- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azt hiszem ennyi volt a CM11 pályafutása!
Nagyon szép, nagyon jól megy csak sajnos néha valami beragad benne és csutkára leszívja az akkumulátort kb fél nap alatt
Egyszerűen nem értem mi a baja....
-
mogyesz
aktív tag
Gyári állapotra visszaállítani, nem rootolni. Egy korábbit rátolni, amit lefrissít magától a legújabbra. (Mindent formázni, ne maradjon nyoma. Re-Part-os 3+1 fileos ROM nem tudom elérhető-e rá.) Majd lejelenteni a hibát. Mivel prémium, így Premium assistance (kimennek előre egyeztetett időpontra és helyszínre javítani) is kérhető... (Ennek előfeltétele, hogy a my.samsung.hu-n regisztráld be, ha még nem tetted...)
-
hzs90
csendes tag
Szeretném kicseréltetni a tab2 10.1 gépem hangszóróit, mivel ~70% fölött sajnos recsegnek. Zenénél, youtubenál és filmeknél is tapasztalhatő már ekkora hangerőn. Júliusug garanciás, mit gondoltok ezt megcsinálják nekem ingyen?
Ha igen, akkor mit kéne kezdeni a mgépecskével, mert rootolva lett meg cm11 van rajta.
Előre is köszi -
lecsoo4
tag
Sziasztok! Bluetooth billentyuzet touchpados mennyire mukodik jol ezzel a tipussal?
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Mennyit érdemes max adni egy Tab2-ért? Makulátlan az állapota. Vodás,de nincs már rá gari.Doboza és ami hozzá jár megvan.
-
BalanceR
addikt
Kicsit off, de van egy felesleges BT-s billem, ami remekül használható ezzel a tabbal...
Ha valaki érdekel, szóljon. -
hzs90
csendes tag
Tud valaki megoldast hogy lehet megoldani a home gombok bal oldalra helyezeset, esetleg ideiglenes eltunteteset? Neha sajnos utban van maskor meg korulmenyes elerni? Cm11
-
válasz
Tacsilaci #2077 üzenetére
Hang le + power ... a cwm elerese.
Gyuri81
Nem annyi a rekordom, de en igy kapcsolodok ki, olvasok, forumozok hasznalom a fejem... na persze ritkan jon igy ossze idoben(14 honapos gyerek mellett mar nem) . De barmikor el birok annyit lenni ha engem erdeklo tema, vagy megoldani valo problema van amihez olvasni kell. Anno konyvet is kepes voltam olvasni nonstop 12-14 orat, ma mar nem konyv hanem net. De pl win helyehozatal miatt ultem mar gep elott kozel 20 orat is , addig nem alltam fel mig talpra nem allitottam a rendszert.
-
válasz
this is life #2075 üzenetére
11.5 órát nyomkodtad egyhuzamban??
az szép
-
Tacsilaci
tag
válasz
this is life #2072 üzenetére
factory resetet, wipe cache, media/data partition.Ezeket hol találom?Kikapcsoló +Hangerő le?
-
-
Tacsilaci
tag
Köszönöm a válaszokat!
Tartok nagyon ettől a bootlooptól nagyon,de ha lesz időm megpróbálom!
Jóval nehezebb kezelni az szent igaz!De az akkumulátor viszont látványosan tovább bírja!! -
válasz
Tacsilaci #2070 üzenetére
Ugyanugy megy a vissza flasheles odinnal, azert utana nyomj egy factory resetet, illetve wipe cache, media/data partition. Nekem az egyik downgrade utan bootloop lett , de a factory reset utan gond nelkul talpra allt. Hat a 4.22 gui-ja a kezeloszervekkel nekem egy rettenet
. Hogy x@rna sunt aki nem iratta at tablet ui-ra.
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok!
Ha valakinek nem jön be az új 4.2.2 droid akkor van visszatérésre lehetőség odinnal?
Visszakerestem néhány hozzászólást de volt akinek nem sikerült.Ha van biztos megoldás akkor mi az eljárás menete?
Az eredeti 4.04 magyar verzió,ha rádugtam a fényképezőt akkor felismerte mint meghajtót,a holland 4.1.2 már nem,se a magyar 4.2.2!Ennek mi az oka?
Köszönöm előre is ha válaszoltok! -
DaveN
tag
Nekem cm11-el, ha mobilinternet be van kapcsolva és sűrűn használom kb. 8-9 órát bír! CM11 előnye, hogy ha nem használom, lezárva pihen, akkor elenyésző az akkufogyasztás!
-
Koczó93
őstag
Sziasztok!
Tablet vásárláson gondolkodom. Legtöbbet e-bookra és netre lenne használva. Tab2 és Xoom között gondolkozom. Van egy jó állapotú xoom egy barátomnak, a hétvégére megkapom próbára. Vannak dolgok amiben jobb a tab? -
hzs90
csendes tag
Videolejatszassalvan problemam:
1. Indavideon nem jatssza le a videokat, inditas utas megy kb 1mp-ig utana leall es nem lehet ismet elinditani. Az S3-masom vigan viszi ezeket a videokat nem ertem mi lehet a gond.
2. Hatha osszefuggesben van az elozovel, bizonyos avi fajlokat nem tudok lejatszani (pl netrol letoltott (rtl mostrol) tv musorok, de eddig az avi fajlol 90% nemment. MXplayert hasznalok, felraktam a letoltheto osszes kodeket mellé. S3 viszi ezeket a videokat is.
Vmi megoldast tud vki? -
bull84ghia
őstag
Hello
Melyiket érdemesebb venni?
P5113 vagy a P7500 tabot. Leginkább netezésre lenne használva és skype-ra, szüleinek lenne. -
Yodaaa1
tag
válasz
lakkusjj #2050 üzenetére
Koszi a a gyors valaszt! A szlovak tremobilnal meg mindig a 4.0.4 legfrissebb. Ma ellenoriztem tobb span tabjan.
Gyuri:A cm-ek hiresen akku zabaloak. Meg az s3on is. Bar tudom Te fanatikus CM fun vagy, de ha ez tenyleg ilyen akkor kiprobalnam. Mivel tudom rootolni. Hol a gaaps hozza stb. Itt nincs olyan igenyes 1hsz. Mint mas nagy topicocban -
Yodaaa1
tag
Sziasztok! Ma jutottam hozza egy ilyen tablahoz. Szeretnem kerdezni, hogy melyik a, egujabb vagy legstabilabb rom hozza? Odinnal ezt is flashelhetem mint az S3at? A sammobile-n nem dob ki semmit ha a firmwarenel p5100-ra keresek. Otan is azt irja hogy ez a 4.0.4 a legfrissebb. Nem ertem. A gyari bongeszoben sok oldalon a kepek helyett csak kerdojelek vannak. Ezt is ujonan szet kell romolni mint az s3-at?Van itt par ismeros arc az s3 topicbol. Lecci segitsetek!
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok.
Ha torrentezek írtátok hogy gallyra vágja a készüléket. Hogyha memória kártyára írom ki akkor is sérülhet a készülék vagy csak a mem. kárty.? -
hzs90
csendes tag
Rendben, megfogadom a tanacsot koszonom. Ami meg erdekelne hogy lehetseges-e flash tartalmakat megjelenoteni es ennek mia menete? Koszonom
-
-
hzs90
csendes tag
Problema (cm11): ha letoltok egy torrent filet ugye jobb felso sarokban megjelenik hogy a letoltes kesz. Ha erre raklikkelek, tehat megnyitom azt irja hogy a fajlt nem lehet megnyitni - ezt kellene orvosolni.
Ha kulonfajlkezelobol nyitommeg akkor egybol berakja a hozza tartoto programba minden gond nelkul. Valaki tud erre gyogymodot? -
BalanceR
addikt
Tudja valaki, hogy tudom eltüntetni az OTA frissítés emékeztetőt?
Jelenleg azt hiszem Spanyol 4.1.2-ROMom van, root . Be volt kapcsolva az auto OTA ftissítés, és amég nem voltam otthon letöltötte a 4.2.2-t, és most folyamatosan felugrik az ablak, hogy frissítsem, megszakítani nem lehet, csak kérni, hogy maximum 3 óra múlva telepítse. Közben kikapcsoltam az OTA frissítést, volt reboot is, de mivel már letöltötte az új ROMot, folyton telepíteni akarja...
De nekem nem kell a 4.2, nem tetszik a Phone UI, elégedett vagyok a jelenlegivel.
Ötletek? -
Komi28
senior tag
válasz
this is life #2039 üzenetére
Értem, köszi a válaszokat.
-
Ha halozaton menne, akkor a dlna-val meg tudod osztani a multimedia tartalmakat(zene,kep,film) , a dual display modot nem tudja se dlna-n es jelen informacioim birtokaban miracaston sem, ha kepernyot tukroznel akkor teamviewer kell hozza, na es egy eszoz amivel osztod a tab displayet.
-
konikan
aktív tag
Üdv!
Olvass vissza, a Tab csatlakozója nem képes képet átvinni elvileg.
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg olyan alkalmazás ami a tablet képét hálózaton keresztül a Tv-re kitudja tenni? Nem smartos a tv. Esetleg valami eszköz is kellene hozzá? Köszi -
konikan
aktív tag
Üdv!
Kijelzőt a sarkoknál nézd meg, hogy a helyén van-e, nem jött ki a helyéről, volt itt egy kolega akinek ilyen gépe volt, aztán a kijelzőt nézd meg full fényerőn valami színnel, hogy nincsenek-e halott pixelek, és a digitizer (kijelző előtti "üveg") nincs-e sérülve. Ezután beállítások menü->eszköz névjegye->állapot itt érdemes összehasonlítani a sorozatszámot a hátlapon lévővel, és az eszköz állapotát is. Különböző csatikat (adat, jack, sd foglalatot) próbáld ki, hogy nem-e döglött netán valamelyik, és max. hangerőn nem recseg-e a hagnszóró, meg persze a fizikai gombokra (bekapcsoló, hang) reagál-e normálisan. Különböző vezetéknélküli dolgok (wifi, 3g, bluetooth) megy-e.
Jómagam ezeket nézném meg a tabon, ha használtan venném.
-
hzs90
csendes tag
Vasárnap fogok megnézni egyet használtan, ha minden ok akkor el is viszem (55e). Szerintetek jó ár, ha hibátlan? Mik azok a dolgok amire oda kell figyelnem átvizsgáláskor? Köszi
-
gu007
aktív tag
válasz
The Exiled #2026 üzenetére
Lehet. Sammobile-on van egy 4.2.2 magyar firmware de az szerintem független. Szolgáltató helyett vdh van írva
-
gu007
aktív tag
válasz
The Exiled #2024 üzenetére
Elméletileg van hozzá 4.2.2. Vagyis a sim nélkülihez van
-
The Exiled
tag
Sziasztok, egy ismerősöm a napokban vett egy ilyen tabletet telenortól, simes verziót android 4.0.3-al. Random újraindul és elfelejtődnek rajta beállítások. Szoftverfrissítést gonltam, de azt írja nincs új verzió. Ötlet? ( rootolni nem szretném)
-
hzs90
csendes tag
Picit OFF.
Adott egy ilyen táblagép (gari nélkül) és egy wayteq xtab 100dci (1év gari) azonos áron. Melyiket válasszam? Papíron a wayteq sokkal jobb, viszont tapasztalatok alapján nem túl megbízható, vagy nem is tudom.. Azt olvastam a wayteqnál gondok vannak a kijelző érzékelés/érzékenységével, nem tudom mekkora problémákat jelenthet ez :SNem szeretnék gyenge anyagot venni.
-
ClioRS
őstag
válasz
Samsung_King #2019 üzenetére
A zip-et kell felflashelni Recoveryből.
-
Samsung_King
csendes tag
Köszi:-)
ClioRS -
ClioRS
őstag
válasz
Samsung_King #2012 üzenetére
Kernel kell hozzá, XDA-n találsz párat. Aztán letöltöd a No-frills CPU-t, és már húzhatod is.
-
keszo
őstag
válasz
Fölé hajolsz és azt mondod huuuuuu....?
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
minek akarod húzni?
egyébként valamilyen overclock kernel tuti kell hozzá, de hogy milyen és miként majd valaki megmondja, aki csinált már ilyetnekem úgy rémlik, hogy némelyik custom romban alapból van a beállítások közt lehetőség állítani frekit akár 1400Mhz-ig, vagy mokee opensource vagy pacman, már nem emlékszem
-
Samsung_King
csendes tag
Hogy kell a procit huzni?
-
keszo
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #2006 üzenetére
Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.81) [link]
-
f(x)=exp(x)
őstag
A legújabb flash playert belinkelné valaki? Előre is köszönöm.
-
Samsung_King
csendes tag
Nekem cm 10.2 van fent, ha frissiteni akarom a tabot cm en belul akkor amikor mar letoltotte a 11 et recorverybe lep es a felenel megall es azt irja error. Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Decens, felső-középkategóriás táblagép kerekedett ki a megújított Tab széria 10,1 hüvelykes modelljéből.
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest