Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
válasz
gyuri2008 #26752 üzenetére
Az orig_SystemUI_CWM.zip ehhez is jó,mert csak a SystemUI-ban turkáltam a redőnylogónál is....
gyuri2008
+1
Mi köze a tej és a hús árának az SGS3-hoz?
Legalább raknátok Off-ban,mert akkor át lehet pörgetni.... -
gyuri2008
veterán
Ez nem telefonos fórum
MunezXBK ezt én sem értem
Semmi bajom vele de ez nem idevaló.
Én is lehúztam 14 évet kint Münchenben. -
MunezXBK
nagyúr
Most akkor ez egy bevásárlós topik?
-
okoska74
senior tag
Nézzetek már utána, hogy a gyári 4.1.2 xeh alatt nálatok is úgy 10-15 percenként leveszi a képet az mhl -ről, nagyjából 10-15 mp -re? Vagy csak ez az én problémám? De hang az van. Még azt is észre vettem, hogy teljesen random módon a wi-fi -t is megszakítja és egyből újra csatlakozik. Ezt leginkább a skype -lés közben a legszembetűnőbb. Egyelőre visszatettem a T -s gyári 4.0.4 -et. Tesztelem, hogy ezzel mit csinál de amíg ez volt fen nem vettem észre ilyeneket. Az biztos, hogy régebben a T-s 4.0.4 alatt megnéztem 2-3 filmet, ill. játszottam is vele és egyszer sem kapcsolta le a tv kimenetet.
-
bgabesz75
tag
Köszönöm. Miért tiltott nem lehet megvenni a programot?
-
Piwi
veterán
nocsak Te is Ausztriában élsz mint én?
drágább minden élelmiszer megnyugtatlak
de ha gondolod holnap már tudok akár újságokból is idézni pontos árakat
ha a legolcsóbb 2 eurós parizerről beszélsz ami fél kiló,akkor az tényleg "olcsó". nem beszélve a többi a húsról kilós áráról.
-
Bilux
veterán
Az élelmiszer sosem volt drágább kint most az alapvetőkre gondolok, de még a csoki is olcsóbb és finomabb
Nem beszélve a felvágottakról. Kint érdekes én nem sok parízert láttam itthon meg van kerek kocka gömbölyű csíkos füstölt csirke malac marha sajtos stb stb... magyarnak jó ez a nyasedékből bőrből lószarból készült parízer is.
-
-
Piwi
veterán
válasz
slloyd #26772 üzenetére
hm,érdekes amit írsz. aki kint dolgozik külföldön senki sem számolja át magyar forintba a fizetést,mivel értelmetlen. forintra átszámolva soknak tűnik,ám az a sokkal olcsóbb élelmiszert nem tudom hol látod,mert egyáltalán nem olcsóbb sem a kenyér,sem az üditő,a húsról nem is beszélve...Ausztriában ezek mind mind drágábbak és nem is kevéssel
-
bgabesz75
tag
Sziasztok!
Van olyan program ehhez a telefonhoz amelyik tudja az internet nélküli navigációt?
És ha van akkor elég gyors , hogy érdemes legyen használni? -
slloyd
senior tag
Otthon boldogulni nem lehet tisztesseges munkabol!
3 om honapja lassan itt vagyok Nemetorszagban kinti rokonok segitsegevel.
2,5 honapja dolgozom atszamolva 380 ezret keresek egy olyan orszagban ahol az elelmiszer es ezzel eggyutt a megelhetes SOKKAL olcsobb mint otthon.
Akinek lehetosege van szerintem mindenkepp vagjon bele.
En megtantam ujra elni az eletet nem csak 1 ik naprol a masikra valahogy keves penzbol (70 e ft ot kerestem otthon ) atveszelni a mindennapokat. -
Yeffy
veterán
válasz
kalapaacs #26756 üzenetére
egy utolsó gondolat, és többet már tényleg nem reagálok rá:
nem mondtam sehol, h végleg akarok/akarnék kimenni. nem. világot látni, tapasztalni, embereket, kultúrát, (munka)környezetet megismerni.
aztán, h mi lesz/lenne utána, azt majd az idő eldönti.
szerintem nem azt kéne okolni/fikázni, aki próbál valamilyen módon boldogulni, ha itthon nem megy neki (ami elég szégyen, az országra nézve, ezzel kéne foglalkozni a sok kuruckodás/morál további szétbombázása, stb közepette...)nem, nem fogok nyugdíjasan fújni, mivel, ha már most van annyi eszem, akkor is lesz még, remélhetőleg, hogy tudjam, h bőőven nem az általam levont nyugdíjjárulékból lesz fizetve, ha lesz még akkor/megérem.
ha valakinek csöppet több az IQ-ja 25-nél, annak ezt én úgy gondolom, h tudnia kéne.egyébként meg a gyerekemben, ha lesz, vélhetőleg lesz/"nevelek" majd annyi segítőkészséget, h ha kijut valahová, és boldogul, megpróbáljon akár nekem/nekünk is segíteni valamilyen módon.
de tényleg totál eltértünk, meg nem is tudjuk megbeszélni, nem idevaló téma.
máshol esetleg. ez úgy is eléggé szubjektív téma, én úgy gondolom.tényleg fejezzük be.
end of OFF.
-
Anulu79
addikt
Megőrülök ettől a ratyi galéria mevoldástól, hogy akármit állítgatok állandóan hozza a picassarol kitörölt képeket.
-
törölt tag
válasz
kalapaacs #26756 üzenetére
Mindenkinek, aki erről offol: nem hanyagolhatnank ezt a temat? Nyilvan mindenkinek komoly indokai vannak, de ezt (itt) úgysem lehet megoldani. Viszont láthatóan többeket (engem is beleértve) felhúz a téma, és tényleg nem ide való. Ha gondoljátok, keressünk vmi társalgós topicot és ott folytassuk. Remélem, senkit nem bántottam meg, nem állt szándékomban.
-
sanyirigo
senior tag
Valaki linkelt a közelmúltba egy leírást, a 4.1.2-es Android újdonságairól, de nem találom sehol. Ki tudná nekem valaki rakni a linket újra?
Illetve kell EFS mappát mentenem ha a gyári független 4.1.2-őt akarom feltenni a voda 4.1.1-re?
-
kalapaacs
tag
Én meg azt mondom, mindenkinek ott kell helyt állnia, ahol van. Ha mindenki így gondolkodik, ahogy ti, akkor ki marad??! Szerinted ha a gyerekeid elmennek és mindenki másé is ki fogja majd fizetni a te nyugdíjadat.. az nem jön megától és a segélyen tengődő genetikailag hiperpigmentált meg a színesfémszakértő biztosan nem. Szerinted a mostani nyugdíjasok az általuk fizetettből élnek?? Persze majd nyugdíjasan fújozol, hogy megint az aktuális kormány hibája (és itt felhívom a figyelmet arra, hogy én nem mondtam azt, hogy ez a kormány nem követett el hibákat)…
-
Paloczi95
tag
szerettem volna feltenni második romnak egy CM 10.1-et, megnézni milyen. írják, hogy miután felment a zip, utána meg a gapps, akkor kell nyomni egy fr-t, különben bootloop lesz. namost ugye a dual boot-os cwm-ben a második rom beállításainál nyomtam egy wipe data/cache-t, elvileg ez a fr, de ezután is bootloop lett. kipróbáltam úgy is, hogy wipe dalvik is volt a data/cache mellett, úgy is ugyanaz. valaki tett már fel CM-et második romnak? hogyan kellene?
a másik gondom pedig, hogy fel szerettem volna tenni egy touch változatát a CWM-nek, le is töltöttem többfélét, de egyikkel sem boldogultam. az img fájlos megoldással nem nagyon tudtam mit kezdeni, a tar fájlos nem megy fel odinnal, akárhogyan próbálkozom. el sem kezdi a flash-elést. a flashelhető zip-et pedig hiába teszem fel egy korábbi CWM használatával, nem frissül, pedig látszólag hibátlanul lefut.
valaki tudna ezekre valami okosságot?
-
Anulu79
addikt
A telefonban lévő processzor max. órajelen ketyeg vagy lehet még rajta húzni? Csak a kíváncsiság végett.
-
Laraxior
titán
-
sanyirigo
senior tag
Sziasztok!
Van egy vodás telóm, amin 4.1.1 van. Ha odinnal felteszem a független magyar 4.1.2-őt, akkor töröl mindent, vagy csak frissíti az androidot. Illetve a számláló ugrani fog tőle?
Üdv
-
Devid_81
félisten
válasz
OPiiPO #26734 üzenetére
Bizony-bizony, hogy kell, ugyan a tanult kozos nyelvuk a Latin, de amilyen kozegbe kerulnek az ottani nyelvet kell nagyon jol beszelni, persze nem tudom mik a kovetelmenyek, de en nem engednem oda egy beteghez sem ha nem tud minimum egy felso-kozepfokot beszelni, vagy nevezzuk tarsalgasi-folyamatosnak.
-
Varszegig
veterán
válasz
@chain #26727 üzenetére
Ez elég offtopic kérdés, de attól is függ, mire van szükséged. Nekem 200 körüli app van fenn a playből, nem mondanám, hogy napi szinten használom őket, de olyanok, amikre esetenként szükségem lehet. Ha nekillnék ritkítani 10-15-öt biztosan kiszórnék, de nem volt még rá időm.
Kivándorlási téma: Ha nem lenne itthon 2 gyerek, feleség, megteremtett otthon, kocsi stb., azaz most lennék 20 éves, kezdő, biztosan mondom, megfontolnám, hogy elmenjek. Pedig mióta elvégeztem az egyetemet mindig volt munkám, az utóbbi 10 évben a vállalkozásaimban dolgoztam, megfizették a munkámat, de komolyan mondom, tele van a ***öm azzal ami ebben az országban folyik. És meg tudom érteni, aki megy, és ha a gyerekeim odajutnak, és menni akarnak akár tanulni, akár dolgozni, nem fogom azt mondani nekik, hogy ne, még akkor is, ha fájni fog, hogy ritkábban látom őket. 41 éves vagyok, és totál reménytelennek látom az ország jövőjét
-
Anulu79
addikt
Van olyan valaki aki IGO-t használ? Más telefonomnál azt használtam és tetszett.
-
Moszkvics
tag
Szép estét!
Szerintetek, ha a Triangle Away azt írja: "Could not locate hidden partition. Are you not running ICS?", viszont a vason az OMEGA v35rom van, mi a teendő, ha a nullázni szeretném a számlálót? Köszi
-
válasz
Pistakiss #26717 üzenetére
"Gondolod, hogy az orvosok, akik kimentek svédországba, norvégiába, azok bármilyen nyelvet is tudnának legalább konyha nyelven alkalmazni?"
- Igen. A legjobbja ment ki innen, minimum szakmai angollal, sok esetben második nyelv is játszott.
Kint _sincs_ kolbászból a kerítés, kell a magas szintű nyelvtudás és a stabil szakmai háttér. -
törölt tag
Hogy mi van ma itt! Az eleg hazafias ha idegen orszag penzen csinalok draga diplomat es viszem majd haza, hogy a 4-nyelvet beszelo gyerekeimmel egyutt emeljuk a nemzeti IQt? *szarkazmus* Nem, ne is valaszoljatok
Inkabb a wifi es egyeb problemakra reagalnek: Nalunk ritka gaz volt a vetel, amig at nem allitott a zember a routeren vmit, most meg hamarabb felmegy a telo a halozatra, mint a modem
Lehet, masnal is ez a baj. A videokrol meg mas is irt mar, es az derult ki, hogy a felbontas nem volt kompatibilis valami masik beallitassal es egyszeruen nem mentett a telefon.
-
@chain
csendes tag
Milyen alkalmazásokat használtok a mindennapok során? Nálam az evernote, airdroid, connectbot, total commander és a drive van fent a gyári alkalmazásokon kívül, plusz a szokásos facebook, viber, stb. kommunikációs progik. Tudtok még ajánlani valami hasznos appot, ami jól jöhet? Köszi
-
Anulu79
addikt
Használja valaki a google maps-ot? Nekem Trés 4.1.2. van a telefonomon (LTE) és hát elég érdekes a navi. Jobbra van a kanyar és azt mondja, hogy forduljak balra és fordítva. Nem a (szerintem) legrövidebb útvonalon visz. Szóval eléggé romlott mint amióta legutóbb (4.0 más telefonnal) használtam. Ez vajon a frissítés miatt lett ilyen gáz vagy a telefon sajátossága? IGO jobb vajon?
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
Dani82 #26532 üzenetére
Ez a wifi probléma az én telómnál is fennáll, tehát nem egyedi eset, csak nem tudom, hogy mi okozza. 4.0.4 alatt még nem volt ez a jelenség, 4.1.1-nél kezdődött, és 4.1.2-ben is fennáll a hiba, pedig gyári a telóm. Valaki esetleg még tapasztalta ezt a gondot? 2-3 percig működik a wifi, aztán továbbra is azt mutatja, hogy megy, de közben nem töltődik be semmi... ha kilövöm a wifit és újra be, akkor megint működik. Lehet factory reset kell neki, mert a frissítéseknél nem volt.
-
Gabbo
aktív tag
Na meg van a ketyere, üdv mindenkinek!
-
Intel q8200
senior tag
válasz
Gizmo94 #26716 üzenetére
Én is külföldön élek. Ennek köszönhető, hogy megvehettem ezt a drága telefont. Nem is vágyom haza, csak a család hiányzik. Ettől még Magyarország a hazám és sohasem tagadtam. De a szomorú tény az, hogy csak itt tudok megélni és eltartani a családom. Én csak ennyit szólnék hozzá. :-)
Pistakis: az én munkahelyemre nem vesznek fel csak társalgási szinttel. És nem is vagyok doktor. Itt is van sok külföldi doki és mind profin beszéli az angolt. Ez nem úgy megy, hogy kijövök és mivel doktor vagyok és szimpatikus nulla angollal felvesznek.
-
Pistakiss
őstag
válasz
OPiiPO #26705 üzenetére
Háát!
Ezzel már nem értek egyet veled. Nagyon sok ember megy külföldre nyelvtudás és szakmai tapasztalat nélkül, mert itthon úgymond nem tud érvényesülni. Gondolod, hogy az orvosok, akik kimentek svédországba, norvégiába, azok bármilyen nyelvet is tudnának legalább konyha nyelven alkalmazni? A szakmai tudásuk is csak annyira elég, hogy ők lássanak el minden alantas munkát a kórházakban, pláne, ha minr kezdők mentek ki. A többi szerencselovagról meg már ne is beszéljünk.
De ezzel tényleg abba is hagyom a témát, mert már túl távolra kerültünk a kiindulástól.
Ha valakit megsértettem volna
Gizmo
Lehet, igazad van, abban, hogy közel 40 év munka után, 60 évesen nem nagyon lenne odakint keresnivalóm, de én fiatal koromban sem nagyon vágytam kimenni dolgozni, két szakmám is van, ami nem biztos hogy kenyér nélkülivé tett volna, a nyelvet meg meg lehet tanulni kint is, van rá nem kevés példa. -
Gizmo94
veterán
válasz
Pistakiss #26699 üzenetére
Mivel nem politikai fórum, így nem értem, miért te terelted el pont politikai irányba az egészet. Hazám így meg úgy meg amúgy.. Devid81 kolléga a topiktárs kommentjére teljesen világosan és nem sértően reagálva tök érthetően leírta egy mondatban,hogy nem volt könnyű elmennie, fel kellett adnia dolgokat. Ezt rajtad kívül szerintem mindenki megértette, csak neked sikerült totálisan félre. Nem láttam,hogy dicsőítette volna magát, amiért kiment, így döntött, kész. A hozzászólásaid kifejezetten a "savanyú a szőlő" kategóriát képviselik.
Attól még hazája marad bárkinek ez az ország, hogy máshol próbál szerencsét. Én is éltem kint, most éppen itthon, ismerem mindkét oldalt. Ha tehetem, szívesebben élek itt, ahol itthon vagyok, de ha megint úgy hozná az élet, kimennék újra. Általában azok köpködnek a kint élők ellen, akik egy nyelvet sem beszélnek, vagy fosnak kimenni, vagy sem itthon, sem kint nem tudnak sokmindenhez hozzászólni.. Ez,hogy verem a mellem arra,hogy itthon élek, csak mert húde magyar vagyok, ez vicces..
Szvsz a helyedben elnézést kérnék azért, mert egy teljesen normális kommentre sértően reagáltam, de te tudod.. Nem akartam hozzászólni az egészhez, de a tudatlan kötekedés mindig felbasz.. -
róland
veterán
Windows8-on rendesen működik a KIES? Mert natív kliens nincs hozzá, csak Windows7-re.
-
Varszegig
veterán
válasz
csattila01 #26710 üzenetére
CF auto root, de utána triangle kell. De az nem fáj
-
Koczó93
őstag
válasz
South Velen #26709 üzenetére
Köszii! akkor nem foglalkozok vele
-
csattila01
tag
Egy kis segitseget szeretnék kerni. Melyik modszerrel most a legbiztonsagosabb/legajanlottabb az s3 rootolasa(ne legyen se triangle, se binary counter)? CWM nem kell, csak root a TitaniumBackup miatt. Koszonom.
-
allein
addikt
Üdv. újra mindenkinek. Mitől van az, hogy a készüléket összekötve a laptoppal, DCMI/Camera mappa nem tartalmaz egyetlen készített videót sem? Holott, a készüléken, ebben a mappában benne vannak a videók?
-
Koczó93
őstag
Gyári recoveryben hanyatt esett robot !-jellel mit jelent? Pan a product code. Odinnal XEH 4.1.2 lett rátéve. lehet hogy emiatt?
Köszönöm -
válasz
Devid_81 #26696 üzenetére
( Szvsz nem volt benne semmi bántó, nem kell ezeket túlreagálni, akinek van nyelvtudása meg mehetnéke az menjen nyugodtan, a maradók szemrehányása nélkül. Személyeskedés nélkül az a tapasztalatom, hogy az "Itthon maradok mert ez a Hazám" című modorosságok mögött túlnyomó többségben a nyelvtudás és/vagy használható szakmai tapasztalat teljes hiánya áll. Nu ennyi, részemről vége a threadnek, ezzel is már erősen túlmentem a topic határain, bocs!)
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, MHL adapterekkel kapcsolatban valakinek valami tapasztalat az ilyen félékkel kapcsolatban? : MHL adapter
-
Laraxior
titán
Levittem 80k-ra a mobilom árát, hogy majd annyiért adom el, ha kijöttek az 1080p-s telók, majd arra lecserélem.... erre annyi privát jött hogy megszámolni se tudom, nem hogy elolvasni meg válaszolni rá
Minek írjam meg kétszer a hirdetést, ha ezt olyan szépen összeszedtem
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!