Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mhalacka
csendes tag
nem, én vettem édesapám de 140 ért nem adnak rá hivatalos garit akkor nem tudok mit mondani gondolom őt nem tájékoztatták kellőképpen de befótozom, hátha valaki tud rá mondani valamit
-
delbarta
senior tag
Hátha érdekel valakit: Most 1$ a Plants vs. Zombies!
-
ibenny
senior tag
-
maxim01
aktív tag
A telepített alkalmazásaim között van egy Recipes 2000 program is. Én tuti nem telepítettem. Tudja valaki mi ez, vagy melyik app-hoz tartozhat?
-
Mhalacka
csendes tag
igen, bolti garis 12 hónap teljes + 12 hónap szoftver, ennyi pénzért remélem kicserélik megrémültem, h sokba fog fájni de hát semmit nem tettem tok minden van hozzá ők rakták rá.. hihetetlen
-
okoska74
senior tag
A Flashligh tet nem lehet valahogy beletenni az értesítési panelba?
-
Mhalacka
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja én is galaxy s3 tulaj vagyok, de máris sajnos meghibásodott, az érintőképernyő nem működik, jobb alsó sarokba lilás sötétkék folt jelent meg nem tudjátok mitől lehet? vip phoneban lett vásárolva fekete modell, aki tud valami irjon! Nem lett le ejtve 1mm hajszálrepedés van az alsó sarokban a folt körül FÓLIA ALATT!! -
hurenzon
senior tag
Valaki kötött már a T-mobile-nál készülékbiztosítást? vagy esetleg máshol???
tapasztalatok??? vélemények???
-
zozyk
addikt
Redőnylogó nélküli átlátszó státuszbár verziók:
Eredeti SystemUICWM telepítős verziók,XXELL4-re!
-
Devid_81
félisten
válasz
hurenzon #26571 üzenetére
Bar biztosak lehetnenk ebben, hogy jon.
Ambar tudom, hogy nagyon igertek valamit, neten olvasni mar mindent, de tenyleg eleg friss meg az S3-as.
Ami miatt hamar johet a csere, az az, hogy vannak azert hibai a keszuleknek, es persze jelenleg mar nem is a legerosebb...csak kerdes ha ennyire megy a surgos a samu reszerol akkor megint mit kapunk... -
hurenzon
senior tag
lehet visszamondom az S3-at, Elvileg februárban vagy ,márciúsban már megjelenik az S4, ami elég ütős lesz.
-
zozyk
addikt
Hello
XXELL4-re is megcsinálom az átlátszó (25-100%) státuszbárt.
Viszont csinálnék 1 olyan verziót,ahol a lehúzott redőnyön ott virít egy samsung logó/felirat.
Legyetek oly kedvesek,nyomjatok már pár szavazatot,hogy milyen összeállításban kéritek...Kösz:zozyk
u.i:Holnap estig kéne szavazni,31.én nem akarok ilyenekkel foglalkozni...
-
Frozzy
őstag
válasz
hurenzon #26567 üzenetére
Szia.
Bumpert tudsz keresni ebay.hu-n elég sok van. de szerintem felesleges a bumper.
ezt nézd meg én ezt rendeltem meg kb 20 perce. Nagyon jó minőségű nillkin tok.
-
hurenzon
senior tag
tudtok valami jó bummert ajánlani?
-
Gizmo94
veterán
válasz
okoska74 #26547 üzenetére
És nullázza is a countert S3- nál vagy csak DL módba tudja tenni?
A vaterás linkeden nem láttam sem az S3-ast, sem az LTE-t a felsorolásban, gondolom, nem véletlenül..
"Gyári, hivatalos szoftvert fog kiírni download módban, akkor is ha főzött rom van rajta!" ez meg ebben a formában helyből nem igaz.. Mert nem fog..
Nekem is S2- eshez való van és szart se csinált az S3 counterével JB alatt...
hito: És counter nullázáshoz használták, S3 esetében Jelly Bean alatt? Kétlem....
-
foxymaxy
senior tag
élmény beszámoló
felraktam a 4.1.2. jb-t
t-s a teló előtte a 4.0.4 ics ment, első tapasztalatok zárásnál nyitásnál kék villódzás, akadozás +egypár idegesítő apróság, ja és csak 782mb ram
csináltam egy gyári vissza állítást
azóta álom a tella, gyors nincs akadozás és 833mb ramot lát
úgyhogy ha valaki rászánja magát a rom cserére és nem akar magának egy kis idegbajt,
akkor javallott a resetelés, megéri -
ha wifit hasznalok akkor a gsm automatice atvalt 2G-re?
-
Laraxior
titán
Most nézem, hogy nem is nagyon érdemes lecserélni az S3-at Note II-re. Jövőre egy halom fullHD-s mobil jön ki...
Ráadásul 5" az alja....
-
Dani82
senior tag
Az mitől lehet, hopgy elég gyakran elfelejti a wifit használni a telefon?
Működik egy darabig, aztán nem jön be a facebook, nem frissul az instagram, nem keresi a frissiteseket playen, nem jonnek be a weboldalak. Ilyenkor ujrainditok vagy repulo uzemmod on/off es megint mukodik egy darabig -
-
hito
nagyúr
válasz
Zsolaf #26522 üzenetére
Ördögi körben vagyok. Root nem megy (most nem írom le, 2hete kb. volt erről a készülékről szó, kereskedelmi forgalomban nem volt kapható), ezért egy rootolt beta 4.1.2 romot kell használnom, mivel a TA csak root alatt megy. Ha viszont felteszek másik gyári romot azt nem tudom rootolni, így a TA sem megy. Főzött romokkal meg nem tanácsos használni a programot ha jól tudom.
-
hito
nagyúr
Tapasztalt már valaki olyat, hogy S3-nál nem működik a triangle away? Ezt írja amikor boot után próbálja csinálni:
"Could not find triangle and counter data"
-
RockCNC
őstag
-
dongasre
tag
[link] szerintetek megbízható? S3 LTE-t vennék innen
-
zozyk
addikt
-
törölt tag
válasz
RockCNC #26496 üzenetére
Én is a 3betüsset használom mert az a legjobb és egészen addig nem is volt semmi baj amig nem frissitettem az Androidot egészen a JellyBean-re! 4.1.1 nél kezdte ezt el h megtalálja a müholdakat és utánna el is dobja és ezt ismétli folyamatossan. Vártam vele 1honapot hátha a kövi frissitésben kijavitják de NEM!
kiprobálom még sztem ezt a GPS fix-et de ha nem lesz jo visszatetetem valahogy a gyári 4.0.4-et mert az volt a legfaszább!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest