Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habsteve
tag
Itthon melyik szolgáltató tudja az AMR-WB-t? Vki használja esetleg?
-
MPeter87
őstag
Olvastam az 1. hsz.-t, de S után az S3 romolás még kicsit új.
Fel szeretném rakni a legújabb Omega romot. Remélem beválik... Kíváncsi vagyok mennyivel gyorsabb/jobb a mostaninál.
Esetleg a MIUI használók adhatnak tippeket, hogy melyiket érdemes kipróbálni.S1-en szerettem még ICS előtt.
Ha EFS mappa mentéssel akarom kezdeni az egészet (bár a korábbi tulajtól megvan, úgyhogy nem nagy gáz, ha ez nem jön össze), akkor XXELL4 romra CF-ROOT 6.4-et vagy Siyah 1.8.6-ot rakjak? A 2 közül mindegy melyiket? Itt nincs minden romhoz külön cf-root kernel, mint S1-nél?
Ha megvan a root, akkor CWM-ben csak wipe data/FR és mehet is a rom? Nem kell semmit formázni?(#27696) Devid_81
Nekem kell még úgy 350 hozzászólás hozzá, úgyhogy belehúzok kicsit.
Bár egyelőre nincs konkrét elképzelésem... -
Muton
addikt
basszus!
ez a dns lánc meg starwars főcím galéria zsírkirály!thx mindenkinek, közben rájöttem, hogy hol lehet. ott, ahol írtátok
-
blt.62
őstag
Szio!
Tudom nem ide tartozik a kérdés de már olyan régen megakartam tudni,hogy mitől függ az,hogy a nevünk felett lévő képet egyedi képpel cserélhetjük le? Az én őstagságom még kevés ehhez? -
Sógi
addikt
Még egy dolog a nyári kijelző látom/nem látom rendesen a kijelzőt problémához:
Kijelző-képernyőmód-DINAMIKUS!Sokat számít, de ez csak egy tapasztalati tipp
-
dobolson
senior tag
Szevasztok!
Van valakinek infója, hogy kb mennyi lehet egy kijelző, vagy hogy mennyiért cserélik ki szervizben? Tesómét elhajította a kölök és nyekk lett a megjelenítőnek...
Keresgéltem guglin meg itt a fórumon is, de egyértelmű választ nem találtam a kérdésemre. Köszi előre is! -
rankesz
veterán
Tegnap láttam hogy van új JKay XXELLA romra, gondoltam kipróbálom, régen (S1-en, S2-n) sokat használtam és szerettem.
Fel is kerestem a kedvenc forrás oldalamat... majd elgondolkodtam... aztán megvettem inkább Play-en. Megérdemli. -
blt.62
őstag
Az miért van,hogy naptár bejegyzésnél mostanában automatikusan az "Egész nap"-hoz rakja a pipát? Az a gond ezzel,hogy a szerkesztéssel kell mindig kezdenem,mert időt nem tudok állítani a riasztáshoz. Gondolom az egész napos bejegyzésnél nincs hangos riasztás,hisz nincs idő megadva neki. Ha havi nézetben rányomok valamelyik napra akkor van ez a probléma. Ha megnyitom a naptárt és fent a "+" bevitel gombot nyomom akkor nincs ez a probléma. Miért nem egyforma ez?
-
-
Laraxior
titán
válasz
petike2014 #27665 üzenetére
Akkor biztos a szemeddel van gond, hogy nem látod a különbséget az S2 és az S3 között.
Teljesen mindegy, hogy auto vagy sem, ugyanis napsütésben úgyis maximumra veszi fel a fényerőt.
-
petike2014
aktív tag
válasz
Richard #27662 üzenetére
Nem tudom, HOX-on kívül mindenfél "csúcs" készülékem volt, nem nagyon volt semminek ilyen fényereje mint ennek.., lehet bennem van a hiba
S2-m már nincs, így nem tudom max az emlékezetemmel összehasonlítani, abban pedig nem az él,hogy erősebb lett volna, bár én mindig auto-n használom, nem tudom számít-e....
-
csabika69
tag
Voda kapott már frissítést?
-
válasz
petike2014 #27654 üzenetére
Talán mert semmit nem látni a kijelzőből ha kimész a napra.
-
aggleány
addikt
Sziasztok!
Nagy kérdésem van: 4.1.2 frissítés óta nem megy a Google naptárral a szinkronizálás. Illetve megy, de a naptár widgetekben csak az látszik, ami a telefonba van beírva. Van valami ötletetek, hogy mit lehetne ezzel csinálni?
-
Sógi
addikt
válasz
GhostRider23 #27653 üzenetére
Van lehetőség, custom romban telepítésnél van ilyen opció aroma installerben!
Javaslom xda-n nézz körbe!
El is felejtettem! Play-en keresd a lux appot! Azzal talán lehet feljebb húzni!(#27659) Laraxior: +1! Sajnos ez az igazság, S2-nél jobb volt nyáron a fényerő, "most" meg takargatnom kell a kijelzőt, ha süt a nap, bár most van rá hack, amellyel emeltebb a fényerő!
-
Laraxior
titán
válasz
petike2014 #27654 üzenetére
Csak nem napsütésben nyáron... pentile matrix betegség, hogy gyengébb mint az RGB.
-
petike2014
aktív tag
válasz
GhostRider23 #27653 üzenetére
A gyári maximumoknál? OMG..., why? Elképesztő mind a fényerő mind a kontraszt gyári maximumon (sőt túlszaturált már dinamikuson olyannyira,hogy eltűnnek bizonyos színátmenetek)
-
GhostRider23
tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy van-e a fényerőre valami hack 4.1.2-őn , amivel erősebbé lehetne tenni, vagy kernel-hez tartozó program amivel manuálisan be tudom állítani hogy az eredeti maximális fényerőnél mégerősebb legyen a fényerő, kontraszt és színtelítettség? Várom válaszotokat!
-
AMD ehog
aktív tag
Olyan MOD létezik, ami áttetszővé teszi a Status Bart mindenhol?
-
okoska74
senior tag
Nagyon jó ez az UltimaROM v8.0 - [XXELLA] Rom Pereus kernellel.
4 óra 43 perc szinte teljes kijelzővel, wifivel és még 19% -om maradt. Az még egy óra legalább. :És egy antutu:
Nem teljesen értem azt az 1800MHz -et, mert nekem semmilyen formában nincs húzva. -
Muton
addikt
válasz
gyuri81 #27642 üzenetére
valami rendszerfrissítés. 127 MB
most nézem, 4.1.2- a cucc, minta ezelőtt valami 4.0.4 vagy 4.1.4 lett volna, de nem emlékszem. sajnos nem találtam meg, hogy írja ki, hogy milyen frissítést telepített.
de elkezdte kiírni a dolgokat, hogy hogy tudsz lapozni, meg ilyesmik, mintha új lenne megint a készülékmod: chromot is felrakott, meg bal oldalról behúzható start menü szerűséget (de ez lehet, hogy volt már korábban is, csak elkerülte a figyelmemet)
-
Drbonci
aktív tag
Gyári hátlap itthon kapható vhol? Vagy ebay-ről rendelt vki gyárit? Kellene nekem egy kék.
-
Muton
addikt
Heló!
Teló pajti letöltött egy 127 megás frissítést (gondolom valami android frissítés akar lenni), és arra kér, hogy mentsem az adataimat a frissítés előtt.
A helyzet az, hogy nincs benne sd kártya, minden a belső memóriában van.
Szeretném a névjegyzéket, a fényképeket lementeni, illetve a telepített programokat (azok nem tudnak felszinkronizálni beléjük írt adatokat), és a beállításaimat.Az 1. hsz-ben van egy bizonyos Efs pro, az jó nekem a fenti célra?
-
zozyk
addikt
XXELLA-n működő PC választó...ha valakinek kell
-
Azt valaki tudja esetleg hol lehet venni emberi áron ÚJ S3-at gyári garival? Nextelnél sem látok meg sehol, csak bolti garisat.
-
zozyk
addikt
válasz
migabi24 #27625 üzenetére
recovery-cwmtouch-6.0.2.7-GTI9300.tar
Én ezt raktam rá,de a mobilODIN nem rakta fel,csak az pc-s odin...
-
migabi24
nagyúr
aki frissített 4.1.2-re annak ajánlatos ránézni erre a topicra, nekem is camera drivert kellett frissítenem
-
manokaki
addikt
4.1.2-vel ( I9305) Benchmark 6250 pont !
-
rankesz
veterán
válasz
Leonardo91 #27614 üzenetére
-
Leonardo91
őstag
válasz
Leonardo91 #27599 üzenetére
Erre valaki?
-
brp88k
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy ha leveszem a töltőről100%-ról (zöld ikonnal megerősítve, hogy tényleg 100%) a telefont és amint kihúzom leugrik 99%-ra. Utána normálisan bírja az akku, erős használat mellett is 1 nap, de ez azért fura.
-
RockCNC
őstag
válasz
Joe_Muad_Dib #27606 üzenetére
köszi.
Jó tudni, habár én eddig soha nem tartottam be és eddig nem tett kárt egyik teloba sem.
Jelenleg olyat keresek amelyik elosztós és usb is van rajta. -
RockCNC
őstag
válasz
Joe_Muad_Dib #27606 üzenetére
Köszi.
Jó tudni, habár én eddig soha nem tartottam be és eddig nem tett kárt egyik teloba sem.
Jelenleg olyat keresek amelyik elosztós és usb is van rajta. -
-
Frozzy
őstag
válasz
mondomén #27604 üzenetére
hát ez szokás szerint így szokott lenni. de amúgy tényleg várj. mert egy bizonyos számú program letöltés után mindig csinálnak ilyen akciókat fél áron az appok meg mondom ilyen filléres centes áron.. rég volt már azért gondolom, hogy mostanában lesz.. Én is vennék akkor így egy jó pár alkalmazást
-
RockCNC
őstag
Milyen szivargyújtó töltőt tudnátok ajánlani? A jelenlegi sz.rt se tölt. Usb kimenetelű is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával