Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
satesz2
csendes tag
válasz
Gizmo94 #29494 üzenetére
No... valami van... Be engedett download módba... Középen itt van az android jele.. Ott van hogy downloading...
Do not turn off target!!A bal felső sarokban pedig.
Odin mode ( ez piros színnel)
Product name : GT-I9300
Custom binary download: Yes (3 counts)
Current binary: custom
System status : customMOst mit tegyek?....
esetleg skype-on tudnál segítenin?
-
tucsok.
senior tag
R2D2 új főzeléke: R2D2 Mix v7.0 XXELLC
mai friss ropogós -
Gizmo94
veterán
válasz
satesz2 #29491 üzenetére
Nem látja a partíciót... Tárcsázó nem is kell. Türelmesen próbáld újra, olyan nincs,hogy ne engedjen download módba.. először hangerő gomb le, tartsd nyomva, majd home, tertsd nyomva és végül on-off, nyomd.
Lehet,hogy többször kell megcsinálnod mire veszi, de vennie kell. Akksi kivétel nem gáz, megfeküdt rajta az sw, ennyi. Ha beenged a downloadba, onnantól nem lesz gáz.. Csak türelmesen.. Ha nem lesz download mód, az baj...de még akkor is ott a JIG... erre még jó S3-nál..A Hard reset nem a Download mód.. Köze sincs hozzá. Most csak a DL mód érdekeljen, Abba próbálj belépni és írj, ha ott vagy... Zöld robot lesz, és némi nem kínai , inkább angol szöveg bal fent..
Hol van ide még az Odin... Próbáld a gombokat így sorban, határozottan.. Volt nekem is amikor többször nem akart bemenni DL-ba, kényes a gombokra.
-
satesz2
csendes tag
válasz
Gizmo94 #29479 üzenetére
Értem mit mondasz.. és már próbáltam a hard reset-et.. vagyis a 3 gombos belépést.--de ugyanez a képernyő fogad... Jah..és nem tudom kikapcsolni a telót.... csak úgy hogy kiveszem az aksit.. várok pár másodpercet... majd vissza teszem.... NYomom a 3 gombot... erre újra indul a rendszer, és megjelenik a kijelzőn a Sanszng Galaxy S3 I-93.... Szöveg.. majd eltűnik.. marad a sötét képernyő, és a kínai szöveg... A kínai szövegben tudok lépegetni a hangerő gombbal, és a power gombbal... ÉS néha angol szöveg is van benne.. MOst pl.. ezt írta ki....
data...
/data...
/cache...
/sd-ext...
/sdcard/.android_secure...
/sdcard/.android_secure!...
/emmc/.android_secure...
E:unknown volume "/emmc/.android_secure"Szóval bármit csinálok.. ide jutok vissza... errre a fekete képernyőre.. és nincs tárcsázó..és nem ad be semmit.. mintha nem is lenne rajta android... Nem jön be semmi...
-
Gizmo94
veterán
válasz
intovon #29484 üzenetére
intovon
(újonc)"Beletettem próbaként egy másik S3-ba (T-Mobile függő) a SIM kártyámat és PIN kód után kért egy hálózati feloldó kódot. Az enyém nem kér, ezért tuti, hogy független."
Ha tuti,hogy független, mi ok az aggodalomra?
Már kezd Írországból származni? Kerekedik a történet.. Amúgy nem kell befosni. Ha függő lesz, akkor sem lesz nagy gáz...
"arra meg azt írták, hogy veszélyes" Na ja.. az élet sem veszélytelen.. Azért csak próbáld ki azt amit linkeltek..
-
fodin
tag
Sziasztok, szeretett SII-met váltaná egy S3. A T-nél venném a telefont, ahol ma megkérdeztem, azt mondták, hogy szürke csak az LTE változatból van nekik. Tudja valaki, hogy létezik szürke színben és csak az adott üzletben nem volt, vagy az LTE nélkülit csak fehér, illetve kék színben forgalmazza a T-mobile?
-
kutyaxx
csendes tag
válasz
satesz2 #29466 üzenetére
ide erre az oldalra kell bereggelned,hogy lásd a linkeket!
de nem is kell,most nézem,amúgy is látod!egyébként szerintem kezdjed azzal,hogy kikapcsolod,és megnyomod egyszerre a hang le+középső gomb+bekapcsoló gombokat,és nyomva tartod őket.erre egy kis menünek kell elindulni. -
JocR
csendes tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy miért nem látom képeket ha összekötöm telot pc-vel? Telon rajta van minden és fel is tudok rakni, de egyből eltűnik a számítógép mappáiból. -
SzlobiG
félisten
válasz
intovon #29468 üzenetére
Tutira nem független amit vettél ez a helyes megfogalmazás.
Az az S3 T függő próbáld ki vodás kártyával azzal se fog menni.
Hozzáteszem én is függetlenként vettem az enyémet ICS-el még az is volt de ahogy rátettem JB-t visszazárta mivel angol a készülékem, szal okoskodni kellett...
(#29473) intovon Menny be a telenorhoz akkor.
-
intovon
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, segítséget szeretnék kérni.
Ma vettem egy kártyafüggetlen Samsung Galaxy S3 telefont, de baj van vele. Nem tudom regisztrálni a Telenor hálózatán. Bekapcsolom a telefont, bekéri a PIN kódot, minden működik is, de nem tudok csatlakozni a mobilhálózathoz. T-Mobile kártyával minden további nélkül működik.
Nem kér hálózati feloldó kódot, tehát tutira független a telefon.
Tudna nekem ebben segíteni valaki, hogy miért lehet? Köszönöm! -
Koczó93
őstag
válasz
mrThomi #29463 üzenetére
A beégés hónapok vagy évek múlásával jelentkezhet. Én személy szerint nem láttam még beégett kijelzős s3- at ahhoz azért elég sok órának kell eltelnie. S2őt már láttam de mivel gariban cserélik nem kell aggódni miatta. Ha nekem beég akkor eladás/gari lejárta előtt cseréltetem.
-
mrThomi
addikt
válasz
Koczó93 #29455 üzenetére
Nemetbe saturnba vettem szal gyari garis !! Ha vmi lesz vele oda viszem.mennyi ido utanjelentkehhet ? Most vettem es mar az uj 4.1.2 vol rajta szal eleg friss cuccnak tunik,nemtudom azota kijavitottak e ezt ??? A folgosodast megneztem full fenyerovel fekete hatteren es en nem latok igazan semmit.regen linkeletek be ezzel kapcsolatban egy kepet ott nagyon sok fekete kis potty volt meg mintha karcok is.dehat kiazaki igy nezi....ami joban erdekel ez a beeges. Ilyeg is olvastam rola h ne hasznaljuk full fenyrovel...nekem alt. Harom egyeden van,bar eleg erdekes h ilyen ertekj telonal ez go d lehet...
-
Davey7
senior tag
Kijelzo cserelnel amugy cserelik az egesz elolapot? tehat ertem itt a GG-t.
Valamint a T-mobilos gari, az mehet a Samsungon keresztul(szerviz futar)? -
t.imi
addikt
válasz
#01696768 #29399 üzenetére
Még nem vettem, sajnos/szerencsére. Note eladása óta eddig volt 4 tel, kicsit unalmas már, hogy mindegyiknek van valami nyügje.
Sokat olvasok ebookot, sötétszürke háttérel és lövésem sincs mennyire lehetnek zavaróak, észrevehetőek a foltok.
Emiatt nem venném meg, hogy megtudjam, de havonta sem hurcibálnám doktorbácsihoz.
Éppen egy ion készül vissza a gazdinak, azt sem lehetett sehol kipróbálni -
SzlobiG
félisten
válasz
satesz2 #29454 üzenetére
Hol vetted? Csak nem apród.hu?
Az akku száma alapján S3 szal nem klón telót kaptál, max kínából van vagy a fene tudja honnét. Odinnal tegyél fel egy normális romot és jó lesz.
(#29455) Koczó93 Itt szerintem amúgy sokan összekeverik ezt mert foltosodás terén ezt is lehet érteni. Ez egy rosszul ragasztott kijelzőnek köszönhető a ragasztó nem terült el egyenletesen ezért lég buborékok keletkeztek. Mondjuk gondolom nem ilyenek vannak akink foltos, mert megnéztem nálam semmiféle folt nincs.
-
Koczó93
őstag
válasz
mrThomi #29453 üzenetére
A beégés és a foltosodás két külön dolog. Ami miatt most sokan sírnak hogy sötétben fekete képernyőn foltokat látnak az a gyártási technológiàból adódik. Lehet cseréltetni, szervízbe adogatni de szvsz mind ugyanolyan és mivel elég elhanyagolható dolog felesleges. Én nem is örülnék ha "megbontanák" a telefonom pláne ilyen miatt. A beégés sem egetrengető de az egy idő után jelenkezhet. Halványan homogén szineknél felfedzhető lesz az taskbar esetleg widgetek körvonala. Ezt is cserélik csak lényeg a gyári gari!
Satesz!
Hol vetted, kitől és mennyiért? Gondolom nevetségesen olcsó volt és azt gondoltad te kötöd az évszázad bizniszét. Valószínűleg nem eredeti s3. Nem véletlenül van hangsúlyozva hogy megbízható helyről gyári garival. Bontatlan doboz és még garijegy sincs benne... -
satesz2
csendes tag
Segítsetek légyszi!
Vettem egy elvileg vadonat új S3-at... Ránézésre eredeti... a kamerája is 8 MP-s.... 2100 mAh -s aksi van benne, EB-L1G6LLU .
Van rajta egy dátum is...mármint az aksin.. 2012.09.14
Mást nem tudom mondani, mert hatza jöttem a telóval. Ki volt írva rajta hogy frissíteni kell a szoftvert... Rákattintottam... Erre elsötétült a képernyő, és azóta egy rakás kínai szöveg jelenik csak meg a kijelzőn, semmi más... Illetve néha angol szöveg is feltűnik benne... pl... www.onekeyrom.com.. az mi a fene???:..
Ha nyomkodom a bekapcs gombot, elkezd futtatni valami kínai szarságot.. persze csak a sorok futnak le... kínaiul..és van benne némi angol is.. pl...E: Can't open /sdcard/androidupdaterom.zip
(No such file or directory)Akkor engem most átvertek ezzel a telóval? Vagy mi a baj vele?.. Elvileg azt mondták gyári független... Persze se gari jegy, semmi nincs hozzá, mert hogy elvileg kari ajándék volt... ÉS minden zsír új a dobozában.. ki sincs bontva.. szóval hihető volt...
Kérlek segítsetek!!! Előre i sköszi!!!
-
mrThomi
addikt
Sziasztok.
Olvasom a hszeket ezerrel a telorol,es kicsit megijesztett ez a beeges kijelzo mizeria.mi ez tulajdonkeppen,mit kell rola tudnom ? -
törölt tag
válasz
spence225 #29449 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond,csak vicceltem,hiszen azért van ez a fórum,hogy kérdezzünk,tájékozódjunk,és megosszuk egymással a tapasztalatainkat,természetesen mindezt segítő szándékkal!
Van aki többet tud erről a telefonról,van aki kevesebbet,de mindenki hozzátesz egy kicsit a nagy egészhez -
spence225
aktív tag
válasz
kelzsoca #29447 üzenetére
tapaizo: Jó akkor kettő
De több kérdésem egyenlőre nincs. Ebben nem voltam biztos, az előző telefonon (ZTE Blade) bátrabban cseréltem recoveryt,romot, ilyesmi, de számomra ez nem az alsó árszegmensű készülék és kicsit jobban tartok a dolgoktól
kelzsoca: Ismerősen csengő nevű felhasználó ideiglenesen az is megteszi erre nem is gondoltam
-
oggy71
tag
válasz
#07400704 #29439 üzenetére
Akkor szerencséd van!
Mikor az enyém tegnap visszajött a szervízből, rögtön bebújtam itt a m.helyen egy szekrénybe a módszeremmel és akkor boldogság volt (írtam is ide rögtön), mert nem láttam foltokat.
Aztán otthon a sötét garázsban megnéztem mégegyszer, és ott már megláttam a pici pöttyöket!
Néhány szitokszó elhagyta ajkam, és utána lenyugodtam, hogy ez ilyen és nem kínlódok vele tovább.Sógi:Ezt a módszert is kipróbálom! Bár nagy meglepetés már nem fog érni
-
Sógi
addikt
válasz
oggy71 #29390 üzenetére
Ez a legjobb teszt foltosodás kivizsgálására: gyári tárcsázóba: *#0*#, azután rányomsz a holt sötét vécében, kamrában, vagy akárhol, lényeg, hogy szó szerint vak sötétben a vibration black gombra
Teszt előtt várj 10-20 másodpercet, had szokja meg a sötétséget
Amúgy nekem nem foltos, jól sikerült a kis koreai gyártósornak a ragasztás..Lehet a tied kínai gyártmány -
Gizmo94
veterán
válasz
spence225 #29437 üzenetére
A kérdésed komoly voltára tekintettel ajánlom szíves figyelmedbe az első hozzászólást.
Segítő szándékom jeléül linkelem is -
spence225
aktív tag
Üdvözlet !
Egy hete ruháztam be az s3-as készülékbe és lenne egy kérdésem.
Van-e rá mód hogy a telefont rootoljam ? Lehetőleg telefonra telepíthető alkalmazáson keresztül ? -
p06
senior tag
Na meglett az államvizsga mostmár jöhet a T-s JB
.
Amugy kapható már a környéken a gyári nagyobb aksi? Mert az Ebay-en nem láttam..
-
Yeffy
veterán
válasz
Norbi8719 #29405 üzenetére
+ Gizmo: köszi nektek, remélem, h bejön... hét elején kiderül.
igen, nincs rajta semmilyen, ehhez köthető sérülés, max egy két karc a hátlapon. bízom benne...oggy: milyen nyomorom? normális-e vagy?
nem rugózok egész nap rajta, mint egyesek a foltokon, (nem is kell messzire mennem, ugye?) vagy a JB-n/frissítéseken, ha cserélik, akkor örülök, ha nem, akkor max káromkodok egy sort, oszt' így marad...hangnemre figyelhetnél ám...
-
wlf
tag
Bocs, hogy beletenyerelek a kijelzőfoltosodásba
, de ehhez mit szóltok?
Marha jól néz ki, bár 46 USD kicsit meredek érte, tekintve hogy egy kínai akármi. Ebay-en nem láttam.
XDA-n páran vettek már, bejön nekik, úgy tűnik.
Az nfc-t valószínűleg blokkolja, a térerővel vajon mi lehet a helyzet? Akinek van hasonló alu tokja, mit tapasztal? -
Norbi8719
tag
Amúgy lenne egy felvetésem , vélemények érdekelnek.
Ugye foltos kijelző, kijön , nem kérdez cserél...
Na most ugye sok embernek karcmentes , fóliás a kijelzője.
Mi van ha azért megy ilyen lazán a csere , mert "újrahasznosítás folyik"?
Lehet én vagyok üldözési mániás de elég lazának tűnik ez a csere-bere?!
Persze örüljünk neki , csak kiváncsi vagyok a véleményekre.Amióta a T használtat küldött nekem azóta még a bontatlan csomagolásban sem bízom:-)
-
Norbi8719
tag
válasz
#01696768 #29399 üzenetére
Nekem volt kb 5 foltos kijelzőm , most ami van az teljesen foltmentes (tényleg) , pedig én is a "wcnülökfigyelem" típus voltam.
Ellenben most amit kaptam azt itthon kibontva láttam h van pár pötty (karc) a kereten , de nem vittem vissza mert a T-ben úgyis rám fogták volna.Már nem érdekel , veszek vmi ezüst javítófilcet azt majd jól elüt.
Engem a karcok zavarnak a világon a legjobban de ez van...Bár lenne foltos:-)
De annyit elértem h kékkel kezdtem ez meg szürke...
Nekem volt egy dobozból kivéve kopott keret , egy használt webshopból , egy foltos , még egy foltos , két cserélt kijelző , és most az új...
Az 7...
Nem kellett volna sose vele foglalkozni:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával