok szinten tiltva az auto startbol, bongeszonek dolphin 10.0.0 beta +dolphin jetpack 3 ,
-
szalai56
senior tag
válasz
this is life #975 üzenetére
Sziasztok
Ezeket a szárnyakat leírnád? 2 hete én is egy 5110-t használok, de még csak tanulom. -
-
polar-x
tag
Sziasztok! Sok gondolkodás után ma végre megszületett a választásom a wayteq 100dci és a samu között! Nyert a SAMSUNG! Majd meglátjuk hogy milyen lesz,de a kijelző már tetszik
-
konikan
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #971 üzenetére
A szoftverrel kapcsolatban ez valóban jobb, és ha telefont veszek egyszer majd az is biztos, hogy Samu lesz, ebben a szervízszolgáltatásban pedig nagyon kellemeset csalódtam.
gu007
Először rootoltam és kapott egy CWM-et, majd egy CM 10-et, de az nem tetszett, a TW felület jobban tetszik, így TriangleAway-el nulláztam a flashcountert majd Odinnal ezt a 4.1-et, így elviekben gyári lett a Recovery, a rootot is legyalulta, és a flashcounter is nullán van. -
Fritz Teufel
addikt
-
konikan
aktív tag
válasz
this is life #520 üzenetére
-
gu007
aktív tag
Nekem is a wayteq volt a másik jelölt. Nem bántam meg,h a samut vettem meg
-
Van flash , a gyari bongeszovel is megy, a custom bongeszokkel nem mindegyikkel... amivel van flash pl maxthon, dolphin 10.xx beta, emlekeim szerint az operaval is megy még. Bar a samu forumon teszed fel a kerdest hogy melyiket is vedd, de szerintem felesleges kerdes a samsung A kategorias brand a wayteq B kategorias. Olyan osszehasonlitani oket mi t pl egy suzuki altot egy toyota corollaval... Nem azt mondom hogy a wayteq rossz , hanem hogy mas kategoria, mas fajsulyu cegek. Amit fentebb irtak osztanam en is , ez a hw ami a samuban van bosegesen eleg, persze ha hardcore gamer vagy akkor a tegra3 al szerelt tabok az ajanlottabbak.
-
konikan
aktív tag
-
konikan
aktív tag
Üdv!
Néhány kérdésedre válaszolok a személyes tapasztalataim alapján:
-Számítógépre rá lehet kötni?
Teljes mértékben.-GPS jól megy rajta?
Igen, ha adottak a feltételek mindent gond nélkül.-Milyen a WIFI a készülékben?
Nem untatlak a technoblablával, megfelelően érzékeli a wifit, és a jelerőséggel sem volt gondom soha, ahogy a sebességgel sem.-Fényerőben,képminőségben jobb a gép a kinai IPS paneles gépektől? pl WayteQ xtab100dci-től
WayteQ a Samsung ellen, ez magában is vicces kérdés, de a táblában lévő panel a Samsung által gyártott panel, ismét nem untatlak a technoblablával , az én véleményem, hogy mind fényerőre, mind betekintési szögre, mind pedig színvilágban egy szép kijelzővel van dolgom.-1GHz-es proci nem kevés? Elég mindenre?
Kétmagos a gép, és mindennapi felhasználásra kiváló, játékra is használható, nálam például a Modern Combat 4 röcögés nélkül ment rajta gyári Rommal.-Gorilla Glass,tehát nem karcolódik semmitől?
Csillió videó van erről például Youtube-on, hogy szőnyegvágóval meg lakáskulccsal próbálják karcolni a Gorilla Glass-t, sikertelenül, erről ennyit.-Autós töltő van hozzá?
Ebay-en van.-Full hd-t lejátszik akadás mentesen?
MxPlayer, hardveres dekódolással, igen szerintem.-Bővíthető micro-sd kártyával?
Igen, van rajta foglalat-Mikor lesz rá Jelly Bean frissítés?
Már van, csak nem a M.O.-i gépekre, de gond nélkül frissíthető arra.-Szervíz mennyire megbízható?
Kiváló, kiváló, és kiváló. Ha beregisztrálod a géped a weboldalukon, nem csak 2 hónap extra garanciát kapsz, hanem helyszíni javítást is igényelhetsz. Nálam pl. kijöttek és egy óra leforgása alatt kijelzőt cseréltek ingyen és bérmentve, úgy hogy nem kellett vinnem a tabot sehová sem, ebben biztos nem lesz gondod.Első körben ennyi, remélem segítettem.
-
polar-x
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem tartani egy Tab 2 gyorstalpalót? Nagyon nagy dilemmában vagyok mert választanom kellene ez meg a WayteQ Xtab100dci között!
Edigitalban:
WayteQ 3G 64900 Ft
Samsung Tab2 .10.1 Wifi only :84900+Ajándék Samsung gyári tok
A legkényesebb a kijelzőre vagyok! Nem tudom melyik a jobb!!?-Tud a készülék filmet lejátszani pendrive-ról?
-Számítógépre rá lehet kötni?
-GPS jól megy rajta?
-Mobilnetet meg lehet oldani valahogy a WIFI ONLY verzióval?
-Milyen a WIFI a készülékben?
-Fényerőben,képminőségben jobb a gép a kinai IPS paneles gépektől? pl WayteQ xtab100dci-től
-1GHz-es proci nem kevés? Elég mindenre?
-Gorilla Glass,tehát nem karcolódik semmitől?
-Autós töltő van hozzá?
Tudom hogy sok kérdés,de tényleg nem tudok dönteni! -
gu007
aktív tag
válasz
this is life #957 üzenetére
külső tápos a vinyó. felismerte csak kiírt valami olyat,h nem támogatott... majd próbálom még másik pendriveval is. rootolni nem hiszem,h fogom így is jó. 4 giga bőven elég.
-
A vinyohoz kulso tap kellett volna mert az usb-n nem megy ki eleg aram,probaltad mas pendrivevel is? Mennie kene ...nalam semmi gond ,egyedul a dvi kamerat nem szereti tap nelkul, mert az is tobbet enne a kelletenel, illetve van egy passziv hubom na az se komazza de ezeken kivul eddig mindent kajolt. Root utan az ntfs is megy , app van hozza a playben, a fat32 hatranya a 4giga korlat a filek mereteben.
-
gu007
aktív tag
válasz
this is life #955 üzenetére
Leformáztam fat32-re. előtte is az volt. de így sem látja. az 1 terrás vinyót lehet olvasta volna ha fat32.
-
-
Elirta Deceptionn, samsung akart volna lenni, a myaudional tenyleg nem kotozkodnek hogy stock vagy custom rom van e rajta es a root se szamit. A samunal a root talan nem szamit, de ha szervizes lesz a tab jobb visszaallitani gyari alapotura, a custom romoknal ugrik a flash counter de az nullazhato. Ha mas romot teszel fel attol nem ugrik amennyiben az gyari rom, pl szerb romot teszel fel vagy barmely neked tetszot, ellenben a custom romoknal ugrik a szamlalo.
-
konikan
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #952 üzenetére
Azóta minden tiszta lett, nincsen több kérdésem, visszaolvasva tanul az ember.
Myaudio? -
Fritz Teufel
addikt
-
konikan
aktív tag
Kérdésem a következő:
- root nélkül is lehet másik romot feltenni?
- Ha igen, és a későbbiekben szervízeltetni kéne [erről] az oldalről vissza is tudom rakni a gyári romot?
- Ha igen, akkor valamiféle flashcountert vagy mit is nulláznom kell? Ahhoz meg rootolni kell. -
gu007
aktív tag
Vettem otg kábelt de így sem akarja a 4gigás pendrivetot. "Nem lehet hozzáférni az eszközhöz" ezt írja
-
konikan
aktív tag
válasz
this is life #948 üzenetére
Ebayen 400 HUF, más boltokban meg 900 HUF
-
-
gu007
aktív tag
válasz
this is life #946 üzenetére
Közben egyszer a kb. tízből sikerült csatlakoztatni. Asszem beszerzek egy otg kábelt.
-
-
gu007
aktív tag
Vettem egy usb csati+ kártya olvasot. Csatlakoztattam bele a pendrivot és semmi. Adapterrel lehet valami vagy a tabon kell valamit állîtani?
-
Samsung_King
csendes tag
válasz
this is life #943 üzenetére
Sehogy se akar működni. :S :@
-
válasz
Samsung_King #942 üzenetére
A kiest ne inditsd el hozza csak legyen fent, radugod a tabot es ekkor kene adrivereknek telepulni, ha sikeres mtp eszkoznek latni fogja.
-
Samsung_King
csendes tag
válasz
this is life #941 üzenetére
Így se látja sajnos...
A kies ezt írja: Csatlakoztasson egy eszközt.
Nem tudom mi lehet.
-
válasz
Samsung_King #940 üzenetére
Az usb hibakereses nincs bekapcsolva a tabon ? Mert ha be van kapcsolva akkor nem szokott talalni. A win7 alol le kene turni a kiest es a samsung driver packjat is , es restart utan ujra telepiteni, lehet hogy a win gárgyulgat...de ezen probalkozast csak akkor ha a hibakereses nincs, vagy nem volt bekapcsolva.
-
Samsung_King
csendes tag
válasz
this is life #939 üzenetére
Sajnos nem, azt irja hogy illesztő program hiányzik... gugliban pedig nem találtam illesztőprogramot.
-
válasz
Samsung_King #938 üzenetére
a samsung driver pack feltelepul a gépedre ?
-
Samsung_King
csendes tag
válasz
this is life #937 üzenetére
Egyből azzal csináltam de nem látja a kies se...
-
válasz
Samsung_King #936 üzenetére
telepitsd a samsung kiest és az felteszi a drivereket..utána látni fogja.
-
Samsung_King
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok egy USB Drivert linkelni GT-P5110-re? Mert nem ismeri fel a gépem a tabot...Amúgy Win7-em van.
-
konikan
aktív tag
válasz
this is life #933 üzenetére
rendben, de előbb helyszíni szervíz lesz, ugyanis ennek is (ez a második darab) pixelhibás a kijelzője.
-
gu007
aktív tag
válasz
this is life #933 üzenetére
2d gyorsítástól megtáltosodott. Köszi!
-
Erdemes feltenned a 4.12-ot barmelyik europai rom jo hozza, mert tartalmaznak magyar nyelvet , bar nekem nem sokaig volt 4.04 en de elhetobbnek erzem a 4.12 ot[link] roothoz leiras , a frissiteshez pedig [link] firmwaret a sammobile oldalon talalsz hozza. Amugy szerintem nem erdemes rootolni korrektul mukodik. A gyartoimappokat tiltsd, meg launcher csere, illetve a 2d felulet hw gyorsitas bekapcsolasa es kb ennyi eleg is neki.
-
konikan
aktív tag
Üdvözletem!
Tulaja vagyok egy P5110-esnek, amin jelenleg a gyári 4.04 fut, eddig semmilyen módosítást nem végeztem rajta, azonban kérdezni szeretnék pár dolgot azoktól, akik valamilyen más romot használnak:-Gyorsaságban valami érzékelhető? nem feltétlenül számokban
-Üzemidőben érzékelhető valami?Illetve visszaolvastam, de ha valami féle itinert (útmutatót) ha kapnék, akár angol nyelven is a roothoz, és a többihez az hatalmas segítség lenne.
Köszönöm.
Egy ZTE Bladem is van amit oda és vissza flasheltem már, de itt kicsit kacifántosabb a dolog ahogy látom.
-
-
gu007
aktív tag
Egyszer majdcsak lesz egy olyan böngésző ami mindent tud egyben
gyári a "https"-t nem nagyon szereti
-
válasz
Fritz Teufel #928 üzenetére
Nekem is a dolphin van de a frissítés óta összeomlik így ment vissza a dolphin béta 9. 42 azóta minden okés
most valamiért a 9. 00 se viszi a flasht.....
-
Fritz Teufel
addikt
Én a Dolphin-t használom böngésző gyanánt. Eddig sajnos instabil volt, de az utolsó frissítés óra nem omlik össze, amikor ezen lapcsalád fórumába belépek. Előtte sajnos minden alkalommal megtette, de úgy látszik sikeres volt a hibaüzenet küldözgetés a fejlesztőknek ;-)
-
gu007
aktív tag
Jól bírja az akkuja.
kipróbáltam a gyári böngészőt. Szerintem felesleges mást használni. Eddig ez a legjobb
-
Amiatt csalokak a benchmark eredmenyek mert csak a nyers erot merik, de ha pl bar gyengebb a hw de az sw jobban van optimalizalva, konfigolva akkor a gyengebb vason jobban mukodik ugyanaz a rendszer mint egy akar 2 szer erosebben lasd kinai tabok, 2 maggal 11000 pont felett az antutu es megis , docogosebb mukodes kevesebb akksi ido. Samsungek meg jo munkat vegeztek a szoftver hardverre reszeleseben
, de ezen a teren az almas cegnel is nagyon ott vannak. Ha ilyen van vagy ilyen lesz a vetel utan erdemes lesz tiltani a gyari appok joreszet, meg a szamodra szuksegtelen alkalmazasokat is, all in one toolboxal,pedig tiltani a betolteskor szuksegtelen appokat.
-
moriak
tag
válasz
this is life #924 üzenetére
Köszönöm. A tesztem során én is rájöttem, hogy a pontok csalókák, szépen együtt van a hardver és a szoftver.
-
bár nekem wifis van de gyári romos, kellemesen el vagyok vele, de van rá cm rom és egyéb okosságok is ha erre van igényed. De igazából semmi szükség rá , a gyári is stabil eg gyors. A tesztek pontjai meg nem mérvadóak mert bár nem kap sokat, de mégis fürgén teszi a dolgát. A jb-t érdemes rávenni odinnal.
-
moriak
tag
Az elég komolyan hangzik! Fórum "inaktivitásából" kiindulva megbízható gépnek tűnik. :-) Mindenképp 3G-s verziót szeretnék és ahogy láttam 100k alatt meg is tudom venni. Egyedül a benchmark adhatna egy kis okot fejtörésre, de kipróbáltam és engem meggyőzött. Persze nem egy Nexus, de még is a keretek között tudok maradni. Supporttal, hogy áll a készülék? JB van már rá? Főzött ROM-ot érdemes rárakni vagy a gyári is stabil? Köszönöm!
-
-
moriak
tag
A készülék akkumulátor idejéről tudtok valami hasznosat mondani? Köszönöm!
-
gu007
aktív tag
válasz
this is life #918 üzenetére
köszi! kipróbálom
-
-
gu007
aktív tag
Megérkezett a gép. Egész jó. Csak a böngésző nem tökéletes. Maxthont használok de mindent új fülön nyit meg. Meg még szokni kell.
-
mycso
veterán
válasz
BalanceR #915 üzenetére
Mint írtam és leírom még egyszer, nálam működik.
Simán OTG-re rakva meg sem moccantja a winyót, viszont az említett programmal felmountolja és elérem/mozgathatom/böngészhetem/megnyithatom a tartalmát, tehát teljes egészében használhatom.EZZEL a winyóval néztem (persze nem feltétlenül fog mindennel működni, majd még este egy szintén 500-as 2.5-ös Adata winyóval is meglesem.)
-
BalanceR
addikt
Ez csak egy helper, de ha van egy terrás külső vinyód, nem sokat ér, a tablet az életben nem pörgeti fel...
A host funkciónál max 500MAh-t képes kiadni a tab, ha nincs adatcom (pl, ha valamilyen usbs eszközt csak töltesz róla), viszont ha adat is mozog akkor ez leesik kb 300MAhra, ami egy nagyobb 2.5ös vinyónál kevés, 1.8ast, vagy egytányéros 2.5öst még talán meghajt, de nagyobb vinyót csak külső táppal.. -
-
buci30
addikt
válasz
this is life #911 üzenetére
Okés! Köszi!!!
-
-
-
ambrusg
csendes tag
válasz
this is life #907 üzenetére
FAT32 gondolom meg mindig feltetel. Tehat egy ntfs kulso hdd-t mar nem fog kezelni?
-
gu007
aktív tag
válasz
this is life #907 üzenetére
köszi! pendriv mérete mind1? Vagy itt is 32gb a max?
-
-
gu007
aktív tag
Sziasztok! rendeltem én is egy ilyen masinát
Pendrájvot vagy külső vinyót tudok majd csatlakoztatni hozzá?
-
-
buci30
addikt
válasz
this is life #903 üzenetére
-
A dolphin browser kell es melle a dolphin jetpack, aztan a dolphin beallitasainal engedelyezd a jetpackat, ha nem mukodne jol akkor az alkalmazas kezeloben a jetpack adatait torold ...ha instabil lenne akkor itt a dolphin [dolphin 9.00] ez beton stabil... amugy erdemes kikacsolni az attunesi effekteket, engedelyezni a 2d gyorsitast, ha engedi a launchered akkor annak is engedelyezni a memoriaban tartasat, a nova launcher engedi.....
-
benzo123
csendes tag
Resetelni kellett... Azóta természetesen jó. Viszont kösz a böngésző tippet, le is cseréltem a krómot
-
buci30
addikt
válasz
this is life #898 üzenetére
Rendbe köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kés topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged