- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
engine88
aktív tag
Kb 2 hónapja használom a tabletet, sima gyári rommal, van-e esetleg valami új rom azóta amire érdemes lecserélni a gyárit?
-
gdevil
aktív tag
válasz
kainbacsi #197 üzenetére
én ugyanezt csináltam a Galaxy note-omon, és utána nem lett gond, mert csak a "nem gyári romot" számlálja a számláló. Ès nem jelzett többet sárga felkiáltójelet induláskor a note.
Pontosabban én nem recoverit cseréltem, hanem
triangle away-al nullázás
factory reset
odinnal gyári rom fel
A gyári rom kipucolja a cwm-et is, totál visszaáll minden eredetire. -
kainbacsi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, vissza kellene állítanom az eredeti állapotra a tabletet, úgy néz ki hogy akksi problémám van, és szeretném garanciába megoldani.
Gyári rom van rajta, CWM és root.Nem tudom jól gondolom-e, de a 22-es csapdájában érzem magam:
1 - TriangleAway-v2.36 nullázom a countert - kell hozzá root jog
2 - Root_Remover.zip - unrootolok CWM -ben
3 - CWM Recoveryt cserélem gyári stockra - ugye ezt ODIN-nal tudom? mert akkor megint nő a counter és nincs értelme az 1. pontnak??? -
watchfun
tag
Na megjött a tok nagy sokára (09.15-én rendeltem meg). Nagyon bitang, remekül belepattan a gép, fogja rendesen. A bújtató belső része is fedett bőr, és általában minden része szépen eldolgozott.
Viszont addig variáltam, amíg az eladó útba indított egy MÁSODIK ugyanilyen tokot, mivel a küldés után 40 nappal sem érkezett meg, ez is már úton van 10 napja, lassan ideér. Természetesen ki fogom ezt is fizetni az illetőnek, viszont így lesz nekem plusz egy fehér (inkább nagyon halvány vajszínű vagy törtfehérnek is nevezhetjük), tok, ami eladó. Ha valakinek kell annyiért odaadom amennyibe nekem fog kerülni. 36,99USD, ez ma úgy 8220Ft körül van. Akit érdekel, jelentkezzen és megbeszéljük. Nyilván csak akkor kell fizetni, amikor átadom.
Fotót nem csinálok, pont úgy néz ki mint a képen, szép és passzentos, fizetés előtt az enyémet meg lehet nézni, kézbe lehet fogni gépestül. -
Saua
tag
Az e-inkes kijelzőt ajánlottam már a 189 . hozzászólásban is. Az egyik alapvető különbség, hogy az LCD kijelzők világítanak, tehát mintha egy elemlámpa világítana a szemedbe, az e-ink technológia háttérvilágítással nem rendelkezik, nem fárasztja a szemet L:http://forum.ekonyvolvaso.info/forum/8-e-ink-keszulekek/][Olvasgasd ezt a fórumot]
-
aicon
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
Ezek szerint nagyon nem fogok mellé akkor ezzel a típussal. (Galaxy Tab 2 10.1)
Azért minőségi dolgot szeretnék inkább. A 3G annyira nem létkérdés, wifi is elég egyenlőre...
Nézegettem a Kindle-t is, e-inkes kijelzőt ajánlgatták más fórumokon, de ahogy olvasom IPS kijelzőt kapott a legújabb Kindle is.. Több összehasonlító teszten a Nexus 7 simán megverte többnyire mindenben.
Akkor mi is akarna lenni ez az e-ink dolog?... -
pws
aktív tag
Tab2 és CoolReader progit használom olvasásra. A 10' alatti képernyőn nekem nagyon erőlködik a szemem, illetve a rosszabb minőségű LCDn fárasztóbb az olvasás. Részben egyéni ízlés dolga, de emiatt vettem Tab2-t. A dual proci meg egyéb nyalánkságok csak extra, mert nem használom ki.
-
Saua
tag
Tehát, amire neked szügséged van azt minden tab tudja.
A könyvolvasó programokat te telepíted fel a tabra, olyat amilyet csak akarsz.
Marad az ár-minőség aránya, ami örök téma. Az árat nagyon befolyásolja a kijelző mérete, ennek a tabletnek 10 colos kijelzője, az internetet is mindegyik tudja kérdés hogy csak WiFi kell vagy a mobilnet is menjen. A csetelő programok is minden tabon működnek, kérdés hogy hogyan szól az a hangszóró. És ott van még a tabon futó operációs rendszer támogatottsága, vannak tabok amiken még mindig 2.xx android fut. -
Hunty39
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha 4.0.4 androidot rakunk erre, akkor ebben is van a hangvezérléses sms írás?
-
aicon
senior tag
Köszi a választ. PC-n én is többnyire a Calibre-t használom.
De PC-n olvasni nagyon fárasztja a szemet, meg nem is tudom magammal vinni...
Itt inkább az a kérdés hogy szükséges a Tab 2, vagy egy gyengébb, olcsóbb is megfelel?
Mondjuk dömping kínai sz***rok nem igazán érdekelnek.Szóval ami igazán fontos az az ebook olvasás, lehető legtöbb formátum, skype (lehetőleg videó támogatással), webböngészés.
-
Saua
tag
Szia
Csak olvasásra az e-ink kijelzős olvasó lenne az ideális. Viszont ezek sem boldogulnak az összes létező formátummal, nagyon kevés amelyik a színeket is meg tud jeleníteni, egy minőségi 10" -es pedig jó drága.
A tabletre többfajta ebook olvasót tehetsz fel és igy oldod meg a formátumok problémáját, vagy egy ebook ovasót használsz és a számítógépen valamilyen programmal (pld. Calibre) kovertálod a neked megfelelő formátumra a könyveket, a konvertálás nagyon egyszerű.
A 181. hozzászólásnál levő programot használom .epub formátumot kezel.
Szerintem mindenképpen a tablet a jobb választás. -
aicon
senior tag
Erősen tervezem egy ilyen kütyü beszerzését.
Ebookhoz (lehetőleg a legtöbb formátum be tudjon olvasni) - főleg olvasáshoz, egy kis internet böngészéshez, skype-hez szeretnék egy megbízható kütyüt.
Nem tudom, hogy ez megfelelő lenne-e? Vagy ágyúval verébre esete....
-
Saua
tag
Azt hiszem, pont erre mondják "fordítva ültél a lóra"
-
etele1974
csendes tag
Én is vásároltam a napokban egy tab 2-t, több kérdésem is lenne.
-Hogyan tudok új szoftvert feltenni rá?
-Honnan tudok leszedni ilyeneket, pontosabban melyik oldalról lenne a legjobb?
-Magyar nyelven léteznek-e?
A segítséget előre is köszi. Űdv. -
delbarta
senior tag
Új kernel gyári, 4.0.4-es romokhoz. Gyorsabb, akadozás mentes:
[KERNEL][GT-P51XX][4.0.4] blamesamsung kernel for stock samsung roms [FAST | NO LAGS]
-
pidza
csendes tag
Sziasztok!
Egy 4.0.3 ICS rom-ot tartalmazó Galacy Tab 2. 10. 1 (p5100) szeretnék feltenni egy 4.0.4 romot.
Telenoros vas.
Majd minden oldal azt írja, hogy függő szerkezet nem jó flash-elni.http://www.ibtimes.co.uk/articles/379804/20120902/update-galaxy-tab-2-p5100-android-ics.html
"•Verify that your Galaxy Tab is factory unlocked or unlocked manually and rooted, before proceeding with the ROM installation steps."
De olvastam már olyat is, hogy nem lényeges szempont a függés.
Most akkor mia nagy büdös igazság?
Kösz a válaszokat előre is.
p
-
sisek66
csendes tag
Tudna valaki segíteni,mit csináljak,ha túl sok elrontott mintafeloldásom van a tabletemen?(MAXELL MAXTab 7")GOOGLE Fiókos belépést kér,de nem enged a Gmail-lal ,se a YOUtube-bal belépni.
-
Saua
tag
Sziasztok,
Feltettem a tabra a samsung ebook readert. Nem tudjátok hogy lehet a könyvjelzõket eltüntetni?
Miután megnyitok egy könyvet, automatikusan megjelenik és nem jövök rá hogyan lehetne törölni. -
Sziasztok. Újra van eladó tok: Tok Galaxy Tab 2 10.1 360°-ban forgatható + Toll + Fólia + Törlőkendő
-
wulfgar
csendes tag
Sziasztok!
Nemreg vettem egy 3g/wifis verziot, amire szeretnem feltelepiteni a kedvenc jatekom (plants vs zombies) de nem sikerul. ha a gepen levo marketen keresek ra ki se dobja mint talalat, ha a nettel keresek ra a google playen, kidobja de mikor ranyomok h megveszem es telepitenem ugye be kell allitani h melyik eszkozre, ott fel is ismeri, a tablagepet, ott katt ra majd kiirja h nem kompatibilis a progi a tablaval
mi lehet a baj ? nagyon elkeseredtem h az egyik kedvenc jatekom nem fut rajta
minden segitseget elore ix nagyon koszonok!
-
Zsolt74
senior tag
Azt nem tudja valaki hogy HDMI átalakító működik e rendesen mert a fórumokon olvastam hogy van aki vett hozzá és nem volt hajlandó működni, a másiknak meg ment rendesen. A samsung weboldalán azt olvastam hogy lehet kapni hozzá. 8000-10000 Ft-ot nem szívesen adnék ki potyára, ha nem is működik.
-
watchfun
tag
-
Relisys
senior tag
Hello!
P7500 tokok jók a P5100-hoz?
-
Saua
tag
válasz
marlboromen #167 üzenetére
Itt megtalálod az összes információt.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
marlboromen #167 üzenetére
amelyik 3G-s tablet, azzal lehet...
-
marlboromen
aktív tag
Sziasztok. Ezzel a tablettel lehet telefonálni? Az is jó, ha csak fülessel.
-
lackoka
tag
válasz
silentkiller #165 üzenetére
Passz.
-
silentkiller
senior tag
Sziasztok, szeretném kérdezni, hogy bármi "veszélye" GSM boltból vásárolni Tab2-őt? Régebben a telefonoknál ugye az SL, a frissíthetőség és esetleg a frissíthetőség rovására ment ha GSM boltból vásároltam. Itt, a tab 2-nél van ilyen (vagy bármilyen veszély)? Köszi...
-
Saua
tag
válasz
gaborvig #159 üzenetére
Neken tökéletesen megfelel, főleg internetezésre, zenehallgatásra, dokumentumok hurcolgatására használom. Egy 32GB-os microSD kártyát tettem még bele ezen vannak a filmek, könyvek meg a zene.
A word, pdf dokumentumokkal nincs gond, filmekkel, feliratos filmekkel sem volt semmi poblémám. Játékokat nem sokat próbáltam, főleg olyanokkal játszottam amik a giroszkópot és az érintőképernyőt használják ki mint a crayon physics, cut the rope, labyrinth ....
Most próbálgatom rajta a beszédszintetizálást (TTS), szóval most már elég érthetően fel tud olvasni egy könyvet, de ez még azért elég kezdetleges.
Van benne GPS, navigálásra is használható.
A WiFi ismeri az "n" szabványt is semmi gond vele, símán felismeri a hálózatokat, eddig soha nem volt gondom a csatlakozással.
Abszolút semmit nem vátoztattam a gyári állapoton, még nem is rootoltam. -
kainbacsi
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem én is egy P5100XXLF2 verzióju tabletet, 4.0.4 -es androiddal.
Elolvastam az eddigi hozzászólásokat, láttam hogy lackoka kollégának is ilyen van és sikerült root-olni.Mindenütt azt írják, hogy ha root-olod a készüléket akkor, elveszti a garanciáit. Az első kérdésem, hogy ha root-olom a cuccott és bármi gubanc van és un-rootolom, akkor annak marad-e nyoma a szervíz számára? A root-olással is nő a flash counter? Ti próbáltátok már a Triangle Away-t?
Summa Summarum: vissza lehet-e állítani mókolás utan a tabletet, hogy a garancia megmaradjon?
--
kain -
pws
aktív tag
Az Odinnal felrakott ROM-okat számolja a flash counter. Urbánus legenda szerint a Samu szerviz ebből tudja, hogy volt piszkálva a cucc. Samu nyilatkozatot én még nem láttam, hogy ez garanciavesztést okoz. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalat?
A flash counter resetre van megoldás TriangleAway, mely támogatja a Tab2-t is.
-
Drack
csendes tag
Sziasztok
egy ideje én is tulaja vagyok egy ilyen gépnek. A filmnézést simán meglehet oldani, ha megosztod a számítógépeden a mappát ami tartalmazza a filmeket és esFile explorerrel meg rácsatlakozol és megnyitod a fájlokat, eddig minden típussal elboldogult és így nem kell szöszmötölni a streameléssel. Lenne egy olyan kérdésem, hogy az xda-n olvasgatom, hogy jöttek ki official update-k a géphez(persze nem hungary) de ezeket odinnal kell felnyomni. OTA frissítésekről beszélek, a kérdés az, hogy ha ezt felteszem, ezzel ugyanúgy ugrik a garancia vajon? Elvileg ezek hivatalos frissítések nem? Valaki feltolta már a jb rá? Köszönöm a válaszokat és bocsi a sok kérdésért -
Fradipuma
tag
SZiasztok. Június óta vagyok tulajdonosa a kicsikének, és nagyon meg vagyok vele elégedve, viszont 1 valamire még nem jöttem rá. ELvileg wave 3-as telefonom képes megosztani a mobil netemet. A Tablet látja is, csatlakoznak is egymásra, de valamiért még sincs net kapcsolat. Valakinek valami ötlet esetleg?
-
pws
aktív tag
SW updatet akar telepiteni, de nem irja ki a verziószámot. Ez a 4.04 lehet?
Nektek is jön? -
delbarta
senior tag
Én ezt próbáltam: Splashtop 2 HD Van androidos és pc kliense is. Ezzel is gond nélkül lejátszhatók a pc-n lévő filmek, futtathatók a programok, stb.
-
Saua
tag
Ősszekötöttem a tabletet USB adapterrel egy Samsung nyomtatóval. Símán felismerte, de egy egyszerű, egyoldalas dokumentum átküldése a nyomtatóra kb. 3 percig tartott.
Ez katasztrófálisan lassú, normális így, vagy valami hiba van? -
pws
aktív tag
Hètvègi kisèrletezès: AllShare server a PC-n, UPnPlay és MXplayer a tableten. Kiválón streamel HD filmeket is.
-
delbarta
senior tag
Más-más régiókra vannak, nem láttam, de szerintem ezek csak frissítések, megkívánják bizonyos rom verzió meglétét. Amit én linkeltem az egy full rom, nem frissítés de az P5110-hez való.
Itt nézz körül:
Samsung P5100 / P5110 / P5113 Galaxy Tab 2 10.1 Complete Stock Firmware -
delbarta
senior tag
A #126 hsz. alatt írtam párat amit észrevettem. +1 azóta: az előzőleg megnyitott programok oszlop alján megjelent egy "Összes eltávolítása" gomb.
A 4.0.3 jobban akadozik mint ez. És csak widgetes ablakoknál vettem észre, de túlélhető.Semmi perc alatt feldobható odinnal, kipróbáljátok, oszt ha nem tetszik vissza a 4.0.3, de szerintem ez nem fog megtörténni.
-
engine88
aktív tag
Beléptem a klubba, tegnap megjött a P5110-esem
4.0.3 van rajta, érdemes frissíteni 4.0.4-ra? Mi a különbség?
-
delbarta
senior tag
Én is asus tf300t és e között vaciláltam, de a játékon kívül másban nem láttam erősebbnek az asust, sőt. Volt összehasonlító teszt amiben ez sokkal jobban szerepelt web böngészésnél. Gyorsabban töltötte be az oldalt, jobban lehetett mozogni, nagyítani benne.
Én mindig root-al kezdem az androidos kütyüim beüzemelését, mert nálam alap az adfree és titanium backup, azok meg csak roottal mennek. Már többen rootoltak 4.0.4 alatt, szóval emiatt nem kell várni. Megéri egyébként feltenni a gyári 4.0.4-et, sokkal jobb lesz tőle a gép.
-
pws
aktív tag
válasz
delbarta #128 üzenetére
Kösz az infot. Hosszas próbálgatás után ez lett. Acer a200, Asus tf300 volt még opció, de a tab2-nek volt a legszebb képe. Lehet, hogy szintetikus benchmarkban az asus jobb, de a samu nem tünt lassabnak. Maradjak a 4.0.3 verziónál, ha esetleg root-tolni szeretném késöbb?
-
delbarta
senior tag
Szia. Nekem most gyári rom van fent, nem volt még olyan játék amit próbáltam és ne ment volna. Nagyon szép képe van, a sztereó hangszórói kiválók. Ha szeretsz mókolni, akkor már vannak CM10 romok is JB rendszerrel és olyan kernellel amiben eleve magasabb órajelen jár a gpu és húzható a cpu is. Én 1380MHz-en használtam, probléma nélkül. Van már gyári kiszivárgott JB rom is, szóval hamarosan itt lesz hivatalosan is és azt mondják akik felrakták, hogy sokkal gördülékenyebb a használat mint az iCS alatt. Én inkább e mellett döntöttem, holott a hardveresen sokkal erősebb asus 300T csak 15 ezerrel drágább. Az benchmark tesztekben porig alázza, de használatban nem sok különbség van. Nagyon jól optimalizált a szoftver a hardverhez, élvezet használni. Egyedül a widgetes asztalok közötti lapozásnál észlelek akadásokat, de a JB-ben állítólag ez is sokat javul, de egyébként is kibírható.
-
pws
aktív tag
Üdv
Nézegettem a Tab2-t az MM-ben, és messze ennek volt a legszebb képe vs Acer, Asus /100k árkategóriában/. Nagyon érezni a lassabb procit a játékokban, vagy még élvezhető kategória?
Szval érdemes ilyet venni? 3G modemet kezel USB adapteren?
köszi -
delbarta
senior tag
Kijött egy új, gyári, odinos, 4.0.4 rom P5110-eshez:
(ODIN) ICS 4.0.4 Stock firmware for GT-P5110
GT-P5110 - Finland
PDA: P5110XXBLH4
CSC: P5110OXXBLH3
Version: 4.0.4
Date: 28.08.2012
Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United KingdomMobil odinnal felraktam a gépemre, így azonnal rootolva is lett, majd feltoltam rá ugyancsak mobil odinnal a CWM-et is.
Változások amiket eddig észrevettem:
- gyorsabb, gördülékenyebb működés
- záró képernyőre kikerült 4 db program indító ikon (módosítható)
- az érintés hangot lecserélték egy kluttyogó hangra.
- billentyűzet is megváltozott, pofás lett. 3 féle elrendezés közül lehet választani: lebegő, normál, kettéosztott. -
Sziasztok! Van egy eladó tok ehhez a tablethez, ha érdekel valakit:
-
lackoka
tag
4.1.1-en a gyári browserben a böngészőazonosítót desktopra állítva jelentős sebességnövekedést produkál a tab nálam.
-
delbarta
senior tag
-
Nandish
tag
Szerintem nem tud sokkal többet az előzőnél,aki az előző modellt használja szerintem ne cserélje
-
Saua
tag
Sziasztok
A zenelejátszóban, hogy lehet egy számhoz albumborítot rendelni? A lejátszót nem szeretném lecserélni, mert ezt kivéve mindent tud amit elvárok tőle.
-
delbarta
senior tag
Csináltam egy film nézés tesztet. Teljes fényerőn, kikapcsolt wifivel egy normál xvid sorozat film végtelen lejátszásával 9 órát bírt ki a gép, míg magától ki nem kapcsolt. Ezután kb. 4 óra alatt töltődött fel 100%-ra. Nem rossz.
Kénytelen voltam visszatenni a gyári romot, mert sem a CM9, sem a CM10 alatt nem játssza le rendesen a filmeket. A legtöbbnél nem támogatja a hardveres dekódolást, szoftveresen próbálják megoldani a lejátszók, több-kevesebb sikerrel (inkább kevesebb). Egyébként is jobban tetszik a gyári rom, csak egyenlőre nincs hozzá olyan kernel, amivel magasabb órajelen lehetne járatni a procit. CM9/10 alatt 1380 MHz-en gond nélkül dolgozott a gép és meg kell mondanom, érezhető volt a mindennapi használatban az a +380MHz.
-
antrahx
csendes tag
Szaisztok nem tudjátok hogy esetlek a Rom számlálót hogyan lehet nullásni ? vagy ez még eggyelőre felejtős ? Köszi!
-
antrahx
csendes tag
sziasztok valaki nem tud nekem adni egy működő linket a
[Kernel] MetalliKernel 10,1 CM9-HWA a6 ra mert ami az XDA-n van fent az nem jó. Köszi hali -
delbarta
senior tag
Guglival ne is nagyon próbálkozz, semmit sem ér, inkább kérd meg egy ismerősöd aki tud angolul. A 104-es hozzászólásban van link, hogyan sikerült másnak akinek 4.0.4 volt rajta, de lackoka kollégának is sikerült.
Függőségnek nincs köze a root-hoz, ha rootolod, attól még függő marad, én nem találkoztam még sehol olyannal, hogy függőt nem lehetett rootolni.
Én kipróbáltam már az összes romot. Gyári 4.0.3, CM9 4.0.4, CM10 4.1.1. Mindegyik jól működik, nem tapasztaltam semmi hibát.
Nekem személy szerint a gyári jobban bejön, jobban össze van rakva, egy nagy egészet alkot, a benne lévő gyári appok is szebbek és mintha jobban is működnének, mint a hasonlók a CM romokban. Egyetlen előnye nálam a CM romoknak, hogy az egyedi kernelekkel 150-1380 MHz között állítható a proci és a gpu is alapból 384Mhz-en jár. Nálam teljesen stabilan megy 1380-on. Ez a sebesség különbség azért érződik a gép használatában. Gyorsabb tőle, a komolyabb játékok is simábban mennek.
Egyébként én tökéletesen elégedett lennék a gyári rommal, ha készülne hozzá egyedi kernel amiben hasonló értékekre lehetne húzni a procit. Bár lehet, hogy ehhez már nem, hamarosan itt a gyári 4.1.1, talán majd annál. Addig egyelőre CM9. Érzésre jobbnak tűnik mint a CM10. Bár az még csak most lépett át a kísérleti státuszból nightly-ba. Lesz az még sokkal jobb is.
-
antrahx
csendes tag
sziasztok srácok! Látom képben vagytok a tab terén.
Egy kis segítség jól jönne!
Valaki le tudja írni nekem hogyan tudom rootolni ?
papaméterek: - AP: P5100XWBLG2
- CP: P5100XXLF2
- CSC: P5100TMHBLG1
Van ahol azt olvastam hogy csak a függetlent lehet. Meg hogy csak a 4.0.3 az verziót lehet rootolni. Nekem pedig 4.0.4 FW van rajta.
Valaki tud valami nem angol linket esetleg adni ? Mert az angol nem nagyon megy. Hiába fordítja le a gugli de azon sem nagyon értem hogy mit hogy csináljak.
Mega esetleg hogy ki mien romot használ vagy ajánl rá és kernelt. köszi hali. -
lackoka
tag
Csak sikerült rootolni nekem is.
Pár "specialitás" ami nálam felmerült:
- Lehet, hogy csak nekem újdonság de a download mód a bekapcsoló és a hangerőszabályzó FEL gombjainak együttes megnyomásával érhető el (bár gyenge az angolom de mintha mindenhol a LE gombot írták volna?).
- Rootnál több alkalommal is mount hibát jelzett a belső SD card-nál végülis csak egy külső kártyáról sikerült rootolni (szerencse, hogy van ez a lehetőség a bővítőaljzat jóvoltából).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Decens, felső-középkategóriás táblagép kerekedett ki a megújított Tab széria 10,1 hüvelykes modelljéből.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest