- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
antrahx
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérésem lenne hogy, hogyan tudom feltenni a 6.0.2.7 Recovery-t mert csak .img fájlba jön le nem pedig .tar-ba Írnak ODIN.exe-t Írnak Mobile Odin Prot. akkor most hogy is ?Jelenleg a v6.0.1.0 van fent és hát ha már a romot ujjítottam akkor mért pont ez maradjon ki. Amúgy még el nem felejtem egy P5100 típusú tabom van. Ha valaki tud értelmes útmutatás adni azt megköszönném. Az van hogy már elfelejtettem hogyan is kell.Vayg csak le írja hogy a mobile odinnal hogyan is kell mert hiába indítom de nem lát semmit.
Köszi srácok tovább jó mindeneket! -
antrahx
csendes tag
Szaisztok nem tudjátok hogy esetlek a Rom számlálót hogyan lehet nullásni ? vagy ez még eggyelőre felejtős ? Köszi!
-
antrahx
csendes tag
sziasztok valaki nem tud nekem adni egy működő linket a
[Kernel] MetalliKernel 10,1 CM9-HWA a6 ra mert ami az XDA-n van fent az nem jó. Köszi hali -
antrahx
csendes tag
sziasztok srácok! Látom képben vagytok a tab terén.
Egy kis segítség jól jönne!
Valaki le tudja írni nekem hogyan tudom rootolni ?
papaméterek: - AP: P5100XWBLG2
- CP: P5100XXLF2
- CSC: P5100TMHBLG1
Van ahol azt olvastam hogy csak a függetlent lehet. Meg hogy csak a 4.0.3 az verziót lehet rootolni. Nekem pedig 4.0.4 FW van rajta.
Valaki tud valami nem angol linket esetleg adni ? Mert az angol nem nagyon megy. Hiába fordítja le a gugli de azon sem nagyon értem hogy mit hogy csináljak.
Mega esetleg hogy ki mien romot használ vagy ajánl rá és kernelt. köszi hali.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Decens, felső-középkategóriás táblagép kerekedett ki a megújított Tab széria 10,1 hüvelykes modelljéből.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest