Hirdetés
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
p2pp
őstag
Érdemes ilyet venni? Miért?
-
Cidan
tag
Üdv emberek!
Érdeklődnék, hogy mostanság miféle boltból érdemes s3at beszerválni? A kritérium az annyi, hogy lehetőleg minél jobb árban legyen. Tudom, hogy ezek ilyen sufni gsm-ek, de hátha tudtok közülük viszonylag megbízhatót és olcsót.
Kösz előre is!Egy másik idekapcsolódó dolog pedig, hogy úgy kb egy fél év elteltével mik a vélemények és tapasztalatok a készülékkel kapcsolatban? Olvasom itt, hogy megközelítőleg olyan 300 mega szabad memória marad....ez azért nem túl sok az 1gb-ból. Pár év múlva korlátozhat ez bármiben is? Értem ezalatt, hogy ugyebár rohamosan fejlődnek az appok is, egyre nagyobb rendszerigény stb...
-
_AttiS_:-)
csendes tag
Köszönöm a segítséget eldőlt a dolog S3 lesz és legfőképpen az döntötte el hogy az üzemideje jobb ! Ha már harmaddal többet bír mint a HOX akkor egyértelműen nyerő nálam !
-
manokaki
addikt
" Az S3 kijelző fényereje autómatán egyértelműen fos, "
ezt azért a 4.1.1 alatt megkérdőjeleznám ennyire világos kijelző még nem volt , az tény hogy mikor kiadták májusban akkor tényleg nem lehetett látni napfényben rendesen , de most egyszerüen pazar ! Ja és volt HOX-em még a HTC One S ( s4) is kiprobáltam , de egyik se adja azt amit az S3 !!!!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
_AttiS_:-) #20178 üzenetére
HOX-ról rengeteg ember váltott S3-ra, szerintem ez többet mond mindennél.
-
törölt tag
válasz
Az én S3-am is teljesen stabil! minden gyári rajta,hibátlanul működik,hozza mindazt amit ellehet várni tőle,csak ajánlani tudom!
A méretét azért lehet,hogy szoknod kell. -
Zsolaf
addikt
válasz
Nekem is S2-m volt az S3 még egyszer nem fagyott le S2-nél volt rá példa, de te döntesz.
ezt azért nézd meg ez az új 4.1.2-es béta rommal készítettem!! Ja és gyári rom nincs húzva semmi -
Roxbury
őstag
válasz
Nekem betonstabil. Gyári romot használok én is.
-
_AttiS_:-)
csendes tag
Sziasztok !
Kérlek segítsetek uj telefon vásárlása előtt állok ! 2-re szűkítettem a versenyzők táborát az egyik az S3 a másik a HTC ONE X 32 gb
Előző telóm egyS2 es volt de sajnos annyit szívtam vele hogy kicsit félek az S3-tól. Gyári rommal akarom használni mert céges szóval ilyen mértékig nem nyulhatok bele !
Az a kérdés hogy mi a benyomásotok a gyári rommal kapcsolatban? Stabil e eléggé mert az előző telómat az instabilitás miatt vittem vissze nem kevésszer és végül kaptam csereutalványt ezt akarom most beváltani. Ezért félek most az S3 tól.
A tesztek alapján az jönne ki győztesen mivel bővíthető a memória valamint nagyobb az aksi ezek fontosak. Külalakra a HTC a bejövősebb de nem külalak alapján akarok dönteni hanem tudás alapján.
-
maxim01
aktív tag
Mi lehet az oka, hogy a képernyőzáron levő időjárásjelző nem frissül? Reggel óta 0 fok van rajta
pedig annyira azért nincs hideg..
-
South Velen
addikt
-
lajki7
senior tag
válasz
South Velen #20169 üzenetére
Feladatkezeloben nezed ugye?
Nekem semmi bajom nincs a twvel kiveve a kurva origo ikontaz kegyetlen
Novat nezd mar meg ha fent van neked mert nekem nincs mst,letoroltemes kozben toltom mst lefele az uj Batmant hiihii
este 8ig vagyok itt az usziban es h ne unatkozzak
-
lajki7
senior tag
válasz
South Velen #20166 üzenetére
En meg forditva
15-20koruli a nova
Neked nova van fent?
-
lajki7
senior tag
Ezek a rohadt luncherek is eszik a ramot
Mst megneztem...nova is eszi...felraktam,eros 15percig nyomkodtam aztan delet
marad az origi tw!!
-
lajki7
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #20159 üzenetére
Jah ranez persze
-
Laraxior
titán
Indult mar el a telefonotok biztonságos módban? Olyan mint a winnel a csökkentett mód -.-
-
641147
csendes tag
Üdv!
Véleményt vagy tapasztalatot kérek olyanoktól akik már túl van garis helyszíni javításon: mennyire vizsgálják a bejelentett hibát pl.: pixelhiba vagy képernyő beégés.
Kérdésem oka: cégünknél van egy sgs3 és egy sg plus, mindkettőnek eltörött a kijelzőüvege, az sgs3 csak két átellenes sarkánál, a sg plus bepókhálósodott rendesen. Jó lenne ellőni garanciába.
A javítást végzők rugalmasak? Meg lehet velük ilyet beszélni?
Köszi
-
Varszegig
veterán
válasz
csimicsumi #20125 üzenetére
Akkor bolti garid van. Ha hivatalos samu garid lenne, akkor szó nélkül cserélnék az otthonodban.
-
Caaabi
senior tag
Valaki tud linkelni nekem touch recovery 6.0.1.2 - t ami nem tartozik kiterjesztésű hanem a sima cwm bol zipkent telepíthető és felulirja a chainfire öset? ( telorol vagyok, keresgéltem de csak tár kiterjesztésű találtam :S)
-
Caaabi
senior tag
Egy olyan widgetet ami csak bizonyos launcher alatt akár működni sehogy se tudom másik alatt használni? Pl.. Gyári időjárás widgetet nova alatt?
-
törölt tag
válasz
Dani82 #20134 üzenetére
Természetesen adatkábellel,ha csatlakoztatod a géphez a telt. akkor fel kellene jönni egy ablaknak,hogy mit szeretnél csinálni,ott kiválasztod a megfelelő részt,és akkor megjelenik a saját gépben,a totál comander nem fogja látni ott ne is keresd.
Egyébként ekkora fájlok mozgatásához mindenképpen az adatkábel javasolt,nekem a class 10-es kártyámra 1.3giga kb. másfél perc alatt dúródik át. -
Dani82
senior tag
válasz
#07400704 #20127 üzenetére
Igen köszi. Most már csak azt kéne kitalálnom, hogy jutassam át pc-ről a telóra a filmet. Felraktam google drive-ra feltöltöttem, de amikor a telefonra átszinkronizálnám, akkor azt írja, hogy a video feldolgozasa nem torent meg. próbálja később.
Az adatkábel a kocsiban van, milyen lehetőség van még hogy átjuttassam a filet a telefonra? -
maxim01
aktív tag
-
South Velen
addikt
válasz
Ha bolti a garanciád, akkor max fogyasztóvédelemmel fenyegetőzöl. Ha és amennyiben gyártói a garanciád, akkor meg szervizfutárt hívsz, az kicseréli.
Bár ebből az 1 hetes időből sanszos, hogy bolti, aztán 1 hónap múlva visszakapod, hogy nem csináltak vele semmit... -
gilfoyle
őstag
válasz
A garanciád bolti? Ha igen, a csere az lenne a csoda. Mondjuk ezt is boltja válogatja.
Ráadásul, hogy a plusz 2 hónapot megkaptad semmit nem jelent, azt mindig megadja a rendszer csak nem fogod tudni érvényesíteni.Csak ha Samsung gyári garanciás a telefonod.
-
válasz
manchester85 #20128 üzenetére
De, csak közben a céges telefon is i5 lett és kettő már azért sok.
-
törölt tag
válasz
Dani82 #20102 üzenetére
Ha mondjuk a netről töltöd le a filmeket,és feliratos,akkor ne csak a film fájlt tedd a telefonra,hanem másolj át mindent ami a filmmel együtt lejön egyéb fájlokat is,azok általában nem nagy állományok,és akkor fogja kezelni a feliratot is.
Mondjuk szokott lenni benne egy néhány 100megás bemutató a filmből,azt kihagyhatod,hogy ne foglaljon helyet. -
válasz
Hívhattál volna szervízfutárt az biztos kicserélte volna egyből.
-
csimicsumi
csendes tag
Van egy jól működő S3-m.Találtam a kijelzőn egy pixel hibát, elvittem az üzletbe ahol vettem ott azt mondták ,valószinű hogy nem cserélik ki a kijelzőt ezért a hibáért , mert a szerviz szerint belefér a hibahatárba . A készülék egy hete van leadva , azt mondták kb 2-3 hét múlva lessz vele valami. A gari papirja 1+1 év, de a Samsungnál + 2 hónapot hosszabbitottak hivatalosan. Kérnék segitséget abban hogy ha nem cserélik ki mit lehet még kezdeni vele van -e esetleg más megoldás.
A válaszokat előre is köszi.
-
Zsolaf
addikt
válasz
gilfoyle #20120 üzenetére
Csak vigyázz, mert nekem pl. ha vissza akartam tenni régebbi romot ledobja ODIN-ál az usb-t felrakás közben, nem tudom miért de más is írta már, és csak ennél a romnál teszi ezt.
szerk: nekem harmadjára ment vissza a 4.0.4 elötte próbáltam a 4.1.1-et mindig levágta az usb-t, de kidelül hamar rájöttem, mert ha odin-ban rádugod akkor várni kell vele egy kicsit nem kell rögtön a start-ra nyomni ha ilyenkor nem dobja le 1 percig akkor mehet a start.
-
gilfoyle
őstag
Feltettem a kiszivárogtatott 4.1.2-t... Eddig bejött. A tapasztalataimat ide írtam/írom le...
-
Zsolaf
addikt
Ma az Afrikai kontinens kapta a JB-t
-
RedCat
senior tag
válasz
Roxbury #20103 üzenetére
Ha már MX Player. Jelenleg az 1.6j verzió van fent. Simán viszi a 1080p videokat is. Feltettem az 1.7.x verziót mert állítólag javították a hardveres gyorsítást, erre az eddig működő 1080p film is szaggat. Járt más is így, vagy csak én rontok el valamit? Próbálgattam a hardveres gyorsítás ki/be kapcsolását, de nem segített...
Más: Feltettem a nova launchert és nagyon kiányzik az időjárás widget. Ezt valahogy vissza tudom tenni, vagy keresnem kell valamilyen másik programot? Ki mit javasol? (Lehetőleg olyat keresek, ami a vidéket is ismerni, nem csak Budapestet
)
-
Varszegig
veterán
válasz
vtommy #20104 üzenetére
Megéri. Ha másért nem, akkor a kijelzőért. Jól jön a nagyobb kijelző+a jobb felbontás. Nekem formailag is jobban bejön, én már meguntam az egyentéglalapokat.
A 2 vagy 4 mag között akkora különbség nincs, picit minden gyorsabb, de ezek már csak alig érezhető dolgok. Ami jó feature, azt megkapja a JB-vel az S2 is.SN2O (#20097): Valami app beragad, és lehúzza, nem hinném, hogy az intelligens képernyőzár. Egy restart mindig megoldja, hiszen kilövi a beragadt appot, de ha többször előfordul, akkor megoldás kell rá. Better Battery Stats pl. megmondja, mi tartotta ébren. (Egészen hülye dolgok is okozhatják, pl. nekem tabon a minap a play áruház tartotta ébren, mert frissített volna, de valamiért nem tudott, aztán csak pörgött. )
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Adott telefon tulajdonsoa vagyok augusztus óta, azonban az elmúlt 1-2 hétben hirtelen drasztikusan csökkent az akku időm. A gyári akkufigyelő nem mutat semmi extra fogyyasztót a háttérben, valamint nem is fut semmi extra. Az alap programokon túl: Viber, Whatsapp. Utóbbit viszont a közelmúltban telepítettem, kb azóta érzem ezt a jelenséget.
Némileg kerestem a hszekben, lehetséges, hoyg a whatsapp meríti a telefont folyamatos ébrenléttel? Eddig egy reggel nyolctól hajnali 2-ig tartó sessiont végigbírt úgy a telefon, hogy kb 35-40%-on volt az akksi, most egy reggel 10-től este 11ig tartó időszak alatt olyan szinten lemerül, hogy ki is kapcsol, pedig egész nap alig használtam.
A telefonon a legfrissebb hivatalos 4.0.4 van fent, ami eddig hibátlanul működött is.
Van ötletetek, hogy mi okozhatja a problémát és hogyan lehet orvosolni?
Köszi,
Mosqu!to -
Sziasztok! Az érdekelne, hogy aki közületek S2-ről váltott S3-ra milyen véleményen van, megéri váltani, vagy nincs akkora különbség hogy lecseréljem a mostani S2-t
Illetve használt telefon vásárlásnál mire kell odafigyelni, vannak e nem észrevehető típus hibák. Köszi!
-
Dani82
senior tag
van valahogy lehetőség arra, hogy letöltök a telóra egy sorozatot és a feliratot is kezelje hozzá? Annyira de annyira jó lenne ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Motoros topic
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest