Hirdetés
- RAM topik
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP
őstag
válasz
South Velen #21398 üzenetére
Nekem ha korom sötétbe nézem fekete háttérnél pár fekete kb 1cm átmérőjű foltot látok.
Ez ok lenne a cserére?
-
lkasza
csendes tag
válasz
South Velen #21398 üzenetére
Nekem cseréltek már hátlapot, de az repedezett, pedig nem volt fizikai behatás (ez ugye széria hiba volt?).
-
South Velen
addikt
-
ESP
őstag
válasz
South Velen #21396 üzenetére
Esetleg próbáld meg bekenni disznózsírral hátha segít.
-
South Velen
addikt
Szerintetek egy hátlapcsere miatt kijön a háznál javítós gari? Vagyis lényegében csak egy hátlapot kell hoznia. Brutálisan karcolódik (azt gondolom leszarják), de minimálisan nyekereg is, ha kell, ezen még dolgozok, aztán jöhetnek?! Arra gondolok, h oké, h kijelző miatt kijönnek, de egy hátlap miatt nem nagyon éri meg, és leszarnak.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Kunsztler #21394 üzenetére
Az a lényeg, hogy 2 év samu garival kérd. Szerintem a dobozon nics feltüntetve, de észre fogod venni, hogy milyet kapsz, mert ott előtted töltik ki a hivatalos samsung garanciajegyet pecséttel, aláírással dátummal, meg minden. Csak fgyelj oda vásárlásnál és nem lesz gond
-
Kunsztler
senior tag
Köszönöm a válaszotokat
Még egy kérdés mire kell oda figyelni Eu-s legyen vagy HU?
Dobozán fel van tüntetve? -
RockCNC
őstag
Tudtok mondani egy jó excel és world szerkesztő progit?
-
Koczó93
őstag
Valaki használt már ilyen alu bumpert?
Bumper -
spawn21
veterán
Valaki próbálta már az Omega 33.2-t? (4.1.2 Lk4-re épül)
-
esetleg nem tudok valami cleaner progit? kb 1GB szabad helyem van és már nem tudok mit törölni a FIFA-n, MW3-n és a Sygic-en kívül
fogalmam sincs mi foglal ennyit...
-
fliszi
csendes tag
Sziasztok!
Vissza lehet lépni ebből a hivatalos 4.1.1-es jb-ből az előző verzióra?
Mentésem persze nincs. :-(
Kösz. -
Kunsztler
senior tag
-
GrooveHero
addikt
válasz
koxminator #21359 üzenetére
de gondolom a sanyi erikszonra meg nincs gyártói gari, innentől kezdve miről beszélünk? Azért is írtam, hogy gyári gari esetén (samsung
) semmi köze a boltnak a telefonhoz
-
koxminator
senior tag
válasz
bazs.88 #21266 üzenetére
Milyen garanciával és mikor vetted a telefonod? Bolti vagy gyártói (nem tudom, az Xperiáknál milyen a gyártói garancia)?
Mert ha boltival, akkor nem vagyok meglepve.
Én is tőlük vettem most augusztusban, Samsung gyári 2 éves garival, hivatalos garipapírral és ÁFÁs számlával. Semmi gondom nem volt, minden rendben volt, az is a mai napig.Nem akarom őket védeni, nem azért írtam, csak ezek nagyon nem mindegy dolgok. Előtte leellenőriztem őket (tehát hogy ne frissen alakult, már közben megszűnt vagy valami buherás cég legyen, és mindent rendben találtunk). Ettől persze mással, más konstrukcióban viselkedhetnek így mint a példád is mutatja, de nekem és még sok más embernek itt minden rendben volt GYÁRI garis vásárlásnál.
-
pilsner
aktív tag
Sziasztok!
JB óta a galériában ha egy képet teljes nézetben akarok megnézni nem használja a notification bar részét a kijelzőnek. Ez így van rendjén, vagy hiba? Másnál is ez van?
Ezzel gyakorlatilag eltűnt a full screen képnézegetés. -
RockCNC
őstag
Aki szereti a fekete hátteret:
[link] -
b@zsi
csendes tag
Üdv srácok!
Egy kérdésem lenne a készülékkel kapcsolatosan:
régiótól függetlenül benne van a magyar nyelv vagy nem?teszem azt, német nyelvterületen veszem meg a készüléket, akkor abban is van magyar nyelv vagy nincs.
Választ előre köszönöm
-
törölt tag
válasz
muveszur #21343 üzenetére
Nincs mit kifejteni,Francia földre készült JB van a készüléken,amit a KIES program tett rá minden hiba nélkül néhány hete,rendeltem egy ilyen átalakítót,bár nem egészen úgy néz ki mint a fotókon,de ez lényegtelen,összedugtam és ment minden,mondjuk azóta sem használtam,inkább csak próba volt,hogyha kell akkor legyen.
-
Laraxior
titán
Leadtam ismételten a helyszíni javítás kérelmem a Samsungnál. Kíváncsi leszek.
Valószínűleg megvárom amíg megcsinálják,utána frissítek manual, de valami rohadtul nem kóser a telefonnal, 4.0.4-el simán lemerül 1óra 44perces kijelzővel, mindössze 20 órás akkuhasználattal
Minden full gyári. Lehet, hogy a szarakodó hangchip miatt van ez?
4.1.1-el nem volt ilyen gondom, sőt...[ Módosította: mobal ]
-
GrooveHero
addikt
citromsárga szálcsiszolt alu hátlapról nem tudtok, hogy létezne? Csak arany színben találtam eddig. Ha vki talál esetleg, légyszi linkelje be. Köszi előre is
update: amiket találok nem szállítják ungárise országra -
zozyk
addikt
Ha valakinek kell : 75%os átlátszó státuszbár XXELK4-re.
Telepítés:
A letöltött Transparent 75% SystemUI.apk-t átnevezed SystemUI.apk-ra majd bemásolod a system/app mappába, felülírva az ott lévőt,majd utána a jogosultságokat beállítod,ahogy az eredeti volt.Felhasználás csak saját felelősségre!!
-
zozyk
addikt
Ha valakinek kell : 50%os átlátszó státuszbár XXELK4-re.
Telepítés:
A letöltött Transparent 50% SystemUI.apk-t átnevezed SystemUI.apk-ra majd bemásolod a system/app mappába,felülirva az ott lévőt,majd utána a jogosultságokat beállítod,ahogy az eredeti volt.Felhasználás csak saját felelősségre!!
-
-
zozyk
addikt
"Gyári" odex XXELK4 alatt - már aki azon van - mindenkinek jól működik a GPS?
Nálam ma totál megkeveredett,nem talált pozíciót sem a maps,se az ingress,se a *go.
Gondoltam,reinstall előtt ráengedem ezt a FIX-et - [FIX][20-NOV] Omega v33.x (XXELK4) GPS fix **testing required** - és jelentem,frankón működik!
Itt írja egy user,hogy neki is működik...Remélem hasznos infó azoknak,akik XXELK4-en vannak...
-
RockCNC
őstag
Hát ez a KIES egy jó nagy sz.r.
Nehezen csatlakozott, most meg már egyáltalán nem akar.
Drivereket újra telepítettem.
Van valakinek ötlete?
Win7 64 bit rendszer. -
Magnum_
nagyúr
rendelt már valaki ebayről, vagy akárhonnan fém hátlapot rá a műanyag gagyi helyett?
-
törölt tag
válasz
gyuri81 #21302 üzenetére
Ha közben töltőre is szeretnéd tenni a kütyüt,akkor valóban Bluetooth eszközökre van szükséged,de gondolom nem akarod félnapig meghajtónak használni a telefont
Teljesen feltöltve is órákig bírja,és úgy a hdmi csatin lévő usb aljzatra tehetsz bármit,egeret,billentyűzetet,játék konzolt,kártyaolvasót,stb.Egyébként meg ha ilyet [link] veszel,akkor nincs is szükséged másra,sajnos én is elszúrtam anno
-
Koczó93
őstag
valaki használ ilyen vagy ehhez hasonló alu bumpert? tetszik csak nem tudom hogy mennyire praktikus egy leesésnél. nem nyeli úgy az energiát mint egy szilikon tok.
wap.ebay.co.uk/Pages/ViewItemPic.aspx?emvAD=424x602&aid=150948830845&emvcc=0&nbcol=0%7Cnull
(telefonrol vagyok azért nem ágyazom be
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fogyjunk le!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest