- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
-
valaki dobna nekem egy linket, a 4.1.1 ujitasairol? thx
-
Bilux
veterán
Köszi srácok, akkor maradjunk a dropboxnál, mert akkor nem kell darabokban töltenem.
Privit meg váromLecsippantottak 1MB-ot? aptyukköcsögit egyébként a mai napig nem értem miért csak 1GB ramot raktak a namzetközi telefonba amiből táplálkozik a grafikus gyorsító is. Aminek a kárára most van 833MB-unk. Épp most csökkentik a grafikus memóriát mikr jönnek ki a nagyobb felbontásu texturákkal megáldott játékok.
MC4 már elég sok helyen "akad"... -
Zsolaf
addikt
Kis érdekesség a lengyel 4.1.2-ben a ram nem 833 mb hanem 832 mb
-
lafaty80
addikt
Na most hogy már hivatalosan is jött 4.1.2, AZT AKAROM!!
Mikor jön ki xeh-re?
Lefosom az 4.1.1-et
(és akkor vegye kezdetét a 4.1.2 rinya)
-
Bilux
veterán
válasz
Zsolaf #22881 üzenetére
1 fő verzióval.
WP7 tulajok voltak a beta teszterek.
Ezért nem vettem Androidot sem mikor indult. Jó, hazudok volt Omnia 7-em de amikor egy nyamvadt navigáció nem volt a telefonra illetve a videófelvétel egy lag volt inkább eladtam és lett belőle iphone 4 ami szintén nem volt meg 2 hónapnál tovább. -
Zsolaf
addikt
Én meg felteszem ennek örömére a gyári lengyel 4.1.2-t
-
RockCNC
őstag
Az enyém is ép most frissít (XEH)
-
gyuri2008
veterán
Na most akkor van frissítés
Vagy nincs
Kinek sikerült az XEH frissíteni. -
Barnes
aktív tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy 6 óra alatt csak 40%-ot töltött a töltőm? Az autóstöltő 30 perc alatt töltött 13%-ot a hálózati meg jóval lassabban tölt. Ez kb 3-4 napja fordul elő.
Előre is köszi a válaszokat.
-
Bilux
veterán
Aztán szegény m4rc!-ot szopattátok...
Erre itt a hivatalos is ugyanaz a rom.
Szerintem tőle már nem kapunk semmit... -
Zsolaf
addikt
[link]Megjott a lengyel hivatalos 4.1.2
-
Zol77
aktív tag
Az elobb jelzett nekem is,hogy frissites erkezett,felraktam, mostmar 4.1.1 Viszont eddig xeh volt gyari fuggetlenkent, most meg az alapsav verzionan xxdlid, a build vegen meg xxdlj4 van. Ez normalis?
-
Oberthur
tag
XEH frissít!!!!
-
gyuri2008
veterán
Csúnya mikulás bácsi :-(
-
kbencee
aktív tag
XEH (független magyar), most települ a JB.
Legjobb ajándék mikulásra -
p06
senior tag
válasz
South Velen #22846 üzenetére
Hova ?
Mert a lengyelek megint kaptak valami ismeretlen nevű vackot (LKC)
-
South Velen
addikt
Hivatalosan is megérkezett a Jelly Bean.
-
mycso
veterán
válasz
South Velen #22842 üzenetére
Igen-igen, ezt mondom én is, hogy valószínűleg ez lesz (a telenoros is ez, csak a csc van cserélve benne, meg lehet beleraktak 1-2 saját f@szságot), csak pont ezért nem értem, hogy ezt a romot már októberben kiadták jópár régióba, akkor a mi kis hazánkba mire várnak???
Egyébként engem nem érint a téma, mert teljesen hidegen hagy, hogy mikor jelenik meg KIES/FOTA egy-egy rom, csak tényleg vannak jó páran, akik mindenképp így (hivatalosan) szeretnék felrakni.
-
mycso
veterán
Köszönjük a romot, egyébként meg is adtad magad a választ, az itt felmerülő kérdésekre. Hiszen olyan helyen dolgozol, ahonnan eléred a samsung romjait (szerverét).
Ez egy béta/szerviz/próba/teszt vagy nevezzük, ahogy akarjuk rom, egy kiadás előtti változat, aztán ebből készíti el minden régió/szolgáltató a saját romját.
sammobile-on találkozhattunk már hasonlókkal.Tehát, a többieknek üzenem én is, hogy semmi ok a pánikra, bár valóban nem ez a hivatalos/végleges független HUN rom, valószínűleg ebből hegesztik, bár azt én sem értem, hogy mi tart ennyi ideig...
-
vagyula
senior tag
@ zozyk
Köszi.@a.t.t.i.
Telenoros,hivatalos 4.1.1 volt megrootolva,aztán full wipe,arra ment a miuiandroidos 11.30-as, SOD-om volt nem egyszer,és értesítésnél kifagyott, föltettem a 11.23at, azt hittem minden rendben,de értesítésnél statusbar fc,
Az rguinál meg rögtön statusbar fcm volt. -
ismerős?
-
brp88k
tag
válasz
GrooveHero #22828 üzenetére
Köszönöm!
-
brp88k
tag
Valaki aki otthon van az S3-hoz való hárombetűsben megtennéd, hogy privátba ír nekem és esetleg küld egy letöltési linket?
-
aoum24
csendes tag
Sziasztok!
Tudom hogy lerágott csont a beégés téma, úgyhogy én csak annyit kérdeznék, hogy szerintetek elképzelhető hogy normális fényerőn használva kibírja néhány évig a kijelző? Ha pedig lehet csökkenteni a beégés esélyét, hogyan?
Azért kérdem mivel én mindig kb 4 évre veszek telót, és itt 1-2 év alatt már sokaknál előfordult ez a hiba... tudom hogy gariba cserélik, de mi lesz az első 2 év után...?
Mivel semmi tapasztalatom nincs AMOLED kijelzővel, pláne hosszú távon, remélem tudtok segíteni
hálás köszönet!!!
-
Zsolaf
addikt
válasz
realmadrid #22819 üzenetére
Nekem azóta tovább birja az aksi kb 30%-al ennyi.
-
zozyk
addikt
válasz
vagyula #22809 üzenetére
Inkeffect csak az ELK4-re van,4.2 galéria itt : [TOOL][UPDATED 26/11]Android 4.2 Apps--AROMA Installer--[All in One] Stock & AOSP
-
brp88k
tag
Sziasztok!
A mai napon (bár nem volt tervezve, de kihagyhatatlan ajánlat volt) lecseréltem az S2-t S3-ra. Hát, első érintésre, ránézésre ég és Föld a különbség... Ugyanezt mondtam amikor az ACE-ről váltottam S2-re
Remélem nem lesznek buta kérdéseim, de előre is köszönöm a segítőkész válaszokat! -
joe2119
tag
Nem az iPhone 5 a legnépszerűbb mobil!
-
vagyula
senior tag
Vodás hivatalos 4.1.1-re van valahol inkeffect lockscreen és új galéria?Ha valaki tudna,linkelje légyszi.
-
dani786
tag
Sziasztok!
Hol tudom ellenőrizni, hogy elérhető-e már a telefonomra a jelly bean? Magyar kártyafüggetlen, ha minden igaz. A beállításoknál kellene keresnem?
Köszönöm,
Dani -
Koczó93
őstag
real racing 2 és 2XL mx játékok valahonnan letölthetők? nem baj ha fizetős csak lehessen Paypallel fizetni. playen nem tudok fizetni mert kell kártya szemben a paypallel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest