Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oggy71
tag
válasz
Norbi8719 #28497 üzenetére
Most nem tudok fotót csinálni, meg csak tényleg fullsötétben látszik, és a szemnek akkor is idő kell mire észreveszi.
Amiket írtál, attól igencsak elment a kedvem, de éppenezért csinálok csomó képet a hibátlan külsejű telefonról, és bármi gebasz lesz nemfogom hagyni annyiban a dolgot!
Erre meg most jön 1 sms szószerint, hogy:Samsung GT-I9300 (Galaxy S III) készülékét 2013.01.14. napon javítjuk itt:majd jön a megadott címem
Akkomost mégiscsak helyi mókolás lesz?
Nemtudok rajtuk elmenni! -
Dinamikusról vissza tettem szokásosra mert idegesített, hogy a fehér nem fehér így jobb egy fokkal.
-
Norbi8719
tag
válasz
oggy71 #28462 üzenetére
Fotó,fotó,fotó...
Amikor háznál csinálják a cserét nem nagyon ellenőrizgetnek...
Az a rossz hírem Neked , hogy én is beadtam így (plusz más hibával is)...
Kb. 1 hét után : " a hibát nem tudtuk reprodukálni , és adtak egy nyomtatott papírt , hogy a foltosság természetes.
Összekarcolták a keretet , meg a hátlapot.
2 hónapba telt + Békéltető Testület mire tegnap előtt mrgkaptam a csereutalványt.Megjegyzem ennek a keretén már a dobozban volt egy-két kis hiba de már nem érdekel , viszont nem foltos.
Az a baj h ha beadod tesztelésre akkor nem fogják cserélni...De ne legyen igazam.
-
Sógi
addikt
Melyik call recordert ajánljátok, aminek olyan a felvétele, hogy mindkét fél hangját ugyan olyan erősen lehet hallani?
-
Gizmo94
veterán
válasz
kelzsoca #28476 üzenetére
Sajnos ezt hiába várjuk, mert nem igazán áll érdekükben. Ha megnézed, az eladások azt igazolják, hogy a vásárlók inkább a fokozott teljesítményt és az eye candy dolgokat díjazzák a minőségi anyaghasználat helyett. De ha belegondolsz, miért is törekedne a gyártó hosszantartó minőségre, mikor a silány anyaghasználatot megéri neki inkább szervizzel kompenzálni,a telefont meg gyakorlatilag évente eldobáltatja a vásárlóival.
Amíg a garancia tart, nagy vonalakban a telefon is egyben marad, utána meg úgyis oda zúg az értéke,hogy már nem érdekes...
Piwi: Hát jah..
Nekem mondjuk mákom volt eddig, mert szinte semmi nem látszott egyiken sem. Viszont mikor ide beírtam, hogy megnéztem, éjjel a teraszon a mínuszban töksötében és akárhogy meresztettem a szemem,nem láttam rajta szart sem, azt a választ kaptam valakitől, hogy vagy nem volt elég sötét, vagy keveset voltam kint.
Hát erre gondoltam,hogy akkor fagyj meg te bazeg,meg vakulj meg a sötétben két foltért, csak,hogy legyen.. Valamennyi folt mindegyiken van, de jelentősen túlparázott dolog ez.
-
oggy71
tag
válasz
kelzsoca #28464 üzenetére
Énsem akarok okoskodni, de akkor, hogy létezik az, hogy itt egy csomó fórumozónak foltatlan a kijelzője?
Mondjuk ez abszolút nem zavaró hiba, de hamár kiadtam egy rakás pénzt ezért a készülékért akkor az legyen hibátlan!
Amúgy nem bántam meg vételét, nekem minden tekintetben megfelel, még a "fos" trés 4.0.4-el is! -
apaszka
veterán
-
Piwi
veterán
mai friss ropogós rom:
Base Firmware: I9300XXELLC (4.1.2)
Region: Europe
Country: Spain
Carrier: Unbranded
Build Date: 28 December 2012
Modem: XXELLA
CSC: PHEELL3
Change List: 764725 -
Zsolaf
addikt
válasz
spawn21 #28466 üzenetére
Nyolcmagos mobilprocesszort mutatott be a Samsung Ennek van esélye
-
Drbonci
aktív tag
Böngészőbe beírt jelszót utólag meg lehet keresni? Nem lett rányomva hogy jegyezze meg, de úgy emlékszem vmi mappába ideiglenesen menteni szokta.( Crome böngésző)
-
spawn21
veterán
válasz
South Velen #28470 üzenetére
Az lesz, akkor én nem tudok olvasni. Sorry
-
törölt tag
válasz
South Velen #28467 üzenetére
Kizárt,hogy ne saját procit tegyen bele, nem lesz presztízs öngyilkos
-
spawn21
veterán
válasz
South Velen #28467 üzenetére
Exynos 5
Hupsz, nem szerkesztettem.
EXJÚZMÍÍ
-
spawn21
veterán
Láttátok a mai cikket?
Lehet, hogy az S4-ben olyan processzor özön lesz, hogy wááááááá!!!4 magos S4pro +A7-es 4 mag ami az alacsonyabb dolgokat végzi el, addig az PRO alszik.
Ez okos megoldás! Nem?fl0werstar: az a szitu, hogy az előtt vettem le pár percel az otter tokot.
-
törölt tag
válasz
oggy71 #28462 üzenetére
Annyira foltos volt? Csak mert elvileg mindegyik kicsit az (az enyém pont nem
), szóval semmi garancia rá, hogy a csere nem lesz olyan. Amúgy csinálj jó sok képet a készülékről, hogy ha mégis bántódása esik, legyen bizonyítékod.
Ejj, ez az anyaghasználat annyira idegesítő egy ilyen árú készüléknél!
Spawn sztorija óta úgy fogom otthon a szőnyeg fölött is, hogy death grip-je lesz szerencsétlennek. A szoftveres glitchek szerintem inkább az androidra foghatók, már látom, hogy nekem is jót tett volna a sima OTA előtt egy wipe. Nade ez? Hogy törik-folyik-karcolódik tokban meg szőnyegre ejtéstől azért elég nevetséges. ezért büntiből nem is veszek S IV-et!
-
oggy71
tag
Na ma végre előrelépés (elnézésem kérték, mivel rengeteg a melójuk, azért csúszott a javítás, hisz már lassan egy hónapja jeleztem igényem!) történt kijelzőcserém ügyében, bár egyik szemem sír, a másik meg..
Naszóval hívtak a TeleMax-tól, hogy elvinnék tesztelésre? készülékem!
Mondom a csajnak minek ezt tesztelni mivel a ragasztási foltok ottvannak fixen és kész!
Arról nem is beszélve, hogy helyszíni javítást kértem, de ez se hatotta meg és csak a tesztelést erőltette.
Namindegy, hétfőn végre elviszik és kíváncsi leszek a végeredményre!
Ha egy összebaxott, foltoskijelzős telt kapok vissza, nagyon ráfáznak!!
-
törölt tag
válasz
#01696768 #28458 üzenetére
Lejárt a módosítás. Édes tőle, a svájci honlapon csak mosógépet, meg nyomtatót, meg efféléket lehet regisztrálni. Lehet, hogy ez azért van, mert ugye itt nincs futár, meg plusz 2 hónap. Kár, mert szerettem volna bejegyeztetni a nevem alá, ha másért nem, hát birtoklási vágyból
-
törölt tag
válasz
aggleány #28415 üzenetére
Még ezt próbáld meg esetleg: Az előre telepített appoknál van egy Samsung Apps vagymi, és abban a beállításokban van a Samsung account. Ott megkérdezi, mit akarsz szinkronizálni. A naptárt be kell pipálni. Nem biztos, hogy ennek köze van hozzá, de el tudom képzelni. (Persze aztán érdemes nyomni egy naptár cache+ adattörlést, újraindít, és hááááátha...)
És akkor egy kérdés is: Ma próbáltam a facebook oldalukon regisztrálni a készüléket, de azt írja, invalid IMEI, pedig az stimmel, *#06#-tal is megnéztem. Hozzáteszem, lehet, hogy valami regisztráció már történt, amikor vettem, de én úgy emlékszem, hogy akkor sem sikerült. Ti hol regisztráltátok?
-
Gizmo94
veterán
válasz
petike2014 #28450 üzenetére
Hát én abba még ha nincs sem a 4:3 sem a 16:9 navi, a gyári Business+MID vagy Professional+MID kombinációnál jobbat-szebbet nem láttam. Én sem venném ki belőle egyiket sem, egy aux kedvéért. Mondjuk van factory aux block, amit a rendszerbe tudsz integrálni, kb.egy olcsóbb Alpine fej áráért...
-
apaszka
veterán
Bocs a láma kérdésért,és leírásért!?!
Volt egy olyan fordító alkalmazás régen,hogy kamerával lefényképeztél egy szöveget,és lefordította! Kínaival reklámozták annó 1,5 éve? Tudom a Google is tud hasonlót,de pl nyelvfelismerésre állítva meg sem nyikkan a kamera! És az nagyon tetszett,de nem találom ? -
Varszegig
veterán
válasz
petike2014 #28395 üzenetére
"szerk:ambunak nem varszegig-nek címezve"
Jó hogy odaírtad, mert kezdtem azt hinni, hogy megártott a tegnapi Staropramen, és azért nem tudom, miről van szó
-
apaszka
veterán
Tényleg jó ez az omega rom. Köszönöm az ajánlatot!
-
p06
senior tag
válasz
Zsolaf #28438 üzenetére
Könnyen lehet sőőőt.... Csak az is fura, hogy az T-s angolok sem kaptak 4.1.1-et. Ott is volt hőbörgés a facebook-on, és ugyanaz a válasz a T-től csak nem a Samsungot szapulták hanem elismerték, hogy még tesztelik ez volt elvileg 2-3 napja ma meg kiadták. Ezután még szánalmasabb a magyarországi képviselet
-
-
spawn21
veterán
-
p06
senior tag
Na talán az jelent valamit a T-s frissítés kapcsán, hogy az angol T most adta ki a 4.1.2 és ott sem volt 4.1.1 talán akkor egy fél hónap és itt is lesz valami.
-
Osz24
tag
sziasztok par napja boldog tulaja vagyok egy s3nak.Olyan kerdesem lenne
hogy milyen foliat ajanlotok ra.
erdemes e Zagg inv.sh. ra? -
kungzi
veterán
válasz
Tompo92 #28429 üzenetére
Legalisan nem sajnos. Amugy korabban nem mentettel el efs mappat? Vagy nem raktal fel valamikor siyah kernelt korabban? Mert az csinal auto efs backupot, mikor felteszed. Nezz szet telodon, sd kartyan efs backup ugyben.
Ha nincs akkor egy 3+1 fajlos gyari romot megprobalhatnal pit-l egyutt, ha van egyaltalan ilyen s3-ra. Valaki majd linkel.
Ha ez segit, akkor megy egy privat uzi.
-
Tompo92
senior tag
válasz
Gizmo94 #28422 üzenetére
Tehát..
S3toolkittel rootoltam, cwm recovery-t telepít meg minden anyám kínja..
Aztán véletlen egy szerintem Verizon-os romot tettem fel.
Amit feltűnően hamar feltett, majd mikor elindítottam semmi különöset nem vettem észre hogy rajta lenne a rom, viszont hálózatot nem talált, ebböl gondoltam arra hogy verizon-os a rom és ez kavarhatott be.
Szerencsére csináltam backup-ot a művelet előtt, amit használtam is, viszont hálózatot backup után se talált.
Majd feltettem az általad linkelt romot amit most faszán üzemel viszont hálózat még mindig nincs és IMEI se.
Mi tévő legyek? kicsit most be vagyok szarva -
-
Gizmo94
veterán
Ezerszer kitárgyalt téma már, hogy bármit flashel, vagy frissít bárki, előtte full wipe.. vagy factory reset, vagy fennáll a veszélye,hogy egy bughalmaz lesz az új csoda.. Elhiszem,hogy unalmas mentés nélkül felrakni rohadt sok mindent, de ha valakinek tök gyári állapotú telefon kell root nélkül és emiatt nem használ backup programot, (ugyan ezt az egészet nem értem, mire jó) annak megéri inkább újrapakolni mindent, mert utána hosszú távon jó lesz, emígy meg csak szenvedés az egész..
-
Piwi
veterán
válasz
Gizmo94 #28416 üzenetére
szerintem nincs gond a gyári rommal S3-on. ez volt az első készülékem amin 2 hétig volt kb gyári rom és teljesen használható volt,de mivel főzöcskéhez vagyok szokva,nem is volt kérdéses a dolog
a megoldás mindenképp a factory reset lesz,frissítéskor gondolom valami nem úgy sikerült mint ahogy kellett volna ezért van a naptár hiba. bár nem is értem hogyan gondolták hogy frissítéskor nincs factory reset. én minden főzelék felrakás előtt tiszta rendszerre rakom fel,belső sd formázás után és érdekes módon semmi ilyesmi hibám nincs -
Gizmo94
veterán
válasz
aggleány #28415 üzenetére
A helyzet az, hogy attól,hogy szidod a Samsungot,(amiben egyébként igazad van) nem fog megjavulni.. Ezért (is) nem használok gyári romokat.. Sajna két választásod lesz, vagy beletörődsz,hogy nem jó, vagy rootolni és menteni TBP-pal, majd Factory Reset, más választásod nemigen marad..
Tompo92 Bármilyen normális romot flashelsz rá, helyredobja..
De egyébként itt van egy leírással együtt.
-
aggleány
addikt
válasz
Gizmo94 #28413 üzenetére
Nagyon király, hogy egy csúcskészülék összetojja magát a frissítéstől, ami teljesen hivatalos úton került rá. Azért nem csinálom meg a Titaniumos backupot, mert nincsen rootolva a teló. Mellesleg nem egy külső app nem jó, hanem a telefonra gyárilag telepített S-tervező nem hajlandó átvenni a Google naptárból a cuccokat, úgyhogy az egész egyértelműen a Samsung hibája. Ami az ő részükről elég röhejes, mivel nem egy kezdő cégről és alapkészülékről van szó.
-
Tompo92
senior tag
Halóó..
Elkelne a segítség mert már tényleg nem tudom mit tegyek.
Véletlen feltettem rá egy verizon-os aokp-romot és nem ismeri fel a hálózatot se.
Valami működő AOKP romot linkelhetne valaki, nagyon megköszönném -
aggleány
addikt
A Google-t már töröltem és visszatettem, ki-bekapcsolás is volt, de FR-t nem akarok csinálni. Nagyon jól belaktam már a ketyerét, minden a helyén van, fel van téve egy vagon könyv is, nem akarok megint eltölteni egy napot a berendezkedéssel. Amúgy elég érdekesnek találom, hogy ilyen selejtesen csinálták meg. Ez már nem az az árkategória, ahol ez belefér.
-
Gizmo94
veterán
válasz
spawn21 #28400 üzenetére
Szőnyegre, és eltört a kijelzőkeret?? Ez már tényleg a vicc kategória. Miből van ez bakker?
petike2014:
Volt már BMW-d? Csak mert lehet,hogy a tulajnak nem érte meg kibaszni a gyári rádiót, ha éppen a nagy kijelzőpaneles egy E39-ben emiatt...
PS: X5-ben sincs aux... semelyik gyári soundsystemben sem..
-
kungzi
veterán
Néztétek az Antutut? Az első helyen egy HTC One X 4.0.4 androiddal van 28718 ponttal. Hogy a viharba?
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok...
Valaki be tudná nekem linkelni a legújabb AOKP-romot s3-ra?
köszi előre is -
poli27
veterán
Közbe megoldódott, többszöri ujraindítás megoldotta....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest