- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz
this is life #603 üzenetére
jah azlesz, meg néztem hogy van külön "tabletekhez ajánlat" vagy valami iesmi
Amugy akit érdekel én ilyen kiegészítőket vettem a tablethez:
kemény utazótok 4k
marad benne egy kevés hely de egyáltalán nem zavaró, elég erősek a gumis tépőzáras szíjak jól belerögzítik a tabot, a cipzáraknál kellő védlem van semmiféle esély nincs rá hogy az okozzon kárt a tabbban, az anyaga meg nem teljesen kőkemény, kicsit belehet nyomni a közepén, de átlagos esetekben, sulitáskába utazótáskában ha nem ugrálnak rajta 100kgos tehenek simán megvédi mindentőlfólia 2db 640ft,
tökéletesen teszi a dolgát, biztos van ennél kicsivel jobb, de ez is teljesen átlátszó, nem torzít semmit a képen, érintésen nem változtat számottevően, nem ragad, nem naracsbőrösTPU tok 1600ft
ezt arra vettem hogy amikor otthon csak úgy leteszi az ember ne karcolódhasson a hátulja, oldala, és esetleg neadjisten ha leesik talán nem törik darabokra azonnal, de az ellen azért kevésbé véd, inkább csak karcolások, apróbb behatások ellenha van igény este felteszek pár képet is
-
Peddy789
őstag
Milyen jó játékokat ismertek amik remekül futnak atabon? Illetve oylan alkalmazások amik jók lehetnek nagyonfiatal gyerekeknek szülői felügyelettel? 3-6éves korban
-
Peddy789
őstag
üdv, beléptem énis a tulajok táborába!
a tab teljesen független, samsung garis MO-ról, és 4.0.3 van rajta, és nemkinál semmi szoftverfrsstést a menüből az eszköz, ez miért lehet? elvileg van rá ujabb nem? hogyan kell akkor frissíteni? -
Peddy789
őstag
válasz
Fritz Teufel #444 üzenetére
én mindig attól félek hogy az ilyen tokok amik kemény műanyag résszel fogják meg a tabot megkarcolják, csomó ilyet olvastam amazonon aztán nem merek iylet venni, mondjuk nincs is szükségem egyenlőre ilyen álványra, meg utközben se szeretném ahsználni mivel bkv-val járok tuti ellopnák
-
Peddy789
őstag
sziasztok valami olcsó szállító tokot keresek a tablethez, ami nem csak karcolások de nyíróerők ellen is véd tehát védi ha mondjuk ketté akarna törni durván szólva
tehát valami keményebbet ami belülről valami szövetes puhább, és lehetőleg az egész cipzáros és részben vizálló, legalább ha a hátizsákomban kifolyik a víz akkor ne ázzon át
egyenlőre ezt néztem , nagyából max 5ezert akarok rá költeni, de lehet többid ha az annyival jobb,
köszi a segítséget!!
-
Peddy789
őstag
ahogy a topic címe is mutatja ez egy középkat termék, de inkább felső középkategoriás, van ennél nyilván jobb, de rengeteg roszabb, a 30-60ezer forintos vackok ocsmány kijelzővel stb. tehát azért nem egy oylan rossz dolog ez, összeségében egy nagyon jó kis tablet, de az emebr ne azt várja tőle mint egy 170ezer forintos ipadtől, mivel dupla annyiért igen, lehet jobbat venni, de akit ez meglep az ássa el magát
-
Peddy789
őstag
haljátok boltba kihelyezve nézegetem, elvileg legujabb frisítéssel, miért ilyen trágya fehér a beállítások menü, úgyemlékszem régen ilyen tökjó fekete/kék volt, ezt nemlehet valahogy állítani?
-
Peddy789
őstag
tudtok valami nagyon atomkirály szilikon tokot a cuccra? ami teljesen körbeöleli és védi minden oldalról? most rendeltem egyet ebay 1500ft-ért
kiváncsi vagyok milyen lesz
-
Peddy789
őstag
egyenlőre rendelek egy ilyet szerintem itthoni használatra
meg veszek majd valami belebujtatós dolgot ha elkell vinni suliba stb
-
Peddy789
őstag
sziasztok, tudna valaki linkelni valami olcsó de jó tokot a tab2 10.1hez? amiben nem gond ha beteszem a táskámba stb? lehetőleg minnél olcsóbbat tehát a bolti 20ezres vackok nemérdekelnek valami amazonos stb kéne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Decens, felső-középkategóriás táblagép kerekedett ki a megújított Tab széria 10,1 hüvelykes modelljéből.
- Tőzsde és gazdaság
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest