- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid87
senior tag
Még annyit kérdeznék hogy milyen ismert hátrányai vannak és kiknek ajánljátok inkább ezt a telót?
-
Laraxior
titán
ezt láttátok már? Ill kipróbáltátok-e. Én használom és tök frankó
-
csutizs
tag
válasz
GeneraL_XTX #21783 üzenetére
nekem tökéletesen ment 4 honapon át. amíg el ne adtam az ipad-et
-
Laraxior
titán
válasz
South Velen #21791 üzenetére
Dobd be az S2 topikba a képet
Ők szerintem inkább azt választanák, mint a lekerekítettet. Így hogy S3am van, már én is megbarátkoztam a kerek formával
Jobban is tetszik, mint a szögletes
-
RaveForce
veterán
válasz
South Velen #21791 üzenetére
egyébként létezik note II-ből is ilyen, na az az igazán durva zsebtégla
-
South Velen
addikt
válasz
Laraxior #21789 üzenetére
Én is ezt mondtam anno, de azóta megszerettem. De amúgy nem ez a probléma vele, hanem annak tudatában, hogy tudjuk, hogy néz ki az S3, ez már csak egy felesleges plusznak tűnik ott körülötte ez a keret, és ocsmányul is néz ki. Nincs is ezzel baj, mert ugye csak prototípus volt, de ki az akinek ez ÍGY tetszik?
Ha simán szögletes S3 lenne, akkor oké lenne, hogy valaki ilyet vesz, de így szvsz ritka ocsmány.
Írta is valaki, hogy olyan mint egy tokba tett S3, hát igen. Mint ha egy bumper lenne körülötte, az egyszerűbben is megoldható, gondolom, nem kell ilyet keresni.
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
Anulu79 #21780 üzenetére
Mint írtam is nekem nincs egyik telefon sem,és nem is lesz.Csak néhány hónapja még én is ebben a 2-ben gondolkodtam. S3 hátlapja amúgy cserélhető,tehát ha hosszabb távon nem tetszik ebayen veszel hozzá max. 10 dollárért valami jót.
HOX-nál nekem az nem tetszett,hogy viszonylag nagy kezem van,mégsem tudom fogásváltás nélkül feloldani a képernyőt.Tehát kényelmesen tenyérbe veszem és egyszerűen nem érem el a képernyőfeloldó gombot...Amúgy meg tessék ezt elolvasni 1-2x jó alaposan és sok kérdésre választ kaptok
Respekt érte FRG-nek!!!
-
Laraxior
titán
válasz
South Velen #21788 üzenetére
S2 után? Ez a normális alak... emlékezz vissza, mi ment a topikban amikor kijött az S3... hogy milyen hoki alakja van...
-
törölt tag
Muszaj hozzaszolnom: Szoval en is feltem a gagyisagtol sokaig, nem is mertem megvenni honapokig. A kiallitott telok meg mindenutt iszonyatosan le voltak strapalva, ugyhogy jol elrettentettek. Aztan nem lehetett kihagyni az uzletet, es belevagtam. Komolyan, nekem meg a sok HOX-nyomkodas ellenere sincs gagyi erzete. (Eredetileg azt akartam, de a bovitheto verziora vartam, meg ugye a Sense nekem lassunak tunt rajta.) Igaz, fem hatlapom van, es ez sulyban es vastagsagban is dob picit, de pont ma gondoltam, mekkora premium feeling.
Ja, es nekem a kek felhosodes vagymi sokkal jobban bejon, attol a hulye rugozastol mindig rosszul voltam, szo szerint. Az alma megeheti mindet.
-
GeneraL_XTX
veterán
Van itt valaki aki S3-at használ ipad-el úgy, hogy s3-ról osztja a mobilnetet hotspoton keresztül az ipad-nek?
Mert nekem ez nem akar jól működni, az ipad-en hihetetlen lassú a net, szinte használhatatlan közben a kapcsolat H+...
Régen még jól ment
-
a.t.t.i.
senior tag
Akit érdekel a MIUI,elmondhatom,hogy ennek a telefonnak gyárilag így kéne müködni
mint ezzel!
Szinte minden egy szempillantás alatt megtörténik -
Anulu79
addikt
válasz
ZoliM@ster #21773 üzenetére
A hátlap mennyire gyér huzamosabb ideig használva? Boltokban fogdostam ilyen készüléket de akkor nem erre figyeltem.
HOX: Miért kényelmetlen használni? Mi a baj vele? -
lafaty80
addikt
Emberek, Ez hatalmas, most próbáltam ki
-
sid87
senior tag
válasz
ZoliM@ster #21773 üzenetére
SIII-nak lehet szerkeszteni a gyorselérés részét felül? vagy mindegyiknek kinn kell lenni abban a megadott sorrendben?
-
Zsolaf
addikt
válasz
Varszegig #21772 üzenetére
"A holland bíróságon már egy ideje húzódó ügy ma zárult le részben, melynek eredményeképpen le kell venni az összes, Android 2.2.1-nél magasabb verziót futtató Samsung okostelefont a polcokról."
Az újabb szoftverekben van ez az effekt, nem a régiekben
olvasd el.szerk: Vagy akkor két hír van egyben.
-
RockCNC
őstag
Mikor jön a babgulyás már? :-)
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
Anulu79 #21769 üzenetére
Szigorúan SZVSZ:
SGS3:
Pro:üzemidő,megbízhatóság,szervízhálózat,támogatottság,kezelhetőség,sebesség(erő),kamera
Kontra:anyaghasználat
HOX:
Pro:anyaghasználat,kijelző,sebesség,Sense
Kontra:üzemidő,nincs bővíthetőség,akksicsere kilőve,kényelmetlenebb használat,gyenge szervízÉn mindenképp az S3 mellett tenném le a voksomat,attól függetlenül,hogy nem az van,és nem is ilyet fogok venni(Note II lesz
)
-
Varszegig
veterán
válasz
Zsolaf #21771 üzenetére
Csak a magyar oldalak megint elferdítették a hírt:
Samsung need to give all Android devices with Android 2.1, 2.2, 2.3 a update for the blue bounce effect in the gallery.
The court in the Netherlands decided this. Samsung started earlier with those updates, sadly not all devices are using this bounce effect yet.
Samsung need to make sure the update is done in 8 weeks if not Samsung could have to pay 100.000 euro a day!Tehát: a dolog csak a 2.1, 2.2, 2.3-as készülékeket érinti, és nem tiltották be, hanem adtak 8 hetet a szortver módosítására, különben fizetni kell minden késedelmes napért. Szeretem a magyar gagyinet oldalakat.
-
Zsolaf
addikt
Hollandiában betiltották a Samsung telefonokat Apple nem nyugszik
-
Sógi
addikt
Megapark mediaban a slim cover 2dbos feher 2ezer a kek 3ezer :-) nem semmi..
-
Anulu79
addikt
-
tragabi
tag
válasz
koxminator #21765 üzenetére
köszönöm!
-
koxminator
senior tag
válasz
tragabi #21760 üzenetére
kis olvasnivaló, 4.2-ig bezárólag tartalmazza az okosságot
-
tragabi
tag
Segítség!
Nem találok frissítést
build: imm76d.i9300xxblh1
ez nekem semmit nem mond, nektek?
-
sid87
senior tag
Még mindig vacilálok hogy X+ vagy SIII....
Mennyire kopik? vagy lötyög? JBvel gyorsult? Fehérben akarnám. Tetszik hogy oldalt van a feloldó gomb, meg hogy van fizikai gomb is elöl. Sokat neteznék, olvasnék rajta.
-
GrooveHero
addikt
Elvileg egy olyan S3, ami a legelső verzió volt, csak még nem lekerekített forma, hanem szögletes. Ez pont az S2 és S3 közötti átmenet. Látszik a lekerekítés és állítólag egy síkban van a két rész, tehát maga az S3 alak és a toldás. Nem tudom érthető voltam e.
yagericum az is lehet, mindenesetre én kihagyom -
RockCNC
őstag
válasz
GrooveHero #21739 üzenetére
Nem eredeti!!
Az előlapon nincs Samsung felirat.
A hátlapot lehet cserélni pár ezer forintért
A piac tele van hasonló utánzattal.
[link] -
Laraxior
titán
Lehet ez lenne az? Kicsit kisebb a kijelző, de azért nagyjából stimmel... legalábbis a kocka alak, mert fizikai gombnak nyomát se látni elöl.
-
No.01
addikt
válasz
GrooveHero #21743 üzenetére
Nekem ez meg mindig nem jott le, h pontosan micsoda...
-
ROBOTER
addikt
Sziasztok!
Van egy saját Galaxy Note telefonom, és most lehetőségem lenne rá, hogy egy új Note-ra (nem II, csak I-es de új példány) vagy egy S III-ra cseréljem.
Szeretem a Note-ot, összesen két dologgal nem vagyok elégedett:
- kijelző viselkedése a sötét árnyalatoknál szörnyű (javult ez az első szériák óta?)
- a névjegy/telefon funkciók néha idegesítően lassúak, már a SIM kártyám is a gyanúsíttak között vanMinden másban viszont nagyon szeretem, kamera, kivitel, akksi stb.
Talán az S III kijelzőjének mérete még nem lenne akkora visszalépés számomra, hogy ez számítson. Viszont rosszabb építési minőséget nem fogadnék el. A kamera is egy picit aggaszt, Lényegesen rosszabb üzemidő is zavarna.
További szempont, hogy csak gyári ROM-mal használhatnám.
Hát én immár mit válasszak?
-
lafaty80
addikt
válasz
GrooveHero #21746 üzenetére
Legyen igazad, de fura a képek minősége is, tipikus átverős hirdetésnek indul nálam így elsőre
De tévedjek
"Ár fix BeszámítOK de csak ár alatt..." majd alatta: ár: megegyezés szerint
-
GrooveHero
addikt
válasz
lafaty80 #21745 üzenetére
Majd lesznek jobb minőségű képek is. Mondjuk én ha be akarnálak csapni, akkor postáznám, oszt amikor megkapod ,akkor meg csodálkozz rajta, hogy mit kaptál, szóval nem írnék bele a hirdetésbe olyat, amit személyes átvételkor nem tudok garantálni. Tehát?
nem védem az eladót, de lehet mégiscsak igaz. De nem hiszem, hogy utazni fogok egy zsákbamacskáért. -
lafaty80
addikt
válasz
GrooveHero #21743 üzenetére
Ne szívassatok már, már a hsz képeken is látszik, hogy egy sima s3 van valami "tégla" tokba rakva.... ez egy sima s3+tégla tok. El ne higyjetek már mindent
-
South Velen
addikt
-
Laraxior
titán
válasz
GrooveHero #21739 üzenetére
Uhh..érdekes kütyü... postán nem vállalnám be, de személyesen lehet megnézném. Bár már nagyon megbarátkoztam ezzel a lekerekített formával, jobban is tetszik, mint az S2 anno
(#21740) koxminator: Lejött, de még várom a szervíz hívását, addig nem nagyon akarok hozzányúlni a telefonhoz, miután 8 órás kínlódás után végre gyári állapotba hoztuk a topik tagjaival
-
Yeffy
veterán
válasz
koxminator #21740 üzenetére
őőő.. oké. köszönöm az infót
megpróbálom nem elfelejteni majd feltenni a dl-t. kösziakkor nincs más? marad az MS Team rom?
-
koxminator
senior tag
bloatware: a felesleges programokat, alkalmazásokat szokták így nevezni, amelyeket hozzácsomagolnak a gyári alap alkalmazásokhoz vagy rendszerhez.. itt minden olyan bloatwarenek számít, mint a különböző hubok és egyebek.. van erről valahol egy lista. Ezeket ha nem használod, akkor feleslegesen vannak a telefonon, ráadásul valamilyen szinten zabálnak a szabad ramból is, mert a szolgáltatásaik attól még valszeg futnak, hogy Te nem használod őket.
Pl. a HP asztali gépein divat a PDF complete-et felrakni gyárilag (többek között), na az is bloatware (legalábbis számomra).
Arra figyelj, ha felrakod, akkor a "bloatware"-ek között a Downloads-ot mindenképpen rakd fel, mert különben a google alkalmazások némelyike fc-zni fog.
Laraxior: emlékeim szerint valami 850Mb körüli mérete van, de attól még neked gyorsan lejöhet
minden rendben van vele, csak követni kell a telepítés lépéseit, meg amit fent írtam.
-
GrooveHero
addikt
erről mi a véleményetek?
-
Laraxior
titán
válasz
koxminator #21735 üzenetére
és milyen gyorsan lejön.... minden rendben van akkor vele?
Ha megszervizelték a telomat fel is teszem ezt -
Yeffy
veterán
válasz
koxminator #21735 üzenetére
óóó, igazad van!
ezt nézegettem már a javításom után, meg is tetszett, le is van mentve. kösz az emlékeztetést!
ha nem találok semmi "megfelelőt záros határidőn belül", akkor ezt bepróbálom...
egy hülye kérdés: mi az a bloatware?lafaty: igen, ez elég rossz hír... sóhaj...
pedig jöhetne már, nagyon jó munkát végez...
ja, azaz sose, mi? -
koxminator
senior tag
Nekem nagyon bevált ez az MS Team HD Rom, amely már a 6.0-nál jár (4.1.2). 3-4 hete van fent, semmi de semmi gondom nincs vele, fogyasztásra is jó, testreszabható, bloatware-mentesíthető, stb.stb.
Továbbra is csak ajánlani tudom, aki maradna a stock alapnál.
-
Yeffy
veterán
válasz
lafaty80 #21733 üzenetére
bocs, rossz berögződés, sose tudom, h W vagy V... -.-"
jó, azt tudom, h nincs rajta semmi, ill, h folyamatban van, de már jó pár hónapja folyamatban van, igyekezzenek már
emiatt várok még csak a romcserével. amúgy még talán a T-s JBvel, ha kijön, azzal is ellennék roottal, meg pár fagyasztással, csak erre várok... nicns kedvem megint belakni a romot, utána meg, ha mondjuk kijön, akkor megint... -
Yeffy
veterán
válasz
Zsolaf #21730 üzenetére
+ "Diszkópatkány
"
na akkor felteszem én is a kérdést: van valami értelmes, optimalizált, stock JB rom a "piacon", amit érdemes feltenni? vagy marad a normál cseh/angol/lengyel/francia/akármilyen jb, azt cső?
ill a Piwi féle Woodoo-ra: most tényleg kijött már, feltolható kernelcsere nélkül? jó lenne...
-
Yeffy
veterán
válasz
Roxbury #21724 üzenetére
persze, nem is azért mondtam, csak én ezeknek az ökörségeknek sose nem vágtam mi lényege.
ok, tesztekben elfér, ugye mint esetleges összehasonlítási alap, de amikor valaki fórumokon/hétköznap erre veri, h a procim/kártyám ennyi meg ennyi pontot ért el ilyen meg olyan bencseken... már csak mosolygok...
ki nem szarja le? hétköznapokban, normál használat közben legyen jó/minél jobb, addig, amíg ez látszik, azt' cső... -
Yeffy
veterán
válasz
Roxbury #21653 üzenetére
biztos én vagyok a hülye, de ezek a bencsmarkok mire jók?
olyan e-pöcs növelő alkalmazások, mint amiket a proci meg vga tesztekben lövöldözgettek régen (manapság nem olvasok már sűrűn ilyen teszteket)?Piwi: woodo"link"hez? akkor kész?
mert értékelném, ha nem kéne "szevasz" kernelt feldobni hozzá, elvagyok bőven gyárival. csak vmi pucolt, stock JB rom kéne mellé, azt viszlát. launchereket meg majd nézegetek...
-
a.t.t.i.
senior tag
Tudom hogy nem sokan szeretik itt a MIUI-t,de nekem S1en és S2ön is volt.
Hát most felraktam ezt:
miuiÉs villámgyors!
-
-
spawn21
veterán
válasz
GrooveHero #21716 üzenetére
Most komolyan ebbe kötsz bele?
-
Bilux
veterán
Hogy volt S2-m felesleges volt?
Szerintem félre értjük egymást, de nekem mindegy nem vagyok audiophile hangtechnikus csak a fülemnek hiszek.
Volt jópár telefonom és a samu fülese egész türhető a többihez képest amit csomagolnak manapság telefonokhoz.
Egyébként én is egy Sony-t használok, mert azért mélyben ez sokkal szebben szól illetve a magas is viszonylag jó.
Sőt ha úgy van kedvem a bluetoothos Creative fejhallgatót használom aminek még szebb a mélye
Nekem nem kell voodoo S3 alá és kész -
gyuri2008
veterán
válasz
koxminator #21709 üzenetére
Most olvastam,hogy a marslakók is megkapták a JB.
-
koxminator
senior tag
Épp akartam kérdezni, hogy ma már volt-e a "mikor kapunk mi is végre jb-t" sírás, de látom már nem kell feltennem a kérdést
De hogy valami ehhez köthetőt is hozzábüfögjek, állítólag a kanadaiak meg december 3-án kapják meg a magukét. Tudom, kurva sok köze van a miénkhez, de mégis jb-s frissítési hír
-
Kunsztler
senior tag
Azért az durva majdnem mindegyik ország megkapta 4.1.1-et csak mi még nem
Függetlenre értem....... -
-
Laca 012
őstag
Különböző hallású emberek léteznek.. Van akinek elég a recsegős 96k-s mp3, van aki meghallja a különbséget a gyári cd és a bakelit lemez között is.
Van akinek elég az autóba a gyári alap autórádió 2db szélessávú hangszóróval, van akinek a minőség miatt (nem a hangerő miatt) autohifi az igénye erősítőkkel, hangszórószettekkel, mélyládával.
Ez született tulajdonság mint pl. a szín- vagy térlátás, de az igényeket befolyásolja..
Aki viszont hallja a különbséget, annak általában az igénye is megvan a jobb hangzásra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest