Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Volt már valakinek LK* vagy LL* rommal töltési problémája?(töltőn merülés)
Eddigi megoldásoknak az USB hibakeresés bekapcsolását és a kábel kicserélését olvastam, de a kábel ICS-n simán ment, szóval nem hinném, hogy ez a baj. Természetesen ezeket kipróbálom, csak kíváncsi lennék a tapasztalatokra. -
conanabarbár
aktív tag
Sziasztok!
Új Galaxy S3 felhasználó vagyok!A galaxy s2 népes táborából kapaszkodtam fel!
Érdeklődnék,hogy milyen főzött ROMokat ajánlatok(használtok),mert a gyári 4.1.1 van fent,és vagy 4.1.2-t szeretnék,vagy ha van megbízható 4.2.1 es! (ez miben tud többet a 4.1.2-né?) valami jótanács is jöhet,amire ROMolgatásnál nagyon kell figyelni stb!
előre is köszönöm -
Frozzy
őstag
válasz
Zsolaf #28795 üzenetére
jaja. omegára jött is frissítés ezzel a firmel
más: Valaki nem tudja, hogy omgegát v36-ról v37-re hogyan kell frissíteni? csak simán egy cache wipe aztán mehet fel sima flashel a legújabb és nem tűnik el semmi?
+1 más: Valaki tud megoldást a késői ébrésztési gomb reagálásra? tudjátok az a lockscreenbe való vissza térés kikapcsolt kijelzőnél és a telefon gombnyomás után kb 2-3ms-re rá reagál és ébred..
(40eFT-os teló érzés :/ )
+1 más: Nektek is van olyan, hogy néha belaggol a lockscreenen a fodrozódás? ez mitől lehet? illetve nem lehet valami másmilyen lockscreenre lecserélni? nem progira gondolok hanem valami cwmes zippes telepítőre.
-
Peti N95
aktív tag
Kérdés: a XXELLA romnál van már frissebb, amiben a hirtelen halál probléma orvosolva van?
-
Icetee
aktív tag
Köszönöm az infókat!
Hallottatok olyanról, hogy hamarosan elérhető lesz egy gyári nagyobb akksi, ami méretileg passzol a telefonba (nem kell másik hátlap)?
-
törölt tag
Tegnap volt szó a gyári navigációról,nos,ma próbálgattam és ugyan nem egy iGO,de azért teszi a dolgát,a következő képen működött nálam 4.1.2 alatt, szükség van ugyan élő adatkapcsolatra,de csak az indulásnál a cél beállításakor,ekkor mindegy mit állítunk be,az ország mely területére akarunk menni,rendben betölti,és indulhatunk,egy női hang végig navigál magyarul!
Ha viszont útközben módosítani akarjuk a célt,akkor megint be kell kapcsolni a mobil netet,ha van,ha nincs akkor wifi jelet kell szereznünk értelemszerűen
Röviden ennyi -
Zsolaf
addikt
-
mrThomi
addikt
válasz
Zsolaf #28786 üzenetére
szia, németországban élek, itt venném egy mm-be, de 445 euro- amit kicsit sokallok, de ebayrol meg nem merek rendelni, ott 320 euro lenne... na mind1
milyen tokot ajánanátok hozzá ? én az elözö teloimhoz foli plusz silikon tokot használtam, de lehet megelégszem egy körbe szegély keret plusz folával, ki hogy használja ?
mennyire karcolodik a kicsike ?
ez nekem nagyon bejön -
Zsolaf
addikt
válasz
mrThomi #28780 üzenetére
Érdemes ilyet venni, de ebben a topikban ezt feltenni.... mit mondanánk szerinted, várhatsz az S4-re is de az itthon szerintem Május környékén lesz, ennek az ára már elfogadható én még 164e vettem ma már nem annyi. A lényeg ha veszel csak samsung gyári garanciásan vedd, nehogy bolti 1 éves garanciával, drágább ugyan, de hidd el megéri, ezen ne spórolj.
-
mars622
tag
Sajnos kicsúsztam a szerk. időből, azt kifelejtettem előző hsz-ből, hogy nektek is k**va hangos a rezgője? Megcsörren a zsebemben egy teremben, még 5 sorral előttem is hallják...előző telefonjaim sokkal halkabban rezegtek. Vagy sikerült kifogni egy "hangosabb egyedet"?
-
satesz2
csendes tag
válasz
apaszka #28704 üzenetére
Köszi szépen a választ!...
Akkor ezek szerint az már önmagában árulkodó, hogy ha belépek a kamerához, akkor nem 8 MP-s ... Viszont aza bizonyos számsor, amit írtál. A menüben hol található meg?.. Nekem még nem volt Samsung telóm.. szóval a menüje kicsit még héber ...
100.000 Ft-ért hirdetik.. független.. 1 év garival... HA gyári független..... Akkor ahhoz lenni kelll valami papírosnak is ugye?... HA az nincs hozzá, honnan tudom hogy nem egy elcseszett házi barkács hulladék ?...
Nincs esetleg valami kód hozzá, amivel meg lehet nézni hogy rootolt-e?... Illetve mikori gyártású?... VAgy mennyit telefonáltak eddig vele... Ilyesmi? -
mrThomi
addikt
sziasztok, érdemes még s3 at venni vagy ink várjak még az s4re ?
nagyon gondolkozom, mert szükségem lenne egy ilyen szuper mobilra, igazábol a note 2-n gondolkozom még de hát az már batár nagy. sztem zavarna a zsebembe... -
sid87
senior tag
Hölgyek Urak, tudom sok hülyeséget kérdeztem már, vissza gondolva szégyellem is magam.
Viszont erre adhatnátok valami tippet, mert már minden home gomb nyomás után újra tölti a felületet... Eddig nem csinálta :-\
-
mars622
tag
Az utóbbi napokban frissített teljesen gyári Telenoros S3-mam 4.1.2-re. A galéria azóta valami kegyetlenül sz*r lett. Görgetésnél úgy "laggol" mintha egy 600mhz-es processzor lenne a telefonban. Rámegyek bármelyik menüre a beállításokban, lassabban/döcögősebben jön be a menü mint a régi sima I9000-en. Már a frissítés előtt is észrevettem hogy lassult, de nem tudom mitől lehet. Ha beviszem a szervízbe, helyben tudnak mondani rá valamit?
-
Laraxior
titán
Ma elvesztette a szüzességét a telefonom. Arccal landolt egy méterről a járólapon. Tegnap levettem róla a tokot, de reggel visszatettem, óriási szerencsém volt
-
Peti N95
aktív tag
A Neo Hybridemet felraktam az apróba, ha valaki szereti az ilyesmit
-
Gizmo94
veterán
Az a biztos. Jobb azt kérdezni,hogy mit, hogyan csinálj, minthogy miért nincs IMEI..
frozzyZTE Valóban nem ártana... gratulálok..
Szerk: Bátor?
Biztos,hogy a megfelelő szót használtad?
juhit Tehát Syigic -et raktál a telefonra, nem azt amit tévesen leírtál...
Amúgy jól csináltad, csak keress még mappát, a mappákon belül is vannak. Ha mindbe raksz .nomedia-t, eltűnnek a képek a galériából. Valami kimaradt...[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Gizmo94
veterán
Beírom inkább ide is, hátha feljebb nem olvasod..
MINDENKÉPPEN MENTSD AZ EFS MAPPÁDAT, MIELŐTT BÁRMIT CSINÁLSZ A TELEFONON, EZ ALAP!!És mégegyet írnék, a következőt tanácsos olvasni, mindenkinek, aki bizonytalan bármiben,mert mindenre világos, érthető válaszokat ad. Ez pedig az:
Első hozzászólás
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Gizmo94
veterán
válasz
Frozzy #28756 üzenetére
Tessék, csak neked. Ez az összes Weather.apk amit tartalmaz a Turkbey V18. Szerintem ezek a gyári weather cuccok, mert most néztem meg s hótt ocsmány.
íme, innen szedheted.
NEM! CWM zip, bontsd ki a zipet és egyenként másold a telóra, majd futtasd az apk fájlokat.Micsoda, hogy mi??? Az EFS?? Jézus.
Csak a telefon összes azonosítója, semmi egyéb.. Bagatell... Anélkül neki ne álljatok semminek, hogy azt ne mentenétek!!!!!!!
Bossi: Persze,hogy kell menteni az EFS mappát, a telefonra és a pc-re is mindenképpen,az első dolgod legyen!!!
-
válasz
Intel q8200 #28746 üzenetére
Nekem is simán elég az 1giga S2-nél se volt probléma-
-
zozyk
addikt
Oda van írva a telepítés menete:
If coming from a Samsung Stock ROM:
0-Másold fel a letöltött romot a belső SD-re.
1-Read this article on How to root your Samsung Galaxy S3 I9300 Rootold a 4.1.2-őt,CF-autoroot megoldja + kell egy CWM recovery is = recovery-cwmtouch-6.0.2.7-GTI9300.tar Odin kell hozzá
CWM-ben:
2-Wipe Data
3-Wipe Cache
4-Wipe Dalvik-Cache
5-Format /system
6-Flash ROM (install zip from sdcard)
7-Wipe Cache / Dalvik-Cache
8-Enjoy ReVolt ROM !!(Dőltbetü a hozzáfűznivalóm)
-
Icetee
aktív tag
válasz
Intel q8200 #28746 üzenetére
Itthon még nem elérhető az LTE hálózat.
http://www.technet.hu/telefon/20120824/az_lte_vajon_mi_fejtagito_az_ujabb_mobiltechnologiarol/
A 2GB RAM meg szerintem egy olyan dolog amivel jól el lehet adni a telefont, de nem tudom mivel lehetne kihasználni. Olvastam pár hozzászólásban hogy biztos az oprendszernek kell majd, de a JB simán megy a Galaxy Nexuson is, ami 1 magos és van benne 512MB RAM
És az nem egy mai telefon. De ha valaki Win7-et akar tenni az SIII-ra, akkor vegyen LTE-t, mert a 32bites Win7-nek minimum 1GB RAM kell
-
Intel q8200
senior tag
Én azt mondom, hogy bátran. Nekem a sima S3 van. Nagyon szeretem. Ha valaki tud persze jobban jár az LTE változattal és akkor 2gb rammal gazdálkodhat. De nekem az 1gb is elég. :-)
-
Icetee
aktív tag
Valaki tudja mire jó a "Vezetési mód" a telefonba?
Nem találtam róla sehol leírást hogy mit csinál ha bekapcsolom. Mert látszólag semmit. -
Bossi
őstag
Sziasztok!
Ezt a romot szeretném kipróbálni nagyon régen romoltam segítene valaki mi a menete akár privátban is...(részletesen kellene, root, mentés, felrakás stb.)
A készülék gyári független és Jelenleg a gyári 4.1.2 van rajtaElőre is köszönöm.
-
Ricsxx
tag
Remélem én is csatlakozom a társasághoz
-
Habsteve
tag
válasz
Intel q8200 #28733 üzenetére
Az Ace csinálta uezt. Cache ürítés vagy alk. restart.
-
Andreas2
tag
válasz
zsloti #28281 üzenetére
Az NFC-s bankkártya matrica szerintem csak egy olvasható memória chip bankkártya adatokkal, míg az SIII-ban egy komplett NFC megoldás van, ami írni-olvasni tudja az NFC matricákat, vagy kommunikál egy másik NFC eszközzel. A SIII szervizkézikönyv alapján az akkuban csak az NFC antenna van.
A banki matricákat szerintem már nem tudja írni, mivel lehetőség van az NFC matricákat véglegesen lezárni, onnantól csak olvasni lehet. Remélhetőleg a bankok így tesznek
Amire most használni lehet az SIII NFC-jét, az az S-Beam és ha veszel NFC matricákat akkor feladatok indítása vagy profilváltás a telefon hozzáérintésével. Mondjuk teszel egy matricát az irodába és egyet az autós telefontartóba. A tartóba betéve mondjuk letiltja a Wifi-t, bekapcsolja a bluetooth-t (kihangosítóhoz) és bekapcsolja a vezetés módot. Mindez megoldható az NFC Task Launcher segítségével.
Vannak azért aggasztó dolgok is az NFC-s bankkártyák körül:
Bank card details can be stolen with NFC-equipped phonesMint a videóban is látható, a kocsmában a pénztárcában levő Barclays NFC bankkártyáról egy NFC telefonnal leolvasható a tulajdonos neve, kártyaszáma és a kártya lejárati ideje. Az Amazon-ról pedig már lehetett is rendelni, mivel ott nem kértek CVC kódot. Nem tudom hogy azóta változtattak-e ezen az Amazon-nál.
-
Ricsxx
tag
Sziasztok!
Szeretnék S3-at venni venni a közeljövőben.Annyi a kérdésem,hogy van különbség a rágebbi ésa az újabb szériák között? -
Intel q8200
senior tag
válasz
Peti N95 #28730 üzenetére
Én ebayon vettem. Nekem nincs galaxy SIII logom. :-(
Nektek facebookozáskor nem megy rá folyamatosan görgetéskor a bejegyzésekre magától? Már idegbajt kapok tőle. És persze visszalépéskor újra előröl kezdi az oldalt és görgethetek egy darabig mire visszatérek oda, ahol tartottam. :-@ -
Peti N95
aktív tag
Most vettem a Pólus Médiában Slim Cover tokot, az átlátszó 2db os 1999ft, a kék 4999ft érdekes!
és rajta van a hátulján a Galaxy SIII logó!
-
apaszka
veterán
Én is így vagyok! SIM -en nincs semmi,sőt ez még nem is látott névjegyet!
-
Zsolaf
addikt
válasz
Zorko75 #28724 üzenetére
Megmarad! De ha megakarod tartani akkor a névjegyeknél a beállításokban állítsd be hogy ne jelenjen meg mert kavalkád lesz, minden dupla lesz benne. Kilehet választani miket jelenítsen meg.
Ha a google-be mentesz és másik telefonod lesz beállítod a google fiókot akkor minden számod azonnal megjelenik. Ez így van kitalálva, először Én sem értettem( 5 éve van androidom) Nokia után, de ennél jobb nincs a sim-et felejtsd el.
-
oggy71
tag
Még mindig nem jó
!
Pedig kiirja csatlakoztatáskor, hogy usb külső tárhelyként csatlakoztatva.
A telefonon viszont nem volt elállítva semmi, és win7-en meg működött. -
Zsolaf
addikt
válasz
Zorko75 #28720 üzenetére
Megnéztem és azért van mert a sim kártyára tetted a számot és az embert mikor mentetted, próbáld meg vagy a telefonra mikor beírod felajánlja vagy a google-ba menteni , utána engedi.
Nekem a sim kártyán mióta androidos telefonom van nem volt soha telefonszám mentve.
ha a google-be mentesz ott mindig megmarad ha a sim tönkre megy akkor is.
-
Gizmo94
veterán
válasz
oggy71 #28714 üzenetére
Csináld ezzel a driverfelrakást és jó lesz..
A telefonon a beállításokban az alkalmazásokon belül az ismeretlen forrásokat kipipálod, továbbá kell még az alkalmazások/fejlesztésekben az usb hibakeresés és a hamis helyek mellé is pipát tenned. Ha ezek után rádugod a telót a gépre, akkor mindjárt jó lesz és a lehúzható redőnyön fel tudod csatlakoztatni a belső tárhelyet.
De ha valami probléma lenne, mert már raktál fel drivert, vagy a windowsod rakott valamit, azt mindet töröld le és rakd fel ezt itt, ez is egy megoldás.
Jeffy is felkelt.
-
Zorko75
csendes tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy nem tudok nevekhez különböző csengőhangokat hozzá rendelni.
A contact listában ott vannak a facebook profilok is, és azokhoz hozzá lehet rendelni különböző csengőhangot, de a sima névjegyekhez nem engedi. Van erre valami megoldás, hogy ha xy vagy ds hív akkor mind a kettőnél más-más hang szóljon? Jó lenne ha nem különböző csoportokhoz kellene hozzá rendelni a hangokat. Örülnék ha valaki tudna segíteni ebben. Előre is Köszönöm. -
lukoz
aktív tag
Köszi szépen mindenkinek :-)
-
oggy71
tag
Üdv mindenkinek!
Lehet most láma kérdésem lesz:Miért nem látja sz.gépem usb-n a telefont?
Win7-el nem volt gond, csak technikai okokból visszakellett raknom az xp-t.
Öszedugom és csak a képolvasó varázsló jelenik meg, de a képeket nem jeleníti meg.
A sajátgépben alul ott az IGT9300, de semmit nem tudok kavarni a készüléken.
Nincs a telefonon valami adatátviteli beállítás (kerestem de nem találtam semmit)?
S.O.S -
Gizmo94
veterán
válasz
satesz2 #28697 üzenetére
Az árából egyből rájössz, de egyébként a tulajdonságoknál mindent kiír magáról. A klónokban nincs négymagos proci, sokkal butább az egész hardver, a kijelző is. A külseje sem olyan, vagy a kijelző fölül a samsung felirat hiányzik, vagy az előlapi kamera van másutt, nem nehéz megállapítani
De hivatalos forgalmazótól nem veszel klónt, javaslom,hogy onnan vásárold. Ha pedig magánszemélytől veszed,akkor előtte linkeld be ide, segítenek. Az apród 50-70 ezres ajánlatait helyből felejtsd el.
-
apaszka
veterán
válasz
satesz2 #28697 üzenetére
Személyes átvét!!!
Aksi,és a minőségi hátlap... Oprendszer, és a menüben nézd meg mi van rajta! Szoftver verziója! Munkatársamén pl csak egy random számsor van,és Samsung feliratú ,de 630 as aksi van benneami kisebb mint a gyári.....,és 0,3 as kamera!Meg a fogása is más! Az én szilikon tokomban lötyög,és a kamera is kicsit máshol van!
-
lukoz
aktív tag
Értem, köszi.
Esetleg a progi nevét is tudod? :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest