Hirdetés
- RAM topik
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
-
MrTwister
őstag
válasz
koxminator #21995 üzenetére
Az uccsó az nagyon király, de nem csak Note 2 -höz jó? Mert lehet, hogy felismeri a telefon a dokkot, de ha a naptárt nem hozza be ill. a HDMI sem fog működni csak a töltés és még a telefon sem passzol bele mivel jóval keskenyebb mint a Note. Hát akkor nem sokat ér nekünk.
-
koxminator
senior tag
válasz
Laca 012 #21992 üzenetére
Érdekesek ezek is, de erre nem tudok okosat mondani. Először én is a komplettebb dokkot akartam venni, de mivel ha jól emlékszem valami 20ezer környékén mozgott és nem is igazán tudnám a jelenlegihez képest plusz dolgait kihasználni, ezért megkerestem a jelenlegit jóáron. Ennél olcsóbban sehol nem láttam még (ja, íbéjen, de az nálam még nem játszik).
De az első jópofa, ha tényleg tudja ezt, akkor jó vétel. Csak hát nem lehet kipróbálni sehol, mert nálunk ilyen nem kapható...
-
poli27
veterán
válasz
Laca 012 #21992 üzenetére
az uccsót én is kinéztem, de attól félek csak a note2 vel megy,legalább is a kompatibilitási listában nincs benne
Úgy meg nem merem megvenni :S ha valaki próbálta már jelezhetné
még1x megkérdezem
android-2d32157d7b2299bf <------ ezt a nevet amit kiír a router mikor wifin csatlakozik hol tudom átírni? -
JUmbozorzje
tag
Sziasztok,
Valaki hasznalja a telefont full hattervilagitassal?Van valakinek tapasztalata ezzek kapcsolatban?Mennyivel fogyaszt tobbet az akkumulator?
Elore is koszi
-
Laca 012
őstag
válasz
koxminator #21971 üzenetére
Én igazából ilyen dokkolón gondolkozom, mert ezt lehet forgatni úgy van kiképezve mint egy "csonka négyzetalapú gúla" és ha a súlya is elég nehéz, akkor működhet fektetve..
Annyi, hogy még nem tudom eldönteni, mi a jobb..
1.verzió: Ez az előbbi megoldás,
2.verzió: Vagy inkább olyan dokk amin 3,5mm-es jack hagkimenet van és arra dugnék egy HDMI adaptert.. Az úgy működhet egyáltalán??
3. verzió: Majdnem ugyan ez, csak a note-hoz készült dock-on vannak hangerő gombok is ez működhet s3-mal, beleférhet egyáltalán??
Ami még tetszene:
A csúcs pedig nyilván ez lenne (lesz, ha működik s3-mal is):
Ebből a legutolsóból kiindulva, mit szól az s3 ha rádugok egy USB HUB-ot??
-
fuximaxi
senior tag
válasz
lajki7 #21958 üzenetére
Én megrendeltem volna, de azt írták vissza, hogy ez celeb edition, szóval csak fényképes igazolvánnyal lehet rendelni, és rendelkezni kell legalább 1 milló FAN-nal
Amúgy nézegettem a napokban a 920-at, de csak fejlesztői változat volt (állítólag még nem a végleges HW), de egy nagy tégla. Nagyon vastag, mivel a sarkai nincsenek lekerekítve nehézkes az egykezes használat, még az én lapát kezeimmel is. Az S3 sokkal inkább kézre áll.
-
Laraxior
titán
válasz
rankesz #21984 üzenetére
Az a baj, hogy én nem leszek itthon, tehát csajom intézi az egészet, de a szájába rágom, hogy mit kell mondani.
Más:
Lehet valahogy olyan hangzást elérni S3-al, mint a HTCnek a Beats audiojával? Mert most vettem egy Desire X-et és rohadtul nagyot szólErősen gondolkodom a cserén egy One X+-ra.
Kár, hogy sok negatívuma van...
Láttam, hogy van valami cwmből feltehető hangzásjavító, ér ez valamit? -
Laraxior
titán
Akkor megkérdezem mégegyszer, nem telefonról írva
Ha szoftvert akar frissíteni a telefonon a Samsungos srác a hangproblémám miatt, akkor említsem neki, hogy nem ér semmit, vagy pár nap múlva megint írjak a MySamsungon... -
lajki7
senior tag
Sracok lenne meg egy kevesbe felig idiota kerdesem
meg hozza az hogy adott ugye a telefonon levo "8db" program amit hasznalok plusz a beallitasaim ahogy mst be van lakva a keszulek! Ezt igy ahogy van fel lehet menteni egy felhobe??tegyuk fel a google fiokomba! Nem kell nekem mar Titanium...eleg volt Sn meg S2n mokolni!! Rootolni sem fogok mar evéget
szoval a kerdesem az lenne hogy igy ahogy van fel lehet menteni egy felhobe ezzel a par programmal illetve beallitassal vagy nem??? "gondolom ezt ugy,mint a nevjegyeimet.Beirom az uj romnal a felh. adataimat es tolti is lefele a nevjegyeket" koszi !!
-
RockCNC
őstag
Mit jelen az LH1?
Pda:LH1
Phone:LH1
Csc:LH1 (xeh) -
koxminator
senior tag
válasz
Laca 012 #21931 üzenetére
Elfordult a telefonon levő kép és fekvő lett. Ez az a dokkoló, és itt vettem.
Ez ugye alapból egy álló dokkoló, amint belerakom, elindítja a beállított dock-programot (ez alapból a naptár), ha ezt kétkézbe veszem és elfordítom, az olyan, mintha a telefont önmagában elfordítanám. De a lényeg, hogy a dokkoló progi alkalmazása, tehát a dokkolási állapot is elfordul. Így már talán érthető.
-
törölt tag
válasz
Varszegig #21952 üzenetére
Bocs, nem akartam hülyeséget írni.
mióta nem nyomom a chroome-ot, azóta nincs nagyon ram mizéria.
Ugye? Nem is értem, minek nézegetik emberek. "Mert egy ilyen drága telefonban kell x szabad ram..." Minek is? Áááááh, nem is baj, adja el mindenki, menjen le az ára, ijedjen meg a Samsung, vagy mittomén. Majd jó olcsón veszek a zembernek is, amikor már mind eladtátok és hetente jön rá a frissítés mert nem akarják emiatt elveszteni a zsíros magyar piacot.
Robertoq: Én úgy tudom, egyben. Akik szétszedik, az a sufnimegoldás
-
Piwi
veterán
"@DDDorresteijn: Android 4.1.2 Latest in DEV center... I9100XXLSP, I9300XXELKA, N7000XXLSC and N7100XXDLK7 @SamMobiles"
-
Laraxior
titán
Most hivtak Budaorsrol. Holnap jonnek debrecenbe a telefonom csinálni
ast önt a a csaj h lehet szoftverfrissites... de nekem mar volt, csak azt en csináltam... gondolom ezt nem kene mondani... de ha letudják ennyivel akkor egy het mulva megint lehet jönni.... -.-
-
Varszegig
veterán
válasz
TGrant #21946 üzenetére
Steinheil curved
JB hiszti: Aki emiatt el akarja adni a telefonját, hogy nem képes rátenni más régiós JB-t (mert annyira nem tud JB nélkül élni) az adja is el, nekünk is jobb lesz
fl0werstar:A ramra annyit írtam, hogy nekem mnden éjjel a mentés után a titanium restartolja, hogy rend legyen, de lehet leszokok róla, mióta nem nyomom a chroome-ot, azóta nincs nagyon ram mizéria.
-
Icetee
aktív tag
válasz
Icetee #21948 üzenetére
Közben megtaláltam: "A HU gyártói garanciát a mobil telefont meghibásodása esetén a mobil gyártó országos hálózatában lehet érvényesíteni."
Elég jó árban van a gyári garanciával, kössz a tippet!
130-ért a 32GB-os az szerintem korrekt. És itt is vannak nem messze tőlünk. Lehet (ha végre sikerül eladni a telefonomat) itt fogom megvenni. -
válasz
ZoliM@ster #21941 üzenetére
hehe
ez tenyleg itt keszult a gamf elotti buszmegalloban
egesz sok a kecskemeti juzer
-
Zsolaf
addikt
Mi van ma mindenki szabadságon van? tegnap csend volt napközben nagyon
vagy csak közeledik a hétvége?
-
TGrant
csendes tag
Sziasztok! Milyen fóliát érdemes venni? Melyik a legjobb szerintetek?
-
poli27
veterán
most cseteltem velük... :
Online Chat csapatunk tagjai nemsokára jelentkeznek Önnél.
Online Chat csapatunk tagjai rövidesen elérhetők lesznek. Az Ön előtt várakozók száma: 1 Köszönjük türelmét! Amennyiben kérdése egy már megvásárolt termékre vonatkozik, kérjük, készítse elő annak termékkódját, sorozatszámát valamint a vásárlás dátumát.
Üdvözöljük a Samsung Live Chat szolgáltatásában.
HU004@#samsung :
Üdvözlöm, xy vagyok. Miben segíthetek?
xx :
helló
xx :
érdeklődni szeretnék, hogy van 2 samsung telefonom
xx :
az egyig az s3 a másik a galaxy w
x@#samsung :
Igen,
xx :
az s3 független arra mikor jön ki a hivatalos 4.1.1 frissítés?
xx :
már a voda meg a telenor megkapta
xx :
a t-mobil meg a független nem és azért a zászlóshajó telefonjukról van szó
xx:
miért nincs frissítés?
x@#samsung :
Igen, a Jelly Bean elérhető a Vodafone és Telenor esetében, a kártyafüggetlen és T-mobile esetében hamarosan, de pontos dátumot nem tudok önnek mondani.
xx :
a másik a w lenne de akkor sztem erre se tud mondani semmit
xx :
miért nincs rá frissítés? azért ez se volt a legolcsóbb telefon
x@#samsung :
Nem minden telefon esetében jelenik meg újabb szoftver.
xx :
nem értem miért nem adnak ki rá gyári frissítást,hiszen nem sokkal több mint 1 éves a telefon kiadás
x@#samsung :
Természetesen folyamatosan fejlesztik a szoftvereket és amint megjelenik, elérhető a KIES szoftveren keresztül.
x@#samsung :
Segíthetek még más valamiben?
xx :
nem köszönöm,bár sokat nem tudtam meg :S
xx :
viszlát
x@#samsung :
Köszönjük, hogy megkeresett bennünket, amennyiben további kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.
x@#samsung :
További szép napot kívánunk. Viszontlátásra! -
Laca 012
őstag
válasz
koxminator #21844 üzenetére
"fordult vele a kép is.."
Ezt most nem értem... fordult vele a kép is, tehát maradt álló tájolású, vagy elfordult a kép a telefonhoz képest és fekvő lett??
Milyen dokkolód van egyébként? Ezek szerint, ha csak gépre dugom, vagy a microUSB - USBátalakítóba dugok egy pendrive-ot, azt másképp érzékeli mint egy dokkolót??A #21877 videós problémájára nem tudtok valamit, vagy másnál ez nem jelentkezik??
-
törölt tag
válasz
BroCreSt #21927 üzenetére
Úgy tudom, nem sok, idővel áll be úgyis, Jól utánanéztem, és ezeknél az akksiknál a lényeg, hogy sose menjen kb. 15% alá, illetve ne sokszor. És lemerülten sem szabad tárolni. Az sem baj, ha full után tölt még, hiszen nem lehet túltölteni, akkor már csak kompenzál. És azt sem bánja, ha piciket tölt rajta az ember időről-időre. Lehet, hogy lesznek itt ellentétes tapasztalatok, de a mérnökök ezt mondják.
Done my research. (((:
(#21928) amuba
Jaj, dehát volt közlemény, csak a gestapó elfogta, és nem jutott át a Falon! -
Zsolaf
addikt
válasz
#01696768 #21924 üzenetére
Észt azt nem is tudnál itt osztogatni
Nem is az a gond, hogy nem jön, mert ugye Én is feltettem, hanem az, hogy ennyi idő után valami közleményt kellett volna kiadni, hogy miért akadtunk mi itt meg Magyarországban. Nem szégyen ha valami hibát találtak, de az hogy itt már az összes országban van itt meg lapít akinek valamit közölnie kellene az sok.
(#21927) BroCreSt: Tovább lesz a töltőn, de amúgy semmi, mert ezek az aksik nem töltenek tovább a telefon vezérli a töltést és ha feltöltött leáll.
-
BroCreSt
aktív tag
Annak van jelentősége, ha első alkalommal 4 órát, vagy esetleg 24 órát töltöm?
Nagyobb lesz az utóbbival az üzemidő? -
törölt tag
Tudom, hogy nem feltétlenül mérvadó a véleményem, amikor nekem már hónapok üóa JB van rajta. DE három dolgot fűznék hozzá a témához, mert sajnálom, hogy így kiakadtok -- miattatok is, meg mert bár nem vagyok elszállva a samutól, velük szemben sem teljesen fair.
Szóval először is, én nem tapasztaltam akkora életbevágó változást TW ICS-hez képest. Ami ütős az új verzióban, az egy részről csicsa, másrészről még nem működik (pl. a Note2 ügyességei), vagy éppen előcsalható volt már egy ideje egy kis mókolással (lockscreen shortcuts). Ha számottevően megugrana ezzel a verzióval az üzemidő, akkor én lennék az első, hogy éhségsztrájkba kezdjek értetek, mert annak mindig van jelentősége. De így nem érzem, hogy ne lehetne JB nélkül élni, akkor, amikor a legtöbb gyártó szintén nem hozta még ki, és ugye a HOX sem olcsóbb annyival...
A másik dolog, hogy van egy olyan érzésem, hogy a legtöbb itt megforduló tulaj pár nap (perc?) alatt leváltaná a stock romot valami másra: ezt meg most is meg lehet tenni, kár előtte megvárni a gyárit.
A harmadik, és számomra legfontosabb, hogy ez a telefon szerintem minden verzión elég brutál. Lehet csúfolódni, hogy az előző telóm után minden az, de ez nem így van. Ha 3 napig nem rebootolom, játszom, videózok, zene, net, stb., akkoe esetleg sikerül belaggoltatnom valahol. (A xarul megírt játékok laggolása nem a telefon hibája.) Ha ez ICS-nél másképp van, szóljatok, és indul az éhségsztrájk.
Abban abszolút egyetértek, hogy azért ennyiért igazán tolhatná a samu a frissítést, mert ugye a zászlóshajóról van szó, szal elég rendesen ez alapján ítélik meg a gyártót az emberek. Viszont az is igaz, hogy elég gyanús a szitu, és én azt hiszem, nem a samunál akadt el a dolog. Hogy a független miért nem jön, azt nem értem, lassan tényleg csak Orbánt tudom okolni... Itt mennyi kanton van, 2 külön nyelv, 3 szolgáltató, mégis ideért már mikor!
Ugyanakkor ezek elvi kérdések. Csak azért nem akarnék új verziót, mert már kinn van, mutasson is valami újat. (A 4.1.2-ben pl. hallottam is pár hülyeségről, ami miatt el is vették tőle a kedvem.) Persze az is lehet, hogy akinek amúgy sem jön be annyira a teló, annak ezzel végképp betelik a pohár. De akkor meg ugye nem ez a válóok, vagy igen?
A lényeg, hogy teljesen megértem a hőzöngőket. De talán így is lehet élvezni a telefont, nem? Nem észt akartam osztani, elnézést, ha valakinek úgy jönne le!
Csak kicsit sajnálom, hogy ekkora az elégedetlenség, amikor biztos vagyok benne, hogy ez egy nagyon jó telefon, a rajta futó verziótól függetlenül. Remélem, azért tudjátok használni így is, mert igazán kár lenne érte.
Szerk.:
Én is felraktam azt a hátteret, de 1) a legtöbb szín fizetős, a generic pirosat kapod csak ingyen, 2) nekem furán négyzetalakú lett a csillagok fényköre, max beállításon... Persze ki lehet próbálni
RAM: Asszem Varszeig ajánlott valami megoldást, ahol éjszaka töltőn van, leszed mindent és újra felrakja. De ez extrém megoldás. Merülés: keress rá, volt már itt erről szó (nem is 1x), hogy hogy nézed meg, mi ragadt be, és hogy lehet orvosolni.
-
Icetee
aktív tag
válasz
spawn21 #21884 üzenetére
Vagy fel kell tenni egy task killert, ami szépen kilövi a futó programokat.
Barátnőmnek Gio-ja van és nála volt hasonló, hogy este levette a töltőről, beállította az ébresztőt és reggel már csak 70%-on volt. Másnap ugyan ezt eljátszottuk, de mielőtt beállította az ébresztőt kilőttem egy csomó progit és így reggelre 98%-on volt a telóHa nem jön össze ez, akkor szerintem érdemes csinálni egy factory resetet és új lappal kezdeni mindent
-
poli27
veterán
Tök jó háttér
[link]
-
fuximaxi
senior tag
Egy igazi all in one megoldás. Zseniális
-
Alma123
csendes tag
válasz
Pumpa46 #21910 üzenetére
Ott nyitja ki előtted a lezárt dobozt (felvágja a címkét), kitölti a garipapírt benne, felragasztja rá a másik, imei számos matricát a garipapírra, és úgy kapod meg. Ugyanúgy ment a dolog, mint két éve a wave-emnél az edigitalban.
A regisztrációnál viszont kidob egy nagy piros figyelmeztetést, hogy csak a hivatalosan magyarországra behozott készülékekre van garancia, de ez szerintem akkor van, ha a vásárlási helyeknél nem a listában előre megadottak közül választasz (media markt, edigital stb. van benne), hanem mást írsz be, de ez nem azt jelenti automatikusan, hogy nincs rá gari, hanem hogy samsungnál nem tudnak a boltról, ezért nem biztosak benne, hogy ott gyári garisat árulnak-e. Szóval nem kell megijedni, főleg hogy most már dani786 is utánajárt.
-
p06
senior tag
válasz
Zsolaf #21913 üzenetére
Hát igen, csak kedvelem az ilyen látásmódot ha nekünk itthon valami probléma van akkor tuti, hogy a nagy cég a vacak nem az itthoni részleg mert az tuti tökéletes. Ez sajnos nem csak ennél a gyártónál, szolgáltatónál van így, sok esetben az itthoni hozzáállás nagyon nagyon durva... Amikor viszed garanciára akkor még a szerelő flegma és ideges, hogy megint dolgozni kell, és ha nem típus hiba akkor meg nagy ívben le vagy, és sajnos ott vágnak át ahol tudnak
DE TISZTELET A KIVÉTELNEK -
spawn21
veterán
válasz
Pumpa46 #21906 üzenetére
Ha nem válaszolnak, akkor képes lettél volna vissza olvasni 2 hszt?
Mondjuk a pánik keltés tényleg nem volt jó
De a lényeg, hogy minden rendben volt-van. Szóval használd egészséggel. Erőt és Ramot mindenkinek!
De ha megkaptuk volna a JB-t, akkor biztos vagyok abban, hogy mindenki azon sírna, hogy:
-miért ilyen bugos, javítsák már......
-miért ilyen az aksi, ajjjj annyira nem bírja egy hétig,,,,,leváltom (tedd)Örüljön már mindenki annak, hogy az LH1 ami a mai telefonokon lévő legstabilabb romok közé sorolható rom van a telefonján.
Vagy ha nem elég, mókoljon.Az én analfabéta fejemmel meg tudtam oldani, akkor biztos mindenki másnak is menne.
-
p06
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #21900 üzenetére
Ez nem hinném, hogy a SAMSUNG hibája lehet.... inkább ITTHON keresném az okokat.
Vagyis miért sikerült kiadni a Telenor - Vodafone párost..
Biztos még nem olyan tökéletesek az új romok mint az ország és ezért nem hajlandóak (lustaság) kiadni azt..
-
-
dani786
tag
válasz
Pumpa46 #21906 üzenetére
Ma reggel voltam a Samsung szervízközpontban, a tegnap esti negatív élmény után ma reggel kellemesen csalódtam. Tegnap vettem a telót, ezek alapján (és a munkatársam véleménye alapján aki szintén vásárolt már náluk párszor) megbízható bolt a Nextel.
Szerk: ja és ha gond lenne, ha kiszállítják neked (ami amúgy ingyenes) még mindig elállhatsz a vásárlástól. A Samsung aradi utcai szervízét ajánlom, nagyon segítőkészek voltak.
-
Pumpa46
csendes tag
Most akkor valaki segítsen már legyen szíves, hogy a Nextel-től érdemes e / szabad e venni SIII-at?!
Már tavasz óta erre a telefonra vágyom, a napokban mennék megvenni a nevezett boltba.Itt is mindenki javasolta, hogy nem csalók és a 2-éves garanciást nyugodtan meg lehet venni.Emlékszem volt aki leírta azt is, hogy a Samsung oldalán a nextel-től vett telefont simán regsiztrálta a plusz két hónap garancia érdekében amit meg is kapott...
Most akkor mi az igazság?
Kérem aki a Nextelnél vett ilyen telefont 2-év Samsung garival az írja meg véleményét!!!
Sürgős.Köszönöm. -
dani786
tag
Sziasztok!
Ma reggel bementem a Samsung szervízközpontjába, és azt mondták, hogy a Nexteltől vásárolt telefonomnál teljesen rendben van a 2 év gyári Samsung garancia.
Ezúton szeretnék elnézést kérni a pánikkeltésért, valószínűleg elnéztek valamit a Westendben lévő Samsung szervízben, mert ott azt mondták, hogy Szlovéniában vásárolt a telefon. (egyébként az eladó felhívott valakit és bediktálta az imei számot, szóval gondolom a vonal másik végén félreértettek valamit)
Úgyhogy a Nexteltől vásárolt gyári Samsung garanciás készülékek teljesen rendben vannak, legalábbis ez biztosan.
Köszönöm a tegnap esti válaszokat és köszi azoknak akik próbáltak segíteni,
DaniSzerk: előzményekhez lásd: 21804-es hozzászólástól
-
Zsolaf
addikt
válasz
gyuri2008 #21902 üzenetére
Hivatalos forrásból biztosan nem jutsz hozzá jövő márciusig
"Hazánkban a Google online boltjában nem lehet hardvert vásárolni, így Magyarországon a szolgáltatókon és a viszonteladókon keresztül érkezik a piacra a Nexus 4 - információnk szerint valamikor jövő február-március magasságában. A pontos árról még nem lehet tudni, az LG hazai szervezetének illetékeseitől annyi információt kaptunk, hogy a rebesgetett 600 eurós ár nem valószínű, de biztosan drágább lesz az így megvásárolható Nexus 4. A Nexus 10 hazai forgalmazásáról egyelőre nincsenek információink."
A baj a google készülékeivel, hogy nem gyártanak nagy mennyiséget, és inkább az is USA-ba terjesztik az Apple ellen, utána ami jut az mehet máshová is.
-
gyuri2008
veterán
válasz
GeneraL_XTX #21900 üzenetére
Igazad van.
Én is leváltom a, köcsög csúcs telefonjukat egy másik típusra.
Több mint valószínű,hogy még egyszer nem veszekSamsungot
Lehet már nálunk Nexus 4-et kapni? -
Anulu79
addikt
A csizolt mintájú hátlap is ugyan úgy csúszik mint a sima? Semmi kis "barázda" nincs rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fogyjunk le!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest