- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Sajna nem hanem erre [link] valamiert megfogott...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Erre gondolsz?
Akkor igen, működik a dolog 
-
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Na pont igy vagyok en is a hw gombok tekinteteben. Bar nalam mas a preferencia, olyan telefon kene majd ami hw felvevo gombos, a tabon pedig a tablet ui a szelere helyezett gombokkal johet
mas , nem tudod az asus t100-ra radobhato az ubuntu, vagy secure bootos a win8.1 -
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Ez a készülék nagyon meg fogja szorongatni a Galaxy S5-öt szerintem.Jó lenne, ha még tabletet is dobnának mellé. Nagyon nem vagyok kibékülve a hardveres gombokkal és kellene valami alternatíva.
-
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Nem is lenne rossz ha lenne a samunak egy eros konkurens, mert nem jo hogy igy bedaraltak a mobil,hiradastechnikai piacot... de en mindenkinek szurkolok aki kicsit szoritana a samsung nyakan...
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
gyuri81
üzenetére
Ok
1. Xposed keretrendszer
ezen belül keretrendszer, majd telepítés... ha aktív 47 42, akkor jó vagy, utána gyors újraindítás2. keretrendszerből vissza, letöltések
Xhalo-t telepíted, a moduloknál bepipálod, majd keretrendszernél gyors újraindítás, xposedből kiléphetszXhalo-ban beállítgatod, amit szeretnél, ami fontos... viselkedésnél a whitelist-et állítsd be
Kell még floating notifications
Telepítés után a tablet beállításai/kisegítő lehetőségekben engedélyezed
Megnyitod, alkalmazás értesítések, bepipálgatod és kb megvagy -
Fritz Teufel
addikt
Az LG gondol a problémánkra. Ez a készülék LG G Flex valami brutál, az UI mögött minden más elbújhat! Ejj, ha tabletet is kidobnának! A Samsung felkötheti a gatyáját, mert ez biztosan veri a Galaxy-t.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
gyuri81
üzenetére
Azért raktam be a képet, hátha valaki felkapja rá a fejét

Én már töröltem is, mert nekem használhatatlan jelen állapotában. Sajnos mndig csak a kijelölt ablak tartalma aktív, szóval ha youtube-ozni akarsz böngészés közben, akkor az nem megy, mert lestoppolja a videót, ha átlépsz másik ablakba. Azért leírom a menetét, ha más nem villogni jó vele.Root kell hozzá elsőként. Floating notifications, és xda-ról xposed framework. Röviden ennyi, majd a továbbiakról írok, ha érdekel.
-
oregnigger
csendes tag
Köszönöm.
Akkor Toshiba,mert ritkán van 50 ért samu,de inkább 60-65 fél év garival ez meg ugye zsír új és és ha tud annyit,akkor jobbnak tűnik.
Köszönöm,hogy válaszra méltattatok
Üdv zsolt. -
keszo
őstag
válasz
oregnigger
üzenetére
A Toshiba quad-core-os.
-
válasz
oregnigger
üzenetére
A Toshiba klasszisokkal jobbnak tűnik a tulajdonságait elolvasva, de amire használni akarod, arra tökéletesen megfelel ez is. Attól függ mennyiért vennéd a használtat. Ha közel azonos árban, akkor én nem sokat gondolkodnék, biztos a toshibát választanám.
-
oregnigger
csendes tag
Sziasztok!
használtan egy samu galaxy tab 2 10.1 vagy most a médiában 70 e a Toshiba excite AT10-A-104?
Amire használva lenne DVD autóban és otthon,net, e-book, pici játék!
Nem értek hozzá, első tab lenne.
köszönöm
zsolt -
Blackhole13
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Nálam megvan a hiba oka, régi cwm volt fent, és 6.0.4nél újabbat igényel. Egyébként tetszik a cm11, eddigi legjobb, ami nálam fent volt.
-
válasz
Blackhole13
üzenetére
Nalam is ezta hibat dobta, es nem jottem ra az okara, a cwm stimmelt, wipe-ok megvoltak , es megis ez a hibauzenet jott elo nalam is. Mai napig nem tudom az okat, tobbszor is nekifutottam a 4.4 update-nek es megse jott ossze.Bar most jutott eszembe nalam lehet hogy nem volt adb modba kapcsolva a tab..
-
BalanceR
addikt
Hal!
GTA San Andreas mennyire játszható?
Próbálta valaki?
SGS II-n próbáltam , és még medium beállításokkal is megröccen néha, és elég sokszor ilyen poligonglichek jelennek meg....
A Tab2-n gyengébb procival, fele olyan jó GPUval mennyire élvezhető?
-
válasz
Blackhole13
üzenetére
szia!
nem tudom mitől írja ki ezt a hibát! nekem nem volt még ilyen bajom. 3 dolgot szoktam wipe-olni, utána bármi feltehető.
azt fentebb linkeltem, onnan töltsd le a cm11-et.
-
anonymus89
addikt
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Azt írtad "hasítani fog" bár az első mondat nekem elég, hogy akkor műxik az a lényeg.
Cimborám lepte meg a családot karácsonyra egy ilyen tab-bal ő viszont csak bd meg full hd filmeket néz majd beszámol róla, hogy megy.
-
bubu333
tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Bár nem sok értelme van egy ekkora felbontású kijelzőn 1080p-s filmet nézni. Meg se tudja jeleníteni.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Gyári ROM-ot használok és hozzá SanDisk MicroSDXC Ultra 64GB Class 10 kártyát exFAT formázással. Aztán minden hasítani fog rajta szépen.
Kivéve azt a fránya 1080p mkv filmet, amit nem értek, mivel egy másik 1080p mkv-t meg röccenés nélkül lejátszik. Talán az 5.1-es hang kavart be neki...? Minden lejátszót kipróbáltam, és codeket is előtelepítettem, de akkor is szaggat meg pixelesedik ez a film...
-
anonymus89
addikt
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Tehát a gyári romon lehetséges-e, hogy ha behelyezek egy exfatra formázott micro sd-t akkor azt kezeli?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Ezt a kérdést nem is értem. Azért leírom, hogy mit nézek rajta 64Gb-os SD kártyáról. Péda: pacific.rim.1080p mkv- 18.5Gb röccenés nélkül megy. Az after earth1080p blu-ray.avc.dts.hd.ma5.1 19.4Gb sajna már kiakasztja a hardvert, szoftveresen menne, de ahhoz meg a CPU kevés és mint egy lassított felvételt játssza le.
-
jaj ne lomozz már le...
örülök ,hogy végre találtam egy normális romot
remélem 2 hét múlva is szépen fog működni, ha meg nem, akkor visszarakom a mentésem 10 perc alatt 
5110-em van, nem akartam még ebbe is egy sim-et venni. Elég nekem a telefonom internetét fizetni.
Dave: egy kis ízelítő a CWM-ből
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Keresgéltem a fórumon de egyértelműen senki nem cáfolta/bizonyította, hogy kezeli-e az exfat formátumot amire 4gb-tól nagyobb filmek mehetnének.
Valaki kipróbálta már vagy volna szíves megtenni?
Előre is köszi, további szép estét!
Robi -
Egy kis romolás beszámoló!

Feltettem a CM 11-et! Hát meg kell mondani ,hogy veszett jó egy rom! Kegyetlen gyors és nagyon smooth. Minttha másik tabletem lenne.
A standby fogyasztása talán még a gyári romnál is jobb! Tegnap éjfél körül tettem le a gépet és ma 5-kor ugyanúgy 62%-on volt
Screenshot: CM11 ; LG G2 theme; Nova Launcher; DCikonz pack; Android Weather & Clock Widget
-
bubu333
tag
Hali!
A sima CM kinézet és a TabletUI patch utáni kinézet között mi az eltérés?
-
mogyesz
aktív tag
Ez a VDH 4.2.2. nálatok is ilyen siralmasan lassú/akadozós?
-
-
mr.casper
csendes tag
Sziasztok! Hol tudom kikapcsolni a szoftverfrissítéseket? Mindenáron telepíteni akarja a 4.2.2-őt, egyik figyelmetlen pillanatomban le is töltötte, amint WiFi-t ért, és azóta 3 óránként adja ki a figyelmeztetéseket, de én még hagynám a 4.0.4-et rajta egyelőre.
-
Feltettem a slim romot. Nem ismeri fel az OTG-t

-
BalanceR
addikt
Egy ideje nem követem a topicot... Van gyári, vagy főzött TabletUI-al rendelkező 4.1.2 nél újabb rom?

-
ClioRS
őstag
válasz
gyuri81
üzenetére
Nálam brutális különbség volt a főzött és a gyári között
Én a gyáriban láttam az akadást, meg-meg röccenést elég gyakran, a főzött meg sima, mint a vaj, néha van csak egy kis röccenés.CM10.2 és 10.1 volt fent több változat is, kipróbáltam az OmniROM-ot, Slim Bean is volt, illetve még a PAC-ROM. Ezeket mind nézegesd meg, nekem stabil volt mindegyik, nem zabálták az akkut, és eszméletlen simán működnek.

-
-
válasz
this is life
üzenetére
most én is mókoláson agyalok, csak nem tudom mit tegyek fel! Egyetlen kikötésem van ,hogy az akksi idő normális legyen, ennyi.
-
válasz
bubu333
üzenetére
A custom romok miatt ne aggodj, konnyen nullazhato a flash counter root utan a triangle away nevezetu appal. Nalam is volt fent cm rom slim bean, meg talan felkwrul probanak az omni 4.4 ....de ha gariztatni kene akkor triangle away majd egy gyari rom menne ra ami megfelel a lokalizacionak. Amugy 4.12 erosen kigyomlalva is hasit mint egy allat
. A felulete is tetszik a kezelogombok elhelyezkedese is , energiahasznalat popec, de lassan megint mokolni kene
annyira hibatlan hogy megol az unalom.Gyuri81
Az omninak nekiugrok majd megint,2 napja megint elqrtam valamit a felrakasaval igy ment vissza a gyari rom+gyomlalas.
-
bubu333
tag
válasz
gyuri81
üzenetére
Ha lejárt volna a gari már rég felraktam volna, főleg mióta a gyári ROM-ban is bekerültek a navigációs ikonok középre. Sztem amúgy inkább visszalépés volt a gyári a JB az ICS-hez képest. ICS-ben jobb volt az értesítés lent mint most fent, stb.
Bár mint tudjuk vissza lehet rakni a gyári ROM-ot, nemtom mennyire veszik észre ezt ha gariztatni akarok. Mármint ha a CM után visszarakom a gyári JB-t.
-
válasz
bubu333
üzenetére
CM rom-mal úgy megy a tab mint az állat! Rá sem lehet ismerni... cserébe viszont jó sokat fogyaszt

pár napig fent volt de ha nem nyúltam hozzá akkor is nagyon ette az akut! Ha a gyári rommal leteszem a tab-ot kb fél nap múlva sem esik a töltöttség! Na ilyet egy rom sem tud!
De ha van kedved próbáld ki a CM11 -et, fent van az xda-n, hátha csak én szúrtam el valamit a telepítésnél
-
bubu333
tag
válasz
gyuri81
üzenetére
Lehet hogy az van fent, most nincs nálam a tab. Kies-sel nem frissítek csak OTA mert elvből fel sem telepítem a Kies-t.
Mivel nem tartom valószínűnek, hogy a gyári 4.2.2 szakít a gyári 4.1.2-höz képest, így még mindig az a kérdésem felétek, hogy milyen a tab CM ROM-mal a gyárihoz képest?
-
bubu333
tag
Búék srácok!
Lassan lejár a gari a tabomon és gondolkodok egy ROM-oláson. S2-nél már eljutottam odáig, hogy csak stabil CM-et rakok fel, mert nincs kedvem már nájtlizgatni. Aki már próbálta a CM 10.1.3 stable-t annak mi a véleménye róla akksi és teljesítmény szempontjából?
Meg úgy eleve a CM ROM-ok hogy teljesítenek a gyárihoz képest? Nekem ezzel az új JB gyárival is feszt újraindul a launcher ha home gombot nyomok. Sokszor kell emiatt várni a widget-ekre 1-2 mp-et. Meg mostanában a netezésnél is többet gondolkodik mint eddig.
-
Samsung_King
csendes tag
B.U.É.K

-
keszo
őstag
B.U.É.K
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Köszönjük és én is csatlakoznék hozzád: BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
-
Részeg vagyok, bezabáltam roszul lettem ki is hánytam de mielöt ujbol hányok BOLDOG uJ ÉVET KIVÁNOK!!
Buék fiuk !!!
-
-
Azt nem tudja valaki veletlen , hogy az energiatakarekos mod pontosan milyen teljesitmenybeli ertekekbol vesz vissza? A fenyerobol tuti...
kegyetlen jol birja igy az akkuja

-
Komi28
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Koszi kipróbálom.
-
válasz
this is life
üzenetére
oké, rendben ! várom a fejleményeket

-
válasz
gyuri81
üzenetére
Romoltam, de elrontottam valamit es csak bootloop lett, se a full wipe se mas nem segitett igy ment vissza a 4.12 , de megint nekiallok majd. Szerintem azt rontottam el hogy mind a 3 zippet le kellet volna tolteni,osszefuzni es ugy nyomni egy updatet...de raprobalok majd ugy is...elvileg ezen a romon csak a kepernyomentes es a billentyuzet input nem megy... de majd mglatom ha osszejon.
-
válasz
this is life
üzenetére
romoltál a hétvégén? (nekem már nincs hozzá idegzetem)
-
-
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a tablet képernyőjét ki lehetne tenni tv-re kábel nélkül, hálózaton keresztül? A tv egy Panasonic G20 lenne. Nem állandóra kellene. Köszi -
-
válasz
this is life
üzenetére
ezt tettem fel: [link]
dobd fel azt az omnit, ha jó, akkor felteszem én is!

-
DaveN
tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Pedig olvasni akartam a minőségi karácsonyi posztokat!

-
DaveN
tag
P5100-m van, 4.1.2 fut rajta. Pár napja frissült az a csodálatos facebook app. Frissítés óta el se indul.. Valakinek még ez a hibajelenség előfordul esetleg?
-
Fritz Teufel
addikt
Ha jól tudom, akkor tablet UI már nem lesz, a fragmentáció csökkentése érdekében egységesítették a rendszert... ez van, jó lesz hozzászokni. Vagy maradnak a jövő eszközein a főzött ROM-ok, alternatíva gyanánt.
-
Kint van a 4.4.-es Cm rom. Jelenleg teszteles alatt, de eleg jonak tunik.
-
válasz
this is life
üzenetére
A widget valoban jo, hasznalom en is. Viszont a full!screen appal nem tudom beallitani , hogy fent kintmaradjon a ertesitesi sav
4.2.2
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Warzone
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor igen, működik a dolog

4.2.2