Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
khorvat
senior tag
Pár napja vettem észre, hogy a kinyitott telefonon ha az újjlenyomat olvasót le-fel dörzsölöm akkor a felső értesítési sávot lehet lehúzni és visszatolni vele. Még rá kell állni fejben ennek a használatára, de mindenképpen jól jön egykezes használat esetén így nem kell fogást váltani.
Azzal az újjal is megy ami nincs regisztrálva, szal kb. mint egy touchpad üzemel, kár hogy oldal irányú húzással nem lehet lapozni a képernyők között, talán Huawei esetében találkoztam már ilyennel, hogy tudta ezt isDEX-et hol lehet kapni mostanság kishazánkban, vagy éppen hiánycikk lett? Érdekes azt látni pl. edigitálnál, hogy KIFUTOTT
[link] -
Deck
titán
Jelentem már az első "hú de k**va nagy a kijelző" érzés után már átlagos lett az S8+ kijelzőjének a mérete és másik telefon ami ennél kisebb már csak egérmozi kategória
-
SharpSA
veterán
Nem kaptam még választ: A Samsung billentyűzetnél miért nem lehet bekapcsolni az Alternatív karaktereket? Van olyan akinél ez használható?
-
Alc
tag
Sziasztok!
Aki tok vásárláson gondolkodik (S8), ne vegyen ilyent:
Két hétig használtam amíg meg nem jött a Clear Cover tok. Piszkosul bosszantó volt, hogy az értesítési sávot nem lehetett egyszerűen lehúzni. Annyira a kijelző széléig lóg a tok, hogy rendesen be kellett nyomni az ujjamat azért, hogy le tudjam húzni az értesítéseket. Plussz elég csúszós, hiába is védi körbe a telefont, ha nem tapad az ember kezében.
Telefonnal meg vagyok elégedve, egy kérdésem lenne, ami nekem újdonság volt, hogy bejövő hívásnál, ha csak a szám jelent meg (nincs bent a telefonkönyvemben a hívó) 1-2 másodperc múlva kiírta a hívó nevét (mellette a smart felirat). Ezt a telefon szoftvere csinálja vagy micsoda? Hívás beállításoknál nem találtam erre vonatkozó részt (vagy elsiklottam felette).
-
csubííí
senior tag
Én Vodás vagyok, Samu készülék (J5).
Nálam is előfordul, hogy a másik fél nem hall engem pár másodpercig, ez mindig csak a beszélgetés elején jelentkezik nálam. Volt kártya csere is, de továbbra is előfordul.
Már megszoktam, jelezni szoktam a hívás elején, hogy ne "tegye" le a telefont ha pár másodpercre eltűnök a vonalból. -
Luser2000
addikt
válasz
Soockit #7564 üzenetére
Itt a válasz a problémádra:
Beállítások >> Zárolt képernyő és védelem >> Értesítések >> Tartalom ejrejtése, OFF. -
Soockit
aktív tag
válasz
torrente777 #7624 üzenetére
Ezt biztos nekem akartad írni?
Viszont még mindig nem oldódott meg a problémám amit a 7564 számú hozzászólás alatt írtam. Van esetleg valakinek valamilyen megoldása, ötlete?
-
Peee
csendes tag
válasz
firemanus82 #7656 üzenetére
Szia
Szerintem alapból nem tudja a hívó kimondását, régebben én az alábbi programot használtam, nekem tökéletesen működött, bár a kiejtése kicsit fura:
Nem csak hívásra jó, sok mindent kimond
-
janosibaja
őstag
Ahogy eredetileg is írtam, nem az egész kijelzőn, hanem a Home gombon.
Aztán lehet, hogy ez Samsung feature, nem vitatom. Én csak a Nova után vettem észre. (Novát mindenképpen felraktam volna.)
-
WiZARD
addikt
Az normális, hogy frissítés után eltűnnek egyes biztonsági beállítások?
Céges hálóból lettem kivágva, mert nem secure a telefonom, mert nincs se titkosítva, és bekapcsoláskori jelszó is ki van kapcsolva állítólag.és valóban újra be kellett kapcsolnom a jelszókérést, titkosítás elvileg be volt kapcsolva.
-
dkovizoli
addikt
válasz
firemanus82 #7656 üzenetére
Sajnos ezek az feature-k nincsenek. Play-ben már keresgéltem én is, de még nem próbáltam ki őket.
-
bombibmw
veterán
Telekomos Sima8-ra jött már valakinek frissítés?
-
SharpSA
veterán
válasz
janosibaja #7660 üzenetére
Még a Novát nem állítottam be, de telepítve van. Azonban ahogy idemad is írta, ez szerintem sem a Nován múlik.
Vezeték nélküli töltők közül melyik jó? Vettem egy Samsungot, amin microusb a csatlakozó és szilikon tokban ki-be kapcsol a töltés. Tok nélkül jó, de így nekem nem tetszik, viszem vissza.
-
icemad
nagyúr
válasz
janosibaja #7660 üzenetére
Hol? Az egész kijelzőn? Mert ha csak a home gomb nál, akkor az Samsung feature nem a Nova érdeme. Én is novat használok, de nem tudja ezt. Csak a lezárást.
-
SharpSA
veterán
válasz
janosibaja #7651 üzenetére
Kikapcsolt képernyőnél csak a home-ra erősebb nyomásra kapcsol be nálam.
-
firemanus82
senior tag
Sziasztok
Tegnaptól tulajdonosa vagyok egy gyönyörű éjfekete S8-nak. Most ismerkedem vele, G5-rol jöttem át és egy dolgot keresek, lehet alapból nincs is benne ez a funkció. Ha hívnak a G5-nel be lehetett állítani h felolvassa a hívó nevet. Itt nem tálalom , ha nincs is akkor esetleg milyen programot ajánlanátok?
-
-
halas111
csendes tag
Nekem rendszeresen zsebben érkező hívás alkalmával feloldódik, ahogy hozzá érek, akárhogy fogom a telefont. Erre van valami megoldás. S8.április 1 sv.
-
RedCat
senior tag
válasz
Szeszkazán #7619 üzenetére
Ez a hívás közbeni elnémulás szoftveres hiba? Vagy telefon probléma? Nekem is előfordult párszor. Ilyenkor csak az újra hívás segít. Telenoros vagyok.
-
Deck
titán
válasz
Daryl Dixon #7649 üzenetére
Mi nem tetszik rajt konkrétan?
-
Le jött nekem is a frissítés, minden fasza csak a navibár ikont nem lehet visszaváltoztatni valahogy, mert ez nagyon nem tetszik☹
-
SharpSA
veterán
válasz
janosibaja #7640 üzenetére
Dupla koppos ébresztést nem, csak kikapcsolást. Szerintem.
Más: tud valaki ajánlani övtokot, amibe szilikon tokkal együtt belefér és nem batár nagy? Tehát nincs mellette még fél-egy cm feleslegesen. Használ valaki övtokot egyátalán rajtam kívül?
Meg kellene valami jóféle szivargyújtó töltő is... Ami van az nem tölti, pedig 2A van ráírva... -
nagyj74
senior tag
Sziasztok!
Váltanék S7E-ről S8-ra. Véleményetekre lennék kíváncsi. Köszönöm! -
Szellem.
nagyúr
válasz
szabosasito #7626 üzenetére
Szerintem érdemes. Én szó nélkül felraktam. Nekem az új Navbar szín tetszik és jobban beleillik a képbe.
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #7637 üzenetére
Ízlések és pofonok... Nekem bejön ez az eltűnő navigációs sáv - nagyobb lett a kijelzőm.
Ha meg mégsem, hála TTTotyának, telepítem a Navbar Appst.
-
petya2012
őstag
válasz
janosibaja #7637 üzenetére
nekem csak 315 MB volt a telekomos
valaki válaszoljon már pls kell gyári beáll vissza a frissítés után??
-
SharpSA
veterán
Na végül S8+ lett... Hol van a dupla koppos ébresztés? Vagy itt nincs ilyen?
A samu billentyűzetnél miért nem lehet bakapcsolni az Alternatív karaktereket? Ugyanez a bajom a Tab S3-on is. Ki van szürkítve. Ugyanígy nem engedi az egyéni szimbólumokat sem. Mi a trükk ehhez? -
SharpSA
veterán
válasz
torrente777 #7624 üzenetére
A Nova-ban is be lehet állítani jól: a haladó beállítások alatti képernyő zárolási módszer menüpont alatt be lehet állítani az időkorlátot. Az 5 másodpercet meg ki lehet kapcsolni a Biztonság & Ujjlenyomat - Képernyő zárolása fogaskerék - Automatikus zárolás alatt.
-
janosibaja
őstag
Független (UPC) Telekomra töltődik a frissítés. 630,55 MB
-
dkovizoli
addikt
Jöhetne a másik tele-re is!
-
HaliGab23
senior tag
válasz
szabosasito #7626 üzenetére
Az ikon az csak a frissítés megérkeztét jelentő ikon. Ez jelzi azt, hogy elérhető a frissítés, tehát nem tesz ki semmilyen ikont.
A másik kérdésed, hogy a navi sávot megváltoztatja, egy jó dolgot hoz bele, hogy el lehet tüntetni a sávot alulról, ha akarod, viszont behoz egy rosszat is (nekem rossz), hogy a sáv nem vált át magától automatikusan feketére ahol eddig átváltott, hanem élénk színnel ott "világít" alul. Nem lehet feketét kiválasztani!
De van egy program, amivel be tudod állítani, tehát van megoldás. Korábban belinkelte TTTotya a progit, illetve én is nemrég, amivel be lehet állítani feketére, ha valakit zavar a rikító navbár.
-
petya2012
őstag
sziasztok
a frissítés telepítése után kell gyári beáll vissza??
-
hóember74
csendes tag
válasz
Szeszkazán #7619 üzenetére
Úgy tudom az csak telekom...
-
hóember74
csendes tag
Üdv mindenkinek! Egy hete lettem "klubtag" egy sima S8-al. Alapvetően rendben van a készülék, S6-ról váltottam, es akku szempontból is nagy ugrás számomra. Tudom, hogy felhasználó függő, de általános használat mellett (wifi, 4G, gps folyamatos, kb 1 óra hívás, email-ek, kis navi, egy kis egyszerűbb játék, AOD kikapcs, aut fényerő ami nyáron sokszor = max.) tegnap reggeltől estig 7%-nál több mint 6 óra kijelző időm volt.
Nyilván sok játékkal meg fotó-videókkal hamarabb merül, nekem a 4-6 óra megvan.
Sajnos nekem is csinálta kb 3-szor hogy hívás közben néma lesz vagyis én nem hallok semmit. (Telenor) Ilyenkor újra kell hívni.
Amúgy az android 7
optimalizációval gondok lehetnek mert S6 is nemrég frissült és vannak dolgok melyek előtte nem voltak. -
Szellem.
nagyúr
Telekomos S8+-ra elérhető lett a frissítés. Most töltődik le!
-
HaliGab23
senior tag
Na kva jó... hiába kapcsoltam ki megjött....
A LEGÚJABB SZOFTVERVERZIÓ KÉSZEN ÁLL...
És ott figyel az ikon.. Nem értem miért tolják az ember képébe bele.
-
-
zseko
veterán
-
nyulnyulu
senior tag
Vodánál powerbankos,tokos,2 fóliás csomagot adnak hozzá,én azzal a tokkal használom.Orhideásat választottam,a fekete nem tetszett annyira.
-
laci0530
senior tag
Én orchid gray színűt vettem, nem bántam meg, igen tetszetős. Igaz, tokban használom (Led view cover, ill. most egy Nillkin Frosted Shield), így jelenleg nem látszik, mivel az előlap mindegyiknél fekete. Viszont már úton van felém egy Nillkin Nature füstszínű áttetsző tok, abban jobban érvényesül majd.
-
Luser2000
addikt
válasz
HUTCHDB #7540 üzenetére
S8+ készüléked van?
Friss IRÁNI FW.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ingyenes parkolást!!!!
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest