- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyuri81 #1598 üzenetére
A bootbol az all in one toolboxszal az eszkozok menupont alatt lehet lehet, ha fagyasztod a gyari kepnezegetot, akkor a quickpicket hasznalja a rendszer es onnet jelolsz ki mepeket hatternek vagy pl feltoltesnel es tsai. Amugy nalam nix locksreen.
DaveN
A mobile odinhoz root kell, amugy utana mar szabad a palya , mert pc nelkul romolhatsz es tsai. De az elsohoz szamitogep kell.
-
válasz
this is life #1597 üzenetére
Koszi szepen a tanacsokat! Nagyon hasznosak!
a bootolasos cuccokat hol tudom torolni?
illetve ha fagyasztom a gyari galeriat, akkor hogyan raksz be lockscreen kepet?
-
válasz
gyuri81 #1592 üzenetére
Nalam gyari kernel, eddig azt nem bantottam, bootbol kiszedve ami nem kell egybol a,tab indulasanal, az osszes utolag telepitett app ilyen, illetve nehany gyari is, gyari appok kozul nehany lecserelve, a kepnezegeto torolve helyette quickpick, zenelejatszonak maradt a samue, videoknak az mx gyari torolve, a filekezelo torolve helyette total commander, ezeket is toroltem [link], a beallitasoknal a fejlesztoi alatt a 2d kenyszeritese bekapcsolva, animacio 0.5 leveve,a nova launchernel a halado beallitasoknal a memoriaban tartas bekapcsolva, a billentyuzetnel a t9 kikapcsolva igy gyorsabban lehet gepelni, gyari bongeszo fagyasztva , helyette dolphin+dolphin jetpack, illetve uc browser hd. Nalam egyenlore gyari (samu) firmware szenne pucolva, ha jon a cm-es kitkat arra majd raprobalok, de addig semmi okom bantani, a 4.22 nalam nem hozott javulast, a phablet gui-tol meg kiraz a hideg meg az ideg
Daven a rootolas pofon egyszeru odinnal kell feltenni , pda reszbe betallozva masd start es automatikusan rootol [link] itt a progi hozza. A rootolas menete ugyanaz mint a frissitese odinnal.
Blackhole13
Szerintem korrekt tab, bar mar tobb mi t egy eve a piacon van, de panaszra semmi ok, jo tempo, hosszu uzemido, cm tamogatott, a hasznalt , de az uj ara se rossz, ebben mar olyan hw van amin a droid korrektul uzemel, a 4.12 a samuek se ganyoltak el, persze ha hardcore gamer vagy akkor nem biztos hogy ez a jo valasztas, hanem egy tegra3-4 ,qualcom APQ600-al szerelt tab a javallott. Mrdevilt is en dumaltam ra erre a tabra
es eddig nem panaszkodott.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Blackhole13 #1594 üzenetére
Jók ezek szerintem, én is nem rég vettem, használtam garival ki lehet csípni jókat, és úgy nem is drága. Nekem nagyon tetszik, meg vagyok vele elégedve, sokat nyomkodom, netezek, yotube-ozok rajta. És még a játékok is szépek tudnak lenni, meglepően.
-
Fritz Teufel
addikt
Jók ezek a 4.2.2-es ROM-ok, de mindegyik hibás nálam. A smart screen nem működik egyiknél sem. szerinte nem látja a szemem. Megy vissza a régi...
-
Blackhole13
senior tag
Üdv,
Szerintetek érdemes még ma is beruházni egy ilyen táblára? Tapasztaltok bosszantó hibákat rajta?
-
válasz
this is life #1589 üzenetére
Ez az autoboot kipucolasa , hogyan mukodik ? Gyorsabban fog bebootolni a tablet?
root nelkul kipucoltam a nekem nem tetszo programokat, igazabol nem tudom miket lehetne meg vagy miket szabad kipucolni.
szerintem mindenki szivesen olvasna, hogy hogyan optimalizaltad a tabletedet
(milyen kernel stb stb)
-
Mrdevil
addikt
válasz
Fentebb írtam, az All in one toolbox volt az első amit kipróbáltam. Az ezt írta: "sajnálom az alkalmazás sd-re funkcio a te eszközödön nem érhetö el"
De még egyszer próbáltam tegnap este is, még mindig nem akarja.
Majd ma, vagy holnap este megpróbálom amit tegnap linkeltél, hátha.
De nem hiszem, elég sok progit próbáltam már. -
DaveN
tag
válasz
Könnyű elrontani a rootolást?
Ha igen, hozzá sem kezdek!
-
Szerintem érdemes rootolni, ki lehet takarítani a rendszert a felesleges programoktol, optimalizálni is könnyebb pl autóbootbol kivenni ami nem kell, oc kernelt rátenni, mobil odint ra telepíteni és akkor pc se kell a rom felrakasahoz... stb Mrdevil az all in one toolbox támogatja az ap2sd-t.
-
DaveN
tag
Üdv!
Mit gondoltok, érdemes kirootolni a tabot? Sokkal jobbá lehet tenni vele a gépet?
Nekem minden gyári, ami rajta van, de ki szeretném próbálni mikre lehet még képes.Esetleg valaki tudna segíteni a dologban?
Köszönöm!
-
-
Mrdevil
addikt
válasz
this is life #1585 üzenetére
Oké, de annyira nem fogok azért bele merülni, ha csak nagy "mókolás" árán megy, akkor hagyom a fenébe. Azért nem ilyen fontos ez, max nem nyomom tele játékkal a belsőt, és kész.
Mert amúgy meg tárhelynek lehet használni rendesen, total commander látja a kártyát. ( ha majd vissza rakom EXT2-ből, )
Köszönöm.
-
-
Mrdevil
addikt
válasz
this is life #1582 üzenetére
Meg fogom ezt is nézni mit tud.
-
válasz
Mrdevil #1581 üzenetére
Ezt [link] emlegetik, de ez se megy minden eszkozon. A samumazert nem rakott ilyen lehetoseget a tabra , mert ugy mond nagy a tarhely es nincs ra szukseg...de erre inkabb no comment. Amugy az oka vegyel nagyobb belso tarhelyest ha arra van szukseged, nehogy mar par ezer forintbol meg lehessen oldani egy bovitest...de amugy emlekeim szerint a droid 4.xx verzio mar ezt sem tamogatja akar csak a storage mod-ot.
-
Mrdevil
addikt
válasz
this is life #1580 üzenetére
Oké köszönöm, mert ez így azért fura.
De tényleg hihetetlen, hogy a Samu nem rak bele alapból egy ilyen dolgot, simán egy klikkeléssel át kellene tudni rakni a dolgokat, és az egészet. Nem lenne ez olyan nagy ördöngősség. Van ennek valami oka szerintem. -
válasz
Mrdevil #1579 üzenetére
Ezert is irtam, hogy az osi app2sd fele atpakolas nem annyira mukodik, mert tobbnyire csak az apk-t rakja at es a data mappa tartalmat amit a jatekok kulon szednek pl pl fifa2014 az marad a belso tarhelyen. De azert megkerdezem az android alkalmazasok topijkaban hatha van valakinek valami jo otlete.
-
Mrdevil
addikt
válasz
this is life #1557 üzenetére
Megcsináltam ezt a link2sd cuccot, két partició az SD kártyán stb.... Hát nem tudom, átpakoltam sok játékot, de nem sokkal több helyem lett a belső tárhelyen, ez inkább csak valami linkelés a tab-nak. Ez erre így nem túl jó, itt inkább csak arra jó egy memkari, hogy rátesz az ember sok filmet, videot, zenét, és tudja ezeket nézni a vonaton, maga a játékok nagy része marad a belsőn. Legalábbis én ezt látom most, de majd még tesztelem. A baj az, hogy én soha nem hordozom a tab-ot, lehet ha ezt tudom, nem is veszek ekkora/ilyen memkarit. Na nembaj, nem árt ez....
-
Peti N95
aktív tag
válasz
this is life #1577 üzenetére
Nem, a visszaállításnál kiírja Recoweribe hogy error. Menüből el sem kezdi.
Viszont már cwm et nem tudtam feltenni, mert már abszolút nem csatlakozott a géphez.
Viszont megvan a hiba! Szétpattintottam a kábel tab felöli csatlakozóját, és egy szál tőbe le volt esve... De annyira tőben a csatlakozórol, hogy már nincs mihez forrasztani. Így most a projekt addig pihen, még nem tudok egy másik kábelt szerezni hozzá. -
-
Peti N95
aktív tag
válasz
this is life #1575 üzenetére
Nyomtam full wipet, előtte is, meg utánna se, mert már nem engedte.
-
Peti N95
aktív tag
válasz
this is life #1572 üzenetére
Sikerült a root, fel is raktam mobil odinnal a 4.2.2 de prüszköl nagyon... Akadozik, fagy, és nem enged semmit telepíteni se playról, se sd ről.
Még recoweriről a factory reset is errorral megáll!
Lehet az a baja, hogy 4.0.4 re egyből a 4.2.2-őt raktam, és kimaradt a 4.1? -
sushika
tag
válasz
this is life #1566 üzenetére
Ha tudsz angolul, [link]
-
Peti N95
aktív tag
válasz
this is life #1566 üzenetére
És rootolni tudok kábel nélkül?
-
-
Peti N95
aktív tag
-
Peti N95
aktív tag
válasz
gyuri81 #1562 üzenetére
És ez jó lehet?
A Samu oldalára nem tudok regisztrálni, valamiért nem enged -
Peti N95
aktív tag
válasz
this is life #1560 üzenetére
Ok, köszi kipróbálom.
-
válasz
Peti N95 #1559 üzenetére
Ami nalam bevalt az a holland 4.12 . De ha nem zavar hogy az ertesites sav felulre es kozepre a gombok masztak alul akkor az angol 4.22 is jo lehet launcher cserevel. De nalam a tutti a hollandusok romja, erosen kigyomlalva a samu okossagaitol, nova launcherrel porgos mint a veszedelem ...
-
Peti N95
aktív tag
válasz
Tudnál mondani nekem egy konkrét romot, ami tuti jó?
Köszönöm. -
Mrdevil
addikt
válasz
Jesszus köszi, ez nem egyszerű. 2 partició stb, kártyaolvasóm nincs is. Akkor minek raknak bele egyáltalán memkari helyet, nem is értem. Mindegy valahogy megoldom majd. Azt hittem ez pofonegyszerű lesz, mármint sima másolás és kész. Végülis én csak a játékokat akarom átpakolni, már leszedtem 11gigát.
-
válasz
Mrdevil #1555 üzenetére
App athelyezesre a link to sd appot kell hasznalni, mert samuek nem epitettek bele a romba a kulso sd-re valo athelyezest.[leiras hozza]. De a programok athelyezesenel elofordul hogy a data mappajat nem rakjak at a programok , igy nem mindig jon ossze a tarhely felszabaditas...
Peti n95
Igeret van ,mar kb 10 honapja , de eddig semmi elore lepes a 4.12 ugyben , ha turelmes vagy varsz hogy hatha, ha nem vagy turelmes akkor odin. Na es persze a sammobile.comrol egy friss europai rom... -
Peti N95
aktív tag
Hi! Szerintetek van arra esély, hogy ota-n jöjjön meg mostanában a 4.1.2?
-
Mrdevil
addikt
válasz
Mrdevil #1553 üzenetére
Most olvasom, hogy elvileg kellene legyen egy olyan az alkalmazás beállításnál, hogy áthelyezés sd-re, nekem nincs ilyen, pedig elvilg rootolt a cucc. Most nézegetek ilyen app2sd progikat, van egy pár belőle, melyiket használjam? Vagy lehet valahol valami nincs nekem bepipálva.
-
Mrdevil
addikt
Felmerült egy kérdés. Vettem egy 32-es Samu sd kártyát, szeretnék átpakolni rá egy-két dolgot, pl All in one toolboxal, vagy nem is tudom mivel kellene, de abban látok ilyen opciot. Mikor kipipálom az adott appot, majd rányomok, hogy rakja át, a következőt kapom: sajnálom az alkalmazás sd-re funkcio a te eszközödön nem érhetö el. Majd megnyitja a beállításoknál magát az appot, de ott nem tudok semmit állítani. Most ilyenkor mi a teendő, kell még valami progi ehhez?
-
gaben75
tag
válasz
this is life #1536 üzenetére
Szia,
Először is köszönöm a türelmet és a segítséget úgy néz ki hogy sikerült frissíteni:-)
Drivert telepítettem frisset és azzal jó lett.(kiest nem is indítottam el csak az odint)
Odin-ból meg csak a 3,7-el ment ha jól emlékszem. A 4.** változatnál másképp kell telepíteni, mert ott nincs meg az a menüpont amit írsz a leírásodba?(plusz a tabletet se látja)
Hivatalos rom-ot honnan lehet leszedni P5100-hez? 4,2,2 vagy 4,3 (bár ez nem tudom van-e már hivatalos)
CM-rom -ot is így kell vagy ott már lehet recovery-ból kitallózva sd kártyáról?köszönöm.
-
sushika
tag
válasz
gyuri81 #1534 üzenetére
Vacilaltam a svab es a szlovak kozott, a szlovak mellett dontottem, mert valami belso azt sugallta , hogy ez valami open europe lesz vagy mi es at lehet allitani a csc kodot magyarra (xeh), ugyanugy , mint a 4.1.2 szerbet. Igazam lett.
Gyari vissza utan is magyarul jon a beallitas. Szerintem nemsokara itt a magyar verzio is.
-
válasz
gaben75 #1532 üzenetére
Csak tipp , de nem lehet hogy a win8.1 a luda s a dologban ! Csak egy otlet torolj mindent win alol (driverek,kies) a registryt is at kenne nezni nem e maradt valami szemet, aztan samsung driverpack vagy a kies telepitese, majd a tab download modba kapcsolasa es osszedugasa a geppel...sanszos hogy a win okoz galibat, itt nezz korul [link]
-
sushika
tag
válasz
gyuri81 #1533 üzenetére
gyorsabb, konnyebb. Ha erdekel innen letoltheted [link] elotte mentsd el az eredetit es annak odex fajljat, ha van CWM-ed akkor onnan telepitheto, ha nincs akkor kicsomagolod es berakod a system-app mappaba es ott adsz neki egy root jogot. En Es File Explorert hasznalok.
-
gaben75
tag
válasz
this is life #1515 üzenetére
Szia,
Kínlódtam vele a hétvégén de csak nem akar összejönni.
Nem csatlakozik a pc-hez írja hogy indítsam újra de semmi nem történik.
Simán bekapcsolva rákötve felismeri a kies telepíti meg minden csak dowload módba nem.
Kies a legfrissebb legalábbis frissítette magát.
Win 8,1 64 bit. (eredeti)Mit lehetne tenni szerinted még?
köszönöm.
-
ClioRS
őstag
válasz
sushika #1529 üzenetére
Nem egészen ízlések és pofonok, a gyárival sincs semmi bajom a kinézetet illetően, használnám én szívesen, azonban szemmel láthatóan döcög. Feltéve szinte bármelyik módosított ROM-ot, olyan, mint a vaj, esetleg néha meg-meg döccen, de fényévekkel jobb a gyári ROM-oknál.
-
sushika
tag
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok. Opera classic-al ti be tudtok lépni a Hardverapróra, vagy a Prohardver oldalára?
Eddig ment, most csak azt írja hogy sikeres bejelentkezés, de nem megy tovább...
Mobilról, PC ről hibátlan, de a tabbal nem megy be! Más böngészővel is jó! Mi a megoldás erre?
Még a gyári 4.0.4 van rajta. A francia 4.1.2 ről mi a véleményetek? Gondoltam felteszem... -
válasz
this is life #1524 üzenetére
Nekem meg pont bejön, hogy közepén vannak a gombok. Illetve tetszik az új állapotsor is
Valamit gyúrtak a 4.2.2-ben mivel teljesen más a kijelző képe! Sokkal kontrasztosabb , jobban olvashatóbbak az apróbb betűk.
-
válasz
gyuri81 #1523 üzenetére
Na tok jol elbeszelgetsz magaddal
, en maradok a 4.12-n mig ki nem jon egy stabil cm11(4.4) na akkor felpaszirozom a kitkatot . Addig marad igy , 37mp a boot ido, kb 350MB memoria foglaltsag+amit a gpu ker maganak,gyors es porgos a rendszerem nincs vele baj...igaz nalam rootolt a tab ,az osszes samu es jo nehany google app is torolve lett, launcher nova...stb. A 4.22 ha megolnek se felel meg nekem, a fentrol lehuzhato statuszbar, illetve a kozepre helyezett virtualis gombok nem nyertek el a tetszesemet. Jut eszembe ha van meg a foliabol akkor rakd a hatara ahol el tudod forgatni a tokban, mert kisse koptathatja a festest.
-
-
-
válasz
this is life #1520 üzenetére
jaja detto, vettem hozzá én is egy forgatós tokot....
akkor lehet hagyom a fenébe a tokot...
-
-
válasz
this is life #1518 üzenetére
ez tiszta sor......
sajnos a homokszem(kvarckristály) ellen nincs védelem....GorillaGlass kijelzőket is össze lehet karcolni pl S3
-
a tablethez használtok fóliát? ha igen ,mit ajánlotok?
( most rendeltem egyet a ebay-ről de akkora rakás.... hogy az nem igaz....)
-
Sztenn
tag
Most próbálgatom a Slim Bean ROM-ot, és meg kell mondjam, rosszabbra számítottam. villámgyors, semmi lag, akksit nem zabál... eddig jó nagyon!
-
válasz
gaben75 #1514 üzenetére
Na szoval amikor az irja ki hogy do not off target , akkor mar download modban van , ilyenkor kell csatlakoztatni a pc-hez , amint megtalalta es telepitette a drivereket odin indit, pda reszbe betallozni a firmwaret es start. Amugy download modbol kilepni a bekapcsolo gomb folyamatos nyomva tartasaval lehet, kb 10-12 mp-ig. Jol csinaltal mindent. A download modban kell megtalalnia a pc-nek a drivereket amit vagy a kies vagy a samsung driverpackal tettel fel, kies nem menjen odinos frissites kozben.
-
gaben75
tag
válasz
this is life #1493 üzenetére
Szia,
Bocs de csak most értem rá vele foglalkozni.
Tehát ha kikapcsolom és visszakapcsolom úgy hogy power+hangerő fel gomb akkor megkérdezi, hogy
akarok-e telepíteni más rendszert akkor nyomjam meg hangerő le gombot megnyomom és,
azt írja hogy "Dowloading Do not off target!!
És hát innen elakad a dolog addig csinálja amíg le nem merül.Szerinted mi lehet? (power+ hangerő le gombbal be bírok lépni recovery módba).
köszönöm.
-
ClioRS
őstag
-
udolf
csendes tag
Sziasztok!
Van egy P5110-em, és nagyon népszerű a családban. Szeretnék venni egy másikat. A furcsaság az, hogy a P5100 vagy 15000 forinttal olcsóbb, mint a P5110. A megjelenéskor még +40000 forint volt a SIM miatt.
Akkor most az a helyzet, hogy a jobb olcsóbb, vagy van valami csavar, amit nem tudok? Ha sim nélkül van a P5100 használva, akkor is teljesítheti vajon a P5110 nagyszerű ~10 óra akkuidejét? -
4.2.2-n , hogyan kell screenshot-ot készíteni?
-
sushika
tag
Ja, most azon vagyok, talan egy kicsit jobb, viszont telebaxtak ilyne live wallpaperekkel meg 2 olasz jatekkal, valami vidampark meg konyhas xar. Kigyomlaltam es most ok. A bomgeszot is lecsereltem az Aosp 4.2.2 re, gyorsabb mint a gyari, nem beszelve arrol, hogy nem engedte torolni az elore telepitett bookmarkokat. Szoval egybol kuka volt az is. Kulonben jo. Ja es tettek meg bele egy par extra hatterkepet
-
ha3fis
tag
Ma rakták fel a SamMobile-ra az olasz 4.2.2-t (P5100XXDMJ2).
-
dzzoli
csendes tag
Sziasztok,odinos frissítéshez 4.2.2-re melyik odin verzió kell?Mert olvastam már 1.85,3.07,de 3.18-as is....vagy midegy netán?
-
lakkusjj
aktív tag
kicsit off topic
nincs tabom, csak egy galaxy s advance telefonom, de leírom, hogy azon hogy működik, gyanítom, hogy a tabon hasonlóképpen.
4.1.2-es gyári rom, a megosztást alapból tudja a droid, nem kell segédprogram
beállítások/ egyéb/ internet megosztás/ mibil wifi hotspot
az ipaden AndroidAP néven fogod látni a telefont, a telefon kijelzőjén látható kóddal csatlakoztatod az ipadet, és készremélem segítettem
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Decens, felső-középkategóriás táblagép kerekedett ki a megújított Tab széria 10,1 hüvelykes modelljéből.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest