Hirdetés
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piwi
veterán
válasz
mate198712 #20299 üzenetére
köszönjük
erről szól az utolsó kb 60 hsz
-
mate198712
tag
Jelly Bean frissülés
(telenor)
-
Gold_fish
tag
A hivatalos telenoros JB most ment fel ota a telefonomra.
Kapott a telefon újabb funkciókat, beállítási lehetőségeket? Én csak a blokkolás üzemmódot találom, meg látom, hogy a notification bar, stb. kicsit átalakult. Ezen kívül valami más? Notification bar testreszabhatóságát mintha olvastam volna valahol, de nem látom, hogy lehetne ilyet. Mondjuk olyan nagyon nincs most időm búvárkodni.
Sebesség, folyamatosság úgy tűnik, még jobb lett. Próbáltam viszont a quadrantot, kb 3-400-zal kevesebb pont jött ki. Ez normális?
-
Novver
senior tag
Pont tegnap este néztem, ennek örülünk hogy Telenor megerőltette magát
Kérdés, csináljak teljes legyalulást, vagy nem szükséges vele szórakozni?
-
mivel is tud megnezni a product kodomat? ( ugye ez nem torol semmit?)
-
Keksz03
senior tag
nem mondjátok h este rászántam magam és kirootoltam a telefont, most flashelem fel a svéd 4.1.1-et és erre kijött a gyári???
-
nekem gyari vodasra semmi nem jott
-
-
p06
senior tag
válasz
Leonardo91 #20268 üzenetére
Logikusan ezek után igen arra számítottunk, de a lényeg logikát nem szabad ebben az esetben keresni
gyuri81: [link] én igen
-
p06
senior tag
válasz
Leonardo91 #20264 üzenetére
Már fenn van: [link]
-
Leonardo91
őstag
sammobilon mikor lesz fent a telenoros?
az indiai LJ5 re akarom csak simán rátolni úgy hogy ne vesszen el semmi -
Keksz03
senior tag
melyik az a rom ami már tudja az osztott képernyős módot? ez a svéd hivatalos 4.1.1 tudja?
-
Varszegig
veterán
válasz
gyuri2008 #20229 üzenetére
Fuel logja nem, ez a sebesség alapján azért nem
PC.fanatik: Ennek a felvillanásnak 2 oka lehet: vagy szoftveres, vagy hardveres. Ha szoftveres, akkor meg kell találni az appot ami okozza. (Ha esetleg mindenféle reklámok is érkeznek az értesítősávodra, akkor az 'Airpush detector', vagy az 'addons detector' app megtalálja, mit kell leszedni.) Ha nem, akkor is lehet valamelyik, akkor próbálkozni kell. Ha nem szoftveres, akkor usb csati hiba, gariban csrélik.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
gilfoyle #20249 üzenetére
Nálam a TW ugyanúgy kiesik a memóriából mint eddig, nem egyszer újratöltötg már. Nova launcherrel viszont megszűntek a problémák.
Akkuidőről én is csak jókat tudok mondani, eddig nem volt egy rom se (se főzött, se gyári) ami nálam 2 munkanapot kibírt volna, ez viszont igen
Este töltök fel képet ha lemerül.
-
spawn21
veterán
aki frissített?
vannak lassú dolgok? (MÉG)
értem ez alatt a tárcsázó, home, vagy amikor a kijelzőn hosszan nyomod és -modulok.. kb 3 mp mire bejön.akármit használtam eddig ezek meg voltak. LH1,omege v30-32
-
blueye
veterán
PANra már van OTA.
4.1.1
XDLJ4 -
Roxbury
őstag
Ha megjelenik a Sammobile- on a T-mobile ROM onnantól mennyi idő lehet mire kiírja a teló, hogy jött frissítés (OTA)? Vagy ezt még csak majd ezután kezdik ellenőrizni, hogy megy-e szépen a hálózaton?
BIGDIGIT: LJ5 a legfrissebb hivatalos SZERINTEM. Csak India kapta, senki más.
AMUBA: jah értem kösz.
-
Zsolaf
addikt
Érdekes még októberinek írja a romokat
-
PC.fanatik
csendes tag
válasz
Frozzy #20227 üzenetére
hát nem tom billzár progi nincsen.
amik vannak:
3g watchdogpro
facebook
battery solo widget pro
digital clock widget
mystic halo live wallpaper..
ezek azok amik folyamatosan futnak.. és én telepítettem.
tehát akkor ezek közül valamelyik progi csinálja ezt.(#20228) Piwi
Jó akkor hungary T-s.
-
kungzi
veterán
Vodas is megy felfelé
-
kungzi
veterán
-
p06
senior tag
válasz
gyuri2008 #20229 üzenetére
Hát ez elég autó specifikus dolog, csak gondolj bele 130-al mész egy 1.2-es Benzinessel vagy egy 2.0 Dízellel..
Ilyen programot nem láttam
(Megnézed a gyári fogyasztás értékét hozzá adsz +2-3 litert teletankolsz megvan mennyi üzemanyagod van az autóban, kiszámolod kb.ra a megtehető kilométert és izgulsz amikor eléred az a kilométer számot
)
-
gyuri2008
veterán
Üdv
Tudtok olyan programot ami kiszámolja a km-óra+ sebesség alapján az üzemanyag átlag fogyasztást.
Ugyanis elromlott az üzemanyag mérő órám a kocsimon.
Ha lehet akkor Magyar nyelvű legyenpersze ez csak egy extra kérés.
Köszi -
Piwi
veterán
válasz
PC.fanatik #20226 üzenetére
Hivatalos JB már kint van egy ideje
-
Frozzy
őstag
válasz
PC.fanatik #20226 üzenetére
valami alkalmazás spotra felébreszti a telefonodat.
nincs esetleg valami billzár progid felrakva vagy valami állandóan futó játék ?
-
PC.fanatik
csendes tag
Sziasztok
Az miért lehet sgs3 nál hogy bekapcsol a billzár és néha gondol egyet és bekapcsol a kijelző random hogy mikor és random hogy meddig világít de max 1-2-3 mp-ig..
Ezt mi okozhatja vagy mit kell állítgatni esetleg..?
Mert baromi idegesítő, hogy előttem van az asztalon éppen sasolom a monitort és hébe hóba felvillan a kijelző.És szerintetek hvatalosan JB mikor jön ki?
-
Intel q8200
senior tag
Én Angliában élek és itt is vettem a kártyafüggetlen S3-asom, de nekem sem lehet frissíteni 4.1.1-re. Csak 4.0.4 van fent. Viszont Sógoromnak O2-es és Ő már le tudta frissíteni 4.1.1-re. Nem tudom nekem meddig kell várnom.
-
Keksz03
senior tag
na én meguntam a várakozást...nekilátok mókolni!
viszont én ehhez totál nem értek ezért lenne kérdésem...ugye root az első lépés, de root és cf-root ugyanaz?
azért kérdezem mert találtam ilyet h: lejjebb görgetve van a root rész vagy pedig itt a cf-root?
egyébként ha tudtok jobb, teljesen kezdőknek szóló guide-ot, angol nyelvűt nyugodt szívvel de az se baj ha magyar, azt megköszönném! -
Ceko
senior tag
Erre valaki? [link]
-
törölt tag
válasz
turbobusa #20203 üzenetére
En MixZinget hallgatok (mert vannak mappak es en anelkul nem tudok elni, bar gondolom, ez Neked nem problema), masok meg PowerAmp-pal toljak. Amugy ha a lezart kijelzore kirakod a cucc ikonjat, akkor egy mozdulattal belephetsz. En fulest hallgatok, amin a felvevo gombot megnyomva ott folytatja a lejatszo, ahol abbahagyta. Restart utan asszem nekem is valami google here/now/mitommenmi jon be, de ez a kombo nalam igen ritka, nem kell sokat restartolnom.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Gabesz1019 #20215 üzenetére
Magyarra csak 4.0.4 van hivatalosan.
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Vasárnap óta én is boldog tulaja vagyok egy S3-nak. Most 4.0.4-es android rendszer van rajta. Ha jól tudom, már kint van rá a 4.1.1 is .Érdemes erre frissíteni vagy inkább várjam meg a 4.1.2-t?
-
Zsolaf
addikt
-
Zsolaf
addikt
Én értelek, de azt értsd meg hogy az android tele rakja a ramot amennyire csak lehet, ha a note2 tele lesz alkalmazással azt a 2gb ramot is telerakja, mert így működik a ram használat androidon, ki van fizetve ki kell használnia.
Nem azt mondom, hogy nem kell 2Gb ram hanem az 1 el is el lehet lenni minden hátrány nélkül.
-
Roxbury
őstag
Az a jó, ha tele van a memória. Olyasmi lehet, mint Win 7- nél a Superfetch. Hasznos funkció. Ha meg kell valaminek memória, akkor kilő valami nem használt progit. A Samunak csak annyit kéne beállítani a dolgon, hogy a TW állandóan a memóriában maradjon. Tökéletes is lenne. Nekem még sosem volt memória gondom, pedig sok cucc van fent. Tele van mindig, ebből látszik, hogy teszi a dolgát a rendszer. Majd akkor kilövi a betöltött cuccokat, ha kell másnak. Addig legyen csak szépen bent a memóban.
-
Zsolaf
addikt
Nincs igazad, mert pl note2-nek is majdnem tele van a 2gb ramja ha megnézed tettek be már képet róla, ennyi erővel nem elég lassan 4gb ram sem a telefonokba ha azt szeretnénk, hogy ne záródjon be semmi.
piwi-nek sajnos
most igaza van és egyetértek vele
Abban egyetértek hogy pl a TW-t ne lője ki soha.
-
rjg
őstag
Nálam jellemzően ~ 100 MB a szabad RAM. Ma volt a kezemben egy S2, ahol az 1GB-ból jellemzően 350 MB szabad. Engem speciel bosszant, ha egy e-book olvasónak vagy egy böngészőnek újra be kell töltenie egy-egy alkalmazásváltás után a könyvet/oldalt. Persze, egy-két másodperc, de ez a piac egyik csúcskészüléke, szóval ne már.
Nem érdekelne a szabad RAM mennyisége, ha ezt nem csinálná, de csinálja. Nem csak nekem, hanem itt a fórumban sokaknál. Nem kell elfogultnak lenned, be lehet ismerni, hogy a Samsung ezt elcseszte. Optimalizálhatta volna jobban a rendszert, vagy tehetett volna bele kb 5 dollár plusz költséggel 2 GB RAM-ot ebbe is, mint a Note2-be.
-
turbobusa
senior tag
Hali!
Zenelejátszó terén mit használtok Ti? Nekem nagyon tetszett az ios alatti médialejátszó, hasonlót keresek.
Apropó lehet csinálni olyan gyors gombos elérést, hogy amikor zárt képernyőn vagyok akkor mondjuk kétszer megnyomva a home gombot a zenelejátszó widget jöjjön be? Szintén ios alatt van egy feature.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fogyjunk le!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest