Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Jó estét mindenkinek. Szeretném megkérdezni, hogy erről mi a véleményetek?
Nekem kicsit gyanús, hogy alig pár napos a készülék -
zozyk
addikt
-
turbobusa
senior tag
válasz
Anulu79 #22191 üzenetére
akkor hozd el abba a csomagba a mobilt és nem kell semmi mással foglalkoznod t-nél. hox is jó, bár személy szerint én nem csípem a sense-t, meg a kialakítása valahogy nem fog meg a htc-nek, de nem rosszak. razr-al nincs semmiféle tapasztalatom. unibody mindkettő másik mobil, nem tudom iphone-nál megértem a zárt szoftverrel egyetemben, de a droid nyitottságával nem tudom összeegyeztetni...
-
kungzi
veterán
A T-Mobile árul GT-I9305-t??? Mert itt kapott 4.1.1 frissítést
-
Anulu79
addikt
Tényleg! MM-ban mennyibe kerül most a telefon? Nem tudja valaki? Nincs a közelben ezért nem tudom. Neten meg ha megnézem a legközelebbiket ott nincs készülék feltüntetve.
-
Yeffy
veterán
válasz
turbobusa #22163 üzenetére
én nem vennék class4es, v egyáltalán 10-es alatti memóriakártyát, főleg nem csúcstelóba. volt egy cl4-es 8 hb-os kingstone-om, és bizony videórögzítésnél, ill lejátszásnál, v nagyobb képek megnyitásakor érezni lehetett, h lassabb, nem bírja a tempót. én 10es alatt nem vennék. azt a kb 2k-tsztem krvára nem éri meg. ott a Samu cl10es 32 gb-os, tökéletes.
de te tudod... -
Anulu79
addikt
A Nextel ad vajon magyarországi telefont is? Vagy minden esetben külföldre szánt készüléket küld?
-
xenom0rph
őstag
válasz
South Velen #22169 üzenetére
-
mex77
tag
Ha rootolom a telót, akkor ugrik a gyári garancia?
-
xenom0rph
őstag
válasz
South Velen #22150 üzenetére
És tudnál adni linket ahol 5ezerrel drágább? (mert ez megérné)
-
Dani82
senior tag
Miért lehet az, hogy a Headcent Sms egy ideje ilyen ad-hoc jelleggel tájékoztat az smsekről? Néha igen, néha meg belenézek és olvasatlan smseim vannak. Se popup se notification ...
-
turbobusa
senior tag
Ha valaki szeretne venni memóriakártyát akkor itt van egy egész jó vétel. Garancia európai, gondolom 1-2 évig érvényes, Sandisk. Kérdés a sebessége mennyire gyors ennek a Class 4-es szériának...
lajki7: értem, mindjárt meg is nézem ezt a programot. valami baja lett már a mobilnak? (kijelző)
-
turbobusa
senior tag
Hali!
Filmnézés mennyire gyilkolja a kijelzőt? Gondolok itt a beégésre, pixel hibásodásra...
-
pal444
csendes tag
Ilyet vettem, nagyon jó minőségű csak van vele egy kis bökkenő: az alsó tartók közül a jobb oldali pontosan takarja a mikrofon nyílását ami az S3 alsó peremén va, így alíg lehet hallani amit az ember mond telefonálás közben.
Én úgy oldom meg, hogy feljebb csúsztatom a készüléket amikor belerakom, hogy ne érjen a tartóhoz - de ez nyilvánvalóan nem túl jó így. Ha most vennék autós tartót, akkor nem ezt venném emiatt.
-
Koczó93
őstag
Ne izguljatok a kamera hangja miatt s3-nak nem is olyan durva. Ezelőtt 2 htc-m volt mindkettő jobban "zörgött" mégsem esett szét egyik sem
-
South Velen
addikt
válasz
xenom0rph #22146 üzenetére
Általában 5ezerrel drágább a gyári garis. Egy kijelző meg mondjuk gyárilag 60000. Amit a bolt tuti nem fog kicserélni, ha baj leszel vele (persze nem fizikai hatásból eredő), a Samsung meg simán. Szerintem megéri.... Még egy használt leharcolt Samsung garis is többet ér a szememben, mint egy új, bolti garis. Én már szívtam bolti garival....
-
xenom0rph
őstag
Meg mondanátok, hogy 115k HUF alatt hol tudom megvásárolni a készüléket? Jó nekem a bolti garanciás gsm is! A lényeg ,hogy legyen honlapja a boltnak (online shoppal)
köszi!
-
Laraxior
titán
válasz
gyuri2008 #22140 üzenetére
Én onnan toltam fel de Wipe nélkül. Szépen be volt állítva a TSF Shell, nem akartam szétcseszni. De a Beats miatt jól jött a frissítés. Mondjuk a multiwindowot még nem találtam meg.
Kamerahangom eddig nekem sem volt, ill nem figyeltem fel rá, most vettem észre hogy zörög
-
válasz
FuRiONight #22135 üzenetére
nem is valami nagy hangra kell számítani...fogd a kezedbe a készüléket és az egyik újaddal kocogtasd meg alulról! nálam van egy pic hangja
szerk: fényképezőt bekapcsolva megszűnik a hang
-
sid87
senior tag
Sehol sem találtam beállításokban a böngészőnél a tördelést. Van ilyen beállítás?
-
Anulu79
addikt
Az aksi mennyit bír ki sok böngészéssel? Travian-nal tolom. Kibírná reggeltől estig ha sokszor ránézek a játékra? Közben azért menne az emailezés meg néha egy kis facebook.
-
Varszegig
veterán
válasz
GrooveHero #22069 üzenetére
Sehol, azt nem hozták be hivatalosan.
-
Laraxior
titán
válasz
koxminator #22125 üzenetére
Minek van ket audiorendszerrel szerelve? Beats meg az AC!D.
Ebbe benne van mar az az ablak váltó? Mert nekem most TSFShell launcherem van, ott nem latom. -
spawn21
veterán
Tudtok valami jó ikon pakkot ami működik Nován? 2-őt próbáltam és nem variálja át.....
-
Laraxior
titán
Már pakolom is fel...garancia ide vagy oda
MS Team HD Rom (4.1.2) -
Laraxior
titán
Kicserélték az akksim, meg a fülhallgatót...
Gondolom akkor nem lesz gondom megint 2 nap múlva -.-
-
Alma123
csendes tag
válasz
brumi1024 #22106 üzenetére
Az nem az alpha, az csak Japánban van.
Az i9305 az a Galaxy S3 LTE, Magyarországon nem forgalmazzák hivatalosan, én bolti garival nem venném meg csak a plusz ram miatt, de van itt pl.: http://mobilbirodalom.hu/termek/samsung-i9305-galaxy-s-iii-lte-16gb-black-white-.html/439/ -
Sógi
addikt
-
highness
tag
válasz
brumi1024 #22106 üzenetére
Az Alpha csak Japánban elérhető (hasonló az i9305-höz, de gyorsabb procival). Az i9305 pedig az S3 LTE-s változata 2GB rammal. Itthon is hozzá lehet jutni, de csak bolti garanciával, mert nincs hivatalosan forgalomban nálunk. Én is szemezgettem vele, de végül maradtam a normál i9300-nál, mert LTE még nem mérvadó. A RAM miatt paráztam, hogy az 1GB talán kevés lesz, de eddig semmi problémát nem tapasztaltam. Nekem mindig van néhány száz mega szabad ramom, mikor néha-néha megnézem. A garancia pedig gyári 2 év+ 2 hónap, és a lakásomban megjavítják a telót, ha gondom lenne.
-
Zsolaf
addikt
válasz
South Velen #22103 üzenetére
Ezt akkor szokta ha túlmelegszik valamitől és akkor letiltja a töltést egy időre.
(#22106) brumi1024: szerintem párszor már valaki feltette ezt a kérdést itt lehet h Te voltál, de szerintem nincs nézz utána az interneten mert látom van neted
-
brumi1024
veterán
Galaxy S 3 Alpháról nincs valakinek valami infója?(i9305) Csak a 2gb ram miatt érdekelne.
-
Tragger
tag
válasz
South Velen #22103 üzenetére
Ilyen nekem is volt egyszer. Akkor én kihúztam és újraindítottam, amitől rendbe jött. Az okát viszont én sem tudom, mert tudtommal nem volt beragadva egy alkalmazás sem.
-
South Velen
addikt
Valakinek van ötlete, mitől játssza azt a telefonom, hogy alig tölt?
Néha így tartja kedve, h 1 óra alatt 1-2%-ot pakol rá csak (hálózatról), gépről meg stagnál, nem tölt rajta semmit.
Beragadó app nincsen, ellenőriztem...
(Stock, gyári, rootolatlan JB) -
Kunsztler
senior tag
válasz
feketepeti #22100 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- GTA VI
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest