- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
delbarta
senior tag
válasz
janopali12 #99 üzenetére
Kösz. Közben már megvettem. Eddig nagyon tetszik. Most jön majd a root, a belakás, meg egyéb mókolások. Én ezt a tokok néztem ki: [Link] Ebben el is lehet forgatni a tabot, nem kell kivennem belőle, ha állítva akarom használni.
Ha valakinek kérdése lenne, mert ilyet akar venni, vagy ki akar próbáltatni valamit, szóljon nyugodtan, ha tudok segítek.
-
janopali12
csendes tag
Szia nagyon jo ez a tab jo az akuidő szinte verhetetlen a töbihez képest és ami lényeg lehet roomolni rendesen sok rom procihuzás én 1390 MHz használom cm 9 el hasit minden sokkal jobb mint a gyári rommal a sima tab 10.1 tok jo hozá egyedül a sd nek nincs nyilás töbi oké nem olcsó az biztos de nem is gy agyi és ezt nem cserélgeti az ember játékok is simán mennek Nova stb.
-
delbarta
senior tag
Sziasztok. Tervezem egy P5110 vásárlását. Érdekelnének tapasztalatok akkuidővel, használattal, pozitívumokkal, problémákkal kapcsolatban. Előre is köszönöm.
-
mrpet
tag
-
mycso
veterán
válasz
andrisbandi #90 üzenetére
Ismerem azt is, kopp ugyan az, mint a p1000, csak GPU-ban van egy minimális eltérés, meg bluetooth szabványban. De mind1 is, mert ez itt már off.
-
andrisbandi
őstag
Amit mondasz az biztos igaz, elhiszem. A tesztek is igazolják.
- Sajnos amiről én beszélek, hogy ratyi volt az egy másik tipus. Egy "olcsósított" változata volt az általad említettnek.
"Samsung Galaxy Tab GT-P1010 7" 16GB Wifi" kódnéven futott ez a rettenet. Nem csak az Android 2.2 akadozott állandóan, maga a vas is gyenge volt. Pedig 90 ropiba került. 4 hónaposan vateráztam el 50 pénzért, úgy hogy kitartottam. 30.000 forint körüli összegeket ajánlottak érte... szerencsére jött a kari ,és aki megvette leginkább GPS-nek szánta, az a része meg okés volt.De ez a mostani "Samsung Galaxy Tab 2 10.1" nagyon korrekt masina :-)
-
mycso
veterán
válasz
andrisbandi #85 üzenetére
Pedig a p1000 volt a samsung eddigi legjobb táblagépe. (és még ma is megállja a helyét)
Mondjuk most már ottvan a p6200/p6800, ezek méltó utódok. -
csharles
csendes tag
Hol lehet 100-ért hozzájutni?
-
andrisbandi
őstag
.. anno köpködve adtam el a 7" os samu tabomat. Rendkívül nagy csalódás volt, főleg az akkori androiddal.
- De olyan ajánlatot kaptam (bontatlan, 3G,16 Gb, 100.000ért, 2 év garival), hogy lecsaptam rá.
Ez hardveresen és szoftveresen is minden igényemnek tökéletesen megfelel. A két nap alatt nagyon megszerettem.- Aki ilyesmire akar költeni, mindenképp próbálja ki ezt a típust, megéri!
-
gezatata
aktív tag
szeretném megkérdezni hogy ennek a gépnek a kijelzője mekkora élettartammal rendelkezik, csak körül belül érdekel?
-
julius75
aktív tag
Èn is a Telenoros akcióban jutottam hozzá. Viszont van összehasonlítási alapom: volt (ma adtam el) egy xtab-100s-em eddig, tehát egy jóval olcsóbb kategória. Nos, nagyon nem egy lapon említendő a két gép. Ez szebb, gyorsabb, kényelmesebben kezelhető, nincs érintési probléma, nem kapcsol ki készenlétből, és még sorolgatnám. Teljesen más, mint ahogyan ez az árán is látszik. Valószínűleg a függetlenért kért 150-et soha nem adnám ki érte, de egy jó előfizetéssel, (akinek szüksége van mobilnetre), teljesen vállalható a kb. 100 ezer. Sokkal inkább, mint a wayteqért 65 guriga. Ja, és nem vagyok samu párti....csak ezt tapasztaltam.
A legfontosabb lemaradt: az xtabhoz hasonlítva, egyáltalán, soha nem akad, nem gondolkodik. Szintén százszor jobb, pontosabb a képernyő érzékenysége is. Ezzel nem azt állítom, hogy semmivel nem lehet "megszorítani", de mondjon valaki egyetlen, bármilyen terméket. Ez sem az. -
ViiiiktorOC
senior tag
Ugyan úgy mint a TAB 2 7.0 ott se volt nagy előrelépés. Inkább 7.0 Plus.
Meg Samsung és nem rakott akkora kijelzőt bele mint az ipad-ba van? -
randras
veterán
válasz
ssppiikkee #79 üzenetére
Egyik sem helyesírási, hanem félregépelési hiba.
From Captain Obvious.
-
ssppiikkee
tag
Jó kis cucc lett ez, biztos hogy a samsung fanoknál kelendő lesz!
3 helyesírási hibát azért találtam
Motorola használja (Xoom 2, Droid 4, Atrix 2), de ezt találtuk a Tohiba AT200-ban is. A grafikus gyorsításért egy PowerVR SGX540-es GPU felel, a RAM mérete 1 gigabájtos, a felhasználói háttértr pedig 8, 16, illetőleg 32 gigabájt lehet, ksizereléstől függően.
-
simonzé
addikt
A tesztben megemlített egyéb készülékek mindegyikét teszteltétek, de egyik sincs belinkelve. Oké, hogy ti vágjátok hogy mit tud egy Archos vagy a vodafone tab, de az átlag egyorrúnak fogalma sincs. Szóval ha már ott a kész tesztek házon belül, akkor linket bitte!
-
Space marine
aktív tag
akku: negyed 7-töl nyüstöljük oldalbordával, állandó wifi, kb másfél óra képernyő kikapcs., de a gép ment, játék, net, letöltés.. 35-40%-os fényerő, jelen pillanatban 10%
most pakolok fel rá 720p-s videót aztán holnap folyamatos lejátszás teszt
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Space marine #75 üzenetére
"kell vennem microSD-t
"
hát az rajtad múlik -
Space marine
aktív tag
jóóó reggelt
tegnap rápakoltam firefox-ot és delfint, inkább a delfin eddigde bízom a firefoxban hogy jobb lesz...
megy a torrent istegnap kb 6óra alatt merült le 45%ról 7%-ra, végig wifi, és kb 50-60%-os fényerő.. sajnos csak egy csúszkát lát az ember, találd ki hány %
jól összerakott darab, a gorilla itt is jó cucc, a C7-nél párszor egekbe emeltem az embert aki kitalálta
weboldal sok flash-el behalás.. sajnos ott akadozik, de legalább megjeleníti..
a mai nap max akku teszt lesz, asszony nyomogatja mint állat, végül is dedikáltan Ö kapta a cuccost
kell vennem microSD-t -
-
kondás
tag
80 körül már elgondolkozna a vételén az ember, ennyiért sokkal inkább ipad2.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Nekem tetszik, ára is viszonylag korrekt a minőséghez képest, számomra minden benne van, ami kell, kivételt képez a hdmi, meg usb, de ezeket is lehet pótolni adapterrel, persze borsos áron, de nem lehetetlen, és ez azért tetszik nekem a Samsungban. ICS, memóriakártya bővíthetősége a plusz, ami szerintem alap, ha most vennék tabletet.
Én nagyon nagyon gondolkodom, az első tabletem megvásárlásán, ami pontosan ez lenne(#67) Space marine: Érdekelne
-
Joci42
tag
Hát szerintem nem a legjobban sikerült tablet... Szerintem maradhatott volna az előd kamerája, a 2 hangszórót fölülre tettem volna és 1-2 usb-t és hdmi csatlakozó is lehetne a gépen, de egyébként a kezelő felület elég jól néz ki...
-
Space marine
aktív tag
-
Quaresma
aktív tag
válasz
Space marine #67 üzenetére
majd írj ide a topikba, hogy mi a véleményed róla, mert erősen elgondolkodtatott ,hogy lecseréljem egy ilyenre a vodafone smart tab7-es gépem
-
AS
félisten
AMugy tényleg nem érdekel kamera tabletben de... GSM arénás tesztben még AF-s votl kamera és elég jó képet lőtt:
LINK10.1" 16M-color PLS TFT capacitive touchscreen of WXGA resolution (1280 x 800 pixels)
TI OMAP 4430 chipset: Dual-core 1.0GHz ARM Cortex-A9 processor; 1GB of RAM; PowerVR SGX540 GPU
Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich with TouchWiz UX UI
Quad-band GPRS/EDGE and quad-band 3G with HSPA connectivity (HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps)
Voice calls
16/32 GB of built-in memory
3.2 MP autofocus camera, 2048x1536 pixels, geotagging
2.0 MP front-facing camera; native video calls
720p HD video recording @ 30 fps with stereo audio recording
Stereo speakers
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n Wi-Fi Direct, dual-band, Wi-Fi hotspot
Stereo Bluetooth v3.0
HDMI TV-out (adapter required), USB host (adapter required)
microSD card slot
Standard 3.5 mm audio jack
Adobe Flash 11 support
GPS with A-GPS support; digital compass
1080p DivX/XviD/MKV video support with subtitles
Accelerometer and proximity sensor; three-axis Gyroscope sensor
Polaris office document editor preinstalled
7000 mAh Li-Po battery -
Space marine
aktív tag
úgy néz ki, hogy délután át is tudom venni a cuccost.. majd próbálok valamit írni róla.. a kamera biztos kimarad..
-
defymoto
senior tag
3,2 Megapixeles fő kamera..... Inkább Motorola Xoom, vagy Xoom 2
-
AS
félisten
Nagyon jó
Nagyon jó ár teljesítmény arány. A előző tabokat már kivonták forgalomból csak 8.9 maradt meg.
-
ibenny
senior tag
válasz
Space marine #59 üzenetére
Nincs.
-
ArchElf
addikt
3. oldal ... a felhasználói háttértár pedig 8, 16, illetőleg 32 gigabájt lehet...
AE
-
Space marine
aktív tag
szemezek ezzel nagyon, bár picit félek a samutól.. bármit vettünk sz*r volt..
kérdés: speckók között ott a microusb, de a tesztben írják, hogy nincs... most akkor mi a helyzet?igazából örülnék ha lenne..
-
DanielK
addikt
Szép és jó a telefonokban levő tethering (internet megosztás funkció), csak éppen a szolgáltató nem fogja támogatni. A Vodafone-nál, július 1-től csak a Mátrix 5-től és felfele lehet ezt a szolgáltatást igénybe venni. Ugyanez a helyzet a VOiP-pal is.
-
knyitogato
őstag
érdekes, hogy az előd drágább...reméltem, hogy erősen leesik majd a P7510 ára
-
Quaresma
aktív tag
Addigra majd vhol ott mozog az iPad2 ami azért odaveri ezt a Tab-ot
-
zazahoho
őstag
Kicsit elgondolkodtató az ára
,majd használtan jövőre 60-ért megveszem.
-
randras
veterán
Hatalmasak a szövegek
/porszívóműanyag, és nem szabvány csatlakozó, nem kell.
-
Quaresma
aktív tag
Nekem ez minden szempontból tetszik. Nem előre lépés volt szerintem a cél , hanem egy bizonyos rés betöltése. Én pl gond nélkül lecserélném egy ilyenre a Vodafone Smart tab 7 tabletem. Sőt , szerintem le is fogom
-
Solten
őstag
A 7"-es Wi-Fi valtozat £180-200 korul kaphato ami eleg korrekt szvsz.
-
motoflug
őstag
Gorilla Glass?Vagy már az elsőn is az volt?
-
Nyuszo01
tag
De azon a videon valamiert tenyleg nagyon akadozott, de igazabol gyors ez, nincs vele semmi gond. Arra mindig figyelek a feladat kezeloben kikapcsolom az olyan futo alkalmazasokat amit nem hasznalok, es akkor nem eszi semmi feleslegesen a memoriat, es akkor nem akadozik. Az a video nem jo
-
prolad
addikt
Nem rossz de semmi extra.
-
törölt tag
Jó meg minden, de tartalomfogyasztásra inkább olcsóbb táblát nézek, játszani meg iPad-t. Nem értem az Ajánlott plecsnit.
-
H-ger
tag
ez jól néz ki. a kisebb, 7 inches testvér asszem 80 lepedőbe kerül.
-
kisgyerek96
csendes tag
Üdv! A Galaxy Tab 2 7.0 tesztje mikorra várható? Vagy lesz egyáltalán?
-
manoarc
senior tag
Elgondolkodtató,hogy ennyi pénzért 1-2 érintésre/nyomásra nem reagál illetve a menübe "megreccenget"
-
JR.CSé
senior tag
A jó akksi idő mindenképpen pozitívum. Az ára viszont már nem az. 10-15 ezerrel kevesebbért már inkább eltudnám képzelni.
-
peti85
senior tag
Bog, a Tiéd a Lexus IS? Nagy kedvencem
-
LSL1337
őstag
nekem épp ezért van telómon cssak 50mb-os mobilnet basic facebook és gmail-re kb, meg időjárás
ha meg böngészek, arra ott a 2 gigás tablet mobilnetadapteres meg hotspotos "megoldást" nem érzem közel se egyenrangúnak
mintha azt mondanám a 10.1 USBs HDMIs meg sdcard-os, csak mert lehet hozzá adaptert venni, közelébe sem ér a kilógó valami a beépített megoldásnakmondjuk főzött ROMon vagyok, de a hotspot 1 órát sem bír ki, megfagy a tab, vagy eldobja a wifit, jelszóval szórakozik etc
működik, de nem használható jó mindennapokban -
-
Zoja™
őstag
Nem tudom, akinek van egy komolyabb tabletje, annak biztosan akad mellé egy okostelefonja is, amiről tudja a mobilnetét hot-spotolni.
Én legalább is ha hétvégén kimegyek a kertünkbe, ahol nincs kábeles net, akkor is viszem a notimat, a telefonról meg vezeték nélkül kapja netet. -
LSL1337
őstag
Szerintem aki 3Gt vesz, az nyílván fog mellé előfizetést használni, és szolgáltatótól meg listaár alatt lehet venni bőven, T-nél 0-s THM ráadásul
szerintem egy tablet majdnem értelmetlen 3G nélkül
tavaly sokat vacilálltam hogy Wifi-s samsung 10.1, vagy 3G-s, és nagyon örülök hogy 3G-t választottam, rengeteget dob rajta.Hiába jobb a Prime, ha nincs belőle 3G, iZé-t nem fontolgattam, ios kicsit gáz egy komoly készülékre, így maradt a 10.1 3G, nagyon vártam tab2-t, de amit barcelona-ban bejelentettek az siralmas, microSDt leszámítva tab2 ugyan olyan vagy rosszabb, leszámítva az árat
mostani 10.1esemből microSD és rendes proci hiányzik, mert tegra2 gáz videólejátszásra, legalábbis amit próbálgattam fél éve, azóta i7en konvertálom azt a pár filmet amit megnézek rajta utazás közben
SGS3 chip-et remélem kihozzák egy FULLHD 10.1-es kivitelben, 3G-vel, és az ütni fog, arra le is váltom az imádott 10.1-em, de erre nyílván nem
140e a 3G, hmmm, tavaly augusztusban, azaz 9 hónapja volt 123ezer a GT10.1 3G a legkisebb előfizetéssel (havi 2000HUF - 2GB), atom jó vétel, pláne egy listaáras ipad2 3g ellen
-
válasz
Luser2000 #15 üzenetére
Ez jó kérdés. Én kis boltban vettem valamikor márciusban az én 7.7-esem. Mondjuk rendeltek volna a hivatalos samsung boltban is (+ 40 ezerért, azért 180 ezret kicsit túlzásnak éreztem).
Mondjuk én elégedett vagyok vele nagyon. Én 10-es tabletet nem fogok venni 600 gramm plusz tömeggel. Sokkal kevésbé hordozható. Otthonra kanapén persze jobb, de arra ott van a notebook. Mielőtt rámtámadna egy apple fan, van ipad 2-öm is és ennek ellenére mondom ezt.
-
b4zsi-
őstag
Teljesen igazad van. Az ember, ha Wifis modellt szeretne vesz valami olcsóbb kütyüt mert az is megfelelhet teljesen az elvárásainak főleg , ha nincs szüksége a kamerára. Egyszer szívesen vennék egy Ipadet Iphone mellé , de feleseges nekem a kamera mivel ott az I4-ben az 5 Mp...
-
Zoja™
őstag
A teszt videóból hiányoltam a netes képességek illusztrálását, arra szerintem sokan kíváncsiak lettünk volna.
Szerintem nem olyan sok a 100k a wifi only verzióért. Tudom vannak kínai jobbfajta csodák 60-70k-ért ilyen tudással, de ott nincs hazai garancia, meg support is csak max. az xda-developers-en.
Viszont én sem értem a 140 ezret a 3G-s változatért annyiért már Transformer Prime-ot lehet venni pótakksis dokkolós billentyűzettel.
Pöttyet ezen kikerekedett a szemem. -
Louies
aktív tag
kiprobálnám.
-
b4zsi-
őstag
Azt nem értem , ha tényleg ennyit bír az akksija akkor mért csak 7 pontot kap?
Mondjuk ez szubjektív vélemény lehet csak én értékelem jobbnak...
A fotók tényleg nagyon rosszak (amiket a tablet csinál) hagyták volna ki a kamerát azt adhatták volna olcsóbban... szerintem többet ért volna.
Szerintem adhatnának ki tableteket 3G,Wifi modell melett kamera nélküli editionnal is...
-
bostone
addikt
Picit mást vártam ettől az új masinától, de legalább bővíthető a memória.
-
Optika01
tag
Sziasztok
Vártam már ezt a tesztet, mert nekem 7.0-s van, ami a kijelző méretét leszámítva ugyan ez. Én ezt ~80e Ft-ért vettem(WIFI). Előtte volt XPAD70-em volt. Igazán azzal is meg voltam elégedve, de ez azért jobb - igaz drágább is - ,de szerintem korrekt volt az ára. Érződik a Samsung név, de még nem túl árazott. Ha ezekhez is létre jönne egy jó kis csapat, ahol a tapasztalatokat meg lehet osztani, és okosságokat lehet tanulni, nagyon korrekt lenne. -
BloodRay
veterán
válasz
zozo2001hu #17 üzenetére
Nekem hasonló csájníz van, annál még nem találtam olyan formátumot amit ne játszott volna le röccenés nélkül, beleértve a fullhd-s 3D-s anyagokat is.
Emellett meg van rajta normál usb és hdmi is...
Nem egy tökéletes gép, de ahogy osztraksajt is írta tartalomfogyasztásra épp megfelelő, számomra sem ér sokszor ennyit egy többmagos, hd kijelzős tablet arra amire kell. Ahogy pedig a tesztben bog is írja, már az én vackom is full folyamatos átlag használat mellett a 4.0.4. alatt...
-
RaveForce
veterán
de hol az a plecsni?
-
Nyuszo01
tag
Sziasztok, en vettem ezen a night shoppingon az s3-at es kaptam ezt a tabot melle. Nekem nagyon bejon, azon a videon ami a cikkben van ot tenyleg rocog de igazibol nem szaggat nincs semmi baja. Tenyleg jo massziv,nekem szep a kepe netezni nagyon jo rajta. Bar igaz nem volt elotte tablagepem igy nemtudom mihez viszonyitani. De szerintem nagyon jo kis gepecske. Es gyors de tenyleg.
-
wood elf
csendes tag
válasz
osztraksajt #12 üzenetére
Biztos nem csak te, de sokan vannak, akik nem, én sem.
Azt szoktam erre mondani, hogy én a táblámat arra használom, mint amire korábban a notebookom, csak még plusz sokkal többre és sokkal kényelmesebben.
Tehát én notebook helyett vettem egy notebook áráért, nekem egyáltalán nem volt drága 140 ezerért, 1 év alatt sem bántam meg, minden nap használom.
Emellett persze van asztali gépem, amit arra használok, amire ezt nem (munka, letöltés, játék, egyszerre 10 alkalmazás). (Ezekre viszont ugyanúgy korábban sem a notebookot használtam.)
-
Wave86
tag
Amikor én ezt a készüléket kipróbáltam, a méretével és a súlyával nem voltam kibékülve, meg a hátlapja olyan karcolódósnak tűnik, gyűjti az ujjlenyomatokat. Nálam eléggé smooth volt, nem akadt (de persze, ez sokmindentől függhet), mint az elődje.
Szerintem még mindig a legideálisabb méret egy Tab-nak a 8.9".
-
zozo2001hu
tag
Sziasztok!
Pár hete vásároltam egy WayteQ xTAB-100is táblagépet br. 60.000 Ft-ért. Tudom, hogy nem egy Samsung, azt is tudom, hogy ez erősebb hardver paraméterekkel rendelkezik, de én nagyon megvagyok elégedve ezzel az olcsó kínai cuccal.
Jelenleg egy Evolution 2.1 Custom Android 4.0.4 ROM fut rajta + Apex Launcher Pro, így most nekem tökéletes.
Mire használom: web, e-mail, quickoffice, e-book, youtube, skype, egyszerűbb játékok, sorozatok nézése, ledöbbentem de még 720p-s x264-es videót is simán lejátszik felirattal együtt.
És ami még piros pont, az eszköz alapból wifi only, de adnak hozzá USB OTG kábelt, melynek segítségével a HUAWEI E1750-es 3G modemes mobilnetem is működik.
-
Sn[4k3]
senior tag
sogood - de nem ennyiért. iPad 2 sokkal jobban megéri, szerintem, de nekem még az Ideos S7 Slim is megteszi.
-
Luser2000
addikt
Nem tudjátok, hogy a Tab 7.7. (P6800) miért nem akar beszüremkedni hozzánk?
Csak kis boltokban kapható, pedig már egy ideje piacon van és abban legalább a műszaki tartalom is előrelépés. -
Flash86
tag
Ugyan ez valami kínai csodában SIM foglalttal érne vagy 60 - 70 ezret... de erre rá van írva, hogy SAMSUNG!!
-
MittuDomain_
őstag
Bog!
Sajnos elnéztél valamit a Szigeten, az iPad 1-en nincs kamera.
Lehet sok volt a sör.
-
osztraksajt
őstag
Csak én tartok soknak egy átlag tabletért 100k-t soknak?
Tartalomfogyasztásra szerintem egész egyszerűen drága.
-
VIPowER
őstag
Opsz, látom már mi a gond. A tesztképek nem ezzel készültek, hanem ezzel Samsung GT-I9300.
-
Ádám16
addikt
Bog! Ne süsd olyan sokáig azt az ajánlott plecsnit!
-
wood elf
csendes tag
Nekem nem baj, ha a ramban tárol mindent, ha ez nem okoz más hibát vagy röccenést. A feladat nem tűnik lehetetlennek, tekintve, hogy van olyan gyártó, aki megoldotta ezt a problémát. De abban igazad van, hogy SZERINTEM másért is szar az iPadhoz képest (16:10), ami viszont szintén nem baj nekem, ha nem annyiba kerül, mint az.
-
VIPowER
őstag
Ha csak 3 megapixeles, akkor hogyan lehet ilyen a felbontása : 3 264px × 2 448px ?
-
vendingo
veterán
Inkább adnák ki az elődjére az ICS-t.....
-
s4tch
veterán
A kinézet szubjektív, de sem sebességben, sem szolgáltatásokban, sem üzemidőben nem tud többet, nem jobb a kijelzője, nem több a tárhelye. Egy szem microSD slottal nyújt ez többet az elődnél, USB nuku, HDMI nuku. Legalább megtömték volna csatlakozókkal, vagy gyárilag járna hozzá a dokkoló...
-
vicze
félisten
Konkrétan visszalépés. (Főleg kinézetben, kösz Alma.)
Valószínű alma miatt is kellett kiadni ezt, hogy régit bevonják és ebbe már ne tudjanak beleperelni. Majd jön a 4magos Note változat ősszel elvileg.@wood elf: Még töltenie se szabad szerencsétlennek? Ha RAM-ban tárol mindent akkor az a baj, ha nem az a baj, ha nem laggol, akkor másért szar az iPad-hez képest...
-
NoMagix
addikt
Nem rossz, de középrétegnek is erős az ára!
A kamerát kár volt belerakni, akkor olcsóbb lehetett volna úgy 100-150 Ft-tal! -
s4tch
veterán
Nem tűnik túl nagy előrelépésnek az előző 10.1 után. Fölösleges pénzkidobás lenne cserélni, megtartom a P7500-at.
-
wood elf
csendes tag
"röccenésnek nincs nyoma"
Hát a tesztvideón meg én úgy látom, hogy bizony röcög, illetve windózosan elgondolkodik, ha megnyomsz valamit (tegyem? ne tegyem? na jó, teszem).
Mondjuk a 16:10 miatt amúgy sem tetszik, pláne nem iPad áráért.
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Decens, felső-középkategóriás táblagép kerekedett ki a megújított Tab széria 10,1 hüvelykes modelljéből.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest