Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider23
senior tag
Az mitől van hogy hiába írja ki hogy vezetékmentes gyorstöltés mégis lassabban tölt mint fali töltővel. Például most 74%-ról indulva vezetékmentesen 47 percet ír, kábelen 38 percet. De mondjuk 15%-ról indulva jóval nagyobb az eltérés. Ott vezetékmentesen kb 2ó40p míg kábelen ez 1ó50p. Ez így normális? Mert akkor sokat nem ér a vezetékmentes "gyorstöltés".
-
TODI1111
veterán
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem.A ne zavarjanak beállításoknál ha a kivételek engedélyezése menüpontban az egyedit választom akkor 4 lehetőség áll rendelkezésre (mind, csak partnerek, csak a kedvenc névjegyek, nincs). Itt mit jelent a csak partnerek? Illetve olyat nem lehet csinálni, hogy a telefonkönyvből én jelöljem ki egyesével, hogy kit szeretnék hozzáadni? -
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Nagyon megtetszett egy téma a Playről és le is töltöttem, de kéri hozzá CM Launchert.
Problémát okozhat a launcher letöltése és futtatása, valamint a téma megváltoztatása garanciában, vagy nem befolyásol semmit?
Köszi a választ!☺A téma neve egyébként Red Live light Theme.
-
poli27
veterán
Nah végre függetleníteni fogják a telefonokat ingyen.... lehet a Telekom emiatt nem is korlátozta már, hisz neki a függetlenítés pénzébe kerül
A határozott idejű szerződés lejártát követően a szolgáltatóknak függetleníteniük kell a telefonokat. Kihirdették az elektronikus hírközlésről szóló törvény módosítását.
Áder János aláírta, a Magyar Közlönyben pedig kihirdetésre került az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény módosítása, ami a határozott időtartamú előfizetői szerződések maximális idejét korlátozza 12 hónapra. A szerződés megkötését megelőzően a szolgáltatóknak fel kell ajánlani a határozatlan szerződés megkötésének lehetőségét, illetve be kell mutatni annak részletes feltételeit is.
A kétéves hűség a jövőben csak az előfizető kifejezett kérésére köthető meg, abban az esetben, ha ehhez készülékvásárlás is kapcsolódik. A törvény előírja, hogy a kétéves szerződések a készülék törlesztője nélkül számított előfizetési díja nem lehet magasabb az egy évre kötött, azonos szolgáltatási tartalmú szerződéseknél. Olcsóbb tehát továbbra is lehet.
Fontos változás, hogy a hűségidő lejártát követően külön kérés nélkül, ingyenesen függetleníteni kell a készülékeket. A határozott idejű helyébe lépő, határozatlan idejű szerződés nem lehet hátrányosabb a korábbi, határozott időtartamú szerződés feltételeinél.
A televíziószolgáltatással kapcsolatban a törvénymódosítás kimondja, hogy amennyiben a határozott időtartam alatt a szolgáltató egyoldalúan módosítja a kínált csatornák összetételét, az előfizető az értesítéstől számított 45 napon belül, azonnali hatállyal felmondhatja a szerződését, amiért nem büntethető. Ugyanez igaz akkor is, ha a szolgáltatás díja emelkedik, módosul a csatornák összetétele, vagy a szolgáltatás tartalma.
A szolgáltatóknak a határozott idejű szerződés lejáratát megelőző 90 napban három alkalommal értesíteniük kell a fogyasztót a számlalevélen, vagy annak hiányában postai úton, esetleg elektronikusan írásban. A törvény a kihirdetést követő 120. napon lép hatályba, tehát idén októberben. A törvényalkotók úgy döntöttek, hogy a változásokat a korábbi szerződésekre is alkalmazni kell, amennyiben azok a törvény életbe lépésekor még életben vannak. A televíziószolgáltatásra vonatkozó határozott idejű szerződések esetében az elállás joga (egyoldalú módosítás esetén, például a csatornakínálat változásakor) megilleti a fogyasztót, ha a hűség az életbe lépés után 90 nappal (2018. januárjában), vagy azt követően jár le.
-
SharpSA
veterán
válasz
ZavaBalazs #8181 üzenetére
Világos. Az is tud gyorstölteni?
-
tuki2200
senior tag
Ha valaki tokot nezne ezt most talaltam elol-hatul ved ultra vekony:
https://m.banggood.com/2-in1-360-Full-Body-Hybrid-Front-PC-Back-Soft-TPU-Cover-Case-for-Samsung-Galaxy-S8-p-1153743.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc_elc&utm_content=tam&utm_ho=35&utm_campaign=sam-hybrid-s8-eea-all-sli&utm_sid=27497
-
SharpSA
veterán
válasz
ZavaBalazs #8173 üzenetére
A gyári Samsung töltőn vannak nyílások.
-
kisdobos0111
aktív tag
Erről beszéltem :
https://goo.gl/photos/jNNLCBSkKHcCbY3S9 -
<Lacy85>
addikt
válasz
dkovizoli #8170 üzenetére
Eddig nálam is ment. Ma vettem észre, hogy gáz van vele.
Az a fura, hogyha felteszem töltőre, akkor egy idő után megjavul.
Ha leveszem, akkor meg kb. 5 percig tök jó minden, utána meg egyik pillanatról a másikra megadja magát, és hiába nyomom, semmi reakció. Hát kapja be.Annyira nem zavar, mert ujjlenyomat miatt kb. soha nem használom, csak feltűnt, hogy gebasz van.
Emiatt szerintem nem fogom szervizeltetni. Majd ha lesz időm, max. adok neki egy reset-et, hátha csak szoftveres gond. -
dkovizoli
addikt
válasz
ZavaBalazs #8173 üzenetére
Nekem is van három különböző (nokia,lg és egy noname), de azokban sincs. Valószinű a gyorstöltés a kulcs .
-
Deck
titán
válasz
StarKiller89 #8168 üzenetére
Jó a vízállóság, és ha már lehet akkor miért ne. Nálam fontos mikor veszem. Sokszor jártam úgy, hogy esett vagy akár véletlenül is érheti víz. Adott lenne az S8 vízálló vs nem vízálló változat és ugyanannyiba kerülne akkor melyiket vennéd?
Karcállóság fontosabb lenne, hogy bírja a homokot is pl. Vigyázni kell rá és nem dobod le. Úgy tudom a karcállóság és a törhetetlenség kizárja egymást. Úgy olvastam.EclipseGT: Nálam jól működik.
-
viera
őstag
válasz
SharpSA #8161 üzenetére
Én többnyire éjjel töltöm a vezeték nélkülivel ami neked van.De csak akkor veszem le amikor felkeltem vagy ha megébredek éjjel.Jó dolog a gyorstöltés is,de csak akkor használom amikor muszály.Általában melóban kb.20%-ra merül nálam a teló de néha van úgy,hogy hazaérek és fél órát vagyok csak otthon de kevés ami benne van,akkor bekapcsolom a gyorstöltést.
bigdigit: nálam nem megy akkor a venti és nem is szokott normál töltésnél gyorsat írni.Tudom mert a párom nagyon utálja ha valami zaj van éjjel a szobában,még a töltő ventit is meghallja.
-
<Lacy85>
addikt
Hát ez a home gomb továbbra is szórakozik.
Hiába nyomom, nem csinál semmit.
Ha be van kapcsolva az AOD, az ikonja ott van, de akkor is hiába nyomom. Ez most csak valami szoftveres bug lesz, vagy behalhatott valami?Másnál nem szarakodik?
-
SharpSA
veterán
válasz
kisdobos0111 #8132 üzenetére
Nem igazán értem milyen menü gombok takarják a tálca ikonokat, nálam minden rendben. Egyébként meg lehet állítani a margókat szinte mindenhol...
Ha egy képet beraknál, akkor látnám miről is van szó. Nálam nincs beállítva margó, mégsem lóg be semmi. Igaz, az ikonok is a legkisebbre vannak állítva mindenhol és a dokkon 7 ikon van.(#8151) ZavaBalazs
Szerintem mindegyik vezeték nélküli töltőben van venti.(#8159) viera
Köszönöm, ez eszembe sem jutott. Ki is próbálom, egyébként is felesleges állandóan gyorstölteni az akkut. Szerintem kímélőbb a normál töltés. Egész este nem szoktam töltőn hagyni, ha be is alszok és valamikor felébredek kikapcsolom a töltést, ha fullon van. Azonban általában már elalvás előtt feltöltődik teljesen. -
Csocsesz75
őstag
válasz
kisdobos0111 #8132 üzenetére
Ha a dokk margóját alul, felül nagyra állítod akkor is?
-
poli27
veterán
válasz
janosibaja #8144 üzenetére
Jha de csak micro usbt adnak. az usb c aljaz az elvileg csak 5v os nem gyorstöltős.Működik faszán, csak picit erős a rugója ezért nehéz bedugni a szivargyújtóba, az tuti hogy kiesni nem fog
-
-
Hunner
senior tag
válasz
JockeyEwing #8147 üzenetére
-
WiZARD
addikt
válasz
JockeyEwing #8143 üzenetére
Egyedül a Whitestone kijelzővédő üveg tűnik jónak, cserébe 20k környéke mire itt van.
Én még tervezem kipróbálni, hogy loca ragasztóval sima, olcsó üveget felragasszak...
(épp 10 perce téptem le egy fóliát a telefonomról, annyira utáltam, hogy csúnya)
-
SharpSA
veterán
válasz
Sanci789 #8111 üzenetére
Tegnap elhoztam egy ilyen töltőt. Szép, meg jó, de este számomra hangos a ventillátora. Így ennek a vezeték nélküli töltésnek nincs értelme... Napközben meg ott van a kábeles asztali töltő, amire sötétben vagy kevés fény mellett nehezebb rányomni a készüléket, viszont teljesen csendes...
-
spawn21
veterán
válasz
JockeyEwing #8143 üzenetére
Akkor olvass vissze mielött elkezded Te is. Vagy fólia vagy tok. Üveg kilőve. Nincs keret ahova tudna tapadni. Így fólia, de azt meg a tokok felnyomják. Biztos van valahol valami, de ne másra várj. Google, és keress
-
SlayR
senior tag
Amennyire én hallottam továbbra is azt tudom mondani....nincs megfelelő kijelző fólia, és nem is lesz ahogy egyre inkább a legtöbb telefonos boltban, és egyéb helyen nyilatkoznak. Mindegyik csak ideig óráig használható...
-
JockeyEwing
aktív tag
Hát sajnos a szokásos hozzászólásokon kívül konkrét fólia típussal nem lettem gazdagabb.
Ja, azért kell védelem, mert a 200+ ezres telefonomon nem lenne kedvem 80-ért kijelzőt cserélni, mert véletlenül munka közben megkarcolódik az agyonajnározott gorillaglass....
Csak ennyi, más oka nincs. -
Peddy789
őstag
válasz
<Lacy85> #8138 üzenetére
En meg azt nemertem miert van az hogy akarmikor kb 10 hozzaszolasnal tobb jon valami tokre, valaki mindig buszken beloki hogy bezzeg o nem hasznal semmi tokot meg foliat blabnlablabla.
Ha nem erted akkor hasznald a keresot es olvasd vissza, vagy irjal privatot ki miert akar tokot venni.
De akar enis segithetek neked megerteni: egy 200 ezres telefont, van olyan aki nem szeret osszetorni amikor a gyerek leloki az asztalrol, valamo gyik kiveri a kezedbol az utcan, berugva elejted amikor rohansz az ejszakaihoz, az uzemi teruleten nekiutodik egy ipari gephez, munka kozben nekiutod az asztal sarkanak a zsebedben, epilepszia miatt neha berandul a kezed es elejtesz dolgokat stbstb szoval a hetkozbapi elet soran vannak emberek akik szeretik biztonsagban tudni a 2 evig hasznalni tervezett telefont. Neadj isten jobban szeretik a tok fogasat.
Renelem tudtam neked segiteni hogy megertsd miert kellhet valakinek tok. Ha meg igyis halvanyos legyszi irj privatot segitek.
-
poli27
veterán
Elég igényesen érkezik a Blitzwolf Quick Charge3
-
Mo Bill
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos vannak felmerülő problémáim!:
Vannak akik használják a start képernyőt?
1. Ha beállitom mik legyenek a starterek, a teló ujraindításakor elfelejti, alaphelyzetbe áll.
2. Ha a startmenüben a gyorsbeállításoknál a telót rezgőre teszem akkor minden ok, de ha vissza szeretném kapcsolni a hangot, akkor a starter minden esetben leáll!Légyszi próbáljátok már ki a kedvemért, hogy ez a bug másnál is van?
-
<Lacy85>
addikt
Mai napig nem értem, miért kell jobban védeni egy telefont, mint egy atombombát.
Előzőn is csak egy sima fólia volt elöl-hátul, és másfél év után úgy ajándékoztam el, hogy egy karc nem volt a telefonon.
S8-ra is vettem egy samu tokot, hogy a hátlap azért védve legyen, amikor lerakom, oszt jó napot.
Ennek sincs semmi baja. -
válasz
JockeyEwing #8136 üzenetére
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Spigen Tough Armor tokban van az S8-asom.
Tudnátok ajánlani olyan kijelzővédő fóliát, amit nem nyom fel ez a tok? -
ZavaBalazs
őstag
mik a tapasztalatok egyébként, mennyire gyűjtik az ujjlenyomatot a készülékek? gondolkodom, hogy fekete helyett inkább valamelyik szürkét kéne beszerezni emiatt...
illetve orchid gray telefon tulajokhoz, ez inkább sötétszürkés, mint lila, ugye?
-
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Változott valami az utolsó frissítéssel a telón?
Nemrég jött rá egy, amivel ugye el lehet tüntetni a navigációs sávot.
Viszont most vettem csak észre, hogy a taptic egyáltalán nem működik. Nem nagyon használom, mert ujjlenyomat van beállítva, de frissítés előtt még tuti, hogy jó volt.Menüben megnéztem, elvileg minden beállítás megvan, de nem is rezeg, ha nyomom, meg kb. nem is reagál semmit a teló.
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz
szabosasito #8108 üzenetére
Az a baj a nova launcher - el, hogy a főképernyőn a tálca ikonokat eltakarja a menügombok. A gyári val meg föntebb teszi az ikonokat.
-
S e t h
nagyúr
Annyira az életünk részévé vált a telefon, hogy már a vízben is velünk kell hogy legyen.
Évente pár alkalommal ha megy az /átlag/ember vízpartra, eső is alig van, vagy ha igen akkor sem közben kell böngészni.
Én nem is tudom mikor áztam meg úgy utoljára igazán, mindig be tudtam húzódni valahová.
Szóval igen, egy rétegnek valóban lehet rá igénye, de abszolút nem olyan mértékben ahogyan a marketing gépezet próbálja elhitetni velünk, hogy ez mekkora fícsör.
Ott tartunk hogy az átlag felhasználó otthon a csap alatt próbálgatja, mert egyébként máshol lehetősége sem lenne rá.
Évekkel ezelőtt a strapatelefonok tesztjeinél sem volt siralom, hogy bezzeg a miénk miért nem kap plusz védettséget.
Azt tartom furának, hogy ma már szinte hendikeppel indul az a telefon a piacon amelyik nem vízálló, de közben pl.az aksikra és ezáltal vásárlókra tojnak, hiába ez a legfőbb igény ha valamit lehetne, kéne változtatni. -
Hunner
senior tag
True story, de ha nagyon szigoruan nézzük nem mondtam, hogy sós vízbe rakjuk a telefont, csal elvisszük a tengerhez.
Egyébként meg fasza medencés/aquaparkos/édesvizibányatavas fotókat lehet vele lőni annak akinek erre van igénye, és tetszik nem tetszik (nekem pl nem) az embereknek van rá igénye. Szerintem is hülyeség telefonnal vízbe menni, de ettől még maga a feature nem lesz marhaság.
Egyébként a tisztánlátás kedvéért: Despite being IP68 certified and Samsung highlighting the dust and water-resistance capabilities of the Galaxy S8 and S8+, the handsets are NOT covered for any kind of liquid damage under Samsung’s one-year limited warranty. So, if you somehow do end up causing liquid damage to your Galaxy S8/S8+, don’t expect Samsung to replace or fix your phone for free.
-
Hunner
senior tag
Én sem használom és nem is tervezem használni víz alatt a telefont, de marhaságnak titulálni egy olyan feature-t ami az emberek egy részének igen is hasznos kicsit szűk látókörre vall. Gondold el, láttad a topikban milyen minőségű képet és videot lehet már ezzel az eszközzel csinálni. Képzeld el azt az idilli családi pillanatot, mikor a gyerekedet először viszed ki a tengerre és először nyal bele a sós tengervízbe. Ezt ha olyan fajta vagy (én pl nem,de vannak akik igen) hogy szeretnéd megörökíteni, eddig kockáztattad a technikát, vagy spéci felszerelést vettél, minden vízközeli családi fotózáshoz, videozáshoz. Mára abszolút nincs szükség erre, ott van a kezedben a telefon, ezt is tudja.
Az, hogy vannak gyártási hibás daraboik, meg rossz tapasztalatok, ami miatt ellenérzéseid vannak egy featurrel szemben pedig érthető, de nem lehet igy gondolkozni. Az amoled meg beéghet, akkor be se kapcsoljuk a kijelzőt.
-
dnelb
veterán
figy amióta így járt haverom, és más ilyen esetet is hallottam, azóta én kizárt dolog hogy vízbe tegyem... Fürdessétek nyugodtan stb, engem abszolút nem zavar, de azért kár tutibiztos vízállónak beállítani mert nem mindegyik az. Nála is első nap ment a vízbe, semmi baja nem volt, aztán rá fél évre meg nem bírta ugyanazt.
ezvan
-
Szerintem azert annyira nem marhasag
Vicces, de anno iphone-om volt es hat beleejtettem a wc-be. Orultem volna, ha tuleli D
De mint ahogy irtad te is, erre jo ha tuleli. Nekem akkor tonkrement a telefon.
Mas: van lehetosegem a masik elofizetesemet hosszabbitani itt UK-ban. Fuggetlen telefont adnak, csak a software van rajta a szolgaltatotol. Mennyit lehetne realisan kerni erte? Nekem nincs ra szuksegem, de az elofizetes mindenkeppen marad, igy viszont hulyeseg lenne otthagyni:. Koszonom.
-
astorre19
aktív tag
válasz
Peddy789 #8112 üzenetére
tegnap nem tudtam válaszolni a kérdésedre a tokkal kapcsolatban.
szerintem nagyon jó minőségű a tok,fogása nagyon jó.Az,hogy leejtés ellen mit ér nem tudom,remélhetőleg soha nem is fogom megtudni
Fóliát azt nem használok hozzá.
Azokra a tokokra azért amit itt javasoltak 2 ezer forintért hogy ugyanilyen márka nélkül kíváncsi lennék,láttam 1-2 ebaeyest,félreértés ne essék,baj nincs velük,de azért nem ugyanaz a minőség tapintásra sem.De ez egyéni ízlés kérdése.
-
Peddy789
őstag
Majd irj milyen a folia szerdan legyszi! Meg hogy okes e a neo hybridel. Nagyon kivancsi leszek. Foleg a felulet hogy milyen a tapintasa, es nem jon e fel 2 nap mulva ahogy a telo esetleg mozog a tokban.
Azt a vidit enis linkeltem 1 napja kb
(#8088) sub71
Legyszi maskor hasznald a link gombot, nem annyira bonyi.Meg mindig imadom amikor valaki okoskodva beloki hogy bezzeg o nem hasznal semmi tokot meg foliat es meg semmi karc meg semmi. Kb mint amikor valaki dicsekszik hogy bezzeg az en gyerekem mar 2 honaposan vegigaludta az ejszakat, es meg csak nemis szart budoset!
-
szabosasito
aktív tag
válasz
kisdobos0111 #8104 üzenetére
Tudomásom szerint gyári felületen erre nincs lehetőség. De ha valaki tud a gyárin is, majd ír. Vagy egész felülről legyintesz vagy Nova Launcher- ben van erre lehetőség.
-
will5
tag
Jelentem tényleg vízálló a telefon. Sima S8.
Kicsit tartottam tőle, hogy mennyire merjem vízben használni, lesz-e valami baja, de szerencsére bírta az egész napos gyűrődést egy aquaparkban. Víz alatti fotók és videók is nagyon jók lettek.Egyetlen hátrány, hogy igencsak ki kell szárítani az USB csatlakozót, mert addig nem lehet vezetékkel tölteni a telefont.
-
kisdobos0111
aktív tag
Hogy tudom beallitani hogy az értesítési sáv legyintéssel lejöjjön? Gyári felülettel?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
ForRedGlory #8100 üzenetére
Megnézném 6P-vel is összehasonlítva.
-
mchawer
tag
válasz
ForRedGlory #8100 üzenetére
Nyilván az első az S8+... Állványról fotóztad, vagy anélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest